PDA

مشاهده نسخه کامل : i7-2600k & asus p8p67 delux ???

net.mooteler
25-01-11, 01:28
درود بر دوستان ... این اولین پست من تو این دانشکده ی مجازی هست .. تا الان فقط و فقط مطالب بسیار مفید این سایت رو می خوندم و بهره می بردم و همین جا از تمامی اساتید سایت سپاس گزاری می کنم ... بعد از کلی پرس و جو به فکر این دو قطعه افتادم ... و اما سوال : cpu های سوکت 1155 و همینطور مادر بورد هاشون وارد بازار ایران / تهران شدن یا نه ؟ دیروز شیراز و گشتم بعضی از فروشنده ها می گفتن 1156 نه 1155 ، و هنوز حتی از این سوکت خبر نداشتن چه برسه به sandy bridge ... اگه تو بازار تهران اومده لطفا اطلاع بدین ! و اگه نه امکان اومدنش کی هست ، 1 ماه ، 2ماه . . .

nima_hl
25-01-11, 02:02
درود بر دوستان ... این اولین پست من تو این دانشکده ی مجازی هست .. تا الان فقط و فقط مطالب بسیار مفید این سایت رو می خوندم و بهره می بردم و همین جا از تمامی اساتید سایت سپاس گزاری می کنم ... بعد از کلی پرس و جو به فکر این دو قطعه افتادم ... و اما سوال : cpu های سوکت 1155 و همینطور مادر بورد هاشون وارد بازار ایران / تهران شدن یا نه ؟ دیروز شیراز و گشتم بعضی از فروشنده ها می گفتن 1156 نه 1155 ، و هنوز حتی از این سوکت خبر نداشتن چه برسه به sandy bridge ... اگه تو بازار تهران اومده لطفا اطلاع بدین ! و اگه نه امکان اومدنش کی هست ، 1 ماه ، 2ماه . . .

درود بر شما

این قطعات الان در بازار نوبرانه تهران موجود هستند ولی قیمت بالائی دارند

پردازنده حدود 420 و مادربرد حدود 400 بفروش میرسند اگر عجله ندارید صبر کنید تا قیمتها متعادل بشن ( احتمالا تا 1 ماه دیگه مجموعا حدود 200 هزار تومان ارزانتر خواهند شد )

net.mooteler
28-01-11, 00:38
ممنون از شما ... از دوستان کسی در مورد این دو قطعه و همچنین قطعات دیگه نظری نداره ؟ این سیستم رو برا کار ای صدا برداری و کار با DAW می خوام ، برا استدیو خونگی ... باقی قطعات مثل : -رم (با توجه به cpu بهتره چند bus باشه ؟) -هارد boot اگه SSD باشه سرعت کل بالا می ره یا اینکه تاثیری نداره ؟ -گرافیک کارت ؟(با توجه به کار من که صدا هست نیاز آنچنان حرفه ای به این ندارم ، فقط شاید بخوام کمی بازی کنم ، اونم نه با بالاترین کیفیت ) -فن cpu؟ (که باید بزرگ باشه تا در موقع لود سیستم با دور کمتر خنک کنه و نویز کمتری داشته باشه) -و همینطور کیس کم صرو صدا -و مهمتر از همه پاور ... پیشاپیش ممنونم از راهنمایی های دوستان ...

nima_hl
28-01-11, 01:42
ممنون از شما ... از دوستان کسی در مورد این دو قطعه و همچنین قطعات دیگه نظری نداره ؟ این سیستم رو برا کار ای صدا برداری و کار با DAW می خوام ، برا استدیو خونگی ... باقی قطعات مثل : -رم (با توجه به cpu بهتره چند bus باشه ؟) -هارد boot اگه SSD باشه سرعت کل بالا می ره یا اینکه تاثیری نداره ؟ -گرافیک کارت ؟(با توجه به کار من که صدا هست نیاز آنچنان حرفه ای به این ندارم ، فقط شاید بخوام کمی بازی کنم ، اونم نه با بالاترین کیفیت ) -فن cpu؟ (که باید بزرگ باشه تا در موقع لود سیستم با دور کمتر خنک کنه و نویز کمتری داشته باشه) -و همینطور کیس کم صرو صدا -و مهمتر از همه پاور ... پیشاپیش ممنونم از راهنمایی های دوستان ...

مادربردهای 1155 در رده میانی طبقه بندی میشن نه حرفه ای

درسته که پردازنده های جدید قدرت خوبی دارند ولی بنظرم برای کار شما بهتر باشه از سوکت حرفه ای 1366 استفاده کنید که هم آزمایش خودش را بازپس داده و هم اینکه قیمت متعادل تری داره

بنظرم برای کار شما باند عریض سه کاناله 1366 بهتر از 2 کاناله 1155 و چیپست x58 قابل اعتماد تر از p67 هستش

در مورد هارد ssd یک حسنی که داره نداشتن نویزه که برای کار شما بنظرم لازمه

در مورد گرافیک پیشنهاد میکنم یه همچین گرافیکی تهیه بفرمائید که علاوه بر قدرت مناسب دارای کولینگ پسیو باشه

5197

Only the registered members can see the link

پاور هم گرین GB535B-US (Only the registered members can see the link) دارای نویز بسیار کمیه

چون شما فشار زیادی بر روی پردازنده وارد نمیکنید با یک فن که دارای ولوم تنظیم باشه مثل تونیک تاور 120 (Only the registered members can see the link) به راحتی میتونید پردازندتون رو با نویز کم خنک نگه دارید

کیس هم میتونید کیسی بردارید که دارای فن بزرگ جانبی باشه ، فن بزرگ میتونه در دور کم تحویه لازم برای کیس را فراهم کنه و هر چه دور فن کمتر باشه نویز کمتری ایجاد میکنه

mohamad70
28-01-11, 09:56
بنظرم برای کار شما باند عریض سه کاناله 1366 بهتر از 2 کاناله 1155 و چیپست x58 قابل اعتماد تر از p67 هستش

البته فک کنم یه ذره در مورد 1155 کم لطفی کردین

همونطور که می دونید رم های 1155 2 کاناله است و 1366 3 کاناله

توی تست زیر از 2 تا رم با باس 1333 برای 1155 استفاده شده

5198 5199

توی Write حتی از رم های سه کاناله 1366 هم جلو افتاده !!

nima_hl
28-01-11, 10:56

5198 5199

محمد جان بنده هم عرض نکردم سرعتش کمتره

معمولا صحبتها و پیشنهاداتی که میدم از روی تجربه شخصیمه که میتونه درست هم نباشه

دوستانی که برای کارهای صوتی تصویری از پلتفرم 1366 استفاده میکنند خیلی راضی تر هستند و چند مورد هم بود که پلتفرمهای 1156 و amd را با این پلتفرم تعویض شد

حقیقت از جزئیات برنامه ها و کارهائی که انجام میدادند اطلاع دقیق ندارم ولی یکی از دوستان با کاربری مشابه که شخص واردی هم بود و رمهای بسیار خوب هم برای 1156 تهیه فرموده بودند بعد از مدتی در نهایت به سوی 1366 متمایل شدند

البته 1155 تا اینجا نشون داده که پلتفرم جوندار و قابل اعتمادیه ولی تا این اعتماد سازی کامل بشه اندکی زمان میخواد :wink:

Over_Cracker
29-01-11, 00:32

5198 5199

کانفیگ دقیق این تست چی بوده؟

به نظرم کم لطفی نبوده و سوکت 1366 به واضح پتانسیل بالاتری نسبت به 1156و 1155 داره.

و همینطور چیپست X58 قابل اعتماد تر از p67...

در هر صورت 1155 هم نسبت به قیمتی که داره خیلی پر انرژی ظاهر شده...

mohamad70
29-01-11, 12:40
کانفیگ دقیق این تست چی بوده؟

به نظرم کم لطفی نبوده و سوکت 1366 به واضح پتانسیل بالاتری نسبت به 1156و 1155 داره.

و همینطور چیپست X58 قابل اعتماد تر از p67...

در هر صورت 1155 هم نسبت به قیمتی که داره خیلی پر انرژی ظاهر شده...

رم مورد استفاده در 1155 1333 بوده

اینم لینک کانفیگ :

Moein
29-01-11, 12:43

5198 5199

یک سوال تستی که این تست رو گرفته چی بوده؟ چون روی رم های 1333 همچین Read و Write غیر معقول هست !!!

nima_hl
29-01-11, 12:52
یک سوال تستی که این تست رو گرفته چی بوده؟ چون روی رم های 1333 همچین Read و Write غیر معقول هست !!!

فکر کنم سئوال شما نرم افزار تست بود که با توجه به این (Only the registered members can see the link) لینک و این (Only the registered members can see the link) لینک بایستی از everest استفاده کرده باشند که اگر اشتباه نکنم این برنامه باگ داره ، درسته ؟

mohamad70
29-01-11, 12:55
اینم نتایج تست Sandra

که دیگه هیچ شکی باقی نمونه

اینم کانفیگ های مورد استفاده :

5205

5206 5207

البته یه ذره بیش از حد رنگاوارنگه !!

به نظرم بازم نتایج برای 1155 با وجود Dual Channel بودن خیلی خوب بوده

mohamad70
29-01-11, 13:54
به عقیده بنده تا چند ماه دیگه که قیمت های سندی بریج کاملا متعادل و ثابت بشه

به طور کامل باید فاتحه 1366 رو خوند

سندی بریج در اکثریت تست ها از تمام I7 9XX جلو بوده و فاصله نسبتا کمی با I7 980X داشته

از لحاظ قیمت هم که برای اولین باره که میبینم اینتل یه محصول جدید و خوب رو ارائه کرده و قیمت بدو

ورودش 999 دلار نیست !!

از لحاظ اورکلاک هم که سری K خیلی موفق بوده

5208

اینم معایب و مزایای سندی بریج از نظر Overclockersclub !!!!

5209

Moein
29-01-11, 17:31
نرم افزار Everest که باگ خورش حرف نداره

اما قدرت Sandy ها در مموری واقعا معرکه هست و به نسبت پلتفورم های قبلی رو به پیشرفت هست دقیقا اختلاف همانند هنگامی شد که از خانواده 775 وارد خانواده 1366 شدیم و همین طور برای 1156 و خوب به نسبت 1155 می بایستی بهتر باشد هر روز تکنولوژی DDR داره پیشرفت می کنه و شکی در اون نیست !!!

اما بحث سر این هست که ما هیچ گاه نمی تونیم تکنولوژی که مال سال پیش بوده رو بگیم بهتر هست مسلما هنگامی که Evga Classified اومد فوق العاده بود اما با گذشت یک سال و اپگرید شدن تکنولوژی ها دیگر بهترین مادربورد نیست!!! این موضوع هم در همین مورد صادق هست ضمن اینکه Sandy ها در دو بعدی واقعا معرکه هستند اما فکر کنم هنوز در 3D حرف اول رو 1366 خواهد زد سیاست شرکت اینتل بر این پایه بوده که یک پلتفورم رو معرفی می کند با یک قدرت و بعد پلتفورم جدید رو با قدرتی بیشتر معرفی می کند اما در بعضی از جاها پلتفورم قبلی بهتر بوده

خارج از گود:
هیچ گاه نمیشه حالت اورکلاک رو به صورت پایهه و پیش فرض برای تمامی قطعات در نظر گرفت و در حالت پایه در بسیاری از جاها 1366 حرف واسه گفتن دارند پس این حرفی که شما می زنید کمی غیر معقول هست از اونجایی که سایت و تاپیک ها رو دوستان دیگر هم مطالعه می کنند بهتر هست حرف های رو زد که بعد کلیه بحث تاپیک زیر سوال نره و از ارزش اون کم بشه

موفق و پیروز باشید
SSA MEMBER

mohamad70
29-01-11, 18:16
خارج از گود:
هیچ گاه نمیشه حالت اورکلاک رو به صورت پایهه و پیش فرض برای تمامی قطعات در نظر گرفت و در حالت پایه در بسیاری از جاها 1366 حرف واسه گفتن دارند پس این حرفی که شما می زنید کمی غیر معقول هست از اونجایی که سایت و تاپیک ها رو دوستان دیگر هم مطالعه می کنند بهتر هست حرف های رو زد که بعد کلیه بحث تاپیک زیر سوال نره و از ارزش اون کم بشه
SSA MEMBER

دوست عزیز اینی که اورکلاک پذیری سندی بریج فوق العاده است حرف من نیست ! حرف Overclockersclub.com هست

قسمت آخر حرفتون رو دقیقا نفهمیدم منظورتون چی هست !

Moein
30-01-11, 00:41
دوست عزیز اینی که اورکلاک پذیری سندی بریج فوق العاده است حرف من نیست ! حرف Overclockersclub.com هست

قسمت آخر حرفتون رو دقیقا نفهمیدم منظورتون چی هست !

بحث خارج از گود کلی بود و به پست های شما مربوط نمی شد اما حال سی پی یو خوب اورکلاک میشه ایا معیار تمامی دوستان اورکلاک هست؟!؟ من سی پی یو از سری 1156 در اختیار شما قرار می دهم که به اندازه Sandy ها اورکلاک می شوند و تنها نیاز به یک ایر کولینگ خوب نیاز دارند! یا سی پی یو های 775 سری 8000 توانایی رسیدن به این فرکانس رو داشتند بحث سر اورکلاک هرگز نیست بحث بر سر پایه و فرکانس هایی هست که خود کارخانه در نظر می گیرد

نگاه کنید شما هیچ وقت نمی تونید حالت اورکلاک رو در نظر بگیرید چنانچه 980x هم وجود داره که توانای افزایش فرکانس تا 5100 و پاس کردن تست های 3D رو روی ایر داره اما همون طور که هممون می دونیم محدودیتی که شرکت اینتل برای سندی ایجاد کرده باعث شده هیچ وقت نشه از لحاظ اورکلاک با 980x مقایسه بشه و وقتی که بحث اورکلاک میشه نباید شما هزینه رو مد نظر قرار بدید چون یک اورکلاک وقتی می تونه بهترین نتیجه رو بگیره که هیچ محدودیتی از لحاظ قطعه نداشته باشه و اونجا علم و تویک موضوع اصلی قرار داده میشه!!!

حال بحث و موضوع بر سر این هست که سی پی یو های Sandy بسیار قوی هستند اما سوال این جا بوجود می اید ایا این سی پی یو ها به اندازه قوی هستند که بتوانند به عنوان نسل اینده روی انها حساب کرد همان طوری که شما می دونید و حتی خود من می دونم و در گذشته شاهد ان بودیم با توجه به سیاست گزاری های شرکت مرجع یعنی اینتل این سی پی یو ها ممکن است برای سری افراد ضعیف و معمولی در نظر گرفته شده است و سوکت که به زودی معرفی می شود با نام 2011 برای افراد متوسط و حرفه ای

چنانچه اگر به یاد داشته باشید هنگامی که Core i7 975 یکه تاز بود شرکت اینتل با ارائه سی پی یو 670 از سری خانواده 1156 در بسیاری از تست ها توانست پیشی بگیرد و بعذ از مدتی با ارائه 980 دوباره قدرت رو به 1366 باز گرداند

به هر حال در حال حاظر با تمامی این حرف ها سری Sandy برای کسانی که می خواهند سیستم تهیه کنند می تونه انتخاب خوبی باشه از اونجای که با توجه به سیاست های شرکت ها ایرانی فعلا سوکت 1156 یواش یواش داره کم میشه !!!

net.mooteler
30-01-11, 21:23
درود بر دوستان...................................... ... ممنونم به خاطر راهنمایی ها خدمت دوستان عرض کنم که من اطلاعاتی در مورد overclock ندارم (فقط در حد خوندن یکی دوتا مقاله) راستش توی یه فوروم دیدم که یکی با سوکت 1155 به فرکانس 5.7 رسیده بود با این قطعات : core i7-2600k ; asus meximus VI extream راستش چون هم زبون نبودیم نتونستم بپرسم که واقعا رسیده بود یا دوست داشت که برسه ... نمونه های دیگه هم بودن به طور مثال : i7 2600K @ 4.43Ghz/1.35v, Asus P8P67 Deluxe, 2x4GB G.Skill Ripjaws DDR3 1600, Corsair F120 SSD, 2x1.5TB 7200.11 RAID .................................................. .................................................. .................. Main - 2500k @ 4.4 | Asrock P67 Extreme 4 | 8GB DDR3-1600 و و و ................ البته اینا مشخصات سیستم خودشون بود ، ولی به هر حال سوال برانگیز بود ... آقا نیما قیمت این قطعاتی که معرفی کردین رو دارین ؟(گرافیک / پاور / کولر)

Moein
31-01-11, 00:06
رسیدن به فرکانس های از این قبیل که شما می گید با سندی ها کار سختی هست اما تقریبا اکثرا روی 5 رو تونستن برن و خوب به صورت استیبل دارند کار می کنند و از نظر صرفه و تهیه این سیستم ها فعلا بهترین صرفه اقتصادی رو دارند