ورود

مشاهده نسخه کامل : AMD Phenom II X2 555/3.2GHz

xcubeali
03-02-11, 22:49
سلام
من یه سیستم بر اساس پردازنده AMD Phenom II X2 555/3.2GHz میخواستم تهییه کنم.
میخوام ببینم یه سیستم بر اساس این پردازنده رو چگونه ارزیابی میکنید؟ایا با سیستم عامل ها و نرم افزارهای جدید سازگاری خوبی داره؟از نظر سرعت چطوره؟ و ایا مشکل افزایش دما وجود داره یا نه؟
یه مادر برد مناسب هم برای این پردازنده از اسوس یا گیگا بایت چیه؟ (زیر 150000 تومان)
ممنون

nima_hl
04-02-11, 00:41
سلام
من یه سیستم بر اساس پردازنده AMD Phenom II X2 555/3.2GHz میخواستم تهییه کنم.
میخوام ببینم یه سیستم بر اساس این پردازنده رو چگونه ارزیابی میکنید؟ایا با سیستم عامل ها و نرم افزارهای جدید سازگاری خوبی داره؟از نظر سرعت چطوره؟ و ایا مشکل افزایش دما وجود داره یا نه؟
یه مادر برد مناسب هم برای این پردازنده از اسوس یا گیگا بایت چیه؟ (زیر 150000 تومان)
ممنون

سلام

این پردازنده اگر آنلاک نشه یا شما اهل آورکلاک حرفه ای نیستید ارزش خرید نداره

از هیچ نظری مشکلی نداره ولی شما با این پول میتونید میتونید آتلون 4 هسته ای تهیه بفرمائید که به دلیل تعداد هسته 2 برابر قدرت بالاتری داره

مادربرد گرافیک آنبرد نیاز دارید یا گرافیک کارت مجزا استفاده میفرمائید ؟

xcubeali
04-02-11, 16:36
از جوابتون ممنون
انلاک نشه یعنی چی؟ و بدون اورکلاک فایده نداره؟
در مورد گرافیک از گرافیک مجزا استفاده میکنم.

nima_hl
04-02-11, 18:13
از جوابتون ممنون
انلاک نشه یعنی چی؟ و بدون اورکلاک فایده نداره؟
در مورد گرافیک از گرافیک مجزا استفاده میکنم.

تمام پردازنده های 555 در حقیقت 4 هسته دارند که در حالت دیفالت دو هسته آنها قفل و غیر قابل استفاده هستند

اکثر مادربردهای جدید میتونند این هسته را آنلاک کنند و در صورت سلامت این هسته ها دقیقا مانند یک پردازنده فنوم 3 یا 4 هسته از آنها استفاده کنند

این پردازنده به دلیل 2 هسته بودن مصرف کمی نسبت به پردازنده های 4 هسته داره و برای آورکلاک خوش دست تره ، به همین دلیل این پردازنده بین آورکلاکرها محبوبیت ویژه ای دارد

از برند گیگا بایت زیر 150 تومن 2 مادربرد در بازار هست که یکی چیپ نسبتا قدیمی 770 داره (GA - MA770T-UD3) که به قیمت حدود 125 تومن بنظرم ارزش خرید ندارد

دیگری GA - 880GM - USB3 به قیمت حدود 150 تومن که گرافیک آنبرد داره و مادر جالبی نیست

از برند asus هم با این حدود بودجه m4a87td (Only the registered members can see the link) و m4a87td evo (Only the registered members can see the link) در بازار موجودند که قسمتی حدود 146 تا 150 تومن دارند

ولی به شما برد asrock 870 Extreme3 (Only the registered members can see the link) را پیشنهاد میکنم که هم قیمت مناسبتری دارد ( 120 ) و هم امکانات بسیار خوبی در اختیار شما قرار میدهد

xcubeali
04-02-11, 21:16
از جوابتنون ممنون اطلاعات خوبی داشت.

xcubeali
04-02-11, 21:33
پس در کل یه اتلون 4 هسته ای از Phenom II X2 555/3.2GHz بهتره؟

saeid pc
05-02-11, 15:17
پس در کل یه اتلون 4 هسته ای از Phenom II X2 555/3.2GHz بهتره؟
همونطور که نیما جان گفتند اگر انلاک نشه ارزشه خرید نداره و اتلون 4هسته ای با قیمت 100 خیلی بهتره.

mehdi_kingma
09-04-11, 01:36
ببخشید اقا نیما چرا ارزش نداره 555 حداقل با فرکانس 3.2 وکش 6 و مصرف پایین تر و قیمت 120 تومن و با همون دو هسته ارزشمنده یا یدونه اتلون 4 هسته ای که اخرش 3.1 گیگاهرتز هستش با مصرف بالا و 122 تومن قیمت و بدون 6 مگ کش L3

البته توی بازیها که فنوم برتره در لینک زیر به غیر از یک بازی که اونهم استثناست
Only the registered members can see the link

Over_Cracker
09-04-11, 06:59
ببخشید اقا نیما چرا ارزش نداره 555 حداقل با فرکانس 3.2 وکش 6 و مصرف پایین تر و قیمت 120 تومن و با همون دو هسته ارزشمنده یا یدونه اتلون 4 هسته ای که اخرش 3.1 گیگاهرتز هستش با مصرف بالا و 122 تومن قیمت و بدون 6 مگ کش L3

البته توی بازیها که فنوم برتره در لینک زیر به غیر از یک بازی که اونهم استثناست

سلام دوست عزیز.

به همین لینکی که گذاشتید دقت کنید، پردازنده اتلون تقریبا در 30 مورد بهتر از فنوم عملکرده و فنوم تقریبا در 8 موررد که اونهم برنامه های پردازش 2 رشته ای و Cache Based بوده.

اون چارت هایی که میبینید اتلون عقب تر از فنوم هست یعنی در زمان کمتری پردازش رو به اتمام رسونده.

تو بنچمارک بازی هم که کلا 3 بازی رو بیشتر نشون نداده.

اگر بازی هایی مثل Metro 2033 -Mafia-far cry2-Dirt 2... رو مد نظر داشته باشید ،حتی یک اتلون 3 هسته ای 450 بهتر از فنوم 555 عمل میکنه.

اگر بازهم به همون بنچمارک بازی که لینک دادید دقت کنید، فنوم تو هیچ کدوم نتونسته حتی 10 فریم بالاتر اتلون بگیره اما در اتلون همون یک بازی هم که بالا بوده، بیش از 25 فریم اختلاف ایجاد کرده!

و در اخر اگر اتلون رو 200 مگاهرتز اورکلاک کنید و دوباره این بنچمارک ها گرفته بشه ،تو همین دو تا بازی هم یا مساوی میشه یا اتلون سر میشه.

mehdi_kingma
09-04-11, 14:10
بحث من سر بازی هست میشه این بازیهایی رو که اسم بردید بنچمارکشو بزاریدممنون میشم

Over_Cracker
09-04-11, 20:27
بنچمارکشو در دو هفته نامه عصر شبکه-شماره 118-صفحه 44 می تونید پیدا کنید. 15 پردازنده ارزان قیمت از شرکت اینتل و AMD مورد برسی قرار گرفتند که در بازی های نامبرده پردازنده Athlon II x3 450 با اختلاف بالایی از phenom II x2 555 جلو بود.

حتی در بازی Metro 2033 کارایی Athlon II 265 با فنوم 555 یکی هستش.

mehdi_kingma
10-04-11, 01:35
اتلون 2 هسته ای و 4 هسته ای با فرکانس 3 رو میشه تا 4 اور کرد؟

ضمنا ایا کش در گیمها اهمیت داره یا فرکانس پردازنده؟

Over_Cracker
10-04-11, 09:40
اتلون 2 هسته ای و 4 هسته ای با فرکانس 3 رو میشه تا 4 اور کرد؟

ضمنا ایا کش در گیمها اهمیت داره یا فرکانس پردازنده؟

بله به راحتی میشه تا 4 اور کرد به شرط داشتن یه ایر کولینگ جدا برای پردازنده.

در گیم ،فرکانس پردازنده بیشترین تاثیر رو داره. البته در فرکانس یکسان، کش L3 هم کارایی خودش رو داره اما نه مثل فرکانس در بازه های 500 مگاهرتزی

این بنچمارک رو هم نگاه کنید :

پردازنده اتلون 265 با فرکانس 3.3 گیگاهرتز ،فریم بیشتری گرفته نسبت به فنوم 550 با فرکانس 3.1

Over_Cracker
10-04-11, 10:40
بنچمارک های Resident Evil 5-Dirt II-Batman Arkham Asylum:

فرکانس اتلون 640 برابر با 3.0 گیگاهرتز و فنوم 910E برابر با 2.6 گیگاهرتز هستش.

در این بنچمارک ،بازدهی اتلون 4 هسته ای با فنوم 4 هسته ای تقریبا یکی هست و میشه نتیجه گرفت که کارایی 400 مگاهرتز برابر با کش L3 هست. Only the registered members can see the link

در این بازی هم به همین ترتیب، و به نظر میرسه که در ریزولوشن پایینتر،کش L3 بیشتر خودش رو نشون میده!

.

mehdi_kingma
10-04-11, 18:23
خیلی ممنون از پاسخ مفیدتون ضمنا این بنچمارکها مال کدوم سایته میشه معرفی بفرمایین

Over_Cracker
11-04-11, 08:54

mehdi_kingma
26-04-11, 01:00
[QUOTE=nima_hl;218979]تمام پردازنده های 555 در حقیقت 4 هسته دارند که در حالت دیفالت دو هسته آنها قفل و غیر قابل استفاده هستند

اکثر مادربردهای جدید میتونند این هسته را آنلاک کنند و در صورت سلامت این هسته ها دقیقا مانند یک پردازنده فنوم 3 یا 4 هسته از آنها استفاده کنند

این پردازنده به دلیل 2 هسته بودن مصرف کمی نسبت به پردازنده های 4 هسته داره و برای آورکلاک خوش دست تره ، به همین دلیل این پردازنده بین آورکلاکرها محبوبیت ویژه ای دارد

از برند گیگا بایت زیر 150 تومن 2 مادربرد در بازار هست که یکی چیپ نسبتا قدیمی 770 داره (GA - MA770T-UD3) که به قیمت حدود 125 تومن بنظرم ارزش خرید ندارد

دیگری GA - 880GM - USB3 به قیمت حدود 150 تومن که گرافیک آنبرد داره و مادر جالبی نیست

از برند asus هم با این حدود بودجه m4a87td (Only the registered members can see the link) و m4a87td evo (Only the registered members can see the link) در بازار موجودند که قسمتی حدود 146 تا 150 تومن دارند

ولی به شما برد asrock 870 Extreme3 (Only the registered members can see the link) را پیشنهاد میکنم که هم قیمت مناسبتری دارد ( 120 ) و هم امکانات بسیار خوبی در اختیار شما قرار میدهد[/QUOTE
با سلام اقا نیما چرا مادربورد با گرافیک انبرد جالب نیست برای اونایی که می خوان فقط از گرافیک مستقل استفاده کنن ایا کارایی گرافیک مستقل رو نشون نمیده یا دلیل دیگه ای داره؟

nima_hl
26-04-11, 02:03
[QUOTE=nima_hl;218979]تمام پردازنده های 555 در حقیقت 4 هسته دارند که در حالت دیفالت دو هسته آنها قفل و غیر قابل استفاده هستند

ولی به شما برد asrock 870 Extreme3 (Only the registered members can see the link) را پیشنهاد میکنم که هم قیمت مناسبتری دارد ( 120 ) و هم امکانات بسیار خوبی در اختیار شما قرار میدهد[/QUOTE
با سلام اقا نیما چرا مادربورد با گرافیک انبرد جالب نیست برای اونایی که می خوان فقط از گرافیک مستقل استفاده کنن ایا کارایی گرافیک مستقل رو نشون نمیده یا دلیل دیگه ای داره؟

عزیز من مشخصا در مورد مادربرد GA - 880GM - USB3 (Only the registered members can see the link) با اون قیمت 150 تومن عرض کردم که مادربرد جالبی نیست و با این مبلغ میشه مادربردهای خیلی بهتری که بالا عرض کردم خریداری کرد

در مورد پرفورمنس گرافیک کارت روی مادربردهای آنبرد و غیر آنبرد جدید تفاوت چشمگیری وجود ندارد