PDA

مشاهده نسخه کامل : بهترین رم

r3z4
22-01-11, 17:59
سلام
من چون برنامه نویس و کار های گرافیکی + گیم :D
انجام می دم
به رم قوی و خوب احتیاج دارم
به نظر شما چه چیزی را انتخاب کنم

ممنون

mohamad70
22-01-11, 18:19
لطف کنید مشخصات مین و CPU تون رو هم بگید

r3z4
22-01-11, 21:33
سلام
من کلا دارم سیستم را عوض می کنم و قصد خریداریسیستم جدید دارم
از اون جایی که برنامه نویسی وقتی برای من نمی گذاره زیاد وقت گشتن و مطالعه در مورد سخت افزار ندارم
اگر کمکم کنید ممنون می شم

CPU : Intel® Core™ i7-950 Processor
مادر برد هم یکی از این سه تا را می خواهم بخرم شاید هم تغییر دادم
ASUS - P7P55D Premium
ASUS - P6T7 WS SuperComputer
ASUS - Crosshair III Formula

cl00t
23-01-11, 09:50
اگه ممکنه من یه سیستم واسه میکس و منتاژ قوی و حرفه ای میخوام . راهنمایی کنید چی بگیرم . حدود 800 تا900 تومان . به نظر خودم AMDبا شه بهتره . درسته؟

nima_hl
23-01-11, 11:00
اگه ممکنه من یه سیستم واسه میکس و منتاژ قوی و حرفه ای میخوام . راهنمایی کنید چی بگیرم . حدود 800 تا900 تومان . به نظر خودم AMDبا شه بهتره . درسته؟

لطفا در بخش مشاوره تاپیک جدید ایجاد کنید

r3z4
23-01-11, 14:15
دوستان کسی نبود راهنمایی کنه ؟

nima_hl
23-01-11, 14:36
سلام
من کلا دارم سیستم را عوض می کنم و قصد خریداریسیستم جدید دارم
از اون جایی که برنامه نویسی وقتی برای من نمی گذاره زیاد وقت گشتن و مطالعه در مورد سخت افزار ندارم
اگر کمکم کنید ممنون می شم

CPU : Intel® Core™ i7-950 Processor
مادر برد هم یکی از این سه تا را می خواهم بخرم شاید هم تغییر دادم
ASUS - P7P55D Premium
ASUS - P6T7 WS SuperComputer
ASUS - Crosshair III Formula

سلام

عزیز تاثیر رم در کارهای مختلف ایتقدر زیاد نیست که ارزش هزینه بیشتر را داشته باشه

به عبارتی اگر هزینه مازادی که برای رم گرانقیمت انجام میدید را برای قطعه دیگه هزینه کنید پرفورمنس بالاتری میگیرید

برای مثال اگر این هزینه در سیستم گیمینگ به گرافیک کارت اختصاص پیدا کنه تاثیرش کاملا مشهود میشه

شما در تاپیک قدم به قدم با بررسی G.SKILL DDR3 RIPJAWS 3*2GB (Only the registered members can see the link*2GB) میتونید تفاوت پرفورمنس بین رمها را ملاحظه کنید ( متاسفانه ویندوزم مشکلی پیدا کرد که باعث ایجاد وقفه کوچک در آپدیت تاپیک شد ولی به زودی سایر تستها را هم در تاپیک قرار خواهم داد )