ورود

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی خرید سیستم تا سقف یک میلیون و دویست هزارتومان

MAHDI_KNIGHT
31-01-11, 20:01
باسلام خدمت دوستان گرامی.یه راهنمایی درمورد خرید سیستم میخواستم.یه سیستم حداکثر تا قیمت یک و دویست .نوع کاربردم هم چون رشته ام کامپیوتره همه چیز هست مخصوصا بازی ورندر گیری خفن.یه سیستم که تا چند سال قطعات رو پشتیبانی کنه. راستی برای بازی مانیتور LCDبهتره یا پلاسما.موس وکیبرد هم خودم دارم،میخوام بیشترهزینه هم روکیس باشه.راستی مین برد evegaچه طوره؟Cpuلطفا از اینتل معرفی کنید.ببخشید که زیاد حرف زدم.باتشکر:give_rose:

mohamad70
31-01-11, 20:54
باسلام خدمت دوستان گرامی.یه راهنمایی درمورد خرید سیستم میخواستم.یه سیستم حداکثر تا قیمت یک و دویست .نوع کاربردم هم چون رشته ام کامپیوتره همه چیز هست مخصوصا بازی ورندر گیری خفن.یه سیستم که تا چند سال قطعات رو پشتیبانی کنه. راستی برای بازی مانیتور LCDبهتره یا پلاسما.موس وکیبرد هم خودم دارم،میخوام بیشترهزینه هم روکیس باشه.راستی مین برد evegaچه طوره؟Cpuلطفا از اینتل معرفی کنید.ببخشید که زیاد حرف زدم.باتشکر:give_rose:

دوست عزیز چون میگید هم رندر خفن دارید و هم بازی با این بودجه پیشنهادم 6 هسته ای های AMD هست

یه نگاهی به رندر های 3ds max 2010 متوجه میشید : Only the registered members can see the link

nima_hl
31-01-11, 23:33

سلام گرامی

اون قسمت "مخصوصا بازی" را خوب اومدین مخصوصا بعد از اینکه توضیح دادین رشتتون کامپیوتره :lol:

شما فرمودید تا چند سال قطعات را پشتیبانی کنه ( قابلیت آپگرید داشته باشه )

ببین عزیز در حال حاضر 4 پلتفرم تقریبا به روز در بازار موجوده

از کمپانی اینتل پلتفرمهای 1366 ، 1156 و 1155 و از کمپانی amd هم am3 را داریم

1366 تا اواخر سال دیگه با 2011 تعویض میشه

1156 هم نفسهای آخر را میکشه و تقریبا عمرش تمام شده

am3 هم تا 3-4 ماه دیگه جای خودش را به am3+ میده

فقط 1155 هستش که به تازگی عرضه شده و میشه تا 2-3 سال روش حساب کرد که به دلیل جدید بودنش قیمت مادربرد و پردازنده هاش بالاست

اگر شما بخواهید پلتفرم 1155 را انتخاب بفرمائید که قدرت مناسبی در رندر و گیمینگ داره پیشنهاد میکنم لا اقل تا هفته آینده صبر بفرمائید تا قیمتها اندکی متعادل بشه ولی اگر عجله دارید بفرمائید تا 2-3 سیستم با پلتفرمهای مختلف پیشنهاد بدم و نقطه ضعف و قدرتشون را با هم مقایسه کنم :give_rose:

saeid pc
01-02-11, 00:26
بله دوستان درست میگن.
پیشنهاد من 1155 است و از همه نظر کامله البته به غیر از کراس و sli
ارزشش هم بیشتر از تمام پلتفرم های موجود است البته نظره شخصیمه

nima_hl
01-02-11, 02:45
نقطه سر خط

1155 که فعلا به کما رفت (Only the registered members can see the link 8%A7%DB%8C-sandy-bridge)ما موندیم با سه پلتفرم قدیمی

یا بایستی 2-3 ماه صبر کنید تا هم 1155 و هم am3+ عرضه بشن و یا اینکه از سیستمهای موجود انتخاب کنیم

البته بنده پیشنهاد میکنم اگر در حال حاضر نیاز به تهیه سیستم دارید مقداری از بودجه را برای ارتقا کنار بگذاریم و با مابقی یک سیستم متوسط تهیه بفرمائید و 3-4 ماه آینده پلتفرم جدید را جایگزین بفرمائید

نظر شما چیه ؟

saeid pc
01-02-11, 20:08
نقطه سر خط

1155 که فعلا به کما رفت (Only the registered members can see the link 8%A7%DB%8C-sandy-bridge)ما موندیم با سه پلتفرم قدیمی

یا بایستی 2-3 ماه صبر کنید تا هم 1155 و هم am3+ عرضه بشن و یا اینکه از سیستمهای موجود انتخاب کنیم

البته بنده پیشنهاد میکنم اگر در حال حاضر نیاز به تهیه سیستم دارید مقداری از بودجه را برای ارتقا کنار بگذاریم و با مابقی یک سیستم متوسط تهیه بفرمائید و 3-4 ماه آینده پلتفرم جدید را جایگزین بفرمائید

نظر شما چیه ؟
خوبی نیما جان
اره منم شنیدم کنترلر ساتا توی چیپستش مشکل داره.عجب بابا
از اینتل بعیده.
ولی انگار رفتیم سره همون خطی که میگی.

nima_hl
01-02-11, 20:12
خوبی نیما جان
اره منم شنیدم کنترلر ساتا توی چیپستش مشکل داره.عجب بابا
از اینتل بعیده.
ولی انگار رفتیم سره همون خطی که میگی.

ممنون عزیز

البته راهکارهای دیگه ای هم وجود مثلا خرید 1155 و استفاده نکردن از sata2 های مادربرد که بستگی به تعداد هارد و کاربری خود شخص داره

به هر حال تصمیم اینکار با خریدار هستش که باید ببینیم نظر ایشون چیه

mehrdad_ab
02-02-11, 13:25
ممنون عزیز

البته راهکارهای دیگه ای هم وجود مثلا خرید 1155 و استفاده نکردن از sata2 های مادربرد که بستگی به تعداد هارد و کاربری خود شخص داره

به هر حال تصمیم اینکار با خریدار هستش که باید ببینیم نظر ایشون چیه
یعنی هارد sata 2 با درگاه sata 3 جواب میده ؟

nima_hl
02-02-11, 14:34
یعنی هارد sata 2 با درگاه sata 3 جواب میده ؟

بله عزیز به راحتی جواب میده

البته یه توضیح بدم که مربوط به سئوال شما نیست ولی فکر کنم براتون جالب باشه

روی هاردهای وسترن بلک که از درگاه sata3 استفاده میکنند هم یک جمپر وجود داره که میتونه با sata2 منطبق بشه

به عبارتی فعلا ما چه از نظر دیوایس چه از نظر مادربرد هنوز تفاوتی در سخت افزارهای روند بازار نداریم و همه در واقع دارند از همون محدوده باند sata2 استفاده میکنند

MAHDI_KNIGHT
03-02-11, 12:43
دوستان از راهنمایی تون ممنونم.واقعا استفاده کردیم.یه سوال دیگه.مانیتور چی بگیرم پلاسما یا LCDیاCRT!آخه LCDزیاد به درد کارهای گرافیکی نمیخوره بیشتر برای کارهای متنی.مانیتورCRTبا شکل وشمایلLCDهست اگه هست مدل هاشو معرفی کنید.باتشکر

nima_hl
03-02-11, 14:25
دوستان از راهنمایی تون ممنونم.واقعا استفاده کردیم.یه سوال دیگه.مانیتور چی بگیرم پلاسما یا LCDیاCRT!آخه LCDزیاد به درد کارهای گرافیکی نمیخوره بیشتر برای کارهای متنی.مانیتورCRTبا شکل وشمایلLCDهست اگه هست مدل هاشو معرفی کنید.باتشکر

مونیتورهای پلاسما که متداول نیستند و گمان نمیکنم در بازار بتونید تهیه کنید

مونیتور crt هم به دلیل دارا بودن لامپ تصویر نمیتونه به شکل lcd در بیاد و برای چشم و بدن مضره ( برای استفاده روزمره اصلا پیشنهاد نمیشه )

کیفیت مونیتورهای lcd امروزی به اندازه ای خوب شده که شما در کارهای گرافیکی بتونید ازشون استفاده کنید

تنها در مواردی که خروجی کار قراره چاپ بشه شما نیاز دارید رنگ بندی طرحتون رو در یک مونیتور مثلا crt چک کنید که اگر شما همچین موردی دارید بهتره یک مونیتور دست دوم crt هم تهیه کنید و قبل ارسال طرح برای خروجی رنگها را یک مرتبه در آن چک بفرمائید