در هنگام خرید مادر بوردی با مشخصات ASUS P7H55-v فروشنده در مورد ناسازگاری این مادر بوردها با ویندوز XP صحبت کرد
من کارم مونتاژه و شدیدا احتیاج دارم تا با ویندوز XP کار کنم و برنامه های مختلفی روش نصب کنم .
اگر واقعا این مشکل وجود داره لطفا راهنمایی کنید و یا مادر بوردی جدید معرفی کنید .
خود فروشنده ASUS P5P43td USB3 رو با Core 2 Quad Q8300 سفارش داد .
با تشکر
nima_hl
25-01-11, 13:04
سلام دوستان
در هنگام خرید مادر بوردی با مشخصات ASUS P7H55-v فروشنده در مورد ناسازگاری این مادر بوردها با ویندوز XP صحبت کرد
من کارم مونتاژه و شدیدا احتیاج دارم تا با ویندوز XP کار کنم و برنامه های مختلفی روش نصب کنم .
اگر واقعا این مشکل وجود داره لطفا راهنمایی کنید و یا مادر بوردی جدید معرفی کنید .
خود فروشنده ASUS P5P43td USB3 رو با Core 2 Quad Q8300 سفارش داد .
با تشکر
سلام
چرند گفته عزیز ، احتمالا اون مادر cpu عتیقه 775 رو دستش باد کرده بوده و .......:lol:
hapolof
25-01-11, 15:12
دوست عزیز ممنون که جواب دادید
اما ای کاش کمی بیشتر توضیح می دادید چون با سرمایه ای که در اختیار دارم نمی توانم ریسک کنم
خواهش می کنم کمی بیشتر در مورد این مادر بورد و چیپست آن توضیح دهید
nima_hl
25-01-11, 15:32
دوست عزیز ممنون که جواب دادید
اما ای کاش کمی بیشتر توضیح می دادید چون با سرمایه ای که در اختیار دارم نمی توانم ریسک کنم
خواهش می کنم کمی بیشتر در مورد این مادر بورد و چیپست آن توضیح دهید
چیپست h55 در مادربردهای ارزان قیمت استفاده میشه و چیپپست قدرتمندی نیست
این مادربرد هم به قیمت حدود 160 تومن و نداشتن امکانات بروز مثل raid ، sata3 ، usb3 و مدار تغذیه با خنک کننده نیم بندش یکی از بدترین انتخابهائیه که میتونید انجام بدین
البته همه این صحبتها دلیل نمیشه که با ویندوز xp مشکل داشته باشه :wink:
به هر ترتیب شما اگر مایل هستین میزان بودجه و چندتا از برنامه های اصلیتون رو بفرمائید تا بهتر بشه کمک کرد
hapolof
25-01-11, 21:34
بسیار ممنون از این راهنمایی مفید
بودجه من در حدود 400000 تومن میشه و یک مادر بورد ، یک CPU مناسب خوب و دو عدد رم 2 GB لازم دارم
ضمنا حتما سه عدد اسلات PCI برای مادر بورد ضروریه
مادر بورد قبلی من خیلی خوب تا الان دوام آورده بود ( ASUS M2V ) ولی هم خراب شده و هم از سیستم AMD برای کار مونتاژ دیگر نمی توانم استفاده کنم
با تشکر
nima_hl
25-01-11, 23:50
بسیار ممنون از این راهنمایی مفید
بودجه من در حدود 400000 تومن میشه و یک مادر بورد ، یک CPU مناسب خوب و دو عدد رم 2 GB لازم دارم
ضمنا حتما سه عدد اسلات PCI برای مادر بورد ضروریه
مادر بورد قبلی من خیلی خوب تا الان دوام آورده بود ( ASUS M2V ) ولی هم خراب شده و هم از سیستم AMD برای کار مونتاژ دیگر نمی توانم استفاده کنم
با تشکر
اگر شما به 3 اسلت pci نیاز داشته باشید بنظرم این مادربرد ازراک برد بدی نباشه
5191
Only the registered members can see the link
قیمتش خیلی کمتر از برد asus نیست و در بازار حدود 155 تومان به فروش میرسه ولی مدار تغذیه بهتر و امکانات جدیدتری مانند usb/sata3 داره
با این چیپست مادربردهای مناسبتر هم در بازار هست ولی متاسفانه 3 اسلت pci مورد نیاز شما را ندارند
4 گیگ رم الکسایر هم حدود 50 تومن در میاد که 195 تومن برای پردازنده باقی میمونه
اگر بتونید بودجتون رو افزایش بدین و i5 760 به قیمت حدود 240 تومن بگیرید پردازنده خوبیه در غیر این صورت مجبورید که i3 560 به قیمت حدود 140 خرید بفرمائید
البته به این نکته توجه بفرمائید که i3 داراری گرافیک داخلیه ولی اگر i5 خرید فرمودید بایستی گرافیک بر روی مادربرد نصب بفرمائید
hapolof
26-01-11, 07:50
راهنمایی از این مفیدتر و کاملتر نمی شود
ممنون
nasiban
04-02-11, 16:27
مادربورد های اسوس P55 و H55 فقط در مورد نصب درایورها با ویندوز XP SP2 مشکل دارند . اگر WIN XP SP3 نصب کنید هیچ مشکلی نخواهید داشت .