PDA

مشاهده نسخه کامل : کسپر آزمایشی با کسپر لایسنس دار تفاوت داره

saeid333
28-02-11, 08:20
سلام

میخواستم ببینم نسخه آزمایشی و سی روزه Kaspersky Internet Security 2011 با نسخه ایی که با کلید کار میکند فرقی دارد

چون یک شرکت نرم افزاری ( لرد) کسپرش یک کرک دارد که هر سی روز که منقضی شد با آن کرک ریست میشود ودوباره یک لایسنس آزمایشی و سی روزه از سایت کسپر دریافت میکند و این کلیدها دیگردر لیست سیاه قرار نمیگیرد چون از سایت کسپر گرفته شده و معتبر است

خلاصه اینکه

استفاده از این نوع کسپر و این جور فعال کردن اون توصیه میشه و اساسا با روشای دیگه فرقی داره یا نه مخصوصا تو شناسایی ویروس

ممنون

ahmad_ebrahimian
28-02-11, 17:40
نه دوست عزیز هیچ تفاوتی از لحاظ شناسایی ویروس ندارن . فقط مشکل آپدیت داره و هر بار واسه آپدیت کردنش اذیت میشید ولی نسخه اصلی اوتوماتیک آپدیت میشه و دیگه دردسر نداره

در کل آنتی ویروس کاسپر را بهتون پیشنهاد نمیکنم

موفق باشید

ashki1373
28-02-11, 19:46
نه دوست عزیز هیچ تفاوتی از لحاظ شناسایی ویروس ندارن . فقط مشکل آپدیت داره و هر بار واسه آپدیت کردنش اذیت میشید ولی نسخه اصلی اوتوماتیک آپدیت میشه و دیگه دردسر نداره

در کل آنتی ویروس کاسپر را بهتون پیشنهاد نمیکنم

موفق باشید
سلام میشه بفرمایید چرا و این که چه آنتی ویروسی رو پیشنهاد میکنید؟
با تشکر

amir ghayour
28-02-11, 22:50
سلام
دوست عزیز شما نگران نباشید چون من از همون روشی که شما میگید دارم استفاده میکنم و تقریبا یه یه سالی هست که اینکارو میکنم و با ریست سریال تمدیدش میکنم و هیچ مشکلی از جهت آپدیت و سایر مسائل بوجود نمیاره و مثل نسخه اصلی کار میکنه و به راحتی آپدیت میشه و بخاطر شغلم زیاد با ویروس سر و کله میزنم و با کلکسیونی از ویروس برخورد دارم و تا حالا گردن کلفت ترین ویروسها هم نتونستن از پس این آنتی ویروس بر بیان من 100 درصد تضمین میکنم شما با خیال راحت ازش استفاده کنین و مطمعن باشین یکی از بهترین آنتی ویروسهاست.
موفق باشید

mohammad1985
01-03-11, 01:03
کاسپر سنگینه و البته قویترین ضد ویروس هم نیست !