ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل در مادر برد ms 7060

saeedshahbazi
16-02-11, 14:53
با سلام دوستان عزیز من یه مشکل جدی با مادر بردم دارم msi ms 7060 مشکلم اینه چرا این مادر برد با sata راه اندازی نمیشه و حتما باید باid ویندوزش رو عوض کنم بعد از نصب ویندوز با درایو id و نصب سی دی مادر برد اونوقت sata که dvd writer samsung tru direct هستش اونوقت شناسایی میشه و نمیتونم که با درایو sata ویندوز عوض کنم یعنی شناسایی نمیشه تو مادر برد و تنها هنگام نصب سی دی مادر برد شناسایی میشه لطفا در خصوص تنظیمات یا موارد دیگری که واسه نصب ویندوز با درایو sata در این مدل میدونین توضیح بدید ممنونم

mehrdad_ab
16-02-11, 16:00
سلام
شما لطف کنید اول با یه DVD/RW دیگه امتحان کنید و اگه بازم جواب تگرفتین بایوس ماردبردتون رو آپدیت کنید
این مشکل رو توی برند سامسونگ زیاد دیدم.

saeedshahbazi
18-02-11, 14:15
سلام با یه مارک ال جی امتهان کردم ول همونجوره یعنی وقتی هست که ویندوز رو میخوای نصب کنی باید چند بار اینتر بزنی تا بره روی نصب اگه رایتر id رو از سیستم جدا کنم نمینویسه press key to continue.. ولی اگه دوباره اونو بهش وصل کنم اونوقت ویندوز عوض میشه بعد باید مادربرد رو نصب کنی یعنی همون sis raid driver بعد از نصب اونه که مادر برد قسمت sata رو شناسایی میکنه یعنی تا قبل از نصب raid driver آی دی شناسایی نمیشه اگه تو بایوس تنظیماتی داره بگید در غیر این صورت بگید چطور میتونم اونو اپدیت کنم و اگر اپدیت کنم مادر بردمو میتونم شاهد boot با sata باشم یعنی این قابلیت به مادر برد اضافه میشه یا نه ممنونم

nima_hl
18-02-11, 15:02
سلام با یه مارک ال جی امتهان کردم ول همونجوره یعنی وقتی هست که ویندوز رو میخوای نصب کنی باید چند بار اینتر بزنی تا بره روی نصب اگه رایتر id رو از سیستم جدا کنم نمینویسه press key to continue.. ولی اگه دوباره اونو بهش وصل کنم اونوقت ویندوز عوض میشه بعد باید مادربرد رو نصب کنی یعنی همون sis raid driver بعد از نصب اونه که مادر برد قسمت sata رو شناسایی میکنه یعنی تا قبل از نصب raid driver آی دی شناسایی نمیشه اگه تو بایوس تنظیماتی داره بگید در غیر این صورت بگید چطور میتونم اونو اپدیت کنم و اگر اپدیت کنم مادر بردمو میتونم شاهد boot با sata باشم یعنی این قابلیت به مادر برد اضافه میشه یا نه ممنونم

این مادربرد قدیمی و کمیابه

یا باید در فرومهای خارجی مرتبط با شرکت msi دنبال جوابتون بگردین یا خودتون تست کنید

گمان نمیکنم هیچ یک از دوستان مادربرد مشابه شما را داشته باشند که بتونند جواب سئوالاتون رو دقیق بدن

saeedshahbazi
19-02-11, 14:12
از شما ممنونم

radeon_phenomii
20-02-11, 00:28
با سلام دوستان عزیز من یه مشکل جدی با مادر بردم دارم msi ms 7060 مشکلم اینه چرا این مادر برد با sata راه اندازی نمیشه و حتما باید باid ویندوزش رو عوض کنم بعد از نصب ویندوز با درایو id و نصب سی دی مادر برد اونوقت sata که dvd writer samsung tru direct هستش اونوقت شناسایی میشه و نمیتونم که با درایو sata ویندوز عوض کنم یعنی شناسایی نمیشه تو مادر برد و تنها هنگام نصب سی دی مادر برد شناسایی میشه لطفا در خصوص تنظیمات یا موارد دیگری که واسه نصب ویندوز با درایو sata در این مدل میدونین توضیح بدید ممنونم

با سلام من احتمال میدم در منوی setup مادربرد شما گزینه ای جهت غیر فعال کردن sata وجود داشته باشد به نظر میرسد اگر این گزینه وجود داشته باشد در حالت defult این گزینه فعال خواهد بود بنابراین به نظر من مادربرد را یک بار load defult کنید و چنانچه مورد حل نشد به دنبال گزینه ای برای فعال یا غیر
فعال کردن sata باشید

مورد دیگر اینکه اگر پاور شما از مارکهای غیر معتبر که توان peak روی آن نوشته میشود است . سیستم را با یک پاور معتبر با توان مناسب چک کنید

سوادم تا این حد بود دیگه چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسد

موفق باشید !