من تاپیک های که توی بخش بود رو مطالعه کردم ... نتونستم اون چیزهایی که میخوام رو پیدا کنم و به یه جمع بندی برسم
من نیاز به یه سیستمی دارم 24/7 ساعته و روز تقریباً روشن هستش و قراره باهاش کارهای گرافیکی دو بعدی و فلش و ... ویرایش فیلم و کار با برنامه های افتر افکت و پریمر و ..... انجام بدم از طرفی بازی های روز رو بتونم بازی کنم :wink:
مانیتور من LG مدل W2053S هستش هارد رو هم نیاز ندارم چون موجود دارم
قصد هم اینکه برای خرید Motherbord/ CPU / VGA/RAM/POWER/CASE حدوداً بین 650 تا 750 هزار تومان هزینه کنم دنبال سیستمی هستم که 4-5 سال خوب کار کنه تا و جا برای ارتقاً بعد از 4-5 سال داشته باشه
ممنون میشم یه راهنمایی اساسی به ما بدهید :give_rose:
xpin
20-04-11, 01:52
نظرتون در مورد سیستم زیر چیه ؟
MB: asrock P67 Pro (Only the registered members can see the link)
CPU : Intel Core i5 - 3.1GHz - 2400
VGA :PowerColor HD 5750 1GB GDDR5
RAM:KINGMAX 4GB - 1333
POWER:GREEN 500W
nima_hl
20-04-11, 13:55
من تاپیک های که توی بخش بود رو مطالعه کردم ... نتونستم اون چیزهایی که میخوام رو پیدا کنم و به یه جمع بندی برسم
من نیاز به یه سیستمی دارم 24/7 ساعته و روز تقریباً روشن هستش و قراره باهاش کارهای گرافیکی دو بعدی و فلش و ... ویرایش فیلم و کار با برنامه های افتر افکت و پریمر و ..... انجام بدم از طرفی بازی های روز رو بتونم بازی کنم :wink:
مانیتور من LG مدل W2053S هستش هارد رو هم نیاز ندارم چون موجود دارم
قصد هم اینکه برای خرید Motherbord/ CPU / VGA/RAM/POWER/CASE حدوداً بین 650 تا 750 هزار تومان هزینه کنم دنبال سیستمی هستم که 4-5 سال خوب کار کنه تا و جا برای ارتقاً بعد از 4-5 سال داشته باشه
ممنون میشم یه راهنمایی اساسی به ما بدهید :give_rose:
نظرتون در مورد سیستم زیر چیه ؟
MB: asrock P67 Pro (Only the registered members can see the link)
CPU : Intel Core i5 - 3.1GHz - 2400
VGA :PowerColor HD 5750 1GB GDDR5
RAM:KINGMAX 4GB - 1333
POWER:GREEN 500W
این مدل مادربرد هنوز وارد نشده و گمان نمیکنم در آینده هم وارد بشه ( به دلیل اختلاف قیمت اندک با pro3 و پشتیبانی نکردن از usb3 ) ولی مدل pro3 به تعداد محدودی وارد شده
اگر شما از یک عدد هارد و یک عدد dvd برای این سیستم استفاده میکنید این سیستم مشکلی برای شما نخواهد داشت ولی اگر از تعداد دیوایسهای بیشتری استفاده میکنید هنوز مادربردهای b3 از این برند به بازار نیامده و باید صبر کنید و یا از برندهای دیگه تهیه بفرمائید
به جز مورد بالا با توجه به رزولیشن مونیتورتون ( 1600*900 ) بهتره از گرافیک کارت قویتری استفاده کنید
مثلا 460gtx-768mb یا 5770 بنظرم گزینه های بهتری با توجه به بودجتون باشند
xpin
20-04-11, 22:30
چه مادربردی رو پیشنهاد میدهید ؟؟
یه سیستم amd هم بهم پیشنهاد میدید ؟ شنیدم با یه بودجه ثابت میشه سیستم amd قویتری نسبت به intel جمع کرد درسته ؟
توی سیستمی که خودتون معرفی کردین کیس رو نزدید و قیمت ها رو هم نگفتید اما فکر نمی کنم سیستم بر پایه سوکت 1155 بخواهید ببنید و ارزان تر از 800 تومان در بیاد البته اگر کارت گرافیک همین 460 بزارید چون فکر کنم الان مادر برد و سی پی یو 1155 قیمتش حداقل 500 یا 450 هزار تومان در بیاد .
nima_hl
21-04-11, 16:31
چه مادربردی رو پیشنهاد میدهید ؟؟
یه سیستم amd هم بهم پیشنهاد میدید ؟ شنیدم با یه بودجه ثابت میشه سیستم amd قویتری نسبت به intel جمع کرد درسته ؟
سیستمی که با بودجه شما پیشنهاد میدم یه همچین کانفیگیه
توی سیستمی که خودتون معرفی کردین کیس رو نزدید و قیمت ها رو هم نگفتید اما فکر نمی کنم سیستم بر پایه سوکت 1155 بخواهید ببنید و ارزان تر از 800 تومان در بیاد البته اگر کارت گرافیک همین 460 بزارید چون فکر کنم الان مادر برد و سی پی یو 1155 قیمتش حداقل 500 یا 450 هزار تومان در بیاد .
این مادربردی که معرفی کردید جای ساتا معمولی نداره ؟؟؟ ساتا 2 ؟
mehrdad_ab
24-04-11, 11:53
این مادربردی که معرفی کردید جای ساتا معمولی نداره ؟؟؟ ساتا 2 ؟
دوست عزیز داره
شاید برای خرید بیام تهران ! از کدوم پاساژ و خیابان با قیمت و اعتبار خوب میتونم این قطعات تهییه کنم ؟ گارانتی های معتبرش کدوم هستش ؟؟؟
مادربرد آزراک که بجز شاب گارانتی دیگه ای نداره ؟؟؟ سی پی یو هم که گارانتی دار نیستن ! کارت گرافیکی ؟؟؟
Over_Cracker
08-05-11, 01:32
چهار راه ولیعصر- به طرف میدان ولیعصر بازار های رضا و ایران. مجتمع پایتخت هم اول بلوار میرداماد هستش.(همون دوتای اولی اگر خوب سرچ کنی و قیمت بگیری کافیه)
ازراک رو کولینگ سیس هم وارد میکنه. CPU های AMD همگی گارانتی دارن. شرکت خاصی هم نداره و تقریبا همه ی شرکت هایی که وارد میکنن ،خودشون گارانتی میکنن. مثل ویستا،اسمان رایانه،ماتریکس...(گارانتی ماتریکس به مراتب بهتره)
کارت گرافیک رو از برند EVGA بردارید به قیمت مشابه Gainward ، با گارانتی تک دیتا
MR TASH
08-05-11, 09:20
یعنی سی پی یو های اینتل گارانتی ندارند؟
saeid pc
08-05-11, 10:04
یعنی سی پی یو های اینتل گارانتی ندارند؟
در ایران نداره.