PDA

مشاهده نسخه کامل : در مورد هارد وسترن دیجیتال یک ترابایت Black و رم کروشیال

action1
30-01-11, 18:37
سلام به دوست عزیزم جناب آقای نیما . از شما متشکرم به خاطر جوابهای خوبی که میدین منو شرمنده خودتون میکنید.
میتونم بپرسم که پلیت به چه معنی هست ؟ آیا هارد بهتر از این هم وجود داره اگه امکان داره مدل و برندش رو لطف کنید ؟
در مورد رم هم سوالی داشتم اینکه آیا رمهای کروشیال خوبند یا نه ؟ یه مدل بدون هیت سینگ یکی از بچه های بازار بهم معرفی و تعریف کرد من هم خریدم اما نمی دونم چرا به دلم نمیشینه و فکر میکنم خوب نباشه اگه امکان داره راهنمایی بفرمایید و توضیحاتی در مورد این رم . ( کروشیال 2 عدد 2 گیگ 1333 ) .
با تشکر فراوان از شما دوست و استاد خوبم

راستی فراموش کردم. هاردی که گفتم زمانی که پوشه ای باز میکنی یا اطلاعاتی رو میخونه خر خر صدا میکنه و وقتی پوشه عکسی رو میخوای باز کنی اگه تعداد پوشه ها زیاد باشه زمان می بره تا باز کنه آیا طبیعی است یا نه ؟ احساس میکنم سرعتش نسبت به هاردهای معمولی یکی است اما توی کپی سرعت خوبی داره ؟

action1
30-01-11, 18:41
سلام. اگه امکان داره چنانچه نرم افزاری برای تست رم وجود داره رو هم برام بزارید ممنون میشم. راستی در حال حاضر بهترین برند رم چه برندی است و کلا ویژگیهای یه رم خوب و عالی رو توضیح بدین . ببخشید از اینکه اینهمه سوال می پرسم . با تشکر فراوان

nima_hl
30-01-11, 19:59
سلام به دوست عزیزم جناب آقای نیما . از شما متشکرم به خاطر جوابهای خوبی که میدین منو شرمنده خودتون میکنید.
میتونم بپرسم که پلیت به چه معنی هست ؟ آیا هارد بهتر از این هم وجود داره اگه امکان داره مدل و برندش رو لطف کنید ؟
در مورد رم هم سوالی داشتم اینکه آیا رمهای کروشیال خوبند یا نه ؟ یه مدل بدون هیت سینگ یکی از بچه های بازار بهم معرفی و تعریف کرد من هم خریدم اما نمی دونم چرا به دلم نمیشینه و فکر میکنم خوب نباشه اگه امکان داره راهنمایی بفرمایید و توضیحاتی در مورد این رم . ( کروشیال 2 عدد 2 گیگ 1333 ) .
با تشکر فراوان از شما دوست و استاد خوبم

راستی فراموش کردم. هاردی که گفتم زمانی که پوشه ای باز میکنی یا اطلاعاتی رو میخونه خر خر صدا میکنه و وقتی پوشه عکسی رو میخوای باز کنی اگه تعداد پوشه ها زیاد باشه زمان می بره تا باز کنه آیا طبیعی است یا نه ؟ احساس میکنم سرعتش نسبت به هاردهای معمولی یکی است اما توی کپی سرعت خوبی داره ؟

سلام

پلتر ( platter ) به صفحاتی گفته میشه که اطلاعات روشون نگهداری میشن

5217

وسترن بلک هکونطور که گفتم یکی از بهترین هاردها از نظر امنیته و خیلی به ندرت خرابی داره

به خاطر دارا بودن 2 پردازنده روی بردش سرعتش هنگام خواندن و نوشتن همزمان افت کمتری پیدا میکنه

در هاردهای نرمال بنظرم یکی از بهترین انتخابهاست و هارد بهتری سراغ ندارم ( مگر سریهای حرفه ای که معمولا سرعت بالا و حجم کمی دارند )

سرعت این هارد در خواندن یکم از سیگیت و سامسونگ کمتره ولی قدرتش موقعی نمایان میشه که چند برنا همزمان اجرا بشن

موقعی که پوشه عکسها باز میشن فایل یک مرتبه خونده میشه و سمپل کوچیکش ایجاد میشه که سرعت این کار به جز هارد به قطعات دیگر سیستم هم مرتبطه

رمهاس کروشیال هم جزو رمهای ارزان و معمولی بازار هستند

nima_hl
30-01-11, 20:10
سلام. اگه امکان داره چنانچه نرم افزاری برای تست رم وجود داره رو هم برام بزارید ممنون میشم. راستی در حال حاضر بهترین برند رم چه برندی است و کلا ویژگیهای یه رم خوب و عالی رو توضیح بدین . ببخشید از اینکه اینهمه سوال می پرسم . با تشکر فراوان

maxxmem (Only the registered members can see the link) برنامه خوبیه ، عزیز بهترین برند دیگه مرد :lol:

الان یه برند از ته لیگ دسته 3 میتونه یک محصول بده بیرون که همه 4 شاخ بشن

تکنولوژی الان در خیلی شرکتها پخش شده و اکثر محصولات به صورت oem در اومدن اگر در این لحظه بنده هم بخوام یه برند راه بندازم به لطف برادران چینی پول خوب میدم جنس عالی تحویل میگیرم :wink:

mehrdad_ab
31-01-11, 14:06
پلتر ( platter ) به صفحاتی گفته میشه که اطلاعات روشون نگهداری میشن

5217

سلام ، یه سئوال آقا نیما
سیلندر یا پلاتر ها که الان دایم عکسش رو هم می بینیم از 4 صفحه تشکیل شده .
منظور از پلیت همون پلاتره ؟ اگه اینطور باشه توی یکی از پست هاون گفته بودین هارد سیگیت 500 بخاطر تک پلیت بودن خیلی کم صداست . یعنی فقط از یک سیلندر تشکیل شده ؟
و اگر نه ، منظور از پلیت چیه ؟ واسم هنوز گنگه.

nima_hl
31-01-11, 14:51
سلام ، یه سئوال آقا نیما
سیلندر یا پلاتر ها که الان دایم عکسش رو هم می بینیم از 4 صفحه تشکیل شده .
منظور از پلیت همون پلاتره ؟ اگه اینطور باشه توی یکی از پست هاون گفته بودین هارد سیگیت 500 بخاطر تک پلیت بودن خیلی کم صداست . یعنی فقط از یک سیلندر تشکیل شده ؟
و اگر نه ، منظور از پلیت چیه ؟ واسم هنوز گنگه.

سلام

منظورم از پلیت ( plate ) به معنی صفحه ، همون پلاتر ( صفحه گرامافون ) بود

هارد سیگیت یک صفحه و 2 هد داره که به همین دلیل ، هم نویز کمی داره و هم در raid پرفورمنس قابل توجه ای از خودش نشون میده

fekriintel
26-07-11, 10:58
دوستان عزیز ممکنه یه هارد بی صدا معرفی کنید ظرفیت 1 ترا