همونطور که احتمالا میدونید این مادربردها از پردازنده جدید amd موسوم به Zacate استفاده میکنه
بنظرم نقطه قوت این پلتفرم در 2 چیزه
اول گرافیک 6310 که تا اونجا که میدونم اولین گرافیک آنبردیه که از dx11 پشتیبانی میکنه
دوم مصرف بسیار کمه سیستم که یه چیزی حدود 10-20 وات توی حالت بیکاریه ( یه چیزی نزدیک به صفر )
من خودم از این مادربرد خیلی خوشم اومده ولی مسئله اینه که باید الان روی این برد سفارش بکذارم
بنظر شما با توجه به مسئله گرون شدن برق این برد به قیمت حدود 130 تا 150 تومن استقبال ازش میشه ؟
به این نکته هم توجه داشته باشید که به دلیل مصرف بسیار کم شما با پاور خیلی ارزان قیمت هم میتونید این مادربرد رو تغذیه کنید و به دلیل تولید دمای بسیار کم ، نیاز به کیس با تحویه آنچنانی نخواهید داشت ( قیمت پاور و کیس خیلی کم میشه )
ممنون میشم در مورد این برد نظر بدین یا اگر سئوالی دارید مطرح بفرمائید :give_rose:
ViViD
14-01-11, 00:44
من هم نیما جان مدلی از گیگا رو دیدم و شدیداً دنبالش هستم تا ببینم بازار اگر باشه چه قیمتی هست
این مادربرد واقعاً کارایی بالایی باید داشته باشه اندازه کوچک ولی تقریباً برای یک سیستم خانگی عالی محسوب میشه استفاده از تقریباً آخرین تکنولوژیهای روز دنیا یکی از نکات بسیار عالی این سری هست
هنوز وارد بازار نشده نه؟
nima_hl
14-01-11, 00:54
من هم نیما جان مدلی از گیگا رو دیدم و شدیداً دنبالش هستم تا ببینم بازار اگر باشه چه قیمتی هست
این مادربرد واقعاً کارایی بالایی باید داشته باشه اندازه کوچک ولی تقریباً برای یک سیستم خانگی عالی محسوب میشه استفاده از تقریباً آخرین تکنولوژیهای روز دنیا یکی از نکات بسیار عالی این سری هست
هنوز وارد بازار نشده نه؟
ممنون که نظر دادین
والا الان سفارش بگذاریم دم عید دستمون رو میگیره
متاسفانه سیکل حرکت و ترخیص کالا بسیار کند شده
.D3VIL.
14-01-11, 12:28
سلام.
دوستان رنج قیمت تا چه حدی هست؟ + فرکانس پردازنده+ Cache ؟
محدودیت برای نصب کارت گرافیک PCI-Express وجود داره؟
قابلیت OverClocking داره؟ (Safe)
nima_hl
14-01-11, 12:50
سلام.
دوستان رنج قیمت تا چه حدی هست؟ + فرکانس پردازنده+ Cache ؟
محدودیت برای نصب کارت گرافیک PCI-Express وجود داره؟
قابلیت OverClocking داره؟ (Safe)
سلام
قیمتش حدود 120$ هستش که برسه ایران یه چیزی حدود 150 تومن در میاد ( تو پست اول نوشتم )
فرکانس پردازنده 1.6 گیگاهرتز و 2 مگ کش l2 داره
pci-e 4x داره که برای گرافیکهای رده پائین مناسبه
این سئوال آخرت جالب بود :wink:
5125
این تصویر uefi ( بایوس سابق ) و تب OC Tweaker هستش
احتمالا برد سمپل به زودی به ایران میرسه و سعی میکنم یه سری تست ازش بگیرم :give_rose:
ویرایش : الان دفترچه مین رو دانلود کردم متاسفانه برای تغییر فرکانس پردازنده آپشنی ندیدم و اکثر تنظیمات برای رم بود
.D3VIL.
14-01-11, 15:26
بنظر شما با توجه به مسئله گرون شدن برق این برد به قیمت حدود 130 تا 150 تومن استقبال ازش میشه ؟
ممنونم نیما جان.
به نظر من اصلا ارزش نداره..!
شماث با 100 تومن یک مادربرد AM3/DDR3 میگیرید + دارای PCI-Express 2.0 16x اسلات های PCI ......دیگر هست (قابلیت تعویض پردازنده و گرافیک IGP رو هم بزاریم کنار..)
50 تومن هم میدی برای یک AthlonII 240 که خیلی بهتر از این هست یا Sempron 140 که قابلیت Unlock داشته باشه.
فکر نمیکنم این مادربرد برتری خواصی داشته باشه به جژء سر هم بودن پردازنده + اندازه ؟
nima_hl
14-01-11, 16:41
ممنونم نیما جان.
به نظر من اصلا ارزش نداره..!
شماث با 100 تومن یک مادربرد AM3/DDR3 میگیرید + دارای PCI-Express 2.0 16x اسلات های PCI ......دیگر هست (قابلیت تعویض پردازنده و گرافیک IGP رو هم بزاریم کنار..)
50 تومن هم میدی برای یک AthlonII 240 که خیلی بهتر از این هست یا Sempron 140 که قابلیت Unlock داشته باشه.
فکر نمیکنم این مادربرد برتری خواصی داشته باشه به جژء سر هم بودن پردازنده + اندازه ؟
شما دقیقا قسمتی از پستم رو که نقل قول کردین در موردش اصلا صحبت نکردید:lol:
ببین عزیز کل این سیستم میانگین 15 وات مصرف میکنه در صورتی که یک سیستم سمپرون 140 با گرافیک آنبرد حدود 50 وات مصرف میکنه
اینجور که من از صحبتهای شما متوجه شدم این 35 وات رقمی نیست که شما رو ترقیب کنه این مادربرد رو خرید کنید ، درسته ؟
به عبارت دیگه ترجیح میدین برق بیشتری مصرف بشه ولی پردازندتون قویتر باشه
این دقیقا همون چیزیه که دنبالش میگردم که چند نفر مثل شما فکر میکنند و چند نفر مانند من و وحید عزیز فکر میکنیم که این پردازنده که مینیمم نیازهای ما رو براورده میکنه ارزش خرید داره :give_rose:
ممنون میشم اگر دوستان دیگه هم نظر خودشون رو بیان کنند
mohamad70
14-01-11, 18:16
اسراف و اتلاف منابع توی ایران اینقدر زیاده که
دیگه 35 وات که هیچی 1000 وات هم به چشم نمیاد !!!
این مسئله برای کشور ما استثنا هست و اصلا Power Efficiently
تو ایران معنای خاصی نداره !!
در نتیجه بعید می دونم کسی تو ایران به خاطر این مقدار کاهش توان مصرفی
بخواد از همچین مینی استفاده کنه
ولی در کشورهای دیگه این قضیه قطعا حیاتی تر و مهمتره
( البته شاید بعد از طرح هدفمند شدن یارانه ها این مسئله تغییر کنه !!!)
به نظر من بهتره حساب کنید ببینید 35 وات کاهش مصرف چقد از هزینه برق مصرفی
در ماه کم میکنه تا معلوم بشه هر ماه در واقع چقد پول برمیگرده تو جیب خودمون و بر این
مبنا ارزش این محصول در ایران معلوم بشه
در ضمن بهتره چند تا بنچمارک از کارایی این CPU هم در مقایسه با هم رده های خودش قرار داده بشه تا
از این جهت هم بررسی بشه
nima_hl
14-01-11, 18:30
اسراف و اتلاف منابع توی ایران اینقدر زیاده که
دیگه 35 وات که هیچی 1000 وات هم به چشم نمیاد !!!
این مسئله برای کشور ما استثنا هست و اصلا Power Efficiently
تو ایران معنای خاصی نداره !!
در نتیجه بعید می دونم کسی تو ایران به خاطر این مقدار کاهش توان مصرفی
بخواد از همچین مینی استفاده کنه
ولی در کشورهای دیگه این قضیه قطعا حیاتی تر و مهمتره
( البته شاید بعد از طرح هدفمند شدن یارانه ها این مسئله تغییر کنه !!!)
به نظر من بهتره حساب کنید ببینید 35 وات کاهش مصرف چقد از هزینه برق مصرفی
در ماه کم میکنه تا معلوم بشه هر ماه در واقع چقد پول برمیگرده تو جیب خودمون و بر این
مبنا ارزش این محصول در ایران معلوم بشه
یک کامپیوتر معمولی حدود 100 وات مصرف میانگین داره که اگر با یه همچین سیستمی تعویض بشه حدود 80 وات از مصرفش کم میشه
اگر یک کامپیوتر در روز 10 ساعت روشن باشه در ماه 24 کیلو وات اختلاف مصرف داره ( 80*10*30 ) این رقم اگر ضرب در 773 ریال نرخ برق بشه رقمی حدود 1850 تومان میشه
یعنی برای یک دوره یک ساله رقمی حدود 22 هزار تومان
ویرایش یک صفر اشتباه حساب کرده بودم :lol:
ViViD
14-01-11, 21:06
دوستان توجه داشته باشید از بحث تاپیک نمیخواهم دور بشیم ولی از این به بعد چیزی که خیلی خیلی مهم میشه برای تمام مردم بحث انرژی هست (که البته در خارج از خیلی قبل مهم بوده)
مصرف برق کمتر از من و شما شروع میشه و وقتی با هم جمع کنیم میدونید چقدر میشه..... فکر نکنم بتونیم صفرهاشو بشماریم
بحث بازدهی که این قطعه داره نسبت به مصرفش واقعاً عالی هست
بحث 30 یا 40 وات بالاتر یا 1000 وات بیشتر در جهت اورکلاک کلاً نادیده گرفته میشه چون اونجا فقط مهم بالاتر بردن همه چیز هست ;)
این محصولات واقعاً آینده هست نمایی از آنچه در آینده خواهیم داشت
بحث دوم شما با استفاده از این سیستم واقعاً چه چیزی کم خواهید داشت؟ مصارف روزانه یک سیستم خانگی چیه؟
- استفاده از اینترنت= امکانشو داره
- استفاده از سیستم برای کارهای روزمره ساده مانند جابجایی فایل گوش دادن به موزیک دیدن فیلم>>> با قابلیت HDMI مستقیم به LCD خونه میتونید وصل بشید و لذت ببرید
- استفاده از نرم افزارهای ساده مانند آفیس فتوشاپ اتوکد و و و ...... = امکانش با این هست
- دیگه چکار میکنید؟ بازی= باید جا بیوفته که بازی رو باید با کنسول خودش بازی کنیم (آینده نگری)
- و ......
اگر از لحاظ اگر بخواهیم نگاه کنیم واقعاً من ترجیح میدم اینچنین سیستم کم مصرف و جمع و جوری داشته باشم تا حتی لب تاپ با قیمت بالاتر (سلیقه شخصی)
موفق باشیم وحید
.D3VIL.
14-01-11, 23:22
سلام.
نیما جان به نظر شما واقعا این مصرفی که شما اشاره کردید بهش ارزش هزینه اضافی + کاهش Performance رو داره؟ یعنی ارزش فدا کردن رو داره؟ این مقدار Watt که شما اشاره دارید اصلا به حساب نمیاد که بخواد ارزش هزینه کردن براش رو داشته باشه.
به عبارت دیگه ترجیح میدین برق بیشتری مصرف بشه ولی پردازندتون قویتر باشه
به یک نکته اصلا اشاره نکردید..! وضعیت سیستم..!
سیستم شما همیشه در حالت 100% Load نخواهد بود در رابطه با سیستم که بنده اشاره کردم....ولی سیستم مورد نظر با توجه به فرکانس پایین تر همیشه نسبت Loading بیشتری داره در هر حالتی که نسبتا هم به صرفه نیست..؟! ( با توجه به کاهش عمر قطعات و مسائل جزئی که بخواهیم بحث کنیم در رابطش...)
یعنی برای یک دوره یک ساله رقمی حدود 22 هزار تومان
ارزش داره به نظر خودتون؟ در سال...؟! یا شما ترجیح میدی سیستم شما بنا به گذشت یک یا دو سال مجبور باشید کل سیستم رو عوض کنید؟ نه با یک ارتقاء جزئی که صرفا مربوط به پردازنده میشه...؟!
اگر بخواهیم اینطور حساب کنیم:
شما برا این سیستم 150 تومن هزینه میکنید.
حال بعد از یک سال شما میخواهید سیستم رو ارتقاء برای پردازش بهتر/Gaming/3D تغییر بدیم.
در این صورت شخص مورد نظر چقدر ضرر میکنه؟ در طول سال 20 تومن اضافه هزینه کرده و حالا فقط باید 100 تومن هزینه پردازنده بده؟ یا یک سیستم که قبلا 150 تومن براش هزینه کرده رو بذاره کناره حدودا20% بیشتر از اون هزینه برای یک سیستم جدید هزینه کنه که فقط صرفا 20% افزایش Performance داشته باشه؟ (اقتصادی که شما در رابطه با اون بحث میکنید آینده نگرانه نیست و صرفا شما فقط دوره یک ساله یا 6 ماه رو میبینید..و صرفا فدا کردن Performance بالا به همراه قابلیت ها برای فقط 20 تومن سالانه که کمتر از این هم به طبع میشه)
این محصولات واقعاً آینده هست نمایی از آنچه در آینده خواهیم داشت
این اشتباه رو شما هم مرتکب میشید وحید جان..
موفق باشید.
ViViD
15-01-11, 08:53
این اشتباه رو شما هم مرتکب میشید وحید جان..
موفق باشید.
اتفاقاً برادر آرمان این اشتباه نیست این شروع یک رویه جدید هست بزودی شاهد افزایش کارایی در این ردیف محصولات خواهید بود
بردها کوچکتر با کارایی بسیار بالاتر آینده همینه داداش دیگه اگر خبر دیگری هست شما بگو!!!
ممکنه این سری برای شروع در این ردیف محصولات بازده کمی داشته باشد ولی به مرور زمان بهتر میشوند
به نظر من با توجه به میزان هزینه (جهانی) که صرف میکنیم همونقدر کارایی رو هم خواهیم داشت
.D3VIL.
15-01-11, 13:10
نه وحید ببین اصلا بحث Performance نیست..
بحث این هست که صرفه جویی میکنیم یک سال بعد باید 2 برابر همون مقدار که صرفه جویی کردی روبزاریم برای یک سیستم جدید (یا قابل ارتقاع)....خوب اینکه فایده نداره...شما باید به خاطره 20$ حدودا چنیدن برابر پایان سال یا هر وقت دیگه برای پلتفروم جدید هزینه کنید...
nima_hl
15-01-11, 14:06
نه وحید ببین اصلا بحث Performance نیست..
بحث این هست که صرفه جویی میکنیم یک سال بعد باید 2 برابر همون مقدار که صرفه جویی کردی روبزاریم برای یک سیستم جدید (یا قابل ارتقاع)....خوب اینکه فایده نداره...شما باید به خاطره 20$ حدودا چنیدن برابر پایان سال یا هر وقت دیگه برای پلتفروم جدید هزینه کنید...
دعوا اینجوری مزه نداره ما 2 به یک شدیم :lol:
عزیز مگه سیستمهائی که 2-3 سال پیش تا بحال عرضه شدن الان نیاز به آپگرید دارن ؟
الان من سیستمی سراغ دارم که حدود 8-9 سال پیش خریداری شده و پردازندش بارتون 800 هستش ، هنوز که هنوزه داره کار میکنه
این پردازنده هر چقدر هم ضعیف باشه در حدود سمپرون قدرت داره و گمان نمیکنم برای کارهای معمولی که وحید جان فرمودند سال دیگه حتی 3-4 سال دیگه هم نیاز به آپگرید باشه
بحث ما این نیست که قطعات موجود رو با این مادربرد تعویض کنیم
بحث اینه که اگر شخصی برای کارهای روزمره میخواد سیستم بخره و با سیستمش کارهای سنگین مثل رندر یا بازیهای 3d نمیکنه این مین رو بخره یا به قول شما یدونه سمپرون
این مین گرافیک خوبی داره که مادربرد گرافیک آنبرد با این حدود قدرت باید 880 یا 890 باشه که این خودش مینیمم 80 تا 100 تومن بودجه میخواد
پردازنده e350 هم در حدود یدونه سمپرون 140 قدرت داره ( که سمپرون هم حدود 40 تومن قیمتشه )
پس عملا تفاوت آنچنانی بین قیمت وجود نداره
بنظر شما یدونه سمپرون 140 با یه مین 880 برای کسی که کارهای روزمره انجام میده سال بعد باید عوض بشه ؟
مگر مرورگر ها هر روز سبکتر و سریعتر از روز قبل نمیشن ، مگر قراره کیفیت تصاویر تا سال آینده از حد بلوریهای کنونی عبور کنه ، مگر کامپیوترهای 10 سال پیش در پخش موزیک مشکلی دارند ؟
یه نکته رو هم عرض کنم من خودم قطعا یدونه از این مادربردها برای خودم میخرم
دلیلش اینه که یه دستگاه من به صورت 7/24 روشنه و در حالت بی کاری 0.52 آمپر یعنی 114 وات مصرف میکنه اگر این سیستمم رو با یدونه از اینها تعویض کنم چیزی حدود 66 هزار تومن در سال صرفه جوئی میشه
برای کافی نتها هم بنظرم این مادربرد گزینه مناسبی باشه چون اونها هم معمولا ساعتهای زیادی تعداد زیادی سیستم روشن دارند که اگر در سال 30 هزار تومن (برای هر دستگاه) از مصرف برقشون کم بشه چون تعداد دستگاههاشون زیاده رقم قابل توجهی میشه :wink:
جمع بندی : برای کسی که اهل بازی و کارهای گرافیک سنگینه یا با کامپیوترش در حد 2-3 ساعت در روز کار میکنه قطعا این مادربرد گزینه مناسبی نیست
ولی برای کسانی که کار زیادی با سیستم ندارند و ساعتهای طولانی سیستمشون روشنه گزینه قابل بحثیه
نظر شما چیه ؟
.D3VIL.
15-01-11, 19:06
حرف شما که کاملا درسته شکی نیست..
بحث من سره این هست که اگر شخصی تصمیمش عوض بشه و بعد از مدت یک سال بخواد 3D یا Gaming یا.....کار کنه....آیا ضرر نمیکنه؟ یا در آینده بخواد ارتقاع جزئی بده....یا هر چیز دیگه ای.....ضرری وجود داره یا نه؟
ممنونم...
Labyrinth
15-01-11, 19:24
بحث من سره این هست که اگر شخصی تصمیمش عوض بشه و بعد از مدت یک سال بخواد 3D یا Gaming یا.....کار کنه....آیا ضرر نمیکنه؟ یا در آینده بخواد ارتقاع جزئی بده....یا هر چیز دیگه ای.....ضرری وجود داره یا نه؟
ممنونم...
اینجاست که میگن :
هر کسی خربزه میخوره باید پای لرزش هم بشینه Only the registered members can see the link
mohamad70
15-01-11, 19:55
بهتره بحث پاورو بی خیال بشید و یه کم به کارایی جالبه
این سیستم نگاه کنید
5131
می بینید که کارت گرافیک با پشتیبانی از DX11 و UVD3 ( که میتونه پردازش کدک هایی
مثل H264 DivX VC1 رو شتاب بده و در نتیجه CPU Usage کاهش شدیدی پیدا میکنه) داخل
CPU تعبیه شده و مشابه سندی بریج کنترلر PCI E هم داخل
CPU قرار گرفته
سرعت کلاک هم 1.6 هست که رقم فوق العاده پایینیه اما کارایی
فوق العاده در گیم ها واقعا جالبه که حتی Athlon ii 240 رو هم
با چیبست 880G ( گرافیک 4250 ) به راحتی مغلوب کرده
5132 5133
اما متاسفانه در سایر تست ها عملکرد فوق العاده ای نداشته
5134 5135
5136
.D3VIL.
15-01-11, 21:52
خوب بازم بحث جا داره
ببینید درسته الان نسبت به 880G و AthlonII 240 2.8GHZ بهتر عمل کرده ولی تفاوت چقدره؟! D: برای کی 13fps با 17fps فرق داره؟ (یا کلا تفاوت 2fps) حالا بالاخره تفاوت هم محسوب کنیم آیا این تفاوت باز هم ضرر هنگام تعویض پلتفروم رو جبران میکنه؟
+
فرکانس پردازنده 1.6GHZ درسته؟ به همرانیک اسلات PCI-Express 2.0 4X این مقدار 4X کهاولا یک Limitation محسوب میشه به طور شدید...!
حالا ما فرض رو بر این میگیریم که از طرف PCI-Express Link محدود نشه...شما یک کارت گرافیک MainStream روی این مادربرد بزارید (حالا فرض رو برای Gaming میگیریم) فرکانس 1600MHZ که Limitation بزرگ محسوب میشه برای GPU درست نمیگم؟
قیمت مدل Asrock این پلتفروم حدودا 120$ هست..
سوالی که پیش میاد اینه که آیا برند های دیگه هم این پلتفروم رو با همین قیمت عرضه خواهند کرد؟ مثلا Gigabyte که حدودا 150$ هست وارد ایران بشه قیمت تا حدود 200 هزار تومن بالاتر میره! یا Asus / MSI/Biostar ....!
+
اگر بخوایم خیلی مو شکافانه بررسی کینم خیلی از کاربران داخل ایران احتیاج به اسلات های PCI دارند برای Modem 56K/Capture/ADSL Modem/DVB ...تهیه این قطعات از نوع USB Connector خودش هزینه بر خواهد بود برای اینگونه افراد که معمولا مصرف خانگی هم مربوط به همین موارد میشه.
نکته دیگر اینه که عجب برفی میاد D:
موفق باشید.
ViViD
15-01-11, 23:33
من میگم مقایسه با سیستمهای دسکتاپ مقایسه درستی نیست
شما دارید روی یک پلتفرم جدید یک تکنولوژی جدید یک سیستمی که قابل قیاس نیست بحث میکنید
این سیستم قرار نیست برای بازی ساخته بشه قراره به عنوان یک سیستم خانگی ساده ارائه بشه که بتونیم کارهای روزمره زندگی رو که عرض کردم قبلاً انجام بدیم
الان دیگه حداقل توی شهرهای بزرگ بیشتر از اینترنتهای پرسرعت که ارزون شده استفاده میکنند نیازی به مودم نیست. برای DVB آدم یک ر س ی و ر خوب با یک د ا ن گ میتونی هر چندتا کانال که دوست داری باز کنی
آرمان من حرفم اینه که شما باید این موضوع رو قبول کنی هر چیزی اولش قیمتش مشکل داره ولی به مرور زمان خوب میشه و این قطعه باز هم میگم گامی به آیندست برادر تا یکسال دیگه همین اندازه مادربرد با پردازنده قوی و گرافیک داخلی قویتر میاد که قیمتش هم مناسبه به همین خاطر ممکنه برای شروع کمی و کاستی داشته باشه اما میخوام این یکجوری به اون مغزت وارد کنی و بقبولونی برادر :دی
nima_hl
16-01-11, 00:29
ممنونم...
یه ضرر مثلا 40-50 تومنی میکنه ولی در عوضش 20-30 تومن پول برق این یکساله کمتر داده
مین رو میفروشه و یه مین و cpu قویتر میخره :lol:
ولی در حالتی که شما میفرمائید ممکنه روی پردازنده 10-20 تومن ضرر کنه ولی با اون 20-30 تومن پول برق بیشتر ، ضرر بیشتری متحمل میشه
محاسبه رو کف کردی ؟ :wink:
.D3VIL.
16-01-11, 06:36
آرمان من حرفم اینه که شما باید این موضوع رو قبول کنی هر چیزی اولش قیمتش مشکل داره ولی به مرور زمان خوب میشه و این قطعه باز هم میگم گامی به آیندست برادر تا یکسال دیگه همین اندازه مادربرد با پردازنده قوی و گرافیک داخلی قویتر میاد که قیمتش هم مناسبه به همین خاطر ممکنه برای شروع کمی و کاستی داشته باشه اما میخوام این یکجوری به اون مغزت وارد کنی و بقبولونی برادر :دی
پس قبول دارید Performance/Price خوبی نداره؟ (منم همینه 500 ساعته میگم)
مین رو میفروشه و یه مین و cpu قویتر میخره
ولی در حالتی که شما میفرمائید ممکنه روی پردازنده 10-20 تومن ضرر کنه ولی با اون 20-30 تومن پول برق بیشتر ، ضرر بیشتری متحمل میشه
محاسبه رو کف کردی ؟
خداییحال کردم D: فقط حالیم نشد..!
ViViD
16-01-11, 09:23
پس قبول دارید Performance/Price خوبی نداره؟ (منم همینه 500 ساعته میگم)
خداییحال کردم D: فقط حالیم نشد..!
آخه خداییش تو یکی خودت هزینه حالیت میشه مگه؟؟ :)) خروار خروار پول هدر میدی عین خیالت نیست حالا برای 20 یا 30 تومان داری خودکشی میکنی ولی من مطمئنا یکی از اینها میخرم هر چقدر ضرر هم باشه برای تنوع هم که شده خیلی خوبه
mehrdad_ab
16-01-11, 09:57
د
بحث ما این نیست که قطعات موجود رو با این مادربرد تعویض کنیم
بحث اینه که اگر شخصی برای کارهای روزمره میخواد سیستم بخره و با سیستمش کارهای سنگین مثل رندر یا بازیهای 3d نمیکنه این مین رو بخره یا به قول شما یدونه سمپرون
این مین گرافیک خوبی داره که مادربرد گرافیک آنبرد با این حدود قدرت باید 880 یا 890 باشه که این خودش مینیمم 80 تا 100 تومن بودجه میخواد
بنظر شما یدونه سمپرون 140 با یه مین 880 برای کسی که کارهای روزمره انجام میده سال بعد باید عوض بشه ؟
مگر مرورگر ها هر روز سبکتر و سریعتر از روز قبل نمیشن ، مگر قراره کیفیت تصاویر تا سال آینده از حد بلوریهای کنونی عبور کنه ، مگر کامپیوترهای 10 سال پیش در پخش موزیک مشکلی دارند ؟
یه نکته رو هم عرض کنم من خودم قطعا یدونه از این مادربردها برای خودم میخرم
دلیلش اینه که یه دستگاه من به صورت 7/24 روشنه و در حالت بی کاری 0.52 آمپر یعنی 114 وات مصرف میکنه اگر این سیستمم رو با یدونه از اینها تعویض کنم چیزی حدود 66 هزار تومن در سال صرفه جوئی میشه
برای کافی نتها هم بنظرم این مادربرد گزینه مناسبی باشه چون اونها هم معمولا ساعتهای زیادی تعداد زیادی سیستم روشن دارند که اگر در سال 30 هزار تومن (برای هر دستگاه) از مصرف برقشون کم بشه چون تعداد دستگاههاشون زیاده رقم قابل توجهی میشه :wink:
جمع بندی : برای کسی که اهل بازی و کارهای گرافیک سنگینه یا با کامپیوترش در حد 2-3 ساعت در روز کار میکنه قطعا این مادربرد گزینه مناسبی نیست
ولی برای کسانی که کار زیادی با سیستم ندارند و ساعتهای طولانی سیستمشون روشنه گزینه قابل بحثیه
نظر شما چیه ؟
منم با آقا نیما موافقم
این مادربرد ( طبق اون چیزی که توی سایتش توضیح داده شده (( چون فعلاً استفاده نشده )) ) امکانات و قدرت خوبی برای من نوعی که توی مغازم سیستم دارم و میخوام توی خونه استفادم در حد آهنگ ، فیلم و یا اینترنت باشه خیلی مناسبه
من گیم نت دارم ، اما برای کافی نت ها ، خصوصاً جاهای پر رفت و آمد بهترین گزینه ست
طبق چیزی که تو اخبار بیان کرده ، هزینه برق مصرفی برای جاهای مختلف فرق میکنه و برای یه منطقه مسکونی مثل تهران یا تبریز اونم در ساعات پر مصرف شب که مثلاً قراره 10 - 15 تا سیستم روشن باشن با توجه به محاسبه ای که انجام دادین ، مصرف پایین تر میاد .
پس کاربرد اصلیش برای کسائی که تعداد زیادی سیستم ( مثلاً برای کافی نت ) و مصرف خونگی ( با همون نیاز هایی که گفتم ) انتخاب خوبی میتونه باشه .
فقط به شخصه نظرم اینه که اگه یه اسلات PCI داشت خیلی بهتر و جالب تر میشد تا کاربر کمترر مجبور شه از درگاه usb استفاده کنه
mohamad70
16-01-11, 10:05
جالبه بدونید (Ontario ) که معماری کم مصرف تریه هم تو راهه
فقط 9 وات در مقایسه با Zacate که 18 واته
و قراره این 2 معماری بیشتر در لپ تاپ ها استفاده بشه تا دسکتاپ
که باعث صرفه جویی زیاد در مصرف باتری میشه
5142
Only the registered members can see the link
.D3VIL.
16-01-11, 10:21
آخه خداییش تو یکی خودت هزینه حالیت میشه مگه؟؟ :)) خروار خروار پول هدر میدی عین خیالت نیست حالا برای 20 یا 30 تومان داری خودکشی میکنی ولی من مطمئنا یکی از اینها میخرم هر چقدر ضرر هم باشه برای تنوع هم که شده خیلی خوبه
باشه من که راست میگم ولی تسلیم..D:
هرچی میخوای بخری بخر منم هرچی بخرم P/P درست رعایت میشه ولی این به نظر من اصلا به صرفه نیست...
به نظر من اگر یک مقداری فرکانس بالاتری داشت مثلا 3.1 3.2GHZ که میدونم شدنی نیست و یک PCI-Express 2.0 8x حداقل + PCI این مدل میتونست یکی از بهترین و پر فروش ترین ها باشه.
smargenius
16-01-11, 12:07
خیلی ببخشید دوست عزیز شما با نرم افزار خاصی تاحالا کار کردید؟
از نظر شما نرم افزارهایی مثل فتوشاپ و اتوکد نرم افزارهای ساده ای هستند؟؟!
خدمتتون عرض کنم که اتفاقا این دوتا نرم افزار رندرینگ بالایی دارند و به همین دلیل به پردازنده قوی و با کش بالا نیازمندند!
ViViD
16-01-11, 13:54
خیلی ببخشید دوست عزیز شما با نرم افزار خاصی تاحالا کار کردید؟
از نظر شما نرم افزارهایی مثل فتوشاپ و اتوکد نرم افزارهای ساده ای هستند؟؟!
خدمتتون عرض کنم که اتفاقا این دوتا نرم افزار رندرینگ بالایی دارند و به همین دلیل به پردازنده قوی و با کش بالا نیازمندند!
:love: دوست عزیزم من هم با فتوشاپ اندازه ای کار کردم که بدونم در چه حد به قول شما رندرینگ و این حرفهاش طول میکشه از همون زمان که فتوشاپ 6 بود من بطور مستقیم کار میکردم تا الان که به حساب 11 کار میکنم میدونم کم نمیاره برادر :give_rose:
منظور من طراحی فلکس نیست که DPI رو بزاری 500 بعد سیستم دو ساعت بشینه فکر کنه منظور منم کارهای ساده بود
nima_hl
23-01-11, 15:19
سلام و 100 سلام به دوستان گرامی
من هفته پیش با دوستانم در شرکت شاب برای این مادربرد تماس گرفتم و اونها هم درخواستم را لبیک گفتن و سمپل این برد را برام تهیه کردن که جا داره اینجا ازشون تشکر کنم :give_rose:
این مادربرد به دستم رسید ولی با پاورهای قلدری که داشتم ( 1000 گرین و 600 تونب ) نمیشد تستشون کرد
البته دروغ نگم یک تستی زدم ولی به دلیل بازده پائین پاورها در لود کم چیزی حدود 40 وات مصرف سیستم شد که جالب نبود
با تماسی که با دوستان داشتم پاور 305T گرین که برای سیستمهای کم مصرف طراحی شده ( در لود کم هم بازده خودش را حفظ میکنه ) معرفی شد که اونم تهیه کردم
با این پاور تونستم مصرف سیستم با یک هارد سیگیت معمولی را به 0.12 آمپر ( 26 وات ) در حالت بی کاری و 0.15 آمپر (33 وات) در لود 3dmark برسونم
سیستم بسیار سریع و راحت بوت شد و بر خلاف آنچه تصور میکردم نیاز به نصب مجدد ویندوز نبود
مقداری تستهای مختلف باهاش انجام دادم و قصد داشتم یه بررسی با پردازنده سمپرونی که دیروز تهیه کرده بودم بزنم ولی یه مطلبی پیش اومد که از این کار منصرف شدم
زمانی که پردازنده سمپرون و مادربرد 880 را نصب کردم دیدم مصرف این سیستم هم چیزی حدود 50-60 وات بیشتر نیست :1. (27):
گر چه قدرت گرافیک e350 مقداری بیشتر بود و سیستم برای کارهای معمولی کاملا جوابگو بود ولی با یه دو دو تا دیدم حرف آرمان درست تره
اگر اختلاف مصرف این دو سیستم بالای 100 وات میبود ارزش داشت روش وقت بگذاریم و قابلیتهائی مثل آپگرید را نادیده بگیریم
به هر حال بعد از این تستها نظر شخصیم اینه
e350 پردازنده خوبیه و از پس تمامی کارهای روزمره هم بر میاد و برای دستگاههای قابل حمل ( نوت بوک ) گزینه بسیار خوبیه ولی برای اینکه بتونه با پردازندههای دسکتاپ رقابت کنه باید با حفظ میزان مصرف قدرت پردازشی بیشتری پیدا کنه
این مین 2-3 روزی دستمه و بعد مرجوعش میکنم ، دوستان اگر تست ، سئوال ، عکس و ...... ازش میخوان بفرمایند تا تقدیم کنم :give_rose:
ViViD
23-01-11, 16:25
یکی از فاکتورهایی که این برد رو متمایز میکنه اندازه اون هست
من عرض کردم الان ممکنه نسبت به قیمت زیاد بصرفه نباشه اما به مرور زمان تکنولوژی ساخت اینها بالاتر خواهد رفت
نیما جان اگر ممکنه یک عکس ازش در چند زوایا در کنار یک برد معمولی بگذارید
متشکرم
mohamad70
23-01-11, 16:34
من عرض کردم الان ممکنه نسبت به قیمت زیاد بصرفه نباشه اما به مرور زمان تکنولوژی ساخت اینها بالاتر خواهد رفت
متشکرم
خب اندازش چه تفاوتی داره در شرایطی که قراره بره تو کیس ؟؟؟!!!
ViViD
23-01-11, 17:50
خب اندازش چه تفاوتی داره در شرایطی که قراره بره تو کیس ؟؟؟!!!
معذرت میخوام به این نکته توجه نکرده بودم که کیس هم باید داشته باشه چون خودم چند سالی هست سیستمهام بدون کیس هستند یک لحظه فکر کردم کیس لازم نیست
متشکرم
سلام
فکر کنم این عکس همون چیزی باشه که در مورد اندازه میخوای بدونی :wink:
برد کف دستم :1. (27):
5177
اینم یه عکس با داداش بزرگشترش ( 770DE3l )
5178
پینوشت : هر موقع با این دوربین کار دارم همون لحظه باتریش تمام میشه
اگر این عکسا اندازه ای که میخواستی را بهت نداد بگو تا فردا باز عکس بگیرم
ViViD
23-01-11, 23:19
دست گلت درد نکنه نیما جان عکسها خیلی خوب بود فقط هر وقت تونستی چند تا دیگه هم بگیر برامون خداییش اندازش خیلی کوچیکه راحت تو جیب جا میشه :))
sepehrlp
25-01-11, 01:32
من چند وقتی هست منتظر ورود این قطعه به بازار هستم
اگر این مادر بورد قیمتش به همراه 2 گیگ رم 150 هزار تومان تمام بشه بسیار راضی کننده هست
تا خرید یک مادر برد و قطعات دیگر
20وات مصرف پاین تر نکته مثبتی هست
به همراه این موضوع که نیاز به خنک کننده نداره پس صدای کمتر حرا رت کمتر
برای کسانی که سیستم Mid Range و یا High End دارند و 24-7 سیستم جهت دانلود و بقیه مصارف روشن هست این یک گزینه دوم بسیار مفید هست
و این قیمت خیلی بهتر از HDD PLayer ها است !!
من حتما این کوچولو خریداری حواهم کرد