ورود

مشاهده نسخه کامل : مادربورد الیت مدل پی 33 تی آ

pirbala
22-03-11, 21:20
سلام به همه عزیزان مادربوردی که من دارم احتمال میدم بایوسش تغییر یافته و هرهارد دیگری میزنم اجازه نمیده بیاد بالا وریستارت میشه اگه میشه یکی از بزرگوارانی که این مسئله رو میتونند حل کنند بهم کمک کنند.

nima_hl
22-03-11, 23:08
سلام به همه عزیزان مادربوردی که من دارم احتمال میدم بایوسش تغییر یافته و هرهارد دیگری میزنم اجازه نمیده بیاد بالا وریستارت میشه اگه میشه یکی از بزرگوارانی که این مسئله رو میتونند حل کنند بهم کمک کنند.

سلام

شما آخرین بایوس را آپگرید کنید و سپس روی یک هارد ویندوز جدید نصب بفرمائید

در این جور مواقع نمیشه از راه دور کمک زیادی انجام داد و باید خودتون با تغییر قطعات مشکل را پیدا کنید

پاور سیستم را تعویض بفرمائید

اگر 2 نیغه رم دارید با یک به یک آنها امتحان کنید و یا اگر براتون امکان داره با یک رم دیگه تست بفرمائید

خمیر زیر هیتسینک پردازنده را تعویض بفرمائید و ........

pirbala
24-03-11, 00:44
سلام نیمای عزیز
چشم ،مواردی که فرمودید انجام میدم .درضمن مشخصات سیستم : رم 1گیگ یک تیکه-هاردم 1500گیگ یک تیکه -هارد دوم 256 وهردوتاش ساتا میباشد-سی پی یو 5300
واما جالب اینکه امروز این ایراد رو با فلش مموری نیز تجربه کردم یعنی اگه فلش هم بهش وصل باشه موقعی که سیستم میاد بالا وتو محیطی که ویندوز xpعلامتش میاد وتو نوار مستطیل پایینش نوارسبز رد میشه ریست میشه ودوباره میره اول ولی تک به تک بالا میان وهیچ ایرادی ندارند. ممنون انشاا.. که همیشه موفق وموید باشید.