PDA

مشاهده نسخه کامل : راهنمايي در مورد خريد سيستم

Mostafa_61
08-02-11, 14:04
سلام به همه دوستان
من اطلاعاتم در مورد سخت افزار كامپيوتري زياد نيست
البته بي اطلاع هم نيستم و اتفاقا ليسانس نرم افزار هم دارم ولي خوب ديگه
من سوال از شما زياد دارم ولي براي اينكه خستتون نكنم مرحله به مرحله ازتون مي پرسم
من يه سيستم ميخوام جمع كنم براي بازي (البته براي يكي از بستگان)
فقط زياد نمي خوام پول خرج كنم
كمترين مبلغ بيشترين كارايي
من خودم موافق سيستم amd هستم تا نظر شما چي باشه
مادربورد رو هم گيگا ترجيح ميدم چون يه سيستم دارم كه واقعا مادربورد خوبي بوده و اصلا اذيتم نكرده
گرافيك رو نمي دونم
قبلا انويديا بهتر بود ولي فكر كنم الان Ati بهتر باشه با همون برند مادربورد
حالا شما بفرمائيد تو رنج مثلا 500 هزار تومن چيز بهتري با اين مشخصات ميتونم بگيرم
البته ميگم من شناخت زيادي از سخت افزار ندارم . شايد مثلا يك مادر بورد با برند نچندان معتبر و قيمت پايينتر بهتر باشه نميدونم
اصلا نظرتون روي intel هست يا amd
ممنون ميشم كيس و پاور رو هم بدليل سيستم تهويه مناسب و برق رساني بهتر بگيد
از دوستان عزيزم ميخوام تا نظرشون رو با ذكر مدل و برند و ترجيحا قيمت بگن

Over_Cracker
08-02-11, 22:13
سلام دوست عزیز.

قطعا در زمینه قیمت/کارایی پلتفرم AMD مخصوصا برای سیستم های گیم زیر یک ملیون حرف اول رو میزنه.

66 :Main:Asrock 770 DE3L
CPU:ATHLON || x2 250:66
VGA:Sapphire 4670 1GB:88
Ram:SuperTalent 1333 DDR3 2GB:25
Power:ThermalTake LitePower 350:30
Modem:Maxlink :4
Monitor:LED LG E1940S:150
Mouse+Keyboard+speaker:50
HDD:seagate 500GB :43
ODD:DVD/RW Sony:26
Case:Green MD 121:30
جمع:578

این حداقل بودجه ای هستش که میشه یه سیستم مناسب واسه بازی جمع کرد.

اگر زیاد هست بفرمایید تا کمی با صرفه ترش کنم(بدون کاهش کارایی)

nima_hl
09-02-11, 00:28
سلام به همه دوستان
من سوال از شما زياد دارم ولي براي اينكه خستتون نكنم مرحله به مرحله ازتون مي پرسم
مادربورد رو هم گيگا ترجيح ميدم چون يه سيستم دارم كه واقعا مادربورد خوبي بوده و اصلا اذيتم نكرده
گرافيك رو نمي دونم
حالا شما بفرمائيد تو رنج مثلا 500 هزار تومن چيز بهتري با اين مشخصات ميتونم بگيرم
البته ميگم من شناخت زيادي از سخت افزار ندارم . شايد مثلا يك مادر بورد با برند نچندان معتبر و قيمت پايينتر بهتر باشه نميدونم

سلام

اگر منظور شما از سیستم شامل مانتیور و سایر لوازم هم میشه سیستمی که Over_Cracker گرامی معرفی کردن پیشنهاد خوبیه

ولی اگر مانیتور و سایر لوازم را موجود دارند و این بودجه برای کیس تنهاست بفرمائید تا سیستم قویتر معرفی بشه

Mostafa_61
09-02-11, 07:32
سلام

اگر منظور شما از سیستم شامل مانتیور و سایر لوازم هم میشه سیستمی که Over_Cracker گرامی معرفی کردن پیشنهاد خوبیه

ولی اگر مانیتور و سایر لوازم را موجود دارند و این بودجه برای کیس تنهاست بفرمائید تا سیستم قویتر معرفی بشه

من فقط 500 رو براي كيس گفتم
مانيتور و اسپيكر و موس و كيبورد رو دارم

nima_hl
09-02-11, 11:29
سلام به همه دوستان
گرافيك رو نمي دونم

Asrock 770De3l 66

athlon ii x3 445 85

2gb elixir 1333 29

power color 5770 179

case melody 20

green 500 tonb 58

teach / liteon dvd 26

seagate barrcuda 7200.12 500gb 48

Mostafa_61
12-02-11, 11:22
نيما جان و Over_Cracker عزيز اين سيستم تا چه بازي هايي رو ساپورت ميكنه ؟
ضمنا نظرتون در مورد phenome ii x2 555/3.2 چيه ؟

Over_Cracker
12-02-11, 11:52
سیستم معرفی شده تقریبا تمام بازی های روز رو ساپورت میکنه با کیفیت و ریزولوشن متوسط به بالا
در بنچمارک هایی که دیدم در بازیهای زیر ،پردازنده 445 بهتر از فنوم 555 عمل میکنه:

far cry 2
mafia ||
colin mcrae
resident evil 5
در این بازی ضعف بیشتری دیده میشه در فنوم 555 نسبت به اتلون 445

metro 2033
و همینطور در این بازی

و اکثر بازی های دیگه هم به همین صورت خواهد بود به دلیل موتور گرافیکی مشابه که برای نوشتن بازی استفاده میکنند.

اگر بتونید پردازنده رو به Athlon || X3 455 ارتقا بدید ،مناسبتر خواهد بود.

Mostafa_61
12-02-11, 12:45
Over_Cracker جان يه سوال ديگه هم ازتون داشتم كه فراموش كردم تو همون پست مطرح كنم
گرافيكي رو كه محبت كردين و معرفي كردين مموري اينترفيسش 128 بيت هست
آيا يك كارت با رم كمتر مثلا 512 مگ و مموري اينترفيس 256 بيت بهتر نيست
و كلا شاخصه يه گرافيك خوب چيه و از اين هايي كه نام ميبرم كدوم مهمتره چون مثلا ديدم گرافيكي رو كه هم gpu و هم رمش از يه گرافيك ديگه بالا تره ولي قيمتش كمتره يا مثلا قيمتشون يكيه .
gpu
memory interface
clock engin
memori engin

Over_Cracker
12-02-11, 13:12
ببینید شاخصه های زیادی در انتخاب یک گرافیک هست،منتها باید در بودجه یکسانی برسی بشن.

مثلا زمانی که گفته میشه گرافیک 5870 بهتر از 5850 هست(تراشه های 40 نانومتری Cypress) به دلیل فرکانس هسته 850 مگاهرتزی اون در مقابل فرکانس 725 مگاهرتزی 5850 ،فرکانس حافظه 1200 مگاهرتزی در مقابل 1000 و همینطور پردازنده جریانی اون 1600 در مقابل 1440 و البته واحد های بافت گذاری 80 در مقابل 72...میبینید که در یک رنج بسیار نزدیک اختلافات نهفته بسیاری وجود داره ،اما رابط حافظه یکی هست. رابط 256 بهتر از 128 هست اما در واقعیت اینجور رنج قیمت و قطعه ای وجود نداره که حافظه 512 و رابط 256 بیتی وجود داشته باشه و از اونطرف قیمتش هم پایینتر باشه.

البته یک سری طراحی سفارشی از برخی شرکت ها وجود داره که با کم کردن مقدار حافظه ،قیمت پایینتری ارائه میدن،اما اینقدر این کاهش قیمت محسوس نیست که بشه به جای 5770 در قبالش هزینه کرد.

شاخصه های گرافیک خوب که باید برسی بشه: نوع معماری GPU و تعداد ترانزیستور های بکار رفته و فرایند ساختش،کلاک هسته ،تعداد پردازنده های جریانی،کلاک واحد سایه زن،تعداد واحد های بافت گذاری،کلاک حافظه،نوع معماری حافظه(مثل GDDR5) ،حجم حافظه...توان مصرفی ،نوع کولینگ،نوع طراحی مدار و PCB و موارد دیگه که در طراحی های اختصاصی باید بهش پرداخته بشه.

در اخر و برای یک انتخاب خوب باید بودجه و نوع کاربری مشخص بشه تا بشه یک مقایسه فنی بین کارت های گرافیک داشت.

Over_Cracker
12-02-11, 13:13
reserved...

setareh2000
12-03-11, 07:00
ببینید شاخصه های زیادی در انتخاب یک گرافیک هست،منتها باید در بودجه یکسانی برسی بشن.

مثلا زمانی که گفته میشه گرافیک 5870 بهتر از 5850 هست(تراشه های 40 نانومتری Cypress) به دلیل فرکانس هسته 850 مگاهرتزی اون در مقابل فرکانس 725 مگاهرتزی 5850 ،فرکانس حافظه 1200 مگاهرتزی در مقابل 1000 و همینطور پردازنده جریانی اون 1600 در مقابل 1440 و البته واحد های بافت گذاری 80 در مقابل 72...میبینید که در یک رنج بسیار نزدیک اختلافات نهفته بسیاری وجود داره ،اما رابط حافظه یکی هست. رابط 256 بهتر از 128 هست اما در واقعیت اینجور رنج قیمت و قطعه ای وجود نداره که حافظه 512 و رابط 256 بیتی وجود داشته باشه و از اونطرف قیمتش هم پایینتر باشه.

البته یک سری طراحی سفارشی از برخی شرکت ها وجود داره که با کم کردن مقدار حافظه ،قیمت پایینتری ارائه میدن،اما اینقدر این کاهش قیمت محسوس نیست که بشه به جای 5770 در قبالش هزینه کرد.

شاخصه های گرافیک خوب که باید برسی بشه: نوع معماری GPU و تعداد ترانزیستور های بکار رفته و فرایند ساختش،کلاک هسته ،تعداد پردازنده های جریانی،کلاک واحد سایه زن،تعداد واحد های بافت گذاری،کلاک حافظه،نوع معماری حافظه(مثل GDDR5) ،حجم حافظه...توان مصرفی ،نوع کولینگ،نوع طراحی مدار و PCB و موارد دیگه که در طراحی های اختصاصی باید بهش پرداخته بشه.

در اخر و برای یک انتخاب خوب باید بودجه و نوع کاربری مشخص بشه تا بشه یک مقایسه فنی بین کارت های گرافیک داشت.

با سلام
من اگه بخوام یه سیستم ببندم فقط واسه بازی الان چی پیشنهاد می دین
البته این سیستمو واسه یکی می خوام که مامانش گفته چیزی باشه حالا حالا نگه فلان بازی روش اجرا نمی شه
باید عوضش کنین یا ارتقاش بدین و بعد بدبختمون کنه تا 800000 هم می تونن هزینه کنن
یادتون باشه ها همه بازی ها تا 2-3 سال آینده روش اجرا بشه

nima_hl
12-03-11, 14:18
با سلام
من اگه بخوام یه سیستم ببندم فقط واسه بازی الان چی پیشنهاد می دین
البته این سیستمو واسه یکی می خوام که مامانش گفته چیزی باشه حالا حالا نگه فلان بازی روش اجرا نمی شه
باید عوضش کنین یا ارتقاش بدین و بعد بدبختمون کنه تا 800000 هم می تونن هزینه کنن
یادتون باشه ها همه بازی ها تا 2-3 سال آینده روش اجرا بشه

سلام

LG 2061TQ ~190

key+mouse+speaker ~35

asrock 770de3l 81

athlon ii x4 635 ~105

2*2gb elixir 1333 ~50

gainward 460 1gb ~215

case green wee 27

power green 530A-EU 68

Teach DVD R/W 25

seagate 7200.12 500gb 45

چون بودجتون محدوده و میخواهید یه مدت طولانی از بازیهای جدید استفاده کنید پیشنهاد میکنم مونیتورتون رو تا جائی که ممکنه کوچک انتخاب کنید

برای مثال این سیستم با یک مونیتور 22 اینجی فول hd برای بازی کرایسیس 2 که در آینده نزدیک عرضه میشه فریم ریت عالی عرضه نمیکنه ولی با مونیتور 20 اینچی معرفی شده احتمالا فریم ریت خوبی به شما میده

ولی اگر یک مونیتور 17 اینچی انتخاب بفرمائید همین بازی احتمالا با فریم ریت عالی اجرا خواهد شد :wink:

فقط به این موضوع هم دقت داشته باشید که زمان پاسخگوئی مونیتور انتخابیتون خیلی بالا نباشه ( مثلا 8 نباشه )

setareh2000
12-03-11, 14:48
سلام

LG 2061TQ ~190

key+mouse+speaker ~35

asrock 770de3l 81

athlon ii x4 635 ~105

2*2gb elixir 1333 ~50

gainward 460 1gb ~215

case green wee 27

power green 530A-EU 68

Teach DVD R/W 25

seagate 7200.12 500gb 45

چون بودجتون محدوده و میخواهید یه مدت طولانی از بازیهای جدید استفاده کنید پیشنهاد میکنم مونیتورتون رو تا جائی که ممکنه کوچک انتخاب کنید

برای مثال این سیستم با یک مونیتور 22 اینجی فول hd برای بازی کرایسیس 2 که در آینده نزدیک عرضه میشه فریم ریت عالی عرضه نمیکنه ولی با مونیتور 20 اینچی معرفی شده احتمالا فریم ریت خوبی به شما میده

ولی اگر یک مونیتور 17 اینچی انتخاب بفرمائید همین بازی احتمالا با فریم ریت عالی اجرا خواهد شد :wink:

فقط به این موضوع هم دقت داشته باشید که زمان پاسخگوئی مونیتور انتخابیتون خیلی بالا نباشه ( مثلا 8 نباشه )

سلام

مانیتور LED

Samsung 2085plus

مانیتور خوبه؟

nima_hl
12-03-11, 17:26
سلام

مانیتور LED

Samsung 2085plus

مانیتور خوبه؟

سلام

نسبت به مونیتوری که معرفی کردم به دلیل زمان پاسخگوئی بالاتر و قیمت بیشتر توصیه نمیشه