ورود

مشاهده نسخه کامل : مقایسه و چند سوال ؟

Hamed
03-01-11, 14:49
Only the registered members can see the link
این سه تا پردازنده هست که من می خواهم یکیش را انتخاب کنم از نظر cache یک سری سوال داشتم اول این که smart cache بهتره یا l2? چه تفاوتی دارند؟
Bus/Core Ratio چه تاثیری روی سرعت داره بالا باید باشه یا پایین؟
Lithography چیه؟
Intel® Virtualization Technology (VT-x) چه کارایی داره؟
Thermal Monitoring Technologies این چه تاثیری داره؟
Max TDP چیه؟

می بخشید سوال زیاد دارم ولی هر چی سرچ کردم جوابشون را پیدا نکردم؟

nima_hl
03-01-11, 15:59
این سه تا پردازنده هست که من می خواهم یکیش را انتخاب کنم از نظر cache یک سری سوال داشتم اول این که smart cache بهتره یا l2? چه تفاوتی دارند؟
Lithography چیه؟
Max TDP چیه؟

عزیز این پردازنده ها قدیمی هستند ، شما برای چه منظوری و با چه بودجه ای میخواهید پردازنده خرید بفرمائید ؟

Hamed
03-01-11, 16:17
من کاری به قدیمی بودن ندارم من سیستم در حدود 500 تومن می خواهم ببندم !
این ها جواب می دهند من بیشتر در بخاطر اون سوال ها این بحث را باز کردم نه پردازه!

عزیز این پردازنده ها قدیمی هستند ، شما برای چه منظوری و با چه بودجه ای میخواهید پردازنده خرید بفرمائید ؟

nima_hl
03-01-11, 17:30
Lithography چیه؟
Max TDP چیه؟

اسمارت کش یک کش هستش که بین 2 پردازنده به اشتراک گذاشته میشه و تکنولوژی جدیدتر و بهتر در این پردازنده ها محسوب میشه

Bus*Core Ratio فرکانس پردازنده میشه که هر چی بالاتر باشه بهتره

Lithography تکنولوژی ساخت پردازنده رو نشون میده که هر چه کمتر باشه انرژی کمتری اتلاف میشه ، پس پردازنده با مصرف کمتر و دمای پائینتر میتونه کار کنه

Intel® Virtualization Technology (VT-x) برای مصارف مولتی تسکینگ بخصوص مجازی سازی ( اجرای 2 یا چند سیستم عامل همزمان ) کاربرد داره

Thermal Monitoring Technologies که دماسنج داخلی پردازنده باید باشه که میتونید با نرم افزارهای مختلف این دما رو ببینید

Max TDP میزان حرارت تولید شده توسط پردازنده که به عبارتی میزان تلفات انرژی درون پردازنده هم هست رو نشون میده که هر چه کمتر باشه پردازنده با خنک کننده ضعیفتر در دمای کمتری میتونه کار کنه

Hamed
04-01-11, 20:18
با این تفاسیر کدام سی پی یو بهتره؟ سرعتش بیشتر چون اون دوتا 4 مگ کش دارن ولی E5500 دو مگ کش داره!
کدومشون جدید تره؟ و بیشتر بهم کار می دهد؟

nima_hl
04-01-11, 20:32
با این تفاسیر کدام سی پی یو بهتره؟ سرعتش بیشتر چون اون دوتا 4 مگ کش دارن ولی E5500 دو مگ کش داره!
کدومشون جدید تره؟ و بیشتر بهم کار می دهد؟

e5500 از هر نظر بهتره

Hamed
04-01-11, 20:59
خوب در مقایسه با 925 کم از نظر clock و کش کمتر ؟ یعنی سرعت 5500 بازم بیشتره؟

nima_hl
04-01-11, 21:11
خوب در مقایسه با 925 کم از نظر clock و کش کمتر ؟ یعنی سرعت 5500 بازم بیشتره؟

e5500 از 925 حدود 40-50% قویتره

اگر خودتون هم زحمت بکشید لینکی که در پست اول زدین دقیق مطالعه بفرمائید میبینید 5500 نزدیک 4 سال بعد از 925 عرضه شده

Hamed
04-01-11, 21:15
خوب درسته ولی من سوالم روی این هست که با این که 925 هم 3.0 هست و هم کش بالا تر داره چرا از سری E ضعیف تره !
یعنی این چندتا تکنولوژی این قدر تاثیر دارن؟

e5500 از 925 حدود 40-50% قویتره

اگر خودتون هم زحمت بکشید لینکی که در پست اول زدین دقیق مطالعه بفرمائید میبینید 5500 نزدیک 4 سال بعد از 925 عرضه شده

mohamad70
04-01-11, 22:57
خوب درسته ولی من سوالم روی این هست که با این که 925 هم 3.0 هست و هم کش بالا تر داره چرا از سری E ضعیف تره !
یعنی این چندتا تکنولوژی این قدر تاثیر دارن؟

ببینید دوست عزیز همواره مشخصات یه قطعه کامپیوتری باید با قطعات هم رده و هم خانواده

خودش مقایسه بشه مثلا Core2duo ها را باید با هم مقایسه کرد و مثلا گفت چون سری 6XXX

6MB کش داره از سری 4XXX که 2MB کش داره بهتر عمل میکنه و همچنین میشه از لحاظ سرعت

کلاک اون ها رو با هم مقایسه کرد و بدون هیچ تستی گفت که مثلا e6550 از e4500

بهتره

ولی وقتی شما یه خانواده رو با یکی دیگه مقایسه میکنید دیگه نمیشه اینطوری پیش داوری کرد

چون معماری ساخت پردازنده تغییر میکنه پس فقط با بنچمارک گیری مشخص میشه کدوم یکی برتره

یه مثال دیگه

Core2quad های سری 9XXX اینتل دارای 12MB کش هستن با 4 هسته

در مقابل I7 ها سری 9XX دارای 8MB کش هستن و 4 هسته

اگه بخوایم سطحی و ظاهری نگاه کنیم باید بگیم Core2Quad ها برترن

ولی در عمل I7 ها کجا و Core2Quad ها کجا:lol: ( حتی بدون درنظر گرفتن Hypher Thread Technology )