PDA

مشاهده نسخه کامل : آیا کسی تا حالا این مشکل رو داشته؟؟؟کمک کنین

bmw740il
14-02-11, 10:32
من یه مین بورد گیگا دارم مدل ga78gdud3h چند وقته ساعت سیستم حیلی سریع کار میکنه(هر 5 ثانیه 1 دقیقه)
بایوس آپدیت کردم
باطری عوض کردم
ویندوز عوض کردم
default هم کردم
اگه کسی راهی به نظرش میرسه بگه من تا حالا این مشکل و ندیده بودم:cry::cry::cry:

radeon_phenomii
14-02-11, 12:14
با سلام
شما کریستال 32.768 را عوض کنید انشالله مورد حل میشود
موفق باشید !

Over_Cracker
14-02-11, 12:38
با سلام
شما کریستال 32.768 را عوض کنید انشالله مورد حل میشود
موفق باشید !

سلام دوست عزیز.

محل دقیق کریستال مذکور رو مشخص و دلیل علمی خودتون را هم برای کاربر ارائه بفرمایید.

Only the registered members can see the link

radeon_phenomii
15-02-11, 02:18
سلام دوست عزیز.

محل دقیق کریستال مذکور رو مشخص و دلیل علمی خودتون را هم برای کاربر ارائه بفرمایید.

با سلام

دوست عزیز هر وسیله دیجیتالی برای کار کردن نیاز به پالس ساعت (clock pulse) دارد. این کلاک پالس توسط مداری به نام اوسیلاتور تولید میشود.
مدار اوسیلاتور انواع مختلفی دارد و معمولا از خازن و مقاومت تشکیل میشود که به این نوع اوسیلاتور R.C گفته میشود خروجی اوسیلاتور به کریستال وصل میشود کریستال وظیفه تثبیت فرکانس را برعهده دارد . خرابی یا قطعی پایه های کریستال در مدارات مختلف . ایرادهای متفاوتی را ایجاد میکند مثلا در یک ساعت دیجیتالی موجب کند یا تند کار کردن ثانیه میشود . در مدارات پردازشگر هنگ کردن پی در پی را باعث میشود و ...

در هر مداری که بخواهیم یک ساعت داشته باشیم نیازمند فرکانس 1هرتز هستیم تولید این فرکانس بسیار پایین با مدارات اوسیلاتور و تثبیت آن با کریستال غیر ممکن است بنابرین معمولا از فرکانس 32.768khz استفاده میشود و با مدارات مقسم فرکانس آنقدر عمل تقسیم روی 32.768khz انجام میشود تا فرکانس مورد نیاز به دست آید

بنابراین قطعی پایه این کریستال یا خراب بودن این کریستال موجب جلو یا عقب ماندن ساعت میشود . این کریستال در مادربرد ها معمولا دور و بر چیپ جنوبی است و خرابی آن در مادربرد 2 ایراد در پی دارد

1 . جلو یا عقب ماندن ساعت
2. روشن نشدن مادربرد

عکسی را هم که گزاشتید ناخوانا بود چنانچه یک عکس high resualation از مادربرد مذکور دارید بگذارید

موفق باشید !

Over_Cracker
15-02-11, 13:00
ممنون از توضیحاتتون.

کریستالی که دوست عزیزمون معرفی کردند به شکل استوانه هستش که فرکانس 32.768 کیلوهرتز رو تثبیت میکنه-در مادربرد زیر به شماره X2 مشخص شده.

اونطوری که تحقیق کردم برای تست این کریستال باید از مالتی متر های پیشرفته در تست فرکانس و یا با اسیلوسکوپ شکل موج سینوسی رو تست کرد که پایدار باشه:

و در اخر به دوست عزیز "BMW740il" پیشنهاد میکنم در صورتی که مادربرد گارانتی داره برای ارسالش اقدام کنید و در غیر این صورت این کریستال رو که در کنار چیپ جنوبی قرار داره ،با استفاده از یک هویه سر باریک تعویض کنید و مراقب باشید به مدار مادربرد صدمه نزنید(PCB CUT)

radeon_phenomii
15-02-11, 17:52
ممنون از توضیحاتتون.

کریستالی که دوست عزیزمون معرفی کردند به شکل استوانه هستش که فرکانس 32.768 کیلوهرتز رو تثبیت میکنه-در مادربرد زیر به شماره X2 مشخص شده.

اونطوری که تحقیق کردم برای تست این کریستال باید از مالتی متر های پیشرفته در تست فرکانس و یا با اسیلوسکوپ شکل موج سینوسی رو تست کرد که پایدار باشه:

و در اخر به دوست عزیز "BMW740il" پیشنهاد میکنم در صورتی که مادربرد گارانتی داره برای ارسالش اقدام کنید و در غیر این صورت این کریستال رو که در کنار چیپ جنوبی قرار داره ،با استفاده از یک هویه سر باریک تعویض کنید و مراقب باشید به مدار مادربرد صدمه نزنید(PCB CUT)

با سلام . با تایید فرمایشات جنابعالی باید بگم تجربه نشان داده تست کریستال ضریب اطمینانش کمه و باید جهت اطمینان کریستال را تعویض کرد

موفق باشید !