PDA

مشاهده نسخه کامل : دانلود Windows XP SP3 به همراه Raid Driver بروز شده تا 2010/11/25

Labyrinth
01-01-11, 10:25
Only the registered members can see the link

چندی پیش در یک تاپیک یکی از دوستان به مشکلی برخورده بود مبنی بر اینکه ویندوز های ایکس پی داخل بازار هیچ یک بر روی رایانه همراه مورد نظر این عزیز نصب نمیشد و دنبال راه حل میگشتند

در اون زمان با توجه به بررسی هایی که انجام شد بیشتر مسائل به قدیمی بودن درایور Raid مربوط میشد و به این خاطر سیستم عامل نمی توانست هارد را شناسایی کند

اکنون ویندوز مورد نظر آماده است و همانطور که گفته شد درایور مورد نظر تا 2010/11/25 بروزرسانی شده است

توجه : قبل از دریافت ویندوز مورد نظر به موارد ذکر شده در زیر توجه کنید

1 - این نسخه بدون بروزرسانی های امنیتی و ... میباشد
2 - ویندوز کاملا بدون تغییر است و تنها درایور Raid به آن اضافه شده است
3 - این ویندوز دارای دات نت 2.0 سرویس پک دوم بهمراه بروز رسانی آن میباشد
4 - برای از حالت فشرده خارج کردن فایل ها نیاز به نرم افزار 7Zip دارید که میتوایند از اینجا (Only the registered members can see the link) دانلود کنید
5 - در سرور Palsharing امکان ادامه ی دانلود وجود دارد و نیز فایل ها تا مدت زمان طولانی قابل دانلود هستند

.:| 5054 | 5055 | 5056 |:.

پسورد فایل فشرده : SSA Team

reza76622201
02-01-11, 13:01
سلام بر سيد امير بزرگوار.
عزيز من در پست شما فقط سه تا لينك مي بينم كه فايل نيم كيلوبايتي هست و محتوي پسورد!!! پس خودش رو از كجا دانلود كنم؟!؟؟!

Labyrinth
02-01-11, 16:11
اون سه تا فایل هر کدوم لینک های دانلود در یک سرور درش هست و توی اون قسمت هم گفتم از پالشرینگ فقط مستقیم میتونید دانلود کنید
البته اولش باید یک عدد رو وارد کنید و تایید کنید ، بعدش بهتون یک لینک میده که از اون دانلود کنید و بعد از 6 دقیقه هم میتونید فایل دیگه ای رو درخواست لینک بدهید
بقیه سرور ها هم برای زمانی قرار دادم که شاید سرور پالشرینگ فعال نباشه

موفق باشید ، سید امیر

reza76622201
06-01-11, 06:56
اي ول سيد. خيلي كارت درسته. جواب داد عالي. خيلي زحمت كشيدي. بتوين جبران كنيم. هر وقت كار باري داشتي كه از دست بنده ساخته بود در خدمتتم. شاد و سلامت باشي.
بازم ممنون از لطف و زحمتي كه كشيدي.

reza76622201
06-02-11, 08:37
امير جان.
باور كنيد بعد از اون روز تابحال ديروز موفق شدم ويندوزي كه ارائه داديد رو كامل امتحان كنم(قبلا فقط بوت اوليه رو چك كرده بودم كه Blue page نده).
در هر صورت مراحل نصب ويندوز كامل انجام شد. اما همون بار اول كه خواست بالا بياد قبل از اينكه Welcome بده Blue Page داده و نصب ويندوز ناموفق انجام شد!!!
آيا راهي براش سراغ داريد!؟

Labyrinth
06-02-11, 08:49
دیگه این مسله یکم قضیه رو پیچیده میکنه ، چون درایوری که من برای اون ویندوز استفاده کردم آخرین نسخه بود ( البته اون زمان آخرین بود )

یک راه دیگه هم هست که اون مربوط میشه به خود دستگاه که آیا اصلا دیسکت یا سی دی برای نصب چیپ در ویندوز ایکس پی داشته باشه یا خیر ، که گمان نمیکنم داشته باشه !

یادمه یکی از دوستان قبلا یک ایده داشت برای نصب ایکس پی روی لپتاپ هایی که پشتیبانی نمیشوند ولی بازم اونم نیاز داره به درایور چیپ

در کل قضیه گره خورده ، باید من یک دیسک جدید با این درایور که مربوط میشه به سال 2011 بسازم و حضوری بیام برای تست تا ببینیم چی پیش میاد

اگر هم مشکلی با مورد بالا داشتید بگید تا ویندوز رو آپلود کنم

فقط این رو هم بگم امکان داره باز هم دوباره این مشکل پیش بیاد !

موفق باشید

mohammad1985
07-02-11, 02:54
اگه دارای تمام آپدیتهای امنیتی و کلا همه هات فیکسها و ... بود خیلی عالی میشد !

Labyrinth
07-02-11, 03:48
شاید برای اون هم یک فکر بکنم ولی چون این چند وقته سرم یکم شلوغه امکان داره یکم دیر و زود بشه ، ولی احتمال این حرکت بیشتر از 80 درصد هست

mohammad1985
08-02-11, 01:32
ممنون من الان خودم ویندوز کاملا آپدیته ولی هر بار مجبور به نصب بشم باید همه رو دوباره آپدیت کنم ! کلا سه گیگ ترافیک دارم ( جلو گدا بذاری سه گیگ یه دونه میزنه زیر گوشت ! ) سخت هی دانلود کنم ! چنین ویندوزی کاملترین ویندوزه ممنون اگه بتونی ردیف کنی خیلی کار مثبتیه ! حتی بهتر از اورکلاکه !!!