PDA

مشاهده نسخه کامل : یک مادر برد خوب برای AM3 - Phenom II X4 965 - 3.4GHz

esyoo
10-01-11, 07:03
سلام
دوستان من یک مادر برد خوب می خوام که با این سی پیو خوب مچ بشه
یک مادربرد دارم که خیلی من رو اذیت می کنه
بین 150 تا 220 قیمت باشه
هر برندی هم باشه خوبه
ممنون میشم را هنمایی کنید.
با تشکر

nima_hl
10-01-11, 08:46
سلام
دوستان من یک مادر برد خوب می خوام که با این سی پیو خوب مچ بشه
یک مادربرد دارم که خیلی من رو اذیت می کنه
بین 150 تا 220 قیمت باشه
هر برندی هم باشه خوبه
ممنون میشم را هنمایی کنید.
با تشکر

سلام

منظور شما از خوب مچ شدن چیه ؟

اگر مادربرد حداقل دارای 4 فاز و سوکت تغذیه 8 پین باشه نباید در کارهای معمولی مشکلی ایجاد کنه

به هر حال با اینکه با خرید مادربرد گران قیمت زیاد موافق نیستم ولی اگر مادربرد خوب و عمری میخواین این مادربرد تا چند روز دیگه به بازار میاد

Asrock 890FX Deluxe4 (Only the registered members can see the link)

5099

قیمتش باید همون حدود 220 باشه

designme
10-01-11, 18:05
سلام
مادربوردی که معرفی کردید 3 تا اسلوت x16 داره
اگر میشه یه مادربورد با 1 اسلوت x16 با همین مشخصات معرفی کنید
متشکر

nima_hl
10-01-11, 23:40
سلام
مادربوردی که معرفی کردید 3 تا اسلوت x16 داره
اگر میشه یه مادربورد با 1 اسلوت x16 با همین مشخصات معرفی کنید
متشکر

سلام

اگر مادربرد خوب و خوش قیمت میخواین این برد به قیمت حدود 110 تومن رو پیشنهاد میدم

Asrock 870 Extreme3 (Only the registered members can see the link)

5100

البته این برد هم مثل برد 890 ، تا آخر این هفته یا اول هفته آینده در بازار موجود میشه

esyoo
11-01-11, 12:43
یک مادربرد خوب از msi ,ausus هم معرفی کنید
نهایتا 200 تومان
با تشکر

Only the registered members can see the link
اینمادربرد چطور هست؟

esyoo
11-01-11, 12:54
نیما جان شما مادربرد های asrok رو تایید می کنی؟
اگر جای من بودی یک مادربرد پدر مادر دار در رنج 150 تا 220 تومان برای این سی پیو چی پیشنهاد میدادی؟
با تشکر
نیما جان چرا من رو در تماس هات محدود کردی؟!نامحدودم کن

nima_hl
11-01-11, 12:59
یک مادربرد خوب از msi ,ausus هم معرفی کنید
نهایتا 200 تومان
با تشکر

اینمادربرد چطور هست؟

Asus M4A87TD EVO (Only the registered members can see the link) 147

Asus M4A87TD/USB3 (Only the registered members can see the link) 142

این دو مادربرد و مادربرد msi که خودتون معرفی فرمودید به دلیل نداشتن هیت سینک موسفت و استفاده از سوکت 4 پین پاور زیاد به دلم نمیچسبه

ولی بین این 3 تا evo به دلیل استفاده از مدار تغذیه 8 فاز بنظرم انتخاب بهتریه

پینوشت : من کسیو محدود نکردم که نا محدود کنم:wink:

reza.amd
14-01-11, 12:44
نیما جان شما مادربرد های asrok رو تایید می کنی؟
اگر جای من بودی یک مادربرد پدر مادر دار در رنج 150 تا 220 تومان برای این سی پیو چی پیشنهاد میدادی؟

asrock مال شرکت asus فقط امکانات اضافی رو برداشته و با قیمت بهتر داده بازار
تقریبا یک چیز تو مایه های toyota , lexus و در ضمن مادر بورد های عالی داره

nima_hl
14-01-11, 13:28
asrock مال شرکت asus فقط امکانات اضافی رو برداشته و با قیمت بهتر داده بازار
تقریبا یک چیز تو مایه های toyota , lexus و در ضمن مادر بورد های عالی داره

رضا جان ازراک الان 2-3 ساله که دیگه زیر مجموعه asus نیست و کاملا مستقل شده

همونطور که قبلا هم توضیح دادم و پیشبینی کرده بودم در حال حاضر داره میره که با بزرگان مادربردساز سر شاخ بشه

به این مادربرد نگاه کنید

5126

این هم مشخصاتش

خازنها که تماما پلیمر حالت جامد ژاپنی با روکش طلا هستند

16 فاز هم pwm داره پردازنده رو تغذیه میکنه

طراحی برد بخصوص فاصله اسلت اول و دوم pci-e بر خلاف اکثر مادربردهای بازار عالیه ( 3 اسلت فاصله )

هیت سینک قسمت تغذیه هم که مشخصا براش سنگ تمام گذاشته شده

5127

امکانات اضافه مانند 2 تا لن گیگا بیت ، esata ، esata ، usb3 ، sata3 و ..... همه رو داره

پس چه امکانات اضافه روی برد حذف شده ؟

reza.amd
10-04-11, 18:24
امکانات اضافه مانند 2 تا لن گیگا بیت ، esata ، esata ، usb3 ، sata3 و ..... همه رو داره

پس چه امکانات اضافه روی برد حذف شده ؟
من مدل پایین ها رو گفتم در مقایسه با پایین ترین مدل ها .البته منظورم چیپست پایین نیست بلکه چیپست قوی با امکانات معقول مثلا 2 تا لن تو خونه چه کاربردی داره چند نفر استفاده میکنند؟
این شرکت مثل همه شرکت ها مدل های خیلی قوی هم داره

mehdi_kingma
27-04-11, 02:42
اخه اقا نیما خودت گفتی مدار 8 فاز با سوکت 4 پین ممکنه اسیب جدی بزنه

ضمنا msi 870a-g54 سوکتش 8 پینه

nima_hl
27-04-11, 16:18
اخه اقا نیما خودت گفتی مدار 8 فاز با سوکت 4 پین ممکنه اسیب جدی بزنه

ضمنا msi 870a-g54 سوکتش 8 پینه

به دلیل اون در پوش مشکی رنگ سوکتش را ندیدم ، حق با شماست این مدل msi دارای سوکت 8 پینه

در مورد آسیب هم تا زمانی که شما از پاور خوب استفاده کنید و فشار زیادی به پردازنده نیاورید ( آورکلاک سنگین ) مشکل جدی برای سیستمتون با سوکت 4 پین پیش نمیاد

mehdi_kingma
27-04-11, 18:32
منظور از این فشار سنگین مثلا چقدره؟

nima_hl
28-04-11, 13:46
منظور از این فشار سنگین مثلا چقدره؟

ما 2 مدل فشار داریم

یکی اینکه زیر نیتروژن مایع پردازنده را تا مثلا 6 گیگاهرتز با ولتاژ بالای 1.6 ولت آورکلاک کنید

و دومی اینکه برای ساعتها یا روزهای متمادی پردازنده زیر بار 100% ( مثلا رندر ) قرار بگیره

moslem47
29-04-11, 16:08
msi یه مدل داره به اسم نظامی که میگن تا 15 سال عمر میکنه.
در ضمن بهتر نیست مادربوردی که می خری قابلیت ساپورت am3+ را هم در اینده داشته باشه ؟

MR TASH
30-04-11, 10:07
البته Asrock خوش قیمت ترین و با کیفیت ترین بردها رو داره تولید میکنه که به گذشت زمان این شرکت از سطح پایین و تا سطح پیشرفته مادربرد به بازار عرضه کرده که این خیلی عالیه چون اگر این مادربرد بتونه جا خودش رو محکم کنه قیمت ها دیگر مادربردها افت خواهد کرد. فقط تنها چیزی که من منتظرش هستم اینه که این شرکت اعلام کنه با اپدیت بایوس کدام مادربردش می تونیم از بلدوزر استفاده کنیم. باور کنید اگر این کارو بکنه من 100% و به امید خدا این مادربرد را خواهم خرید.

nima_hl
30-04-11, 10:55
البته Asrock خوش قیمت ترین و با کیفیت ترین بردها رو داره تولید میکنه که به گذشت زمان این شرکت از سطح پایین و تا سطح پیشرفته مادربرد به بازار عرضه کرده که این خیلی عالیه چون اگر این مادربرد بتونه جا خودش رو محکم کنه قیمت ها دیگر مادربردها افت خواهد کرد. فقط تنها چیزی که من منتظرش هستم اینه که این شرکت اعلام کنه با اپدیت بایوس کدام مادربردش می تونیم از بلدوزر استفاده کنیم. باور کنید اگر این کارو بکنه من 100% و به امید خدا این مادربرد را خواهم خرید.

تا اونجائی که متوجه شدم حدس میزنم پردازنده های بلدوزر با 2 حالت مختلف به بازار عرضه میشن

سری اول (fx) که با ترکیب سوکت قبل که قابل نصب روی مادربردهای am3 با آپدیت بایوس هستند

و سری llano که دارای گرافیک کارت قدرتمندی هستند با پایه های ضخیم که زیف سوکت جدیدی طلب میکنند

به هر حال به جهت باد نکردن مادربردهای موجود روی دست فروشندگان و شرکتها ، اطلاعات شفافی در دسترس نیست به همین دلیل به دوستانی که عجله ندارند پیشنهاد میکنم تا جائی که امکان داره صبر کنند

reza.amd
11-06-11, 01:42
msi یه مدل داره به اسم نظامی که میگن تا 15 سال عمر میکنه.
در ضمن بهتر نیست مادربوردی که می خری قابلیت ساپورت am3+ را هم در اینده داشته باشه ؟
crosshair 4 formula توی سایت اسوس یک بایوس برای تبدیل کردن مادربورد به AM3+ داره ، از یکسری قبل با بایوس ساپورت رمش از 1800 به 2000 رسید (که البته در مقایسه با امروزی ها کمه ولی چند نفر رم بالای 2000 میزارن؟)
اور کلاک رو خوب جواب میده فقط یک خورده قیمتش بالاس
مادربورد قطعه ای آینده سازه ارزش هزینه رو داره