باسلام . در صورت امکان کلیه ویژگیها و عملکرد این کارت را توضیح بدین از لحاظ فنی نه سلیقه ای . ممنون از شما دوستان گلم
nima_hl
28-01-11, 21:58
باسلام . در صورت امکان کلیه ویژگیها و عملکرد این کارت را توضیح بدین از لحاظ فنی نه سلیقه ای . ممنون از شما دوستان گلم
سلام
عزیز سئوالتون را خیلی گنگ مطرح کردین شما میتونید ویژگیهای این کارت را در این (Only the registered members can see the link) لینک ببینید
در مورد عملکرد هم تقریبا تمام گرافیکهای 460 در کلاک برابر بازده یکسانی دارند و روی نت میتونید ریویوهای زیادی در این مورد بخونید
پینوشت : دوست گرامی اگر ما را به عنوان افراد حرفه ای قبول دارید که نظرمان را جویا میشین ، اینکه شرط بفرمائید توضیحاتمون فنی باشه نه سلیقه ای از دید بنده جالب نیست
action1
28-01-11, 22:54
دوست عزیز جسارت نباشه روی من به او اشخاصی است که غیر فنی و به صورت سلیقه ای و اونی که دارن تأیید یا رد میکنند بود نه شما استاد . به هرحال جسارت منو ببخشید.
این که سایت خود ای وی جی ا است . منظور من اینکه که این کارت از لحاظ مدل و برند چگونه است و فرقش با FTW چیه ؟ FPB چه ویژگیهایی دارد اگه امکان داره بصورت کامل توضیح بدین ؟ زمانیکه با برنامه نرم افزاری که داره اور میکنیم تأثیری داره یا نه ؟ و تا چه اندازه اور کردن رو پیشنهاد میکنید . ممنون از شما دوست گل
nima_hl
28-01-11, 23:53
دوست عزیز جسارت نباشه روی من به او اشخاصی است که غیر فنی و به صورت سلیقه ای و اونی که دارن تأیید یا رد میکنند بود نه شما استاد . به هرحال جسارت منو ببخشید.
این که سایت خود ای وی جی ا است . منظور من اینکه که این کارت از لحاظ مدل و برند چگونه است و فرقش با FTW چیه ؟ FPB چه ویژگیهایی دارد اگه امکان داره بصورت کامل توضیح بدین ؟ زمانیکه با برنامه نرم افزاری که داره اور میکنیم تأثیری داره یا نه ؟ و تا چه اندازه اور کردن رو پیشنهاد میکنید . ممنون از شما دوست گل
برند evga یکی از معتبرترین عرضه کنندگان قطعات کامپیوتره که محصولات با قیمت مناسب و کیفیت بسیار خوب عرضه میکنه ، شما در اینترنت و حتی بازار از این برند بد نمیشنوید و تقریبا همه افرادی که دستی در دنیای سخت افزار دارند محصولات این شرکت را تائید میکنند
در مورد تفاوت FTW (Only the registered members can see the link) و FPB (Only the registered members can see the link) با توجه به خنک کننده یکسانی که دارند باید در تنظیمات دیفالت این دو کارت کنکاش کرد
مدل ftw دارای فرکانس gpu برابر با 850 مگاهرتز و مدل fpb فرکانس دیفالت 720 میباشند
فرکانس مموری هم به ترتیب 4000 و 3600 مگارتز برای این دو کارت تائین شده است
طبیعیه که مدل fpb در فرکانس دیفالت 10 تا 20% عملکرد ضعیفتری داشته باشه که در واقعیت هم به همین شکله و شما در بازیها فریم ریت پائینتری نسبت به مدل آورکلاکی خواهید داشت
ولی همانطور که عرض شد به دلیل استفاده از سخت افزار و خنک کننده مشابه شما میتونید با برنامه های مخصوص آورکلاک فرکانس fpb را تا حدود فرکانس ftw بالا ببرید
در این حالت اندکی دما و مقداری مصرف برق شما بالا میره ولی به تعداد فریمی که میگیرید میارزه و این کار خطری برای سیتمتون نداره ( نهایت اینه که در بازی سیستم هنگ میکنه و شما اندکی فرکانسها را پائین میاورید )
برای این کار شما به نرم افزار مخصوص آورکلاک گرافیک نیاز دارید که شرکت evga نرم افزار خوبی برای این کار داره ولی بنده باهاش کار نکردم
به شما برنامه دوست داشتنی MSI After Burner (Only the registered members can see the link) را پیشنهاد میکنم که یکی از بهترینهاست
البته کار من با این گرافیک به همینجا ختم نشد و به افزایش فرکانس GPU به 970 و رم تا 4300 ادامه دادم که شما نتایج تستهاشو در تاپیگ بررسی gkill 1600 (Only the registered members can see the link*2GB) میتونید ببینید
تمامی تستهای انجام گرفته در این تاپیک با همین کارت و با فرکانس ذکر شده ( 970/4300 ) انجام پذیرفته که نتایج بسیار جالبیه
برای مثال در تست 3dmark vantage تونستم امتیاز حدود 21k کسب کنم که این امتیاز در حدود امتیازیه که کارت قدرتمند 570 در حالت دیفالت کسب میکنه (Only the registered members can see the link)
اما بریم سراغ تستهای دیگه که سریع تفاوت فریم در حالت دیفالت و این حالت را براتون لیست میکنم
3dmark 11 - D: 3347 OC: 4347
RESIDENT EVIL 5 - D: 63.6 OC: 80.5
CRYSIS WAREHEAD - D: 21.73 OC: 27.82
METRO 2033 - D: 19 OC: 23.67
البته این حد آورکلاک معمولا کار خطرناکی محسوب میشه و بایستی گرافیک بایوس بشه تا محدودیت افزایش ولتاژ برداشته بشه ولی اگر تمایل دارید بفرمائید تا با مسئولیت خودتون فایل فلشش را در اختیارتون بگذارم
اگر سئوالی دارید بفرمائید
action1
29-01-11, 00:05
با تشکر دوست عزیز اگه مشکلی بهم نمیزنه برام فایل فلش رو بزارین ممنون میشم. در ضمن من توی کال اف 7 وقتی با نرم افزار خود evga اور کردم 875 و یا 900 در بازی بعد از چند دقیقه هنگ میکنه و یا گرافیک بهم میریزه مشکل از گرافیکه یا چیز دیگه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. با تشکر
nima_hl
29-01-11, 00:20
با تشکر دوست عزیز اگه مشکلی بهم نمیزنه برام فایل فلش رو بزارین ممنون میشم. در ضمن من توی کال اف 7 وقتی با نرم افزار خود evga اور کردم 875 و یا 900 در بازی بعد از چند دقیقه هنگ میکنه و یا گرافیک بهم میریزه مشکل از گرافیکه یا چیز دیگه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. با تشکر
برای اینکه شما GPU را تا این حدود آورکلاک کنید نیاز به افزایش ولتاژ آن دارید ، در ولتاژ دیفالت شما ماکزیمم تا 860 هرتز بیشتر نمیتونید آورکلاک کنید
فلش کردن ریسک داره و شما بایستی قبلا این کار را انجام داده باشید و سخت افزار مانند مادربرد با 2 اسلت PCI-E و گرافیک دیگه هم دم دست داشته باشید که بتونید در صورت تصویر ندادن کارت وضعیت را به حالت قبلی بر گردونید ( البته این اتفاق برای من نیافتاد و به راحتی کارت در تلاش اول بایوس شد )
در هر صورت پیشنهاد میکنم اگر تجربه قبلی روی فلش کردن ندارید تا همون حدود 850 هرتز با افزایش اندکی ولتاژ که در حالت دیفالت مجاز هستش بالا برین
ولی اگر تجربه دارین بفرمائید تا در پرایوت فایل را براتون ارسال کنم ( این فایلها بد آموزی داره نباید پابلیک بشه :lol:)
action1
29-01-11, 00:31
دوست عزیز من تا حالا اور کلاک کار نکردم اما خیلی دوست دارم یاد بگیرم . اگه آموزش خاصی داره خوشحال میشم راهنمایی بفرمایید . در آخر اگه نیاز داره که مشخصات سیستمم رو بدونید بفرمایید تا بزارم . با تشکر از شما
nima_hl
29-01-11, 01:19
دوست عزیز من تا حالا اور کلاک کار نکردم اما خیلی دوست دارم یاد بگیرم . اگه آموزش خاصی داره خوشحال میشم راهنمایی بفرمایید . در آخر اگه نیاز داره که مشخصات سیستمم رو بدونید بفرمایید تا بزارم . با تشکر از شما
شما لطفا MSI AFTER BURNER را دانلود کنید و کم کم فرکانس را بالا ببر و تست بگیر تا یکم با این برنامه آشنا بشین
فردا در خدمتتون نیستم ولی ممکنه تا شب برگردم گرافیک خودم را نصب میکنم و با هم جلو میریم تا به بالاترین تنظیمات مطمئن برسیم که فکر کنم رضایت شما را فراهم کنه ولی اگر راضی نشدین سراغ بایوس میریم و کارتتون را منفجر میکنیم :lol:
action1
30-01-11, 13:14
سلام دوست عزیز. من با این برنامه که فرمودین کلاک کردم اما زمانی که سیستم رو ریستارت میکنم دوباره به حالت دیفالت بر میگرده با برنامه خود ای وی جی ا هم انجام دادم همین اتفاق می افته. ویندوزم سون هست . در ضمن حرارت کارت گرافیک رو چگونه میشه چک کرد . در آخر ببخشید میتونم بپرسم گارانتی اصلی این کارت یعنی ای وی جی ا چه شرکتی است ؟ با تشکر
راستی کارت گرافیکتون رو نصب کردین ؟ کی بریم سراغ کلاک ؟ کارت گرافیک رو چطوری تست میکنند و چطور باید متوجه بشیم که به کارایی عالی رسیده و راضی کننده است . ممنون
nima_hl
30-01-11, 13:26
سلام دوست عزیز. من با این برنامه که فرمودین کلاک کردم اما زمانی که سیستم رو ریستارت میکنم دوباره به حالت دیفالت بر میگرده با برنامه خود ای وی جی ا هم انجام دادم همین اتفاق می افته. ویندوزم سون هست . در ضمن حرارت کارت گرافیک رو چگونه میشه چک کرد . در آخر ببخشید میتونم بپرسم گارانتی اصلی این کارت یعنی ای وی جی ا چه شرکتی است ؟ با تشکر
راستی کارت گرافیکتون رو نصب کردین ؟ کی بریم سراغ کلاک ؟ کارت گرافیک رو چطوری تست میکنند و چطور باید متوجه بشیم که به کارایی عالی رسیده و راضی کننده است . ممنون
سلام
پائین msi ab سمت چپ یک نوشته کوچک هست با این عنوان apply overclocking at system startup و جلوی آن یک دایره سبز رنگ هست که اگر روی آن کلیک کنید حالت روشن به خودش میگیره ، از این به بعد آورکلاکی که انجام میدین بعد از ریست هم محفوظ میماند
اولین چارت پنجره سمت راست دمای gpu شما را نشان میدهد
شما باید برنامه های تست مثل 3d mark را اجرا کنید و تفاوت امتیاز را ببینید شما اگر بتونید امتیازی حدود 15 تا 16k از نسخه ونتیج بگیرید امتیاز خوبیه
بعد از ظهر یا شب کارت را نصب میکنم و نتایج آورکلاک را اینجا میگذارم
action1
30-01-11, 18:51
سلام دوست خوبم . ممنون از راهنماییتون . من منتظر نتایج شما هستم . اگه امکان داره نرم افزاری که فرمودین رو برام بزارین ممنون میشم . با تشکر فراوان
action1
30-01-11, 19:02
دوست عزیز در مورد گارانتی اصلی این کارت توضیح ندادین . ممنون میشم اگه توضیح بدین.
راستی این مدلی که من دارم با مدلی که توی سایت اصلی ای وی جی ای هست فرق داره و اصلا توی سایت نیست سیستم هیت سینگش فرق میکنه مثل مدل EE هست اگر خواستین و امکان آپلود هست بفرمایید تا نمونه مشابه رو براتون ارسال کنم.
nima_hl
31-01-11, 02:59
دوست عزیز در مورد گارانتی اصلی این کارت توضیح ندادین . ممنون میشم اگه توضیح بدین.
راستی این مدلی که من دارم با مدلی که توی سایت اصلی ای وی جی ای هست فرق داره و اصلا توی سایت نیست سیستم هیت سینگش فرق میکنه مثل مدل EE هست اگر خواستین و امکان آپلود هست بفرمایید تا نمونه مشابه رو براتون ارسال کنم.
گارانتی اصلی evga در ایران را شرکت فارِس (faress) به عهده داره که جزو گارانتیهای خوب محسوب میشه
نمونه کارت شما احتمالا اینه که در سایت evga هم موجوده
5219
Only the registered members can see the link
خوب بریم سراغ آورکلاک
در حالت دیفالت و فرکانس 720/900 امتیازی که از 3d mark vanyage گرفتم 13955 بود
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
و طبق ریویو (Only the registered members can see the link)های روی اینترنت مدل ftw امتیاز 16208 را کسب نموده بود
5220
من هم تنظیمات سری ftw را بر روی کارت خودم اعمال کردم و نتیجه این شد
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
همانگونه که مشاهده میفرمائید 16329 امتیازی بود که در این حالت به دست آوردم و دمای ماکزیمم نیز افزایشن نداشت
پس همانگونه که قبلا هم توضیح دادم کارت ftw و fpb از نظر سخت افزاری تفاوت آنچنانی با هم ندارند و تنها تنظیمات بایوس آنهاست که حدود 40 دلار ( و حدود 60 هزار تومان داخل ایران ) اختلاف قیمت ایجاد نموده
مصرف برق سیستم هم تفاوتی در حد 10-20 وات بیشتر نداشت
شما در این حالت با یک تنظیمات ساده قدرت کارتتون را حدود 17% افزایش دادید
این فرکانسها تقریبا آخرین حد آورکلاکی هستش که روی این ولتاژ میتونید انجام بدین و در این حالت کارت شما قدرتی نزدیک به کارت قدرتمند 480 (Only the registered members can see the link)در حالت دیفال پیدا میکنه که با این مصرف و دما واقعا پرفورمنس عالی محسوب میشه
البته جالبه که بدانید داشتن یک کارت 480 در یک سال پیش برای شما رقمی حدود 700 هزار تومان آب میخورد و مصرف و دمای بسیار بالائی هم داشت
action1
31-01-11, 05:15
سلام دوست عزیز. کارت من مشابه اینی که گذاشتین نیست و گارانتی کارت من نیز تک دیتا میباشد. آیا مشکلی وجود داره یا نه ؟ نکنه که قلابی باشه...
اینجا عکسی که میخوام بزارم آپلود نمیشه میتونین راهنمایی بفرمایید تا عکس کارتم رو بزارم . ممنون میشم . با تشکر فراوان
در ضمن اگه امکان داره نرم افزار تست گرافیک رو هم برام بزارین . ممنون از شما دوست خوب
nima_hl
31-01-11, 05:40
سلام دوست عزیز. کارت من مشابه اینی که گذاشتین نیست و گارانتی کارت من نیز تک دیتا میباشد. آیا مشکلی وجود داره یا نه ؟ نکنه که قلابی باشه...
اینجا عکسی که میخوام بزارم آپلود نمیشه میتونین راهنمایی بفرمایید تا عکس کارتم رو بزارم . ممنون میشم . با تشکر فراوان
در ضمن اگه امکان داره نرم افزار تست گرافیک رو هم برام بزارین . ممنون از شما دوست خوب
از آپلود سنتر عکس بالای صفحه استفاده کنید
3dmark vantage حدود 400 مگه
action1
31-01-11, 12:53
action1
31-01-11, 13:13
مثل اینکه درست شد. ظاهر کارت من همینه اما روی کارتن EVGA GTX 460 1G FPB نوشته حتی آرم مخصوص FPB روی کارتن خورده حتی گارانتی 10 سال فکر کنم برای خارج از کشور هم خورده. حالا با این تفاسیر به نظر شما این کارت قلابی هست یا نه با وجود اینکه شما فرمودین که گارانتی اصلی هم فارس هست و این تک دیتا می باشد. در یکی از تایپیک ها خوندم که شرکت تک دیتا پاور سیلور استون رو یه مدلشو خودش زده و مربوط به شرکت اصلی سیلور استون نیست و در اصل قلابی می باشد و چون من هم توی سایت اصلی ای وی چی ای چنین مدلی رو ندیدم نکنه که قلابی باشه . به هر حال خوشحال میشم راهنمایی بفرمایید. با تشکر فراوان
nima_hl
31-01-11, 13:16
خوب کارتتون که fpb نیست و ee هستش
ولی شما هم احتمالا میتونید با این کارت به تنظیماتی که دادم برسید ، ولتاژ و فرکانسها را تنظیم کنید و تست بفرمائید
action1
31-01-11, 19:50
دوست عزیز کارت گرافیک من هم ee هست و هم FPB اما ee روی کارتن نخوده ولی FPB و آرم اون خورده و خود کارت هم مشابه عکسی هست که گذاشتم .
بقیه سوالات من رو هم جواب ندادین . اگه لطف کنید جواب بدین ممنون میشم.
مدل کارت من 01G-P3-1371-ER می باشد. همانطور که گفتم توی سایت خود ای وی جی ای نیست با این وجود کارت من قلابی هست یا اورجینال؟ با تشکر
راستی مدل ee بهتره یا اون مدلی که شما عکسش رو گذاشته بودین.
nima_hl
31-01-11, 23:14
دوست عزیز کارت گرافیک من هم ee هست و هم FPB اما ee روی کارتن نخوده ولی FPB و آرم اون خورده و خود کارت هم مشابه عکسی هست که گذاشتم .
بقیه سوالات من رو هم جواب ندادین . اگه لطف کنید جواب بدین ممنون میشم.
مدل کارت من 01G-P3-1371-ER می باشد. همانطور که گفتم توی سایت خود ای وی جی ای نیست با این وجود کارت من قلابی هست یا اورجینال؟ با تشکر
راستی مدل ee بهتره یا اون مدلی که شما عکسش رو گذاشته بودین.
کارت من که fpb هست و توی سایت خود evga هم نوشته روی کارتنش آرم fpb نداره مال شما چجوری داره بنده نمیدونم
به هر حال مدل کارت شما در سایت evga موجوده به این لینک (Only the registered members can see the link) مراجعه بفرمائید
مدل ee را تست نکردم ولی بنظر میاد همه این کارتها دارای سخت افزار مشابه هستند
action1
01-02-11, 04:40
دوست عزیز روی کارت من وجود داره اگه بشه عکسش رو براتون میزارم . به همین خاطر میگم شاید قلابی باشه . گفتم که توی همین سایت توی یه تایپیکی خوندم که تک دیتا پاور سیلور استون رو قلابی زده بود شما نظرتون چیه ؟ نکنه برای من هم یه مدلی باشه که خود تک دیتا زده و در نهایت قلابی باشه؟ خواهشن راهنمایی بفرمایید . با تشکر
سلام دوست عزیز . برای من روی کارتون نوشته و حک شده مثل همونی که براتون توضیح دادم . به همین خاطر میگم شاید قلابی باشه . آخه همانطور که گفتم توی یه تایپیک در همین سایت خوندم که تک دیتا پاور سیلور استون رو یه مدلیشو قلابی زده نکنه برای من هم یه مدلی باشه که تک دیتا زده و قلابی باشه . لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون میشم. درضمن گارانتی تک دیتا چیه و چگونه است مگه نگفتین که گارانتی اصلی فارس است پس کارت من قلابیه؟ اگه امکان داره برام این موضوع رو توضیح بدین . با تشکر فراوان
راستی این نرم افزاری که لطف کردین گذاشتین توی ویندوز اکس پی کار نمیکنه ؟
nima_hl
01-02-11, 12:47
دوست عزیز روی کارت من وجود داره اگه بشه عکسش رو براتون میزارم . به همین خاطر میگم شاید قلابی باشه . گفتم که توی همین سایت توی یه تایپیکی خوندم که تک دیتا پاور سیلور استون رو قلابی زده بود شما نظرتون چیه ؟ نکنه برای من هم یه مدلی باشه که خود تک دیتا زده و در نهایت قلابی باشه؟ خواهشن راهنمایی بفرمایید . با تشکر
سلام دوست عزیز . برای من روی کارتون نوشته و حک شده مثل همونی که براتون توضیح دادم . به همین خاطر میگم شاید قلابی باشه . آخه همانطور که گفتم توی یه تایپیک در همین سایت خوندم که تک دیتا پاور سیلور استون رو یه مدلیشو قلابی زده نکنه برای من هم یه مدلی باشه که تک دیتا زده و قلابی باشه . لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون میشم. درضمن گارانتی تک دیتا چیه و چگونه است مگه نگفتین که گارانتی اصلی فارس است پس کارت من قلابیه؟ اگه امکان داره برام این موضوع رو توضیح بدین . با تشکر فراوان
راستی این نرم افزاری که لطف کردین گذاشتین توی ویندوز اکس پی کار نمیکنه ؟
در مورد تک دیتا اطلاعی ندارم ولی بعید میدونم کارتتون قلابی باشه
msi a b در ویندوز xp هم کار میکنه ولی شخصا تست نکردم
action1
02-02-11, 18:38
سلام دوست عزیز. من با برنامه 3dmark 11 تست گرفتم اما از کجا بفهمم که جواب چیه ؟
Detailed scores (Only the registered members can see the link jJCcJHYabJP#)
3DMark Score
P3541
Graphics score
3639
Physics Score
3263
Combined Score
3301
GraphicsTest1
17.01 FPS
GraphicsTest2
17.45 FPS
GraphicsTest3
22.23 FPS
GraphicsTest4
10.91 FPS
PhysicsTest
10.36 FPS
CombinedTest
15.36 FPS
برنامه 3dmark vantage رو هم نصب کردم زمانی که خواستم اجرا کنم پیغام میده که رجیستری نمایید و نتونستم با این برنامه تست بگیرم اگه امکان داره بفرمایید مشکل از کجاست .
این جواب تست روی 870 core clock و 1740 shader clock و memory clock 2000 می باشد
nima_hl
02-02-11, 19:47
3DMark Score
P3541
Graphics score
3639
Physics Score
3263
Combined Score
3301
GraphicsTest1
17.01 FPS
GraphicsTest2
17.45 FPS
GraphicsTest3
22.23 FPS
GraphicsTest4
10.91 FPS
PhysicsTest
10.36 FPS
CombinedTest
15.36 FPS
برنامه 3dmark vantage رو هم نصب کردم زمانی که خواستم اجرا کنم پیغام میده که رجیستری نمایید و نتونستم با این برنامه تست بگیرم اگه امکان داره بفرمایید مشکل از کجاست .
ریزالتتون درسته
اینم تستی که الان گرفتم با مشخصاتی که دادید
امتیاز گرافیکمون یکیه ولی به دلیل قویتر بودم پردازندم (i7 920) سایر امتیازهام بالاتره
action1
03-02-11, 10:59
با سلام و تشکر از شما دوست عزیز. بالاخره کدوم آیتم مشخص کننده قدرت و کیفیت و کارایی گرافیک است ؟ کارت من با این تست خوبه ، عالیه و یا معمولیه ؟
این برنامه 3dmark vantage نمیدونین برای چی روی سیستم من کار نکرد؟
اگه ممکنه میخواستم اطلاعاتی در مورد تک دیتا و اینکه شرکت خوبی است یا نه ؟ گارانتی معتبری داره یا نه ؟ آیا قطعاتی رو از یه مدل خودش سر خود میزنه یا نه ؟ و کلا یه آماری از این شرکت رو برام در بیاری . ممنون از شما دوست و استاد عزیز.
راستی اگه امکان داره میخواستم نظر شما رو در مورد سیستمم بدونم . مشخصات به شرح ذیل می باشد.
main: ASUS P7P55 LX
CPU : intel core i3 540
VGA : EVGA GTX 460 1G FPB
RAM : crusial 2*2G DDR3 1333
Power : Green 785 B Active
Case : Green Orbit
Monitor : ASUS ML238H
DVD Writer : Pioneer 16 FX Sata
HDD : WD 1T Black 32m Bafer
راستی یادم رفت بگم زمانی که توی بازی رزولوشن رو 1920*1080 تنظیم میکنم صفحه یه مقدار سفید و تار میشه میخواستم بدونم از گرافیک هست یا مانیتور البته با گرافیک 8600 ایکس اف ایکس تست کردم اینطور نشد و شکم به گرافیک رفته نظر شما استادم چیه ؟
یه سوال دیگه هم اینکه در قسمتی که سیستم لود میشه زمانی که لوگوی مادر برد رو نشون میده صفحه کوچکیه و تمام مانیتور رو نمیگیره به نظر شما مشکل از کجاست ؟
مثل اینکه خیلی سوال کردم به بزرگی خودتون ببخشید. فقط اگه امکان داره به تمام سوالاتم جواب بدین . بازهم ممنون از شما دوست و استاد بزرگوار
Moein
03-02-11, 12:39
3DMark Score
P3541
Graphics score
3639
Physics Score
3263
Combined Score
3301
GraphicsTest1
17.01 FPS
GraphicsTest2
17.45 FPS
GraphicsTest3
22.23 FPS
GraphicsTest4
10.91 FPS
PhysicsTest
10.36 FPS
CombinedTest
15.36 FPS
با سلام
دوست عزیز نتیجه شما کاملا معلوم هست
نتیجه کلی P3541
تست مربوط به گرافیک 3639
تست physix 3263
و در صورتی که بخواهید اسکور خود رو اعلام کنید نتیجه کلی رو اعلام می کنند
nima_hl
03-02-11, 14:09
با سلام و تشکر از شما دوست عزیز. بالاخره کدوم آیتم مشخص کننده قدرت و کیفیت و کارایی گرافیک است ؟ کارت من با این تست خوبه ، عالیه و یا معمولیه ؟
این برنامه 3dmark vantage نمیدونین برای چی روی سیستم من کار نکرد؟
اگه ممکنه میخواستم اطلاعاتی در مورد تک دیتا و اینکه شرکت خوبی است یا نه ؟ گارانتی معتبری داره یا نه ؟ آیا قطعاتی رو از یه مدل خودش سر خود میزنه یا نه ؟ و کلا یه آماری از این شرکت رو برام در بیاری . ممنون از شما دوست و استاد عزیز.
راستی اگه امکان داره میخواستم نظر شما رو در مورد سیستمم بدونم . مشخصات به شرح ذیل می باشد.
main: ASUS P7P55 LX
CPU : intel core i3 540
VGA : EVGA GTX 460 1G FPB
RAM : crusial 2*2G DDR3 1333
Power : Green 785 B Active
Case : Green Orbit
Monitor : ASUS ML238H
DVD Writer : Pioneer 16 FX Sata
HDD : WD 1T Black 32m Bafer
راستی یادم رفت بگم زمانی که توی بازی رزولوشن رو 1920*1080 تنظیم میکنم صفحه یه مقدار سفید و تار میشه میخواستم بدونم از گرافیک هست یا مانیتور البته با گرافیک 8600 ایکس اف ایکس تست کردم اینطور نشد و شکم به گرافیک رفته نظر شما استادم چیه ؟
یه سوال دیگه هم اینکه در قسمتی که سیستم لود میشه زمانی که لوگوی مادر برد رو نشون میده صفحه کوچکیه و تمام مانیتور رو نمیگیره به نظر شما مشکل از کجاست ؟
مثل اینکه خیلی سوال کردم به بزرگی خودتون ببخشید. فقط اگه امکان داره به تمام سوالاتم جواب بدین . بازهم ممنون از شما دوست و استاد بزرگوار
عزیز سئوالهاتون را دونه دونه بپرسید به نتیجه برسید بعد برین روی مبحث جدید
این امتیازها نه خوبن نه بد فقط امتیازند که باید نسبت به یک سیستم یا قطعه دیگر سنجیده بشن
مثلا شما همون 8600 که دارید تست کنید و اعدادش را بنویسید ، بعد 460 را بدون آورکلاک تست کنید و در آخر نتایج کارت آورکلاک شده را با تستهای قبلی بسنجید
خودتون متوجه افزایش کارائی سیستم میشید ( البته 8600 نمیتونه برنامه 3dmrk11 را اجرا کند و باید از برنامه دیگری مانند vantage استفاده کنید )
کد ریجیستر vantage را در پرایوت براتون میفرستم ریجیستر بفرمائید
در مورد تک دیتا هم چون با این شرکت مراوده نداشتم نمیتونم در موردش نظر بدم و دوستان مورد اعتمادم هم با این شرکت کار نکردند
سیستمتون هم سیستم بدی نیست و نظر بخصوصی ندارم
شما در فرکانس 870 روی این کارت به مشکل خواهید خورد قبلا هم به شما عرض شد ماکزیمم از فرکانس 850 استفاده بفرمائید
در مورد تاری صفحه عکس بگذارید
در زمان لود ویندوز تمام صفحه نشدن تصویر در این کارت طبیعیه
action1
03-02-11, 20:12
سلام دوست عزیز. اگه بخوام فایل فلش رو روی گرافیک بزنیم جهت آورکلاک آیا میشه دوباره به حالت قبل یعنی دیفالت برگردونیم یا نه ؟
به نظر شما با این مشخصات سیستمی که گفتم خدمتتون آیا کارایی خیلی تأثیر داره آیا ارزشش رو داره که آورکلاک کنیم ؟ کارایی تا چقدر بالا میره؟ مصرف برق و استعلاک سیستم و کارت گرافیک بالا نمی ره ؟ و ....
در کل این کار عقلانی است یا نه؟ خواهشن راهنمایی کامل بفرمایید ممنون میشم. با تشکر فراوان
nima_hl
03-02-11, 21:00
سلام دوست عزیز. اگه بخوام فایل فلش رو روی گرافیک بزنیم جهت آورکلاک آیا میشه دوباره به حالت قبل یعنی دیفالت برگردونیم یا نه ؟
به نظر شما با این مشخصات سیستمی که گفتم خدمتتون آیا کارایی خیلی تأثیر داره آیا ارزشش رو داره که آورکلاک کنیم ؟ کارایی تا چقدر بالا میره؟ مصرف برق و استعلاک سیستم و کارت گرافیک بالا نمی ره ؟ و ....
در کل این کار عقلانی است یا نه؟ خواهشن راهنمایی کامل بفرمایید ممنون میشم. با تشکر فراوان
اگر قبل از فلش بایوستون رو بکاپ بگیرید بعد از فلش میشه به حالت اول بر گردوند
نه عزیز این کار به مصرف بیشتر و صدای فنش نمیرزه بخصوص اینکه پردازنده شما برای اون حد آورکلاک ضعیفه و احتمالا گلوگاه میشه
اصطحلاک و دما هم بالا میره
mamadjohny
30-10-11, 01:43
برای اینکه شما GPU را تا این حدود آورکلاک کنید نیاز به افزایش ولتاژ آن دارید ، در ولتاژ دیفالت شما ماکزیمم تا 860 هرتز بیشتر نمیتونید آورکلاک کنید
فلش کردن ریسک داره و شما بایستی قبلا این کار را انجام داده باشید و سخت افزار مانند مادربرد با 2 اسلت PCI-E و گرافیک دیگه هم دم دست داشته باشید که بتونید در صورت تصویر ندادن کارت وضعیت را به حالت قبلی بر گردونید ( البته این اتفاق برای من نیافتاد و به راحتی کارت در تلاش اول بایوس شد )
در هر صورت پیشنهاد میکنم اگر تجربه قبلی روی فلش کردن ندارید تا همون حدود 850 هرتز با افزایش اندکی ولتاژ که در حالت دیفالت مجاز هستش بالا برین
ولی اگر تجربه دارین بفرمائید تا در پرایوت فایل را براتون ارسال کنم ( این فایلها بد آموزی داره نباید پابلیک بشه :lol:)