ورود

مشاهده نسخه کامل : آخرین روزهای سال 89 با بچه های پی سی نتورک...

M A H R A D
16-03-11, 17:47
سلام

میخوایم یه یادگاری از هم داشته باشیم در روزهای آخر سال 89.

اجباری در کار نیست، میتونی بعضی سوال ها رو جواب ندی!

5402

1 . بهترین اتفاقی که در سال 89 برای PCN افتاد؟

2 . بدترین اتفاقی که در سال 89 برای PCN افتاد؟

3 . دور نمای PCN در سال جدید؟

4 . اگه خاطره ای از PCN داری برامون تعریف کن!

5 . اگه یه پاک کن واقعی داشتی از 89 چیا رو پاک میکردی؟

6 . سال 89 به من آموخت...

7 . دروغ سیزده!

8 . به خودت و به PCN در سال 89 چه امتیازی از بیست میدی؟

9 . و در نهایت، یه یادگاری تقدیم کن به بچه های پی سی نتورک! (این یادگاری میتونه یه عکس، موزیک، جمله، ... باشه)

پ.ن: این تاپیکِ تبریک عید نیست! تبریک هاتون رو نگه دارید برای تاپیکی که بزودی زده خواهد شد!

سپاس :1. (14):

baren
19-03-11, 11:55
سال 89 به من آموخت وقت واقعا طلاست این جمله شوخی نیست !
بقیه سوالها چون من تازه واردم نمی تونم جواب بدم

™Ali
19-03-11, 12:56
1 . بهترین اتفاقی که در سال 89 برای PCN افتاد؟نصب vBulletin 4 ! اون هم زمانی که تعداد معدودی از سایت ها تونسته بودند آپگرید کن ! (نصب وی بی 4 امسال بود دیگه :دی)

2 . بدترین اتفاقی که در سال 89 برای PCN افتاد؟ امسال هم مشکل فیلترینگ داشتیم. (البته واسه من این مشکل چندین بار افتاد ولی ظاهرا کلی نبود)

3 . دور نمای PCN در سال جدید؟امیدوارم بعضی بچه های PCN به خواسته هاشون برسن و بعضی اعضای تیم مدیریت تو این سال آزاد و دوباره Active بشن! این طوری PCN خیلی پیشرفت میکنه ! شک نکنید !

4 . اگه خاطره ای از PCN داری برامون تعریف کن!اینو عکس پایینی رو کی یادش هست؟ :دی

Only the registered members can see the link

نسل بشریت !

6 . سال 89 به من آموخت...دنیا ارزش غصه خوردن رو نداره. ارزش گلایه ی تو بیش از اینهاست ...

7 . دروغ سیزده!به زودی آواتار 200px گیر می آوریم ... !

8 . به خودت و به PCN در سال 89 چه امتیازی از بیست میدی؟PCN ==> 17.5
Myself ==> 16.25

. و در نهایت، یه یادگاری تقدیم کن به بچه های پی سی نتورک! (این یادگاری میتونه یه عکس، موزیک، جمله، ... باشه)

از دی که گذشت هیچ ازو یاد مکن
فردا که نیامده ست فریاد مکن

برنامده و گذشته بنیاد مکن
حالی خوش باش و عمر بر باد مکن

خیام...

این آهنگ رو هم دانلود کنید و لذت ببرید : T.A.T.U | White Robe (Only the registered members can see the link)

Feeling ugly, looking pretty
Yellow ribbons, black graffiti
Word is written, bone is broken
No big secret left unspoken
Sun is painted in the corner
but it's never getting warmer
All the lies they keep on selling
But you never check the spelling
.
.
.
Time is running we are sitting
Back together, just for splitting
You are crying in the corner
always next and never former
Open up and let me hear it
for my body future spirit
Brain is useless chair is rocking
Open doors for dead man walking

10- شما به عنوان یه آدم نسبتا بی سواد چه نظری درباره من داری ؟

بی سواد خودتی :دی (سوال جعلی بود :دی)

MR TASH
19-03-11, 14:42
چیزی که خیلی مهمه اینه که زمان میگزره و باید به دنبال علم های مفیدی بود که هم دنیا ما و هم اخرت مار بسازند جمع کردن علم مفید هم با پایان یافتن عمر ما دیگر به هیچ کار ما نخواهد امد و پس به اندوختهایت چیزهای افزون کن که تو را برای سفر بلند مدت و بی پایانت رستگار کند. و کسانی که همیشه با خدا هستند تمام لحظات زندگیشان عید باید باشد چون خدا را دارند.

عید را به همه شما تبریک میگم و من هم دارم میرم مسافرت و چندین روز نخواهم بود با اینکه با کم شدن من از این سایت هیچ کس براش مهم نخواهد بود اما برای من دوری از شما سخت خواهد بود همه دوستان را در پی سی نت ورک دوست دارم و امید وارم با امدن من سطح معلومات همه انها بسیار بالا رفته باشد . به امید روزی که باهم پرواز کنیم.

Saeed-Milan
19-03-11, 22:47
سال 89 به من آموخت که نه گفتن رو یاد بگیرم و همینطور آموخت که قدر فرصت هایی رو که دارم بیشتر بدونم .
دروغ 13 از اومدن به PCN پشیمونم
اگر پاک کن داشتم یه تاپیک رو پاک می کردم که دوست ندارم اسمش رو بیارم
آینده PCN رو نمی تونم دقیق بگم ولی میدونم به سمت کمال میره
بهترین اتفاقی که در 89 برام افتاد به دست آوردن کاری بود که دوست داشتم
در آخر برای تمام ایرانی ها و بچه های PCN آرزوی بهترینها ها رو دارم و امیدوارم همیشه ایرانی باشین

با آرزوی سال خوب و خوش برای همه

Shahryar
24-03-11, 21:47

2 . بدترین اتفاقی که در سال 89 برای PCN افتاد؟بهترین و بدترین اتفاقی که برای PCN افتاد ، نسل به نسل شدن بود که با وجود مادری بودن تیپ انجمن ، فشار زیادی را متحمل شدیم . پیر شدن نسلی رویایی در PCN و آمدن نسل جدید اعضایی که باز هم روح شهر سخت افزاری پنج سال پیش را دارند .

4 . اگه خاطره ای از PCN داری برامون تعریف کن!تب 39 و شب نشینی و بیدار موندن تا ساعت هفت و نیم صبح با کاربران و مدیران دوست داشتنی مجموعه در شب نشینی .

5 . اگه یه پاک کن واقعی داشتی از 89 چیا رو پاک میکردی؟هیچی ! چون اگه صد میلیون بار دیگه هم اتفاق بیوفته گذشته چون شخصیتم در اون زمان تغییری نمیکرد باز هم همین رفتار را میکردم ، چه بد چه خوب ...

3 . دور نمای PCN در سال جدید؟یک وقت بحث سر شهر فرنگ های بهتر بود تا اینکه سینما اومد !

هدف در Different Level هم همینه ، حالا چه قدر موفق خواهیم بود را کسی نمیتونه بگه ولی سعی می کنیم با بحث های جمعی و ... احتمالش را بیشتر از برنامه های گذشته کنیم هر چند ماهیتش خیلی متفاوت با vPro یا ... هست .

سعی می کنیم به غیر از بحث های همیشگی سخت افزار و ... یک وظیفه اجتماعی مهم را هم با کمک همه دوستان انجام بدیم که جزئیاتش بماند برای زمان اعلامش ...

برای تغییر همه چیز باید از تغییر شخصیت خودمون شروع کنیم .

9 . و در نهایت، یه یادگاری تقدیم کن به بچه های پی سی نتورک! (این یادگاری میتونه یه عکس، موزیک، جمله، ... باشه)

در آخر یک نوشته یادگاری با نثری نه چندان خودمونی و امروزی :

دیندار می شویم از برای ترس جهنم و عارف از برای راحتی و متوسل به خدا برای رفع مشکل و دعا برای جبران ضعف و افسوس ! افسوس که ماهیت همه این ها و یا حتی بهتر ، کل زندگی ! یک رسم بیشتر نیست ...

همه تداعی گر انسانیت اند و دریغ و هزاران و هزار افسوس که همه چیز توجهمان را جلب می کند ؛ از ثروت گرفته تا فارغ التحصیل دکترا از دانشگاه M.I.T و جمال زیبا و جلال چشمگیر اما انسانیت جز به غباری گذرا در چشم ارزشی برایمان ندارد. پله های ترقی را مبنا می دانیم و عدد می شویم ، مدرک می شویم ، حساب بانکی و لامبورگینی گالاردو می شویم ! حتی بهتر ، علم می شویم ! بحث بدی این ها نیست ! این ها خوب اما کدام مبنا و کدام معیارند ؟ این ها یا انسانیت ؟

و در آخر به قول خواجه " خدایا ! به بهشت و حور چه نازم ! مرا نظری ده که از هر نظر بهشتی سازم " و یا به قول آندره ژید " سعی کن عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری " ...

Vivaldi - Spring By Itzhac Perlman (Only the registered members can see the link)

شـــاد باشــید ! :give_rose:

ViViD
24-03-11, 23:44

2 . بدترین اتفاقی که در سال 89 برای PCN افتاد؟

3 . دور نمای PCN در سال جدید؟

4 . اگه خاطره ای از PCN داری برامون تعریف کن!

7 . دروغ سیزده!

8 . به خودت و به PCN در سال 89 چه امتیازی از بیست میدی؟

>1 - بهترین اتفاق رو نمایی از قدرت مطلقی که بچه ها داشتند و اینکه ثابت کردند اگر بخواهند میتوانند:give_rose:

>2 - همیشه وقتی به جایی میرسی سنگهایی که جلوی پای آدم قرار میگیره بزرگتر میشه بدترین اتفاق این بود که خیلی از دوستانمون رو از دست دادیم همش هم به نظر شخصی خودم بدلیل سوء تفاهم بود........

>3 - روند جدیدی در سایت رو به رشد هست که اگر در مسیر درستش پیش بره زمان میبره اما به درجات بالا میرسیم

>4 - تنها خاطره ای که هرگز یادم نمیره لحظه ای بود که من اولین واترکولینگ رو ساختم و با سیستم قدیمی خودم تست کردم و چقدر خوشحال و هیجان زده بودم اون زمان خیلی از دوستان تو سایت بهم تبریک گفتند ایمان شهریار مجید یادش بخیر هیچ وقت یادم نمیره

>5 - خود سال 89 رو پاک میکردم تا دوباره از اولش شروع بشه چون زمان خیلی داره زود میگذره

>6 - برای چیزی که ارزش داره زمان و وقت بگذارم

>7 - من عمراً ازدواج کنم :دی

>8 - به خودم 11 میدم و به سایت 15 میدم

>9 - سعی کنید هر کاری رو شروع میکنید هرکاری که هست از اولش خیلی آتیشی و تند نباشید چون زود میبرید همیشه به صبر و حوصله جلو برین خودش کم به کم راه میوفته و بعداً میبینید که چقدر خوب شده که سریع کاری رو انجام ندادید

سعی کنید مسائل حاشیه ای رو وارد زندگی و کارتون نکنید اگر میدونید چیزی یا کسی ممکنه شما رو به پایین بکشه ازش فاصله بگیرید

سعی کنید آزاد و آزاده باشید :give_rose:

همتون رو همیشه دوست داشتم و دارم حتی اگر کسی از من خوشش نیاد من دوستش دارم :love: