سلام به همگی دوستان و هموطنان گل گلاب.
دوستان میخوام بدونم به نظر شما کدام ورزش رزمی و کدوم سبکش و یا حتی ورزش غیر رزمی از همه بهتر و یا کاملتره؟
برا کسی که بدن سازی زیاد نرفته و بدنش انعطاف درستی نداره چی؟به بدن سازی و ژیمناستیک رفتن هم نیازی نداشته باشه.
اگه لطف کنید بگید که چند ماه یا سال کار کردین و نجربتون رو هم مطرح کنید.
خود من چند ماه کونگفو و سبک کمپو کار کردم که به نظرم زیاد جالب نبود البته بدک هم نبود ولی زیاد سنگین نبود البته اینم می دونم که بیشتر به استاد مربوطه ولی خوب بازم تجربه ملاکه.
+makintash
16-01-11, 23:36
سلام به همگی دوستان و هموطنان گل گلاب.
دوستان میخوام بدونم به نظر شما کدام ورزش رزمی و کدوم سبکش و یا حتی ورزش غیر رزمی از همه بهتر و یا کاملتره؟
برا کسی که بدن سازی زیاد نرفته و بدنش انعطاف درستی نداره چی؟به بدن سازی و ژیمناستیک رفتن هم نیازی نداشته باشه.
اگه لطف کنید بگید که چند ماه یا سال کار کردین و نجربتون رو هم مطرح کنید.
خود من چند ماه کونگفو و سبک کمپو کار کردم که به نظرم زیاد جالب نبود البته بدک هم نبود ولی زیاد سنگین نبود البته اینم می دونم که بیشتر به استاد مربوطه ولی خوب بازم تجربه ملاکه.
دوست هدفت از ورزش کردن چیه اصلا چرا رزمی رو انتخاب کردی؟
اگه هدف شما قهرمانی و مدال اوری از این مساله بهتر ورزش رو انتخاب کنی که اینده و فدراسیون داشته باشه ولو سبکهای رزمی زیادن و اگر برای
روح ورزش میریسعی کن ورزش و سبکی رو انتخاب کنی که دارای اساس و بنیان باشه ، چون تمرین در سطح قهرمانی مصدومیتهای مادام عمر به دنبال داره.
اینها را نمی گم تا پشیمون بشی تاکید میکنم که بری حالا هر چی که شده اما به استاد سبک نگاه کن چند جلسه هم سر تمرین به عنوان
تماشاچی حاضر شوسبک سیاق تمرین رو ببین بعد انتخاب کن .هر سبکی که دیدی پول زیاد میگیرن دلیل بر خوبی سبک ندون .
designme
17-01-11, 12:33
اگر ورزش سنگین بخوای(رزمی) از کاراته گرفته تا کیکبوکسینگ و سوپر کنتاکت که آخر سنگینیه
من خودم یه یکسالی کاراته + همین اندازه کونگفوتوا کار کردم که به نظر خودم هردوشون جالب بودن
ولی این وسط اون چیزی که مهمه نیت شماست که هدفتون از ورزش چیه!!!
hosseingrami
17-01-11, 16:54
سلام از همگی دوستان عذر می خوام راست میگید هدفم رو ننوشتم که الان می نویسم.
راستش من هدف خاصی ندارم بیشتر به دلیل اینکه ورزش کرده باشم و سلامتی جسم و روحم تآمین بشه و جدا از اون گیر هم باشم.
راستش من استیل خوبی دارم و توان خوبی هم دارم ولی اکثرا تنبلی میکنم و خجالتی هم هستم و این جلوی همه کارا رو میگیره. با این که استیل خوب و قدرت خوب دارم ولی حسس میکنم توانم در حدی که توقع دارم نیست و انعطاف رو هم خیلی کم دارم و دیر به خودم می جنبم.
برا همین یه ورزش می خوام که هم سلامت جسم و روح و هم توان و قدرت و هم انعطاف رو جبران کنه بدون اینکه بخوام تو این وقت های کم جدا برم بدن سازی و ژیمناستیک.
راستی یه چیز که یادم رفت اینه که من 6 یا 7 ماه پیش عمل بینی انجام دادم و قبل از اون تنفس خوبی نداشتم و به گفته خود دکت ازر 50 درصد اکسیژن محروم بودم برا همین فشار بهم میومده ولی الان این مشکل نیست.
بازم ممنون.
designme
17-01-11, 19:30
راستش من استیل خوبی دارم و توان خوبی هم دارم ولی اکثرا تنبلی میکنم و خجالتی هم هستم و این جلوی همه کارا رو میگیره.
تنبلی آره ولی خجالتی بودن جلوی چیزیرو توی ورزش نمیگیره مگر اینکه سبب بی اعتمادی به خودتون بشه
حسس میکنم توانم در حدی که توقع دارم نیست و انعطاف رو هم خیلی کم دارم و دیر به خودم می جنبم
هر سه قسمت جملتون نشون میده جا برای کار زیاد دارین و تنبلی رو باید کنار بگذارین
تو خیلی از رفقای خودم دیدم که ورزش رو (مخصوصا رزمی) یه جورایی فورمالیته کار میکنن در صورتی که اصلا نباید اینجوری باشه
باید با ورزشی که میکنین به نوع ورزش و با جو خاص خودش عجین شین
راستی یه چیز که یادم رفت اینه که من 6 یا 7 ماه پیش عمل بینی انجام دادم و قبل از اون تنفس خوبی نداشتم و به گفته خود دکت ازر 50 درصد اکسیژن محروم بودم برا همین فشار بهم میومده ولی الان این مشکل نیست.
توی خیلی از ورزش ها مخصوصا سبکای رزمی نیاز به تنفس بالا شدیدا احساس میشه
50% اکسیزن بیشتر یعنی سرعت عمل و استقامت نزدیک به 2برابر بیشتر
برای تقویت هرچه بیشتر تنفس هم دوندگی بهترین ورزشه که توصیه میکنم یه برنامه ای براش بگذارید
hosseingrami
18-01-11, 10:03
تنبلی آره ولی خجالتی بودن جلوی چیزیرو توی ورزش نمیگیره مگر اینکه سبب بی اعتمادی به خودتون بشه
هر سه قسمت جملتون نشون میده جا برای کار زیاد دارین و تنبلی رو باید کنار بگذارین
تو خیلی از رفقای خودم دیدم که ورزش رو (مخصوصا رزمی) یه جورایی فورمالیته کار میکنن در صورتی که اصلا نباید اینجوری باشه
باید با ورزشی که میکنین به نوع ورزش و با جو خاص خودش عجین شین
توی خیلی از ورزش ها مخصوصا سبکای رزمی نیاز به تنفس بالا شدیدا احساس میشه
50% اکسیزن بیشتر یعنی سرعت عمل و استقامت نزدیک به 2برابر بیشتر
برای تقویت هرچه بیشتر تنفس هم دوندگی بهترین ورزشه که توصیه میکنم یه برنامه ای براش بگذارید
آره قبول دارم و اینم قبول دارم که بخشی از دلیل خجالتی بودن مال تنبلیه.که باید درست بشه.
متآسفانه 70 درصد افراد همین گونه که میگی اند و این رو خودم حس کردم که از استاده یعنی استاد با کوتاهی و نرسیدن به شاگرداش و جدی نگرفتن.
این دونگی رو حتما رعایت میکنم.
چه ورزشی پیشنهاد میدی که این 50 درصد که میگی به کار بیاد؟
designme
18-01-11, 13:44
اگر ورزش رزمی میخواید کونگفوتوا هم سبک جالبیه هم تمرکز رو میبره بالا هم قدرت جسمی و انعطاف رو
البته سبکای زیادی هستن که این سه تا مورد رو تو خودشون دارن
hosseingrami
18-01-11, 20:30
اگر ورزش رزمی میخواید کونگفوتوا هم سبک جالبیه هم تمرکز رو میبره بالا هم قدرت جسمی و انعطاف رو
البته سبکای زیادی هستن که این سه تا مورد رو تو خودشون دارن
الان فرق توآ با سبک کمپو چیه؟
designme
19-01-11, 13:41
با این دوتا سبک آشناییی ندارم
بهتره با یه چندتا از اساتید رزمی مشورت کنید
+makintash
19-01-11, 23:32
شما فکر می کنید چه تفاوت مهمی بین رشته های رزمی باشه؟
توا سبک ارائه شده پروفسور میرزاییاست و این کمپو تو همبن سیاقه مثل پرتوا و پرسوا.
دوست همین توا رو شروع کن نهایتا بعد از یک مدت تمرین همه چیز دستت میاد چیزی رو هم از دست نمی دی.
hosseingrami
20-01-11, 10:52
شما فکر می کنید چه تفاوت مهمی بین رشته های رزمی باشه؟
توا سبک ارائه شده پروفسور میرزاییاست و این کمپو تو همبن سیاقه مثل پرتوا و پرسوا.
دوست همین توا رو شروع کن نهایتا بعد از یک مدت تمرین همه چیز دستت میاد چیزی رو هم از دست نمی دی.
سلام آخه چون نمیدونم و تجربه ندارم این تفاوت ها رو می پرسم.اگه میدونستم که نمی پرسیدم.
من الان بین توآ و جودئو میوندم.میشه بگین برا من کدوم بهتره؟چرا؟
+makintash
20-01-11, 12:35
سلام آخه چون نمیدونم و تجربه ندارم این تفاوت ها رو می پرسم.اگه میدونستم که نمی پرسیدم.
من الان بین توآ و جودئو میوندم.میشه بگین برا من کدوم بهتره؟چرا؟
شما قد و وزن خودتو بده تا راهنمایت کنم.
hosseingrami
20-01-11, 16:31
شما قد و وزن خودتو بده تا راهنمایت کنم.
سلام من قدم 183 و وزن 70 کیلو است و هیکل خوب و متناسبه
+makintash
20-01-11, 18:52
سلام من قدم 183 و وزن 70 کیلو است و هیکل خوب و متناسبه
شما توا بری براتون بهتره قد و وزنت برای این سبک مناسبه.
زمانی که تمرین رو شروع کردی تغذیه ورزشی رو هم شروع کن و تعداد وعدهای غذا رو بیشتر و حجم شون کمتر کن .
hosseingrami
20-01-11, 19:25
شما توا بری براتون بهتره قد و وزنت برای این سبک مناسبه.
زمانی که تمرین رو شروع کردی تغذیه ورزشی رو هم شروع کن و تعداد وعدهای غذا رو بیشتر و حجم شون کمتر کن .
میشه بپرسم چرا جودو مناسب نیست برام و توآ مناسبه؟
وعده های غذایی بیشتر ولی حجم کمتر به چه دلیله؟
+makintash
21-01-11, 12:45
میشه بپرسم چرا جودو مناسب نیست برام و توآ مناسبه؟
هر ورزشی نیاز به یک تناسب اندام داره با این تناسب اندام کونگ فو توا براتون بهتره و در مورد تغذیه هم شما نیاز به انرژی لازم
برای حرکات انفجاری و هوازیه با هم داری در صورت عدم رعایت اصول تغذیه در هنگام تمرین سنگین دچار افت فشار میشی .
hosseingrami
21-01-11, 19:00
سلام به همگی دوستان من تموم ورزش های رزمی رو یه نگاهی انداختم و رشته های زیر برم جالب بود.
پارکور :
حرفه ای و سخت و کار آن پرش و انتخاب بهترین راه. هدف: در این ورزش مثلا از هر مکانی که میروی به جای رفتن از پله ها از آن میپری و .....
کونگفو توآ:
ورزش رزمی خوب و ایرانی
تایچی چوان:
مدیتشن و ورزش های رزمی ترکیب شده و حرکات نرم و آرام اند.
جوجیتسو:
ورزش رزمی که همه حرکات چه نرم چه سخت و چه چرخشیو چه پرتابی در آن هست.
جودو:
ضربات دست و پا در آن ممنوع استو هدف آن زمین انداختن و از پا در آوردن حریف است.
جیت کان دو :
سبک ایجاد شده توسط بروسلی.
کاجو کنبو :
این سبک ترکیبی از هنرهای رزمی تانگ سودو (Tangsoodo)، جودو (Judo)، جوجیتسو، کنپو (Kenpo) و کونگ فو می باشد. در این رشته هر تکنیک به گونه ای طراحی شده است که بنابر عکس العمل بدن حریف ، حرکت بعدی را شکل می دهد.
كاراته :
کاراته یک نوع ورزش رزمی است. به معنای روش مبارزه و دفاع با دست خالی (بدون سلاح) و شامل ضربههای سریع دست و پا.
حالا میخوام در مورد این رشته ها نظرتون رو بدونم.و اینکه کدوم از همهم بهتره و تو ایران بهتر جواب میده؟
برای پارکور و ایچی چوان و جوجیتسو و جیت کان دو و کاجو کنبو تو ایران و شهر من یعنی بیرجند باشگاه هست؟
الان به نظر شما اینکه تو جودو حرکلات دست و پا ممنوعه محدودیت نیست؟بدون دست و پا پس چه کار میکنند؟کشتی می گیرند؟
designme
21-01-11, 19:50
سبکای بالا هرکدوم زیبایی خاص و کاربرد خاص خودشو داره
من جز کاراته کمی کونگفوتوا کار کرده بودم که خیلی جالب بود(در سطح خودش) یکی از دوستان هم کاجوکنبو کار کرده، من که اطلاعی از این سبک ندارم ولی میگفت خیلی سبک جالبیه
راستش بعضی حرکات عمومیش هم نشانگر این موضوع بود
رشته کاراته هم میون رشته و سبکایی که شما اسم بردین چندان جذابیت نداره(به نسبت) اما یه ورزش قدرتی سرعتیه و چهار چوب بدن رو میسازه و همه جای ایران هم باشگاه و استاد برای کار کردنش یافت میشه
™Ali
21-01-11, 21:10
نظر اکثریت کارشناسان تغذیه هست. هر چی حجم وعده ها کم تر و در عوض بیش تر باشه، باعث جذب انرژی بیشتر، تنبلی کم تر و افزایش توان فکری میشه !
چند مقاله به درد بخور واسه شما:
Only the registered members can see the link
جیت کان دو :
سبک ایجاد شده توسط بروسلی.
طبق تحقیقات قبلیم، جیت کان دو الان فقط اسمش مونده و بیش تر تقلید حرکات بروسلی هست. چون اصل سبک همراه با مرگ بروس لی از بین رفت. پس گول اسمش رو نخور ...
hosseingrami
22-01-11, 10:08
سبکای بالا هرکدوم زیبایی خاص و کاربرد خاص خودشو داره
من جز کاراته کمی کونگفوتوا کار کرده بودم که خیلی جالب بود(در سطح خودش) یکی از دوستان هم کاجوکنبو کار کرده، من که اطلاعی از این سبک ندارم ولی میگفت خیلی سبک جالبیه
راستش بعضی حرکات عمومیش هم نشانگر این موضوع بود
رشته کاراته هم میون رشته و سبکایی که شما اسم بردین چندان جذابیت نداره(به نسبت) اما یه ورزش قدرتی سرعتیه و چهار چوب بدن رو میسازه و همه جای ایران هم باشگاه و استاد برای کار کردنش یافت میشه
سلام.خوب دلیل وسواس منم همین زیبایی های هر کدوم از این رشته هاست.
کونگ فو توآ و پارکور و کاراته رو زیاد برام مهم نیست تو کف بقیه موندم مخصوصا جودو؟!
hosseingrami
22-01-11, 10:10
نظر اکثریت کارشناسان تغذیه هست. هر چی حجم وعده ها کم تر و در عوض بیش تر باشه، باعث جذب انرژی بیشتر، تنبلی کم تر و افزایش توان فکری میشه !
چند مقاله به درد بخور واسه شما:
طبق تحقیقات قبلیم، جیت کان دو الان فقط اسمش مونده و بیش تر تقلید حرکات بروسلی هست. چون اصل سبک همراه با مرگ بروس لی از بین رفت. پس گول اسمش رو نخور ...
سلام ممنون مقاله های قشنگی اند.
راستش جیت کاندو رو خودمم شک داشتم.حالا این و پارکور و کونگ فو توآ و کاراته رو بی خیال.از بین بقیه ورزش ها که نوشتم کدوم و چرا بهتره؟
hosseingrami
23-01-11, 19:32
سلام به همگی دوستان.از همه شما که نظر دادید و کمک کردید ممنونم.
من به نتیجه که میخواستم رسیدم یا کونگفو توآ یا جوجیتسو رو هر کدوم تو شهرمون باب و تاپ تر بود میرم.
این تاپیک برا دوستانی که مثل من سوال دارند میتونه مکان خوبی باشه!
یا علی مدد.
Over_Cracker
24-01-11, 07:38
رشته هایی مثل کانگ فو توا زیاد بهش توجه نمیشه بر خلاف مشقتی که داره و اینده ای نداره شما راهدانش هم بشید اخر مثل ابراهیم میرزایی... یا مصطفی دهقانیان
یادش به خیر مسابقات کشوری توا نطنز سال 84 چه روزایی داشتیم ...Only the registered members can see the linkجوانی کجایی که....:1~@$S (9):
رشته هایی مثل ووشو یا بوکس و تکواندو سرمایه گذاری بهتری روش شده از سوی دولت و اینده بهتری داره.
کاراته هم سبک های زیادی داره، اما کیوکوشین چهاچوب خیلی خوبی داره و مهمتر روح سوسا اویاما درش فنونش نهفته.
جیت کاندو بروسلی فقید هم فراموش نشه و دیگر سبک ها که مزایا و معایب خاص خودشو دارن.
اما مهمتر از همه شیوه زندگی و نظم و اصول اخلاقی هست که باید داشته باشید تا شهامت به وجودتون طزریق بشه.