ورود

مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد چیپست 880 و 870 AMD

mehdi_kingma
29-03-11, 18:33
اگه یه برد 880 تهیه کنیم ایا با توجه به اینکه یه کارت گرافیک انبرد داره و یه کارت مستقل هم اضافه کنیم ایا مجموع قدرت گرافیکی اون نسبت به برد 870 بیشتر میشه ؟

توصیه دوستان چیه ایا 880 بهتره یا 870 ؟

mehrdad_ab
29-03-11, 18:44
اگه یه برد 880 تهیه کنیم ایا با توجه به اینکه یه کارت گرافیک انبرد داره و یه کارت مستقل هم اضافه کنیم ایا مجموع قدرت گرافیکی اون نسبت به برد 870 بیشتر میشه ؟

سلام
هیچ تفاوتی حاصل نمیشه
بعد از نصب گرافیک غیر آنبرد ، گرافیک آنبرد غیر فعال میشه و در خروجی شما تغییری حاصل نمیشه
با توجه به نیازتون بین 880 و 870 یکی رو انتخاب کنید.
در مورد کراس هیبرید هم اگه مد نظرتون باشه ، بگم که کلاً بی خیالش شین . چون کارایی بالایی واستون نخواهد داشت.

gesher
03-04-11, 05:47
سلام
هیچ تفاوتی حاصل نمیشه
بعد از نصب گرافیک غیر آنبرد ، گرافیک آنبرد غیر فعال میشه و در خروجی شما تغییری حاصل نمیشه
در مورد کراس هیبرید هم اگه مد نظرتون باشه ، بگم که کلاً بی خیالش شین . چون کارایی بالایی واستون نخواهد داشت.
در تایید صحبت ایشون ، کارت 880 دارای گرافیک آنبورد 4250 با ram share=500~700MB هست و طبعا نباید روی اون حساب چندانی باز کنید.

MR TASH
03-04-11, 18:18

بین دوست من این سوالات بسیار سطح پایینی هستند که جز شما خیلی از دوستان دیگه مطرح کردن و همه یک جواب گرفتن گرافیک ها در صورتی به یکدیگر متصل می شوند و قدرتشون بالا تر میره که از تکنولوژی کراس فایر در گرافیک های ا تی ای و از تکنولوژی اس ال ای در گرافیکهای انودیا استفاده کنند و نمیشه یک گرافیک از ا تی ای را به گرافیکی از انویدیا پیوند زد و باید هم گونه باشند . و در گرافیک های ای ام دی یا ا تی ای که پیوند گرافیک ها به کراس معروق است شما می توانید هر گرافیکی را که مال این شرکت باشه چه سطح بالاتری یا پایینتری داشته باشد را به هم متصل یا کراس کنید. اما در گرافیک های انویدیا شما فقط می توانید گراقیک های هم قدرت و یکسان در پردازش و حافظه را به هم اس ال ای کنید .

mehdi_kingma
04-04-11, 01:47
خیلی ممنون زحمت کشیدین MR TASH عزیز اینو منم میدونستم منظور من گرافیک هایبرید روی برد بود نه اون کراسی که مد نظر شماست ضمنا جهت اطلاع شما نخیر نمیشه همه کارت های رده پایین یا بالای ATI و NVIDIA رو کراس کردOnly the registered members can see the link

mehrdad_ab
04-04-11, 11:42
بین دوست من این سوالات بسیار سطح پایینی هستند که جز شما خیلی از دوستان دیگه مطرح کردن و همه یک جواب گرفتن گرافیک ها در صورتی به یکدیگر متصل می شوند و قدرتشون بالا تر میره که از تکنولوژی کراس فایر در گرافیک های ا تی ای و از تکنولوژی اس ال ای در گرافیکهای انودیا استفاده کنند و نمیشه یک گرافیک از ا تی ای را به گرافیکی از انویدیا پیوند زد و باید هم گونه باشند . و در گرافیک های ای ام دی یا ا تی ای که پیوند گرافیک ها به کراس معروق است شما می توانید هر گرافیکی را که مال این شرکت باشه چه سطح بالاتری یا پایینتری داشته باشد را به هم متصل یا کراس کنید. اما در گرافیک های انویدیا شما فقط می توانید گراقیک های هم قدرت و یکسان در پردازش و حافظه را به هم اس ال ای کنید .
دوست عزیز ، ممنون از پاسختون ،
یه کم متن ارسالی رو اصلاح می کنم ،
همونطور که گفتم کراس هیبرید کارایی بالایی رو برای سیستم نخواهد داشت
علتش اینه که گرافیک 4230 یا 4250 رو می تونیم از همین سری 4xxx کراس کنیم نه مثلاً سری 6xxx
پس بهتره بجای
شما می توانید هر گرافیکی را که مال این شرکت باشه چه سطح بالاتری یا پایینتری داشته باشد را به هم متصل یا کراس کنید. سئوال مطرح شده رو کوچیک نکنیم
بین دوست من این سوالات بسیار سطح پایینی هستند که جز شما خیلی از دوستان دیگه مطرح کردن و همه یک جواب گرفتنموفق باشین

mehdi_kingma
05-04-11, 19:24
سلام
هیچ تفاوتی حاصل نمیشه

ولی اینجا چیز دیگه ای میگهOnly the registered members can see the link

mehrdad_ab
05-04-11, 19:54
ولی اینجا چیز دیگه ای میگهOnly the registered members can see the link
عزیز جان به تاریخ خبر یه توجهی داشته باشین 9:07 AM - March 4, 2008
مربوط به سال 2008 میشه ، وقتی که مثلاً همونطور که توی سایت می بینین 3200 رو با گرافیک آنبرد کراس کرده و این 3200 واسه خودش کارت مطرحی بودش.
خدا رحمتش کنه
الان گرافیک های مطرحی رو تو سال 2011 داریم که حتماً مد نظرتون هستش

mehdi_kingma
05-04-11, 20:07
عزیز جان به تاریخ خبر یه توجهی داشته باشین 9:07 AM - March 4, 2008
مربوط به سال 2008 میشه ، وقتی که مثلاً همونطور که توی سایت می بینین 3200 رو با گرافیک آنبرد کراس کرده و این 3200 واسه خودش کارت مطرحی بودش.
خدا رحمتش کنه
الان گرافیک های مطرحی رو تو سال 2011 داریم که حتماً مد نظرتون هستش
خوب الان اگه یه 4850 رو با انبرد 4200 کراس کنیم توانش چند درصد بالا میره؟

mehrdad_ab
06-04-11, 10:09
خوب الان اگه یه 4850 رو با انبرد 4200 کراس کنیم توانش چند درصد بالا میره؟

این مورد رو باید یه سرچی بزنید تو اینترنت و اساتید نظر بدن ، چون راجب بازده این دو باهم من تجربه ای نداشتم

mehdi_kingma
07-04-11, 00:38
اونطور که من فهمیدم مادربوردهای دارای گرافیک آنبرد نمی تونن اون بازدهی واقعی رو برای کارتهای گرافیکی مستقل بوجود بیارن و اختصاصا برای عملکرد اون کارت آنبرد طراحی شدن درسته؟

mehrdad_ab
07-04-11, 15:44
اونطور که من فهمیدم مادربوردهای دارای گرافیک آنبرد نمی تونن اون بازدهی واقعی رو برای کارتهای گرافیکی مستقل بوجود بیارن و اختصاصا برای عملکرد اون کارت آنبرد طراحی شدن درسته؟
خیر. اینطور نیست
دلیل علمیتون رو لطفاً کامل توضیح بدین

mehrdad_ab
07-04-11, 15:44
خیر. اینطور نیست
دلیل علمیتون رو لطفاً کامل توضیح بدین

mehdi_kingma
07-04-11, 18:32
البته اینو از قول یه فروشنده میگم دلیل علمی ندارم ولی فکر می کنم با عقل جور در میاد

خوب اگه شما دلیل علمی دارین با منبع بفرمایین تا من قانع بشم مثلا قدرت یک کارت 6870 روی مین با چیپ 870 بهتر خودشو نشون میده یا یدونه 880

mehrdad_ab
08-04-11, 11:40
البته اینو از قول یه فروشنده میگم دلیل علمی ندارم ولی فکر می کنم با عقل جور در میاد

خوب اگه شما دلیل علمی دارین با منبع بفرمایین تا من قانع بشم مثلا قدرت یک کارت 6870 روی مین با چیپ 870 بهتر خودشو نشون میده یا یدونه 880
:lol:نمی دونم چرا نمی تونم منظورم رو برسونم
تفاوت اصلی که به چشم یه کاربر معمولی میاد در این دو چیپ ، داشتن گرافیک آنبرد روی سری 880 هستش ، یعنی کسی که نیاز به استفاده از یه گرافیک معمولی داره برای کارهای معمولی ، این گرافیک کاملاً کفایت می کنه و اگرر در آینده نیاز به گرافیک قویتری پیدا کرد میتونه گرافیک غیر آنبرد رو بردش سوار کنه ،
ای اینجاش که سخت نبود:Love-PCN~!:
در هیچ جایی من ندیدم که چیپ های 880 بخاطر داشتن گرافیک آنبرد ضعیفتر نسب به 870 عمل می کنن !
شما اگه دیدین بفرمائین:whistle:
صحبت فروشنده رو بی خیال شین ، فروشنده هدفش فروش جنسشه ، نه مشاوره
من خودم رو مشاور نمی دونم ، اما دوست دارم به عنوان کسی که از اساتید چیزی یاد گرفته و چیزی رو تجربه کرده نظرم رو بدم .
در ضمن تفاوت فاحشی بین دو چیپ وجود نداره ، مثلاً در برند محبوب Asrock در بردهای 880 مثلاً اضافه شدن usb3 رو داریم که اونم ربطی به چیپ اصلی نداره .
شما با توجه به نیازتون انتخاب کنید.
:give_rose:شاد گالن و شاد یاشیین

mehdi_kingma
08-04-11, 18:49
نخیر شما منظورتون رو قبلا رسوندین من هم قبلا متوجه شدم :great: شما هم بنده رو دیر متوجه شو حساب نکن

فروشنده هم دوست من بود و نمی خواست چیزی بفروشه فقط مشاوره داد

:lol::lol:

من یک چیز ساده از شما خواستم و گفتم یک منبعی مقاله ای بنچمارکی معرفی کنین همین :great:

ضمنا چرا ملت از برد با گرافیک انبرد بدشون میاد؟

بد نیست به این لینک نگاهی بندازین Only the registered members can see the link 1