سلام
تنظيمات برنامه IDM رو چجوري انجام بدم كه فايلها يكي يكي دانلود بشن(منظورم اينه كه دانلود اولي كه تمام شد بعدي شروع به دانلود كنه)؟؟ هر كاري چندتايي دانلود ميشن!!:cool:
Moein
20-02-11, 14:33
سلام
در ای دی ام یک ساعت هست که نوشته شده Scheduler شما در اون قسمت که برید و بعد در تب File in the Queue بعد در زیر این تب بخشی به اسم Download .... Files at the same time شما می تونید عدد رو در اینجا تغییر بدید به یک که هر لحظه Scheduler دارید برای دانلود به صورت تکی شروع به دانلود کنه
سوالی بود در خدمتم
arven_andomil
20-02-11, 19:01
اگه بخوام تعدادي فايل خاص رو جدا و به صورت دنبال هم دانلود كنم چطور ميشه؟
Moein
21-02-11, 02:33
اگر از اخرین ورژن استفاده کنید
می تونید Queue جدید ایجاد کنید شما قادرید تا 10 تا برنامه مختلف برای Scheduler تنظیم کنید و در صفحه کناری همون قسمت که باز می کنید هست
sAsAn.K
22-02-11, 10:09
arven_andomil جان شما میتونی توی همون Scheduler و در قسمت Files in the Queue اولویت مورد نظرتو برای دانلود با اون فلش های زرد زنگ مشخص کنی ، و همچنین تعداد فایل همزمانی که باید دانلود بشه .
K1LOU
16-07-11, 10:13
arven_andomil جان شما میتونی توی همون Scheduler و در قسمت Files in the Queue اولویت مورد نظرتو برای دانلود با اون فلش های زرد زنگ مشخص کنی ، و همچنین تعداد فایل همزمانی که باید دانلود بشه .
با سلام
دیدم این تایپیک هست همین جا مطرح کردم و تایپیک جدید نزدم
چطور میشه تنظیم کرد که یک فایل ابتدا دانلود بشه بعد فایل بعدی شروع بشه ؟ من که در چند حالت امتحان کردم دو فایل با هم دانلود میشن
Only the registered members can see the link
چطور تنظیم کنم که کامپیوتر بعد از اتمام دانلود خاموش بشه ؟
با تشکر
K1LOU
16-07-11, 10:13
با سلام
دیدم این تایپیک هست همین جا مطرح کردم و تایپیک جدید نزدم
چطور میشه تنظیم کرد که یک فایل ابتدا دانلود بشه بعد فایل بعدی شروع بشه ؟ من که در چند حالت امتحان کردم دو فایل با هم دانلود میشن
Only the registered members can see the link
چطور تنظیم کنم که کامپیوتر بعد از اتمام دانلود خاموش بشه ؟
با تشکر
mehrdad_ab
16-07-11, 11:24
سلام
راجب سئوال اول، این تنظیمات رو انجام بدین
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
فایلی که قراره اول از همه دانلود بشه رو با فلش های جهتی که در پایین مشخص شده ، به بالا هدایت کنید.
راجب سئوال دوم هم :
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
توجه داشته باشید که اگر لحظه ای ، وقفه ای در دانلود فایلی ایجاد بشه ، شروع به دانلود فایل بعدی می کنه و فایل قبلی بازهم در صف انتظار میمونه ( که قرار بود اول از همه دانلود بشه )