ويندوز جديد نصب كنم (يعني قبلي حذف يا فرمت شود)
چگونه ميتوانم بدون ازبين رفتن ويندوز درايو
d:
اين كار را انجام دهم لطفا راهنمايي فرماييد
متشكرم
Hamid2547
19-01-11, 03:25
خوب سی دی ویندوز رو بوت کنید بیایید بالا ویندوز رو روی درایو سی نصب کنید،درایوها اطلاعاتشون ربطی به همدیگه نداره،شاید شما منظورتون از بین رفتن منوی انتخاب بین ویندوز ها باشه؟لطفا دقیق تر بگید،اگر منظورتون اینه فکر میکنم ویندوز رو که جدید نصب میکنید ویندوزی که توی دی هست دیفالت میشه و سی میشه دومی
designme
19-01-11, 13:39
سلام
دوستان من در درايوهاي
c: و d:
ويندوز نصب كردم وحالا ميخواهم مجددا روي درايو
c:
ويندوز جديد نصب كنم (يعني قبلي حذف يا فرمت شود)
چگونه ميتوانم بدون ازبين رفتن ويندوز درايو
d:
اين كار را انجام دهم لطفا راهنمايي فرماييد
متشكرم
شما باید مشخص کنید که ویندوزهاتون چیه و چه ویندوزی به عنوان جایگزین میخواید نصب کنید
به فرض مثال اگر هردوشون xp باشن و قصد نصب xp یا بالاتر رو داشته باشید بدون هیچ مشکلی باویندوزی که تو شاخه d دارید میتونید شاخه c رو فرمت کرده و شروع به نصب ویندوز کنید
ولی اگر os شاخه های c و d جز xp (که معمولا استفاده میشه) باشه کمی موضوع فرق میکنه
Emperatour
19-01-11, 15:57
بعد از نصب ویندوز جدید با نرم افزاری مثل easy bcd باید بوت رو ترمیم کنید...
sshmha
19-01-11, 21:31
ضمن تشكر بابت راهنمايي ارزشمند دوستان
با سي دي ويندوز درايو c را فرمت و ويندوز جديد را نصب كردم و پس از نصب هم همانطور كه گفتيد ويندوز درايو d ازبين نرفت واين مشكل من حل شد ولي حالا با يك مشكل ديگر روبه رو شدم اين ويندوز كه xp sp3 2010 آخرين آپديت فارسي نيست ونياز به فارسي ساز اصلي مايكروسافت دارم اگر امكان دارد لينك دانلود معرفي كنيد
مجددا متشكرم
designme
20-01-11, 09:47
ضمن تشكر بابت راهنمايي ارزشمند دوستان
با سي دي ويندوز درايو c را فرمت و ويندوز جديد را نصب كردم و پس از نصب هم همانطور كه گفتيد ويندوز درايو d ازبين نرفت واين مشكل من حل شد ولي حالا با يك مشكل ديگر روبه رو شدم اين ويندوز كه xp sp3 2010 آخرين آپديت فارسي نيست ونياز به فارسي ساز اصلي مايكروسافت دارم اگر امكان دارد لينك دانلود معرفي كنيد
مجددا متشكرم
اگر منظورتون از فارسی ساز، فارسی نویسی که دیسکتون احتمال 95% رو خودش داره
و برای نصبشم میتونید به مسیر زیر برید:
control panel->regional and language options
روی تب languages کلیک کنید و دو گزینه زیرش رو تیک بزنید. apply کنید و بعد از طریق کلید details روی همون پنجره فارسی رو اد کنید