ورود

مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد ياهو ميل بتا!!!

arven_andomil
22-02-11, 21:19
سلام
چجوري ميتونم صفحه ايميلم رو كه متاسفانه تبديل به ياهو ميل بتا كردم رو به حالت اول برگردونم؟؟
اينم صفحه ميلم!!!
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

mehrdad_ab
23-02-11, 10:47
سلام
شما یک بار این مسیر رو برین ببینین درست میشه یا نه

MASJEL
07-06-11, 10:49
سلام دوستان
من یه مشکلی در قسمت Conversations یاهو میل بتا دارم. همه میدونیم که وقتی از یاهو بتا استفاده میکنیم چت هامون در این قسمت (Conversations) ذخیره میشه. اما الان چند روزی هست که این قسمت برای من بهم ریخته شده!!! مثل تگ های html و چیزهای دیگه اونا رو نشون میده که خوندنشون سخت شده.
از دوستان خواهش میکنم که منو راهنمایی کنن که چطور میشه این مشکل رو رفع کرد؟؟؟؟!!!!!

MASJEL
12-06-11, 07:19
پس چی شد؟ کسی این مشکل براش پیش نیومده؟
هیچ راهکاری نداره؟

mehrdad_ab
12-06-11, 19:32
سلام دوستان
من یه مشکلی در قسمت Conversations یاهو میل بتا دارم. همه میدونیم که وقتی از یاهو بتا استفاده میکنیم چت هامون در این قسمت (Conversations) ذخیره میشه. اما الان چند روزی هست که این قسمت برای من بهم ریخته شده!!! مثل تگ های html و چیزهای دیگه اونا رو نشون میده که خوندنشون سخت شده.
از دوستان خواهش میکنم که منو راهنمایی کنن که چطور میشه این مشکل رو رفع کرد؟؟؟؟!!!!!
با کدوم مرورگر کار می کنید ؟ روی سیستم دیگه ای هم میلتون رو چک کردین ؟

MASJEL
14-06-11, 12:56
با کدوم مرورگر کار می کنید ؟ روی سیستم دیگه ای هم میلتون رو چک کردین ؟

من با مرورگر IE و Google Chorme ، روی دو تا سیستم چک کردم ولی در هر 4 حالت وضعیت به یک شکل هست.

mehrdad_ab
14-06-11, 13:11
من با مرورگر IE و Google Chorme ، روی دو تا سیستم چک کردم ولی در هر 4 حالت وضعیت به یک شکل هست.
میتونید یه شات از صفحه ی میلتون بزارین
شاید چیزی به ذهنم رسید

Mobarake_HD
12-04-12, 12:42
سلام به همگی...

یه سوال دارم !

اینکه چطور میشه ابزار های نوشتن مثل تغییر سایز و رنگ فونت و راست چین و چپ چین رو توی میل بتا فعال کرد ؟

برای من فقط اتچ فایلش میاد :1. (27): یه عکسم ازش میذارم !

پیشاپیش ممنونم از جوابتون !

PUMAOC
12-04-12, 19:18
فکر می کنم مرور گرتون توی دکود کردن صفحه مونده! یا کانکشن اینترنتتون خیلی کنده! یا فلش پلیر یا جاوا نصب ندارید یا ورژنشون قدیمی شده!

کا کلا می تونه از مرورگرتون باشه. چه مرورگری استفاده می کنید؟

Mobarake_HD
15-04-12, 18:38
فکر می کنم مرور گرتون توی دکود کردن صفحه مونده! یا کانکشن اینترنتتون خیلی کنده! یا فلش پلیر یا جاوا نصب ندارید یا ورژنشون قدیمی شده!

کا کلا می تونه از مرورگرتون باشه. چه مرورگری استفاده می کنید؟

کانکشنم که خوبه !فلش و جاواهم نصبه !
ورژنشونم جدیدن !
موزیلا فایرفاکس !

بعد اینکه این پستو گذاشت , گوگل کروم دانلود کردم تست کردم با اون مشکل نداره !
درسته مشکل از مرورگرِ , اما همه چیزش نصبه و ورژن جدیدِ !
چیکارش کنم ؟!
سختمه با مرورگر دیگه ای کار کنم !

PUMAOC
15-04-12, 23:46
آره واقعا برای من هم سخته به جر FF با مرور گر دیگهیی کار کنم.

یه جای کار می لنگه توی فایر فاکستون. من زمان FF نسخه 3 یه همچین مشکلی داشتم.

میل رو کلاسیک کردید؟ از چیز pn استفاده می کنید؟

Mobarake_HD
16-04-12, 16:14
آره واقعا برای من هم سخته به جر FF با مرور گر دیگهیی کار کنم.

یه جای کار می لنگه توی فایر فاکستون. من زمان FF نسخه 3 یه همچین مشکلی داشتم.

میل رو کلاسیک کردید؟ از چیز pn استفاده می کنید؟

میل مگه کلاسیکم میشه ؟ گویا یه مدتیه که نمیشه به میل کلاسیک برگشت !
من که هرچی میگردم نمیابم گزینه ای واسه کلاسیک کردنش :1. (28):
تازه یه مشکل دیگه هم دارم با هاش !

اینکه , من تو کانتکتام اومدم لیستمو ادد کنم , زدم از لیست فیسبوکم هم دوستامو آورد !
لیست دوستای فیسبوکمو حذف کردم اما هر بار که میخوام برای کسی میل بفرستم , وقتی بخوام اول حرف اسمشونو بزنم تا انتخابشون کنم , اسم چند صد نفر میاد Only the registered members can see the link (28).gif اسماشون نه تو آدرسبوکمِ نه تو فیسبوکم الان لینک به میلم !
اما این اسماشون میاد !
چیکارش کنم تا نیان اینا ؟! این چند روزه هرچی میگردم تا یه راهی پیدا کنم , چیزی نیافتم Only the registered members can see the link (28).gif

از چیز pn استفاده می کنید؟

این رو متوجه نشدم !