لطفا قیمت این 3 مادربرد ها را در بازار ایران به من بدین. متشکرم.
AMD 890FX: 890FX Deluxe5 (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link 890FX Deluxe4 (Only the registered members can see the link) 890FX Deluxe3 (Only the registered members can see the link)
پیروز و موفق باشید.
MR TASH
05-03-11, 17:19
کسی نیست جواب بده
D J V A H I D
05-03-11, 19:11
شما باید سوال خود رو در محل مناسب بپرسید یعنی تاپیک زیر ...
Only the registered members can see the link
nima_hl
07-03-11, 19:58
لطفا قیمت این 3 مادربرد ها را در بازار ایران به من بدین. متشکرم.
AMD 890FX: 890FX Deluxe5 (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link 890FX Deluxe4 (Only the registered members can see the link) 890FX Deluxe3 (Only the registered members can see the link)
پیروز و موفق باشید.
deluxe5 هنوز به بازار نیامده و deluxe3 هم تمام شده فقط deluxe4 به قیمت حدود 215 تومن به صورت محدود در بازار موجوده
پینوشت : تاپیک جابجا شد
rainman1061
10-03-11, 01:40
قیمتهای ازراک توی هفته آینده بهتر میشه چون بار جدیدشون میرسه.
morteza-ha
10-03-11, 11:20
قیمتهای ازراک توی هفته آینده بهتر میشه چون بار جدیدشون میرسه.
شما مطمئن هستین . چون من چند روزه بازار رو میگردم همه میگن دیگه تموم شد تا بعد ازعید ...
MR TASH
10-03-11, 18:38
بریم سراغ ایسوس ببینیم چی میشه. دوستان موافق هستند.
تمام پردازنده های amd حدود 4 گیگاهرتز وال دارند و شما مادربرد از 770 به بالا هرچی بگیری در آورکلاک و پرفورمنس تقریبا هیچ فرقی نمیکنه
از نظر رم هم چون کنترلر رم درون پردازنده هستش مادربرد تقریبا هیچ نقشی نداره
اگر هم میخوای کراسفایر کنی فرقی زیادی بین لینک 8x و 16x نیست
بنظر من اگر کار رندر با سیستمتون انجام نمیدین ماکزیمم یدونه 870extreme3 واقعا کافیه حالا اگر اصرار روی 8 فاز بودن مین دارین 880g extreme3 بگیرید بیشتر از این پول دور ریختنه حالا خود دانید
MR TASH
14-03-11, 11:08
خیلی مفید بود متشکرم . دوست عزیز من یعنی شما میخواهید بگوید که بین مادربرد 880G Extreme3 و 890FX Deluxe4 تفاوت چندانی وجود ندارد؟ پس اگر به این صورت است دلیل ساخت این مادربردها چه بوده است؟ و نکته ای که دوست خوبم برام خیلی مورد اهمیت قرار گرفته اینه که Extreme و Deluxe چه تفاوتی باهم دارند؟ موفق باشید و پیروز
nima_hl
15-03-11, 12:34
خیلی مفید بود متشکرم . دوست عزیز من یعنی شما میخواهید بگوید که بین مادربرد 880G Extreme3 و 890FX Deluxe4 تفاوت چندانی وجود ندارد؟ پس اگر به این صورت است دلیل ساخت این مادربردها چه بوده است؟ و نکته ای که دوست خوبم برام خیلی مورد اهمیت قرار گرفته اینه که Extreme و Deluxe چه تفاوتی باهم دارند؟ موفق باشید و پیروز
تفاوت وجود داره ولی برای کاربرد معمولی چشمگیر نیست
برای مثال d4 از کراسفایر دو کارت در حالت 16x-16x پشتیبانی میکنه که در بازده کراسفایر گرافیک کارتهای قوی اندکی تاثیر گذاره
کلا سری deluxe برای آورکلاک حرفه ای مناسبتر هستند
MR TASH
16-03-11, 14:52
نیما جان خیلی ممنونم و با شناختی که از شما دارم می دونم کارتون و تحقیقاتون همیشه در زمینه ماردبردهای ای ام دی به روز است. برای همین چه کسی از شما بهتر و متخصص تر . من دنبال یک مادربرد خوب برای اورکلاک و کارهای سنگین گرافیکی هستم میخواستم یک برد خوب از شرکت ازراک به من معرفی کنی و دوست دارم بتونم رو این برد از سی پی یو های جدید بولدوزر هم استفاده کنم البته از بردهای ایسوس و گیگابایتم اگر معرفی کردین مشکلی نداره موفق باشید و همیشه پیروز و به روز
rainman1061
16-03-11, 15:39
اگر بردی بخواهید که پردازنده جدید رو پشتیبانی کنه ،باید صبر کنید تا وارد بشه. اما من شنیدم که ASROCK 890FX Deluxe 4 با آپدیت بایوس جدید قالبیت ساپورت پردازنده جدید رو خواهد داشت.
nima_hl
17-03-11, 10:39
نیما جان خیلی ممنونم و با شناختی که از شما دارم می دونم کارتون و تحقیقاتون همیشه در زمینه ماردبردهای ای ام دی به روز است. برای همین چه کسی از شما بهتر و متخصص تر . من دنبال یک مادربرد خوب برای اورکلاک و کارهای سنگین گرافیکی هستم میخواستم یک برد خوب از شرکت ازراک به من معرفی کنی و دوست دارم بتونم رو این برد از سی پی یو های جدید بولدوزر هم استفاده کنم البته از بردهای ایسوس و گیگابایتم اگر معرفی کردین مشکلی نداره موفق باشید و همیشه پیروز و به روز
از لطف شما ممنونم
ببین عزیز پردازنده های amd تا به امروز دارای یک محدودیت آورکلاک با خنک کننده های متداول هستند ( حدود 4 گیگاهرتز ) که تقریبا با تمام مادربردهائی که در این 2 سال عرضه شدن ( چبیپست 770 به بالا ) شما میتونید به راحتی به این سقف برسید
اگر پردازنده شما بالای 100 وات مصرف داشته باشه به دلیل ایجاد دمای زیاد در قسمت مدار تغذیه بهتره این مدار دارای هیتسینک باشه
و اگر سیستم شما هم پردازنده پر مصرف داشته باشه و هم برای مدت زمان طولانی زیر فشار قرار میگیره ( مثلا سیستم برای رندر استفاده بشه ) بهتره مدار تغذیه مادربرد 8 فاز به بالا باشه
در مورد محصولات قدیمی ازراک که از am3+ پشتیبانی میکنند هنوز اطلاع دقیقی در دسترس نیست ولی احتمالا تمامی مادربردهائی که چیپست 890 و SB850 دارند با یک به روز رسانی بایوس میتونند از پردازنده های جدید پشتیبانی کنند
ولی بنظر میاد ازراک به دلیل فروش مادربردهای جدید خودش هنوز نمیخواد این خبر را تائید کنه
به هر حال بنظرم شما 2 راه حل دارید یا اینکه از محصولات ایسوس که رسما پپشتیبانی از am3+ اعلام شده (Only the registered members can see the link) و در بازار موجود هستند خرید بفرمائید یا اینکه 1-2 ماه صبر بفرمائید تا محصولات جدید ازراک وارد بشن ( سفارششون انجام شده )
البته با توجه به لیست ایسوس بنظر میاد چیپستهای قدیمی هم قادر به پشتیبانی از +am3 هستند پس پیشنهاد میکنم صبر بفرمائید چون ممکنه با به روز رسانی یک مادربرد ارزان قیمت فعلی هم بتوانید در آینده از پردازنده های بلدوزر استفاده بفرمائید