سلام
اگر من بخوام دو هارد اینترنال در کیسم داشته باشم میشه مشکلی نداره برم بخرم
اکسترنال دارم ولی میخوام ظرفیت هارد سیستمم زیاد بشه چون لازمش دارم
هنگ نمکنه سیستم مشکلی پیش نمیاد
مادربرد میشناسه هر دو هارد رو و تو ویندوز میشه دیدشون
مادربردم P5QLPro ایسوس هست
اینم آدرس مشخصاتش
Only the registered members can see the link
maxel134
03-03-11, 09:39
سلام دوست عزیز
مادر برد شما دارای 6 پرت sata می باشد. در صورتیکه 2 عدد از آنها هم برای 1 هارد و یک dvd writer اشغال شده باشد. شما می توانید به راحتی 4 عدد دیگر هارد دیک بر روی سیستم خود نصب کنید.
البته این مورد به فضای داخلی کیس شما یعنی مکان کافی برای نصب هارد هم ارتباط دارد
البته شما قطعا برای نصب یک عدد هارد مشکلی نخواهید داشت.
اگر هدف شما از داشتن هارد اضافی برای ارشیو فیلم و موسیقی و عکس می باشد، بنده هارد های western digital green را به شما توصیه میکنم.( هزینه کمتر)
اگر هم که به سرعت بالاتری برای خواندن و نوشتن احتیاج دارید هارد های به ترتیب wd caviar black و seagate baracuda 7200 را پیشنهاد میکنم. البته در این بین هارد های بهتری هم مانند Samsung 1TB F3 HD103SJ وجود دارد که متاسفانه در حال حاضر در بازار موجود نیست
saeid333
03-03-11, 09:58
سلام دوست عزیز
مادر برد شما دارای 6 پرت sata می باشد. در صورتیکه 2 عدد از آنها هم برای 1 هارد و یک dvd writer اشغال شده باشد. شما می توانید به راحتی 4 عدد دیگر هارد دیک بر روی سیستم خود نصب کنید.
البته این مورد به فضای داخلی کیس شما یعنی مکان کافی برای نصب هارد هم ارتباط دارد
البته شما قطعا برای نصب یک عدد هارد مشکلی نخواهید داشت.
اگر هدف شما از داشتن هارد اضافی برای ارشیو فیلم و موسیقی و عکس می باشد، بنده هارد های western digital green را به شما توصیه میکنم.( هزینه کمتر)
اگر هم که به سرعت بالاتری برای خواندن و نوشتن احتیاج دارید هارد های به ترتیب wd caviar black و seagate baracuda 7200 را پیشنهاد میکنم. البته در این بین هارد های بهتری هم مانند Samsung 1TB F3 HD103SJ وجود دارد که متاسفانه در حال حاضر در بازار موجود نیست
ممنون که کامل پاسخ دادین
اونوقت این هارد هم مثل هاردی که ویندوز روش نصبه میشه پارتیشن بندی کرد دیگه
maxel134
03-03-11, 10:11
بله می توانید پارتیشن بندی هم بکنید
توضیحات تکمیلی:
درصورتی که هدفتان افزایش سرعت خواندن و نوشتن هم باشد، باید توجه داشته باشید که هارد پر سرعت باید برای سیستم عامل در نظر گرفته شود.
سوال : در حال حاضر مشخصات هارد شما چیست؟ ظرفیت برند کد ؟
saeid333
03-03-11, 12:11
بله می توانید پارتیشن بندی هم بکنید
توضیحات تکمیلی:
درصورتی که هدفتان افزایش سرعت خواندن و نوشتن هم باشد، باید توجه داشته باشید که هارد پر سرعت باید برای سیستم عامل در نظر گرفته شود.
سوال : در حال حاضر مشخصات هارد شما چیست؟ ظرفیت برند کد ؟
هاردم Seagate هست یک ترا بایتBarracuda 7200.12
maxel134
03-03-11, 12:35
خب با توجه به این که سرعت هارد شما مناسب است، با خرید یک هارد wd balck و با جابجایی ، تغییر خاصی در سرعت بوت شدن ویندوز نخواهید داشت (تغییرات بسیار جزیی)
بنابراین اگر می توانید از هارد wd green یا seagate baracuda مشابه با هارد فعلی استفاده کنید.
mehrdad_ab
03-03-11, 12:45
سلام
اگر من بخوام دو هارد اینترنال در کیسم داشته باشم میشه مشکلی نداره برم بخرم
اکسترنال دارم ولی میخوام ظرفیت هارد سیستمم زیاد بشه چون لازمش دارم
هنگ نمکنه سیستم مشکلی پیش نمیاد
مادربرد میشناسه هر دو هارد رو و تو ویندوز میشه دیدشون
مادربردم P5QLPro ایسوس هست
اینم آدرس مشخصاتش
Only the registered members can see the link
سلام ؛
اکیداً توصیه می کنم برای هر منظوری که مد نظرتون برای خرید هارد هست ، یا از سری بلک وسترن دیجیتال یا سیگیت 12 استفاده کنید.