ورود

مشاهده نسخه کامل : مشاوره،برای خرید سیستم حداکثر یک میلیون

Soheil_03
21-04-11, 20:07
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان.
من یک میلیون بودجه دارم و میخوام یه سیستم برای بازی و انجام کارهای گرافیکی سنگین،بخرم.
لطفا راهنمایی کنید.
thx

stev64
22-04-11, 02:37
سلام.
کار شما دقیقا چیه؟ مت پینت ؟، برداری؟ سه بعدی؟ عکاس؟....
1 لیست نرم افزارها و اینکه چه ورژنی از اونها رو کار می کنی؟
3-این نرم افزارها از چه قابلیتهای سخت افزار شما بهترین استفادرو می کنند؟ مولتی کر /هایپرترنسپورت ,..../ (خیلی از برنا مه ها هنوز هم از بیش از دو هسته سی پی یو رو نمی تونن استفاده کنند . این مواقع بهتره یک دو هسته ای خیلی سریع بگیری تا یک 4/6 هسته ای) ولی برنامه های رندرینگ یا سیمولیشن هرچه قدر هسته پردازشی بذاری جلوشون استفاده میکنن.
4 windows ؟(کدوم نسخ) ؟
5محیطشون دایرکت ایکسیه یا اپن جی الی؟ چه ورژنی؟
به صورت کلی کارت گرافیکی شما و اینکه چقدر خوب در محیط دایرکت ایکسی یا اپن جی الی یک برنامه بتونه محیط کارتو پردازش کنه مهمترین نقشو تو سرعت کارت داره. (به بازی کاری ندارم)
راجع برنامه هایی که کار می کنی تو فروم های مربوط به همون برنامه ببین چه کارتی بهترین بازدهو داره/ چه مشکلاتی گزارش شده/ .زیاد به بنچمارکهای موجود نمی شه اعتماد کرد. خیلی از کارتهای گرونیمتی که بیشتر برای گیم ساخته می شند تو حیطه کار حرفه ای خیلی ضعیف عمل می کنند.
آخرسر هم رم و مادربرد...
خلاصه مطلب اینکه وقتی از سیستمت بدونی دقیقا چه کارهایی می خوای بکشی دیگه بدون دلیل نمیری قطعات گرون قیمت بخری . حتی ممکنه با نصف بودجه ای که گذاشتی بهترین سیستم (برای شغلت) رو جمع کنی. یا حتی بری سراغ سیستم های دست دوم یکی دو نسل قبلتر و با نرم افزارهای هم نسل اون سیستم ها کار کنی ، شاید اینطوری پول بیشتری برای قطعات دیگه / تبلت / مانیتور بهتر / کارت کپچر و.../ ذخیره کنی.

Soheil_03
22-04-11, 08:34
سلام.
کار شما دقیقا چیه؟ مت پینت ؟، برداری؟ سه بعدی؟ عکاس؟....
1 لیست نرم افزارها و اینکه چه ورژنی از اونها رو کار می کنی؟
3-این نرم افزارها از چه قابلیتهای سخت افزار شما بهترین استفادرو می کنند؟ مولتی کر /هایپرترنسپورت ,..../ (خیلی از برنا مه ها هنوز هم از بیش از دو هسته سی پی یو رو نمی تونن استفاده کنند . این مواقع بهتره یک دو هسته ای خیلی سریع بگیری تا یک 4/6 هسته ای) ولی برنامه های رندرینگ یا سیمولیشن هرچه قدر هسته پردازشی بذاری جلوشون استفاده میکنن.
4 windows ؟(کدوم نسخ) ؟
5محیطشون دایرکت ایکسیه یا اپن جی الی؟ چه ورژنی؟
به صورت کلی کارت گرافیکی شما و اینکه چقدر خوب در محیط دایرکت ایکسی یا اپن جی الی یک برنامه بتونه محیط کارتو پردازش کنه مهمترین نقشو تو سرعت کارت داره. (به بازی کاری ندارم)
راجع برنامه هایی که کار می کنی تو فروم های مربوط به همون برنامه ببین چه کارتی بهترین بازدهو داره/ چه مشکلاتی گزارش شده/ .زیاد به بنچمارکهای موجود نمی شه اعتماد کرد. خیلی از کارتهای گرونیمتی که بیشتر برای گیم ساخته می شند تو حیطه کار حرفه ای خیلی ضعیف عمل می کنند.
آخرسر هم رم و مادربرد...
خلاصه مطلب اینکه وقتی از سیستمت بدونی دقیقا چه کارهایی می خوای بکشی دیگه بدون دلیل نمیری قطعات گرون قیمت بخری . حتی ممکنه با نصف بودجه ای که گذاشتی بهترین سیستم (برای شغلت) رو جمع کنی. یا حتی بری سراغ سیستم های دست دوم یکی دو نسل قبلتر و با نرم افزارهای هم نسل اون سیستم ها کار کنی ، شاید اینطوری پول بیشتری برای قطعات دیگه / تبلت / مانیتور بهتر / کارت کپچر و.../ ذخیره کنی.

ببین اگه دقیق بگم کارم چیه:فقط بازی
در مورد نرم افزار باید بدونی من تا حالاPCنداشتم،اما اگه جواب کلی بدم:نرم افزار های گرافیکی(ویرایش فایل های ویدئویی فول اچ دی یا. . .)
وقتی بازی های بسیار با گرافیک و این نرم افزار هارو روی کامپیوتر دوستم اجرا کردم(حدود۵۰۰هزار تومان خرج کرده بود برای کامپیوترش) بسیار کند بود یا هنگ میکرد و من دوست ندارم کامپیوترم کند باشد.‏

nima_hl
22-04-11, 13:20
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان.
من یک میلیون بودجه دارم و میخوام یه سیستم برای بازی و انجام کارهای گرافیکی سنگین،بخرم.
لطفا راهنمایی کنید.
thx

سلام

asrock H61M ~120

intel i5 2400 ~218

gainward 460 1gb ~220

2*2 elixir 1333 ~50

power green 530A-EU ~67

case green wee ~27

seagate 7200.12 500gb ~47

dvd ~27

lg W2261VP ~230

Soheil_03
22-04-11, 14:53
سلام

asrock H61M ~120

intel i5 2400 ~218

gainward 460 1gb ~220

2*2 elixir 1333 ~50

power green 530A-EU ~67

case green wee ~27

seagate 7200.12 500gb ~47

dvd ~27

lg W2261VP ~230

سلام آقا نیما،به نظر شما این سیستم میتونه بازی های سنگینی مثل کرایسیس۲رو به خوبی اجرا کنه؟
مشخصات این رم و مادربورد رو من جایی پیدا نکردم،مشخصاتشون چیه؟

mohamad70
22-04-11, 18:37
این سیستم میتونه بازی های سنگینی مثل کرایسیس۲رو به خوبی اجرا کنه؟

در این لینک (Only the registered members can see the link) می تونید پرفورمنس این کارت در کرایسیس 2 رو مشاهده کنید

کرایسیس 2 بر خلاف پیش بینی ها خیلی روان تر و سازگار با اکثریت گرافیک ها اجرا میشه

در کل با این کارت در رزولوشن 1920x1080 می تونید عموم بازی ها رو با تنظمیات گرافیکی خوب (نه عالی) بالای 40 فریم اجرا کنید

nima_hl
23-04-11, 19:34
سلام آقا نیما،به نظر شما این سیستم میتونه بازی های سنگینی مثل کرایسیس۲رو به خوبی اجرا کنه؟
مشخصات این رم و مادربورد رو من جایی پیدا نکردم،مشخصاتشون چیه؟

همانطور که محمد گرامی هم فرمودند متاسفانه کرایتک به دلیل اجرا شدن کرایسیس 2 روی کنسول یکم توش آب بسته و دیگه جزو بازیهای فوق سنگین محسوب نمیشه

این سیستم نمیتونم بگم عالیه ولی در اکثر بازیها به صورت نرم و روان میتونید باهاش بازی کنید

Only the registered members can see the link

این مشخصات مادربرده که نه sata3 داره نه usb3 و نه امکانات خاصی نداره ولی با وضعیت موجود در بازار یکی از بهترین گزینه هائیه که بنظرم با بودجه شما همخوانی داره ( اگر مادربرد بهتری بخواهید انتخاب کنید باید از گرافیک یا پردازنده بزنید که در پرفورمنس سیستم تاثیر خواهد داشت )

با توجه به خازنهای حالت جامد در مدار تغذیه پردازنده و سوکت 8 پین چند سالی به راحتی براتون کار میکنه

رمها هم معمولی هستند و برای این مین که ماکزیمم از رم 1333 پشتیبانی میکنه کافیه ( چیپست h61 و h67 از رم باس بالاتر پشتیبانی نمیکنه )

Soheil_03
24-04-11, 15:11
فقط یه سوال به جای صفحه نمایشLCD:
LG W2261VP
بهتر نیستLED:
LG E204OS LED
بگیرم؟ آخه اون صفحه نمایشی که شما معرفی کردید کنتراست پایینی داشت ولی وضوح بالا،اینLED کنتراست بیشتر ولی وضوح پایین تر داره،به نظر شما کدوم بهتره؟
در مورد کارت گرافیکتون هم که معرفی کردید توضیح بدید ممنون.
قضیه این مادربورد ها چیه،که میگن سریB2 بعد از یک مدت خراب میشن؟ و اینکه تولیدشون متوقف شده تا سریB3بیاد.

nima_hl
25-04-11, 03:29
فقط یه سوال به جای صفحه نمایشLCD:
LG W2261VP
بهتر نیستLED:
LG E204OS LED
بگیرم؟ آخه اون صفحه نمایشی که شما معرفی کردید کنتراست پایینی داشت ولی وضوح بالا،اینLED کنتراست بیشتر ولی وضوح پایین تر داره،به نظر شما کدوم بهتره؟
در مورد کارت گرافیکتون هم که معرفی کردید توضیح بدید ممنون.
قضیه این مادربورد ها چیه،که میگن سریB2 بعد از یک مدت خراب میشن؟ و اینکه تولیدشون متوقف شده تا سریB3بیاد.

خیر بهتر نیست

قضیه LED با شدت نور بالا مثل این میمونه که شما یک چراغ مطالعه را در فاصله نیم متری به سمت صورتتون روشن کنید ، خیلی زود چشماتون خسته میشه و مجبور میشید نور را کم کنید ( من نور 2261 را هم کم کردم چه برسه به led )

این تکنولوژی بیشتر به درد تلوزیون میخوره که شما در فاصله چند متری میشینید

شما اگر این مونیتور را خریداری بفرمائید و نورش را کم کنید نسبت به 2261 یک مونیتور با رزولیشن کمتر و زمان تاخیر بالا خواهید داشت که زیاد جالب نیست

در مورد مشکل مادربردها هم در فروم مفصل صحبت شده ( سرچ بفرمائید اگر پیدا نکردید بفرمائید تا لینک بدم ) و شامل مادربردهای h61 که بعدا عرضه شدن نمیشه ( فقط p67 و h67 این مشکل را داشتن )

Soheil_03
25-04-11, 14:01
خیر بهتر نیست

قضیه LED با شدت نور بالا مثل این میمونه که شما یک چراغ مطالعه را در فاصله نیم متری به سمت صورتتون روشن کنید ، خیلی زود چشماتون خسته میشه و مجبور میشید نور را کم کنید ( من نور 2261 را هم کم کردم چه برسه به led )

این تکنولوژی بیشتر به درد تلوزیون میخوره که شما در فاصله چند متری میشینید

شما اگر این مونیتور را خریداری بفرمائید و نورش را کم کنید نسبت به 2261 یک مونیتور با رزولیشن کمتر و زمان تاخیر بالا خواهید داشت که زیاد جالب نیست

در مورد مشکل مادربردها هم در فروم مفصل صحبت شده ( سرچ بفرمائید اگر پیدا نکردید بفرمائید تا لینک بدم ) و شامل مادربردهای h61 که بعدا عرضه شدن نمیشه ( فقط p67 و h67 این مشکل را داشتن )
باشه هر چی شما صلاح دونستید. ‏
شنیدمP67ها مادربورد های حرفه ای هستند ولیh67اینطور نیست.h61جزو کدوم دسته هست؟

nima_hl
25-04-11, 14:23
باشه هر چی شما صلاح دونستید. ‏
شنیدمP67ها مادربورد های حرفه ای هستند ولیh67اینطور نیست.h61جزو کدوم دسته هست؟

مادربردهای h61 پائین ترین رده در این خانواده هستند که امکانات محدودی دارند و برای اشخاصی مناسبه که به هیچ عنوان قصد آورکلاک یا رید هارد ندارند (اکثر این مادربردها حتی sata3 و usb3 هم ندارند )

اگر پردازنده شما از سری K باشد شما با مادبرد p67 میتونید از امکانات آورکلاک استفاده کنید

اگر قصد آورکلاک گرافیک درون پردازنده را دارید باید از h67 استفاده کنید

ولی اگر نمیخواهید کارهای بالا را انجام بدین با وضعیت قیمت فعلی مادربردها ، بنظرم بهتره پولتون رو برای خرید پردازنده و گرافیک بهتر هزینه کنید چون اکثر این مادربردها تا چندین سال بدون مشکل براتون کار خواهند کرد :wink:

Soheil_03
25-04-11, 18:43
از بین این کارت گرافیکها کدوم بهتره؟
Gain ward 460که خودتون معرفی کردید
,
Evga geforce gtx 550 ti
,
Elite group geforce gts 250
,
Evga geforce gtx 460 se

Soheil_03
26-04-11, 22:21
قیمت این صفحه نمایش چنده؟
Samsung p22700 LCD

nima_hl
27-04-11, 15:43
از بین این کارت گرافیکها کدوم بهتره؟
Gain ward 460که خودتون معرفی کردید
,
Evga geforce gtx 550 ti
,
Elite group geforce gts 250
,
Evga geforce gtx 460 se

اولی و آخری هم قدرتند و از دو مدل دیگه بهترن

البته مدل معمولی 460 هم این هفته به بازار اومده که حدود 250 تومن قیمت داره و قدرت بیشتری نسبت به این 4 مدل داره

قیمت 22700 هم اگر اشتباه نکنم حدود 270 تومنه

Soheil_03
27-04-11, 21:42
البته مدل معمولی 460 هم این هفته به بازار اومده که حدود 250 تومن قیمت داره و قدرت بیشتری نسبت به این 4 مدل داره
ساخت کدوم برنده؟نام کاملش رو میگی و مشخصاتش؟
این مادربورد ازراک تو رشت پیدا میشه؟ شنیدم کم یابه و باCpuهای اینتل سازگاری کامل نداره.
Intel db65al
بهتر نیست؟ فقط ده بیست تومن گرون تره

nima_hl
28-04-11, 14:12
ساخت کدوم برنده؟نام کاملش رو میگی و مشخصاتش؟
این مادربورد ازراک تو رشت پیدا میشه؟ شنیدم کم یابه و باCpuهای اینتل سازگاری کامل نداره.
Intel db65al
بهتر نیست؟ فقط ده بیست تومن گرون تره

از برند evga حدود 250 قیمت داره ، این کارتها معمولا مدل FPB هستند و مهم اینه که se نباشند چون مدلهای دیگه تقریبا سخت افزار یکسان دارند

گمان نمیکنم مادربرد ازراک را در رشت پیدا کنید ولی اینکه با cpu اینتل سازگاری نداره یک جوکه

در مورد مادربردهای اینتل متاسفانه تجربه ای ندارم ولی نباید مادربرد بدی باشه بخصوص اینکه یک sata3 هم داره

البته این مادربردها باید قیمتی زیر 100 تومن داشته باشند ولی به دلیل جدید بودن ، هنوز به قیمت واقعی خودشون نرسیدن ، به همین دلیل پیشنهاد کردم فعلا هزینه زیادی روی مادربرد مصرف نکنید که در آینده بتونید به راحتی تعویض کنید

Soheil_03
02-05-11, 14:32
این سیستم رو تو رشت از ۳جا پرسیدم:
1):1,930,000
2):1,760,000
3):1,650,000
ولی تو سایت رایان سبا شد حدود1,150,000.چیکار کنم؟تو سایت رایان سبا سفارش بدم؟ اصلا تا رشت میارن؟!

xpin
02-05-11, 16:04
خودتون بیاید تهران خرید کنید خیلی بصرفه هستش حتی از سایت رایان سبا هم ارزونتر در میاد نزدیک 1 تومان میشه

Soheil_03
02-05-11, 18:22
نزدیک 1 تومان میشه

واقعا؟؟؟
اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه.

MR TASH
03-05-11, 11:44
دوست من گرافیک 460GTX مدل fpb که قابلیت بهتری در اورکلاک به شما میده با بررسی های که در سایت های خارجی داشتم به این نتیجه رسیدم که قابلیت مقابله با کارتهای همچون 470 داراست و قابلیت اورکلاک خوبی هم داره من که دارم با این کارت پرواز میکنم البته مادربردم رو زدم داغون کردم پین هاشو خرد کردم اما خودم درستش کردم بازهم خیلی عالی داره جواب میده روی مادربرد D975 XBX2 من که پشتیبانی از رم دی دی ار 3 نداره و جی دی دی ار 3 هم هست و پی سی آی 2 هم نیست کلا قدیمی شده اما قدیم ها خری برای خودش بود.در کل اقا نیما یکی از با سابقه ترین و حرفه ای ترین فروشندها هستند . من گرافیک بالا را به قیمت 235 تومن تو بازار ایران تهیه کردم که باخرید 2 عدد 460 به من 10 تومن هم تخفیف دادند. اما بازار را زیر و رو کردم تا پیدا کردم. چیزی هم که جالب بود خود فروشنده نمی دونست fpb به چه معنی است.

Soheil_03
10-05-11, 15:06
سلام!
تو رشت خیلی گرون میگن اصلا عادلانه نیست!
من تصمیم گرفتم بیام تهران،اگه گفته ی دوستمون درست باشه و این سیستم نزدیک۱باشه من میخوام دو قلم رو تغیر بدم:
CASE: GREEN X3و
LCD:SAMSUNG p22700
اما دو سوال:
۱:کجای تهران بخرم؟
۲:Microlab lexus 2xr خوبه؟
نوشته بود:
P.M.P.O 1200W
RMS 64W!
فرق بینP.M.P.OوRMSچیه؟!

xpin
12-05-11, 14:00
سایت میهن مارکت (Only the registered members can see the link)رو ببنید معمولاً قیمت های روز ررو میزنن و میتونید با فرشنده ها تماس بگیرید و قیمت دقیق قطعات رو بگیرید