PDA

مشاهده نسخه کامل : کممممممک...اطلاعاتم داره میپره...

Amin Boy 20
07-03-11, 19:05
سلام دوستان
:give_rose:
چی بگم خدایش.:cry:..داشتم روی یکی از درایوای هارد دیسک اطلاعات کپی میکردم که یهو برق قطع شد.دوباره روشن کردم دیگه ویندوز بالا نیومد تا اینکه ویندوز جدید نصب کردم اما وقتی خواسم برم تو همون درایوی که گفتم این خطا داده شد: :gasp::1. (2):
you need to format the disk in drive F: before you can use it
بعد کنسل زدم این امد

f:\ is naor accessible. data error(cyclic redundancy chek).

لطفا هرکی میدنه کمکم کنه ممنون میشم :give_rose:
اصلا بر میگردن اطلاعاتم؟تمام عکسام تا چندساله پیش تحقیقای دانشگاه نرم افزارا اهنگها هر چی از نت دانلود کردم همشون...:1041::1041::out:
(چی میکشم از این نوسانات برق چند وقت پیشم برق قطع شد وقتی دوباره روشن کردم کارت کرافیکم فاط زد با دور فن بالا کار میکنه حالا اینو بیخیال اطلاعاتم ...)

designme
07-03-11, 21:25
سلام دوستان
:give_rose:
چی بگم خدایش.:cry:..داشتم روی یکی از درایوای هارد دیسک اطلاعات کپی میکردم که یهو برق قطع شد.دوباره روشن کردم دیگه ویندوز بالا نیومد تا اینکه ویندوز جدید نصب کردم اما وقتی خواسم برم تو همون درایوی که گفتم این خطا داده شد: :gasp::1. (2):
you need to format the disk in drive F: before you can use it
بعد کنسل زدم این امد

f:\ is naor accessible. data error(cyclic redundancy chek).

لطفا هرکی میدنه کمکم کنه ممنون میشم :give_rose:
اصلا بر میگردن اطلاعاتم؟تمام عکسام تا چندساله پیش تحقیقای دانشگاه نرم افزارا اهنگها هر چی از نت دانلود کردم همشون...:1041::1041::out:
(چی میکشم از این نوسانات برق چند وقت پیشم برق قطع شد وقتی دوباره روشن کردم کارت کرافیکم فاط زد با دور فن بالا کار میکنه حالا اینو بیخیال اطلاعاتم ...)

سلام عزیز
فکر میکنم سیستم شما مشکل داشته باشه
چون نه با یه آف ویندوز میپره و نه با نصب مجددش چنج پارتیشن میشه
علت درخواست فورمت به دلیل تغییراتی توی بلوک بندی ریز به ریز هارتونه که میتونه از یک ویروس ناشی بشه تا ادیت پارتیشن
به نظر من بهتره اول سعی کنید از طریق سیف مود و تغییر آدرس بار وارد درایو بشید اگر نشد از طریق cmd چک کنید(سرچ کنید راهنما برای cmd زیاد پیدا میکنید)
اگر نشد حتی اگر فورمت هم کنید حدود 80 تا 90 درصد اطلاعاتتون قابل بازگشت میشه(در حالت معمولی!!!)
سیستم عاملتون رو هم بنویسید بهتر میشه

Amin Boy 20
07-03-11, 21:57
هیچکدوم از راههای که گفتین چواب نداد خطای: f:\ is naor accessible. data error(cyclic redundancy chek).
سیستمم نه ویروس داشت ونه پارتیشن رو ادیت کردم اما چندوقتیه میشه سیستمم مشکل دار شده
چطور میشه برگردونم اطلاعاتو؟با نرم افزارهای ریکاوری؟

shince
07-03-11, 22:16
سلام ، بهتره فرمت کردن رو به عنوان آخرین گزینه در نظر بگیری چون فایل های بزرگ مثل فیلم ها زیاد خوب بر نمی گردند. من پیشنهاد می کنم برنامه Partition Manger رو نصب کنی ، از طریق این برنامه می تونی فایل های داخل پارتیشن ها رو ببینی و اگه خواستی توی یه درایو دیگه کپی کنی (البته مطمئن نیستم جواب بده ولی به امتحانش می ارزه)
انشاءالله درست میشه

Amin Boy 20
07-03-11, 22:34
مرسی دوست عزیز
امتحان میکنم ببینم چی میشه
فیلما اشکال نداره. عکسا و فایلهای تحقیق و گزارشکارام برگردن

shince
08-03-11, 10:53
اسم درست برنامه Partition Magic ورژن 8 یا بالاتر ساخت سیمانتک هستش. شاید برنامه های مشابه پارتیشن بندی هارد هم جواب بدن!

Amin Boy 20
08-03-11, 11:24
سلاممم اطلاعاتم برگشت خدارو شکر
از نرم افزار paragon partition استفاده کردم خوشبختانه فضای خالی و استفاده شده رو نشون میداد.دیفرگ کردم چند ساعتی طول کشید تموم که شد درایو با تمام اطلاعاتش باز شد

مرسی به همه ی دوستان
shince عزیز مرسی راهنماییت خیلی به درد خورد سپاس:give_rose::give_rose: