سلام، من بعد از باز كردن و دوباره بستن پاور رو سيستمم كيبوردم ديگه كار نكرد در صورتي كه 3 تا كيبورد سالم رو تست كردم ولي بازم انگار نه انگار ! الان هم باتري مادر برد رو در آوردمو دوباره گذاشتم ولي بدتر شده :( حالا كيبورد - موس رو پيدا نميكنه و باتري رو هم ميگه ست نشده ! بنظر شما چشه ؟!! بايد چيكارش كنم؟
MR TASH
09-02-11, 17:44
همه مشکلات مربوط نمیشه به سخت افزار ممکنه نرم افزاری هم باشه ببین میتونی یک سی دی درایور برای کیبوردت ردیف کنی و نصب کنی اگر درست نشد ویندوز عوض کن شاید مشکل ویروسی باشه منم این مشکل رو داشتم اما وقتی ویندوز7 رو استفاده کردم خیلی از مشکلاتم حل شد
user6
09-02-11, 17:50
بدبختي همينجاس اصلا سيستم بالا نمياد چون بايد يه F1 بزنم قبل از بالا اومدن كه تا الان 3 تا كيبورد رو امتحان كردم ولي كار نكردن و حتي نميتونم وين عوض كنم چون اصلا كيبورد كار نميكنه فكر كنم يجاي مادر برد سوخته باشه ! بنظر شما بايد چيكار كرد ؟؟
MR TASH
09-02-11, 18:01
ممکنه مشکل از پاورت باشه یا خوب توان رسانی نمیکنه ببین وقتی پین ها رو جا زدی داخل مادربرد کاملا محکم شده باشند ممکنه برق رسانی خوب صورت نگرفته باشه دو باره تمام پین ها رو تست کن و مطمئن شو کاملا محکم در مادربرد ست شده اند
nima_hl
09-02-11, 18:12
بدبختي همينجاس اصلا سيستم بالا نمياد چون بايد يه F1 بزنم قبل از بالا اومدن كه تا الان 3 تا كيبورد رو امتحان كردم ولي كار نكردن و حتي نميتونم وين عوض كنم چون اصلا كيبورد كار نميكنه فكر كنم يجاي مادر برد سوخته باشه ! بنظر شما بايد چيكار كرد ؟؟
با کیبرد usb یا تبدیل ps2 به usb تست کنید
Over_Cracker
09-02-11, 18:12
سلام، من بعد از باز كردن و دوباره بستن پاور رو سيستمم كيبوردم ديگه كار نكرد در صورتي كه 3 تا كيبورد سالم رو تست كردم ولي بازم انگار نه انگار ! الان هم باتري مادر برد رو در آوردمو دوباره گذاشتم ولي بدتر شده :( حالا كيبورد - موس رو پيدا نميكنه و باتري رو هم ميگه ست نشده ! بنظر شما چشه ؟!! بايد چيكارش كنم؟
سلام دوست عزیز
اول یه توضیح کامل بدید که چرا پاور رو باز و بست کردید؟ از مراحل کار توضیح بدید،در این مابین ضربه یا شی ای به مادربرد اصابت نکرد؟ خودتون فکر میکنید مشکل به واسطه کار شما ایجاد شده و به چه نقطه ای مشکوک هستید؟
مشخصات سخت افزاری پاور و مادربرد رو هم ذکر کنید.
user6
09-02-11, 18:41
پاور رو برا تميز كردن باز كردم چون خاك گرفته بود ، بعد كه بستمش يه پين رو اشتب زدم كه يه جرقه كوچيك هم زد بعد از اون ديگه وقتي سيستم ميخواد بياد بالا اصلا كيبورد كار نميكنه 3 تا كيبورد تست كردم تبديل هم زذم ولي باز كار نميكنه ، ممكنه مادر برد سوخته باشه ؟ يبار باطري رو هم در آوردم دوباره زدم الان ميگه باطري ست نشده و كيبورد موس رو هم پيدا نميكنه
nima_hl
09-02-11, 18:55
پاور رو برا تميز كردن باز كردم چون خاك گرفته بود ، بعد كه بستمش يه پين رو اشتب زدم كه يه جرقه كوچيك هم زد بعد از اون ديگه وقتي سيستم ميخواد بياد بالا اصلا كيبورد كار نميكنه 3 تا كيبورد تست كردم تبديل هم زذم ولي باز كار نميكنه ، ممكنه مادر برد سوخته باشه ؟ يبار باطري رو هم در آوردم دوباره زدم الان ميگه باطري ست نشده و كيبورد موس رو هم پيدا نميكنه
احتمالا چیپست کنترلر کیبردتون سوخته ، این اشکال در سیستمهای قدیمی زیاد رخ میداد
اگر مادربردتون سوکت usb داره با کیبرد usb چک کنید وگرنه مینتون باید تعمیر یا تعویض بشه
MR TASH
09-02-11, 18:58
از اینکه یک جرقه کوچیک زده خیلی خطرناک شده کار به احتمال 99% یکی از سخت افزار ها خراب شده یا ممکنه خود پاور سوخته باشه یا نیم سوز شده باشه بهتر یک گارانتی ببری . همیشه مراقب باش وقتی با پاور کار میکنی سیستم رو به کل از برق در بیاری چون این کارها شوخی بردار نیست
user6
09-02-11, 22:10
نه از پاور نيس من خودم حدسم اينه كه مادر برد يه قسمتش سوخته باشه - الان مشكل من اينه كه كيبورد و موس پيدا مميشن درصورتي كه جفتشونم سالمن فقط شناخته نميشن برا ويندوز هم تعريفشون كردم ولي باز وقتي سيستم داره بالا مياد براي زدن كليد F1 كيبورد كار نميكنه و باتري مادر برد هم ميگه ست نشده بعد يچي ديگه هم هست كه سيستم بدون باتري مادر برد اصلا روشن نميشه يكي ميگفت اتصالي داره درسته ؟ اگه ميشه جواب سوالي قبليم و اين بتري رو بهم بگيد كه بايد چيكا كنم
Over_Cracker
09-02-11, 23:44
احتمال اینکه کنترلر کیبورد که یک ایسی 16 پایه هست و یا SIO خراب شده باشه وجود داره،و یک احتمال هم مربوط به خرابی کدهای بایوس بر اثر شک الکتریکی هست،پس اول باید ایسی بایوس خام و پروگرام شه(و یا به طریقی باید خودتون اپدیت کنید) و در مرحله بعد به برسی خرابی در مدار مادربرد پرداخته بشه.
شما اگر تونستید برق 4 پین پردازنده رو بیرون بکشید و ببینید بازهم بدون باطری روشن میشه یا خیر. و در مرحله بعد تمامی اتصالات جانبی رو خارج کنید از برد ،و فقط پاور متصل باشه،ببینید بدون باطری روشن میشه یاخیر.
روی اجزا مادربرد سوختگی ظاهری یا دمای بیش از حد مشاهده نمیکنید؟
مدل مادربرد رو هم ذکر بفرمایید.
باطری مادربرد رو هم تعویض کنید.
اگر تا اینجا نتونستید رفع عیب کنید باید بفرستید نمایندگی یا پیش یه فرد خبره الکترونیک و تعمیرات مادربرد.
اگر هم مادربردتون قدیمی باشه و ارزش تعمیر نداشته باشه،پیشنهاد میکنم در قسمت بازارچه سفارش بدید ،احتمالا دوستان میتونند با قیمت خوبی تقدیمتون کنند.
user6
13-02-11, 12:04
سپاس فراوان - فرستادمش گارانتی ، دستتون درد نکنه - مادر برد تعمیر شده (همین برا خودم که دادم گارانتی) رو میتونم تو سایت شما به فورش بزارم ؟
Over_Cracker
13-02-11, 23:08
بله دوست عزیز،در بخش بازارچه میتونید به فروش برسونید: