PDA

مشاهده نسخه کامل : کدوم مجموعه نرم افزاری بهتره؟

Soltaan
31-01-11, 16:04
من دیروز تو بازار بودم کلی شلوغ بود کینگ 2011 همه می خریدند میگفتند جدید اومده ولی یک فروشگاه رفتم یک مجموعه دیگه به نام کاربر رو پیشنهاد کرد چند تای دیگه هم بود به نام لرد و گردو و...
از کاربرهای انجمن اگه کسی در این زمینه تجربه داره به نظرش کدوم مجموعه بهتره و به چه دلیل چون قیمتاشون هم همه بالای 20000 تومان هست خرید چند مجموعه اصلا به صرفه نیست .

bill geits
31-01-11, 23:50
Only the registered members can see the link

mohamad70
01-02-11, 21:16
من دیروز تو بازار بودم کلی شلوغ بود کینگ 2011 همه می خریدند میگفتند جدید اومده ولی یک فروشگاه رفتم یک مجموعه دیگه به نام کاربر رو پیشنهاد کرد چند تای دیگه هم بود به نام لرد و گردو و...
از کاربرهای انجمن اگه کسی در این زمینه تجربه داره به نظرش کدوم مجموعه بهتره و به چه دلیل چون قیمتاشون هم همه بالای 20000 تومان هست خرید چند مجموعه اصلا به صرفه نیست .

دوست عزیز اگه به اینترنت پرسرعت دسترسی دارید هیچ کدوم از این مجموعه ها رو نخرید!

من خودم LORD رو دارم و به نظرم به نسبه از همشون بهتره

اما همین لرد هم با اینکه در ظاهر خیلی زیاده اما خیلی از نرم افزارهایی رو که می خوام نداره و در عوض یه مشت نرم افزار DVD پر کن داره

در ضمن شما یکی از این مجموعه ها رو بخری 1 سال دیگه قدیمی میشه و باید عوضش کنی !!!

ویندوزهایی هم که روی این مجموعه هاست مثل 7 اصلا به درد نمیخورن

من یه نمونه از 7 لرد نصب کردم روی لپ تاپ

هر وقت به اینترنت وصل میشدم بعد از یه مدت کلا هنگ میکرد و فریز میشد ( لپ تا هم که ریست نداره ) باید کلا خاموشش میکردم و از نو

اما بعدا که یه 7 دیگه جداگانه خریدم و نصب کردم مشکلم حل شد.

amir ghayour
02-02-11, 19:01
امروزه مجموعه های نرم افزاری زیادی در بازار پیدا میشن که اکثر نرم افزارها رو تو خودشون دارن که هر کسی رو وسوسه میکنن که یکی از این مجموعه ها رو خریداری کنن ولی یک مسئله هست؟ کدام یک از این مجموعه های نرم افزاری رو انتخاب و خریداری کنیم؟ این محصولات هر کدوم مزیا و معایبی دارن و هر کدوم رو باید از نزدیک ببینید تا تصمیم بگیرید و چون من از چند تا از مهمترین و معروفترین این محصولات استفاده کردم که در مورد هر کدوم توضیحاتی میدم امیدوارم که مورد استفاده قرار بگیره.

قبلا ها کینگ واقعا عالی بود الان هم خوبه و میتونم بگم قریب به اتفاق برنامهاش کامل و بدون مشکل هستن اوتوران خوبی داره در مورد تمام برنامه توضیحات خوب و تقریبا کاملی گذاشته و برنامه هایی که به صورت دستی باید کرک بشن و یا نصب پیچیده دارن Help واقعا کامل و گویایی داره در مجموع مجموعه خوبی هست . قبلا یه مشکلی داشت که الان نداره اونم مشکل سرچ برنامه ها بود که اصلا نداشت و یه فهرست کلی که شامل اسم سر فصل های برنامه ها بود که زیاد نمیشد ازش استفاده کرد ولی خوب الان اصلاحش کرده با این وجود به سرچ مجموعه هایی که پایین توضیح میدم نمیرسه و از معایبش اینکه رفت بسوی قفل کذاشتن روی محصولاتش تا کپی نشن ولی این کارش باعث شده که اولا این سی دی های کینگ اکثرا در کامپیوترهای قدیمی یا کامپیوترهایی که درایوهای نوری اونا یکم با مشکل مواجه هست یا نه مشکل ندارن ولی کلا بیشتر دریوها با قفل کینگ که روی محصولاتش گذاشته مشکل دارن و نمیتونن سی دی رو اجرا کنن و یا بسختی با کلی معطلی اجرا میکنن و اگه به نرم افزاری بصورت جدا نیاز داشته باشید به هیج وجه نمیتونید به فایلهای اون برنامه دسترسی پیدا کنید یا کپی بگیرید و به هارد انتقال دهیدو اینکه بعضی نرم افزارها مثل نرم افزار رایت سی دی Alcohol 120% رو بخاطر اینکه که میتونن قفل کینگ رو دور بزنن با اینکه این نرم افزار خیلی خوب و کار بردی هست رو از لیست خودش خارج کرده و چند تا برنامه کاربردی دیگه که تو مجموعه های قبلیش پیدا میشد ولی الان نیست که به نظر من اصلا صحیح نیست جدای اجرا نشدنش در بعضی کامپیوترها من بیشتر بخاطر همین مسئله که برنامه Alcohol 120% و این چند تا برنامه رو نداره دیگه کینگ نمیخرم نه بخاطر اینکه Alcohol 120% قفل کینگ رو میشکنه چون فقط اگه این بود که راحت میرفتم از یجایی و یا مجموعه های دیگه ای که دارم تهیه میکرم و قفل سی دی های کینگ رو دور میزم و کپی میگرفتم. اینم بگم که سعی نکنید اینکارو بکنید چون شکستن قفل سی دی فشار زیادی به درایو کامپیوترتون میاره و عمرش رو خیلی پایین میاره و در کل کار اخلاقی نیست.

لورد هم مجموعه کاملی هست که محصول خوبی هست و به گفته دوستامون که قبلا گفتن نرم افزارهای ریز و درشت زیادی داره که تو اکثر این مجموعه ها پیدا نمیشه. با امکان نصب قسمت سرچ برنامه ها بر روی ویندوز و کامپیوتر که بدون نیاز به سی دی میتونید دنبال برنامه مورد نظرتون بگردید . البته تعداد کمی از از نرم افزاهاش یا کرکشون با مشکل مواجه هست البته خیلی کمه اونقدر که شاید خیلی از ما به این مشکل بر نخوریم چون هیچکس همه نرم افزارها رو نصب نمیکنه و هرکسی دنبال نرم افزار های خاص و مورد نیاز خودش میره که عملا میتونم بگم هیچکس بیشتر از 20 تا 30 درصد این مجموعه ها استفاده نمیکنه که منم اینطور هستم و بنا به خواستهای خودم با یکسری نرم افزار خاص کار میکنم و به بقیه نرم افزارها کاری ندارم پس احتمال برخورد به این نرم افزرهای مشکل دار خیلی کمه پس نگران نشید. بعد اینکه لورد با اینکه قفل نداره ولی یجورایی قفل گذاشته اونم به این شکل هست که اگه بخوای نرم افزاری رو از سی دی به هارد منتقل کنی اگه نرم افزار کرک داشته باشه کرکش رو نمیتونید پیدا کنید چون مخفی کردن و دسترسی به سریال یا کرکش نخواهید داشت ولی اگه بخواهید میتونید سی دی نرم افزار رو با کلون سی دی یا نرم افزارهای مشابه میتونید کپی بردارید. البته توصیه میکنم که اگه به یه کپی از سی دی نیاز داشتید با نرو این کار رو نکنید و البته این توصیه آخر توی پارانتز ربطی به توصیه قبلی نداره نظر شخصی منه ((کلا کپی کردن رو توصیه نمیکنم)) .

مجموعه دیگه ای است که من حتما به همه توصیه میکنم مجموعه نرم افزارهای گردو هستش البته مانند لورد و MRT کامل نیست ولی میتونه با کینگ برابری کنه. در این مجموعه هم موارد خیلی کمی هست که نرم افزار و یا کرکشون مشکل داره و در کل میتونم بگم میتونه 100% نیاز کاربران عادی رو تامین کنه سرچ نرم افزاری خوبی داره و براحتی میتونید با هر کدوم از سی دی های نرم افزار اینکارو بکنید یا اینکه نرم افزار خود سی دی گردو رو نصب کنید دقیقا مثل سی دی اجرا میشه بدون نیاز به سی دی و به نظر من از مال لورد خیلی بهتره چون اینجا دقیقا مثل خود سی دی هست ولی لورد فقط میتونی نام نرافزار و سی دی که برنامه داخلش هست رو ببینی. ودر گردو بعد از سرچ و پیدا کردن نرم افزار مورد نظرتون سی دی مربوطه رو داخل داریو بزارید و نصب کنید .اصلا قفل نداره بطوری که به راحتی در تمام درایوها اجرا میشه براحتی میتونید نرم افزار مورد نیازتون رو برای دسترسی آسان و دادن به دوستان که فقط دنبال یک نرم افزار بین تمام نرم افزارهای که نیازی بهشون ندارید انتخاب کنید و براحتی به کامپیوتر یا هارد یا سی دی انتقال دهید باکرک و سریالشون.

مجموعه بعدی که میخوام بگم مجموعه MRT هستش که اینم مجموعه خوبی هست و پر از نرم افزارهای ریز و درشت و بدون قفل و اینکه خیلی در مورد این مجموعه مورد استفاده و مهم هست ویندوزهای تغییر داده شده یا به عبارتی دستکاری شده این مجموعه هست که واقعا نسبت به موارد مشابه کارایی خوبی دارن و کمتر با مشکل مواجه هستند و طرفداران زیادی هم داره و اینکه مترجم بابیلون که بوسیله این شرکت کرک شده کاملترین و کم نقص ترین نمونه در موارد مشابه هست و اکثر نرم افزارهای این مجموعه بدون نیاز به کرک هستن بر خلاف ادعای سایر شرکتهای بالا ولی خوب نه اونقدر خوب ولی به نسبت سایر شرکتها واقعا بیشتر نرم افزارها بدون نیاز به کرک وسریال هستن و با اوتوران نصب اختصاصی MRT برا نصب نرم افزارها. ولی چند تا اشکال عمده وجود داره که بعضی هاشون رو که بیشتر به چشم میاد اینکه اکثرا از نرم افزارهای قدیمیتری نسبت به سایر شرکتها در مجموعش استفاده میکنه و اینکه اکثر نرم افزارها یی هم که کرک نشدن و باید دستی کرک بشن با مشکل مواجه هستن و راهنمای خوب و کاملی برا نصب اینگونه برنامه ها وجود نداره و ناقص هستن و خوب توضیح داده نشدن و بعضی برنامه ها رو هم که بعد سرچ میری سرغشون که نصب کنی با اینکه اسمشون تو لیست هست یا اصلا وجود نداره یا تو یه سی دی دیگه هست که پیدا کردنشون خیلی سخته و در آخر اینکه مثل سایر شرکتهای بالا توضیح خوب و مناسبی در مورد توصیف امکانات و یژگیهای همه برنامه ها نزاشتن .

ببخشید که پر حرفی کردم .

Soltaan
05-02-11, 00:04
دوست عزیز اگه به اینترنت پرسرعت دسترسی دارید هیچ کدوم از این مجموعه ها رو نخرید!

من خودم LORD رو دارم و به نظرم به نسبه از همشون بهتره

اما همین لرد هم با اینکه در ظاهر خیلی زیاده اما خیلی از نرم افزارهایی رو که می خوام نداره و در عوض یه مشت نرم افزار DVD پر کن داره

در ضمن شما یکی از این مجموعه ها رو بخری 1 سال دیگه قدیمی میشه و باید عوضش کنی !!!

ویندوزهایی هم که روی این مجموعه هاست مثل 7 اصلا به درد نمیخورن

من یه نمونه از 7 لرد نصب کردم روی لپ تاپ

هر وقت به اینترنت وصل میشدم بعد از یه مدت کلا هنگ میکرد و فریز میشد ( لپ تا هم که ریست نداره ) باید کلا خاموشش میکردم و از نو

اما بعدا که یه 7 دیگه جداگانه خریدم و نصب کردم مشکلم حل شد.

حقیقتا اینترنت پرسرعت با محدودیت دانلود و خرید اکانتهای share کمی به صرفه نیست چرا و هزینش از خرید یک مجموعه نرم افزاری که صدها نرم افزار روی dvd سیلور تهیه کردند بیشتر میشه
در مورد ویندوز و نرم افزارها هم که تولید این شرکتها نیست فقط باید سورس سالم و دستکاری نشده بزارند احتمالا لرد ویندوزشو دستکاری کرده بوده یا اینکه کرک قدیمی گذاشته بوده ظاهرا اینطور که شما می گید پشتیبانی درستی این مجموعه نداره . میمونه چند تای دیگه که دوستمون توضیح کاملی دادند و ممنونم البته من بیشتر نظرم در مورد مجموعه های 2011 این شرکتها هست نه مجموعه های خیلی قدیمیشون چون ظاهرا در هر نسخه کلی تغییر می کنند می خواستم در مورد مجموعه های آخر بیشتر بدونم کدومیکی بهتره
مجموعه گردو ، کینگ پرند یا لرد 2011 کدومشون کیفیت بهتری داره هم از نظر تعداد برنامه های کاربردی نه همونطور که شما گفتند برنامه های اکلی بی خود پر کرده باشند ، ظاهرا آموزشی هم روی این مجموعه ها هست کیفیت آموزشیهاشون چطوری هست؟ البته از همه مهتر سالم بودن نرم افزارهاست که دستکاری نشده باشه و همون سورس شرکت سازندشو گذاشته باشند که ظاهرا توی این مجموعه ها ، برنامه های کینگ اینطوری هست.

میرحسین
12-02-11, 17:22
به نظر منم مجموعه کینگ پرند برخلاف مجموعه های دیگه که برنامه ها رو فله ای میزارن، برنامه ها رو بصورت تخصصی و کاملاً حرفه ای گلچین و انتخاب می کنه و تو پکش قرار میده.
من که همیشه مشتری کینگم. توی سایتشم که برید می بینید که چند تا جایزه هم از همایش های مختلف گرفتن که خودش گویای همه چیز هستش.

greenyear
12-02-11, 20:41
من راجع به کینگ 2011 میتونم راهنمایی کنم چون گرفتمش و به نظرم کامله و به چند دلیل پیشنهادش میکنم یکی اینکه تقریبا اموزشی همه ی برنامه های مهم مثه نحوه تنظیم فایروال واسه ناخواسته وصل نشدن ESET وKaspersky رو گذاشته توش و کلی آموزشی های به درد بخور دیگه ومهمترین دلیلی که من گرفتم اینکهMaster Collection ME رو داره که تایپ مستقیم فارسی رو واسه برنامه های Adobe آسون کرده که بسیار خوبه

a.tayebi
05-03-11, 13:09
از همه مهم تر برنامه هاي 64 بيتي رو داره كه هيچ مجموعه اي نداره!!!!!
2010 و 2011

Hamed_2011
14-04-11, 19:02
من به عنوان كسي كه از مجموعه نرم افزاري به مدت 3 سال استفاده مي كنه
ميگم
1-پرند
2-پرنيان
3-گردو
4-لرد
اگه خواستيد مفصل بگم يا به ايميل يا به تلفن زير تماس بگيريد
0935502318
techforland@gmail.com

taei
19-07-11, 19:25
قفل گینک 2011 رو چجوری میشه شکوند ؟ کسی هست این کارو کرده باشه یا اطلاعاتی داشته باشه ؟