PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل با سیستم و اجرای بازی ها

green day
28-04-11, 21:41
سلام

دوستان من یه سیستم با مشخصات زیر دارم ، دوستم یه سیستم ضعیف تر داره ولی سیستم ایشون بازی PES 2011 رو روان تر از سیستم من اجرا میکنه ! سیستم من همه بازی ها رو خیلی بهتر اجرا میکنه ولی نمیدونم چرا توی PES سیستم اون با اینکه ضعیف تره بهتره !

من این بازی رو لپ تاپم هم نصب کردم که گرافیک 425 ، پردازنده Core i7 , 740QM / 1.73GHz و 4 گیگ رم داره ، از نظر گرافیک یه مقدار کم می اورد و توی صحنه های اهسته تصویر یه ذره مقطع میشد ، ولی باز هم روان تر از سیستم PC بود !

سیستم بازی رو با گرافیک و خیلی عالی اجرا میکنه ولی حرکت بازیکن ها یه ذره کنده !!!!!!!!!

مشخصات سیستم من :

Cpu : Athlon 64 X2 Dual Core 5600+ ~ 2.8 GHz
Ram : DDR2 Bus 800 , 2*1GB
VGA : AMD 5830
Power : 885w

مشخصات سیستم دوستم :

Cpu : Core 2 Duo Dual Core 64 bit - 2.13 GHz
VGA : AMD 5570
Power : 400w

دوستان به نظرتون مشکل از چی ؟ چرا فقط توی این بازی سیستم من ضعیف تر از بقیه عمل میکنه ؟؟؟؟؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنید .

mehrdad_ab
29-04-11, 14:06
سلام

دوستان من یه سیستم با مشخصات زیر دارم ، دوستم یه سیستم ضعیف تر داره ولی سیستم ایشون بازی PES 2011 رو روان تر از سیستم من اجرا میکنه ! سیستم من همه بازی ها رو خیلی بهتر اجرا میکنه ولی نمیدونم چرا توی PES سیستم اون با اینکه ضعیف تره بهتره !

من این بازی رو لپ تاپم هم نصب کردم که گرافیک 425 ، پردازنده Core i7 , 740QM / 1.73GHz و 4 گیگ رم داره ، از نظر گرافیک یه مقدار کم می اورد و توی صحنه های اهسته تصویر یه ذره مقطع میشد ، ولی باز هم روان تر از سیستم PC بود !

سیستم بازی رو با گرافیک و خیلی عالی اجرا میکنه ولی حرکت بازیکن ها یه ذره کنده !!!!!!!!!

مشخصات سیستم من :

مشخصات سیستم دوستم :

دوستان به نظرتون مشکل از چی ؟ چرا فقط توی این بازی سیستم من ضعیف تر از بقیه عمل میکنه ؟؟؟؟؟؟

سلام
تنظیمات رو روی مدیوم بزارید ببینید تفاوتی میکنه یا نه !

Confocius
29-04-11, 14:37
چیپست 5830 نسبتا چیپست قدرتمندی هست ، میزان رمت هم برای همچین گرافیکی کافی هست ، قاعدتا باید بازی ها رو در حد اولترا اجرا کنی ، این کار هایی رو که میگم انجام بده احتمالا مشکلت حل میشه :
درایور گرافیک رو آپدبت کن ، چون این مواقع بیشتر مشکل از میزان FPS کارت گرافیک هست ، اگر نشد
باید بری تو سایت خود بازی دنبال یک پچی برای همچنین مشکلی بگردی
اگه باز هم نشد مشکل کرکت هست ، باید بگردی دنبال یک کرک دیگه

موفق باشی

green day
29-04-11, 15:54
با سلام

از دوستان بابت پاسخشون تشکر میکنم .

گرافیک بازی رو تا اخرین حد پایین اوردم باز هم حرکت بازیکن ها به نسبت اون دو سیستم کنده !!!!!!

درایور کارت رو مرتب اپدیت میکنم ، بازی و کرکش هم دقیقا همونی هست که روی اون دوتا سیستم نصبه فقط این یکی مشکل داره !

فریم رو هم با هر سه سیستم چک کردم ، همه 60 فریم میگیرن .

mehrdad_ab
29-04-11, 16:35
با سلام

از دوستان بابت پاسخشون تشکر میکنم .

گرافیک بازی رو تا اخرین حد پایین اوردم باز هم حرکت بازیکن ها به نسبت اون دو سیستم کنده !!!!!!

درایور کارت رو مرتب اپدیت میکنم ، بازی و کرکش هم دقیقا همونی هست که روی اون دوتا سیستم نصبه فقط این یکی مشکل داره !

فریم رو هم با هر سه سیستم چک کردم ، همه 60 فریم میگیرن .
ببینم فقط حرکت بازیکنان یواشه یا اصلاً کل بازی یواش حرکت می کنه ؟ وقتی توپ رو شوت می کنی حرکت اون چطوره ؟ اهسته یا معمولی ؟
این رو واسه این پرسسیدم که واسم ابهام ایجاد شد . بچه ها اینجا تنظیمات خود بازی رو دست کاری می کنن و سرعت بازیکن رو پایین میارن که بعضی دیگه اعتراض می کنن و ...

green day
29-04-11, 18:07
ببینم فقط حرکت بازیکنان یواشه یا اصلاً کل بازی یواش حرکت می کنه ؟ وقتی توپ رو شوت می کنی حرکت اون چطوره ؟ اهسته یا معمولی ؟
این رو واسه این پرسسیدم که واسم ابهام ایجاد شد . بچه ها اینجا تنظیمات خود بازی رو دست کاری می کنن و سرعت بازیکن رو پایین میارن که بعضی دیگه اعتراض می کنن و ...

سرعت بازی رو کامل بردم بالا منم با سرعت زیاد بازی میکنم .

وقتی توپ رو پاس میدی یا شوت میکنی یه ذره کنده تصویر خیلی کم مقطع میشه ، حرکت بازیکن ها هم کنده ، چه دویدن چه چرخشش و ...

MR TASH
30-04-11, 09:53
دوست من ممکنه مشکل از ویندوزت باشه یک ویندوز 7 بنداز و اگر هم ویندوز 7 رو بر روی سیستم داری ببین سیستم عاملت ویروسی نشده باشه. چون من هم از این مشکلات داشتم و با نصب یک انتی ویروس و نصب ویندوز جدید مشکلاتم حل شده. . راستی سی پی یو رو هم باز کن کمی تمیز کن بعد دوباره جا بزن موفق باشی

nima_hl
30-04-11, 10:38
سلام

مشخصات سیستم من :

مشخصات سیستم دوستم :

سلام

رزولیشن مونیتورها ؟

green day
30-04-11, 12:02
دوست من ممکنه مشکل از ویندوزت باشه یک ویندوز 7 بنداز و اگر هم ویندوز 7 رو بر روی سیستم داری ببین سیستم عاملت ویروسی نشده باشه. چون من هم از این مشکلات داشتم و با نصب یک انتی ویروس و نصب ویندوز جدید مشکلاتم حل شده. . راستی سی پی یو رو هم باز کن کمی تمیز کن بعد دوباره جا بزن موفق باشی

ممنون از پاسختون

هردوتامون دوتا ویندوز داریم ، هم XP و هم 7 (32 بیت) ، لپ تاپ که ویندوزش اصلی و مال خودشه .

ورژن ها هم دقیقا یکی هستش ، واسه هر دوتامون هم خودم نصب کردم :lol:

مال ایشون که هر دوتا ویندوز OK هست و مشکلی نداره ، اما واسه من توی XP این مشکل مقطع شدن تصویر وقتی که توپ رو شوت میکنی یا پاس میدی رو نداره ولی باز هم حرکت ها و چرخش ها موقع دریبل زدن دقیقا مثل 7 یه مقداری سنگین تر از سیستم دوستمه .

نکته ی دیگه هم این هستش که توی 7 وقتی زمان بازی روی شب تنظیم باشه موقع پاس دادن تصویر مقطع میشه وقتی بازی رو میزارم توی روز دیگه وقتی پاس میدی تصویر مقطع نمیشه !!!!! :lol: ولی حرکت ها باز هم کنده !

انتی ویروس هم دارم و دائم اپدیته .

امیدوارم متوجه منظورم شده باشید .

سلام

رزولیشن مونیتورها ؟

سلام نیما جان

رزولوشن لپ تاپ که 1920*1980 هستش

رزولوشن مانیتور دوستم 1600*900 (wide)

رزولوشن مانیتور من 1280 * 1024 (استاندارد)

nima_hl
13-05-11, 00:23
ممنون از پاسختون

هردوتامون دوتا ویندوز داریم ، هم XP و هم 7 (32 بیت) ، لپ تاپ که ویندوزش اصلی و مال خودشه .

ورژن ها هم دقیقا یکی هستش ، واسه هر دوتامون هم خودم نصب کردم :lol:

مال ایشون که هر دوتا ویندوز OK هست و مشکلی نداره ، اما واسه من توی XP این مشکل مقطع شدن تصویر وقتی که توپ رو شوت میکنی یا پاس میدی رو نداره ولی باز هم حرکت ها و چرخش ها موقع دریبل زدن دقیقا مثل 7 یه مقداری سنگین تر از سیستم دوستمه .

نکته ی دیگه هم این هستش که توی 7 وقتی زمان بازی روی شب تنظیم باشه موقع پاس دادن تصویر مقطع میشه وقتی بازی رو میزارم توی روز دیگه وقتی پاس میدی تصویر مقطع نمیشه !!!!! :lol: ولی حرکت ها باز هم کنده !

انتی ویروس هم دارم و دائم اپدیته .

امیدوارم متوجه منظورم شده باشید .

سلام نیما جان

رزولوشن لپ تاپ که 1920*1980 هستش

رزولوشن مانیتور دوستم 1600*900 (wide)

رزولوشن مانیتور من 1280 * 1024 (استاندارد)

در این رزولیشن شما نباید مشکلی داشته باشید

مشکل میتونه از ویندوز یا نرم افزارهائی که نصب فرمودی باشه ( مثلا آنتی ویروس ) برای تست این موضوع اگر براتون امکان داره و از نصب ویندوزتون مدت زمان زیادی میگذره ویندوز را مجددا نصب و از آخزین dirctX استفاده کنید

ولی اگر از ویندوزتون اطمینان دارید احتمالا یکی از قطعات شما داره گلوگاه میشه که باید اون قطعه را بیابید و با آورکلاک یا تعویض قطعه مشکل را حل کنید

مثلا با نرم افزار hdtune از سرعت و عملکرد هارد و با نرم افزار maxmem از سرعت رمهاتون اطمینان پیدا کنید و با تستهای تک منظوره دیگر یک یک قطعاتتون را تست کنید