ورود

مشاهده نسخه کامل : خرید چند قطعه

mehrdad_ab
25-12-10, 16:04
سلام خدمت دوستان و خصوصاً آقا نیمای گل ( که یادمم رفته بود روز تولدش بهش تبریک بگم و از این بابت ازش عذر می خوام )
وضعیت بازار چطوره ؟
برای سیستم زیر دست خودم یک برد ازراک 785 gpro یا 880gxh-usb3 می خواستم ترجیحاً 785 gpro
متاسفانه نمایندگی و پخش آری... از این دو مدل نداشتند یعنی تموم کرده بودند و گفتند به لیست خریدشون اضافه شده و تا برسه به ایران دو ماهی طول میکشه
فکر کنم این زمان انتظار تقریبی یواش یواش رو به اتمامه
میشه راجبش واسم خبر بگیرین ؟
در ضمن یه پردازنده آنلاکی میخواستم که با یه فن مناسب بهم معرفی کنید. ( کاربریم که فکر کنم قبلاً گفتم بهتون ) پردازنده ترجیحاً بیشتر از 110 تومن نره
رم هم DDR3 elixir تو بازار موجود است یا چی صلاح میدونید . در حال حاضر دو گیگ و اگه بودجم برسه 2 تا 2 گیگ
پی نوشت
راستی این نسل AM3+ چند وقت دیگه وارد میشه و اگه بشه قیمت بالایی خواهد داشت ؟ یا که نه ؟با توجه به قطعات انتخابیم میشه تقریبی حدس زد که بودجم در چه حدیه ، پس به نظرتون AM3+ برای من ارزش صبر کردن و خرید رو داره یا نه ؟
برد و سی پی یو جدید اینتل چه طور ؟ ( نسل سندی بریدج) اگه اشتباه نکنم سوکت 1155 باید باشه که بزودی عرضه میشه ( و یا شایدم شده ، راجبش خبری ندارم ) نظرتون راجب قیمت تقریبی اون چیه؟(برد و سی پی یو )

nima_hl
26-12-10, 20:24
سلام خدمت دوستان و خصوصاً آقا نیمای گل ( که یادمم رفته بود روز تولدش بهش تبریک بگم و از این بابت ازش عذر می خوام )
وضعیت بازار چطوره ؟
برای سیستم زیر دست خودم یک برد ازراک 785 gpro یا 880gxh-usb3 می خواستم ترجیحاً 785 gpro
متاسفانه نمایندگی و پخش آری... از این دو مدل نداشتند یعنی تموم کرده بودند و گفتند به لیست خریدشون اضافه شده و تا برسه به ایران دو ماهی طول میکشه
فکر کنم این زمان انتظار تقریبی یواش یواش رو به اتمامه
میشه راجبش واسم خبر بگیرین ؟
در ضمن یه پردازنده آنلاکی میخواستم که با یه فن مناسب بهم معرفی کنید. ( کاربریم که فکر کنم قبلاً گفتم بهتون ) پردازنده ترجیحاً بیشتر از 110 تومن نره
رم هم DDR3 elixir تو بازار موجود است یا چی صلاح میدونید . در حال حاضر دو گیگ و اگه بودجم برسه 2 تا 2 گیگ
پی نوشت
راستی این نسل AM3+ چند وقت دیگه وارد میشه و اگه بشه قیمت بالایی خواهد داشت ؟ یا که نه ؟با توجه به قطعات انتخابیم میشه تقریبی حدس زد که بودجم در چه حدیه ، پس به نظرتون AM3+ برای من ارزش صبر کردن و خرید رو داره یا نه ؟
برد و سی پی یو جدید اینتل چه طور ؟ ( نسل سندی بریدج) اگه اشتباه نکنم سوکت 1155 باید باشه که بزودی عرضه میشه ( و یا شایدم شده ، راجبش خبری ندارم ) نظرتون راجب قیمت تقریبی اون چیه؟(برد و سی پی یو )

سلام عزیز

ببخشید دیر جواب دادم امروز دستم شدید بند بود

بار ازراک این هفته میرسه ایران ولی وضعیت گمرک مشخص نیست

در بهترین حالت 1 هفته و در بدترین حالت 1 ماه ترخیصش طول میکشه

785 الان dfi فقط موجوده که قیمتش حدود 95 هستش

cpu هم مشکلی نیست

رم هم twinmos 1333 بگیر ( عجب رمیه ، الان داره 1866 cl9 روی تریپل چنل 1t مثل اسب تست پاس میکه :lol: )

قیمتش هم حدود 35 تومنه

am3+ در بهترین حالت 5-6 ماه دیگه وارد بازار میشه که تا بیاد قیمتش متعادل بشه 1-2 ماه طول میکشه

مادربرد sb هم هنوز برای سفارش آماده نشده و احتمالا اونم تا 3-4 ماه دیگه برای خرید متعادل بشه

در مورد قیمت این قطعات هم احتمالا sb با همون حدود قیمت 1156 به بازار میاد یعنی پردازنده i7 حدود 320 مین p67 بین 160 تا 250 و h67 هم بین 90 تا 160

تخمینم برای مادربردهای am3+ هم با توجه به دراپ قیمتی که در جهان شروع شده احتمالا همین قیمتهای فعلی هستش

پردازنده های athlon که روی اون مادربردها هم میخورند و قیمتشون تقریبا ثابته

1090 قیمتش میاد رو حدود 220-230 و 1055 هم حدود 170 میشه و پردازنده های جدید روی حدود 330 تومن وارد بازار میشن ( 8 هسته ای )

mehrdad_ab
27-12-10, 12:11
سلام ؛
خیلی ممنون از پاسخت نیما جان
پس من بازار تبریز رو میگردم و اگه Twinmos 1333 موجود بود خرید می کنم .
CPU رو هم منتظر میشم با مادربرد از تهران خرید می کنم .
یه تماس تلفنی داشتم که نمایندگی گول یک هفته ای و پخش گول دو هفته ای بهم دادش . البته نماینده گفت بار رسیده و بندرعباس هست .
من یک هفته دیگه تماس می گیرم و برای معرفی CPU باز این تاپیک رو آپ می کنم
با تشکر:give_rose:
مهرداد

mehrdad_ab
30-12-10, 12:14
سلام آقا نیما ؛
برد N68s3 رو تو تبریز پیدا کردم ، این برد رو می خوام تا سیستم اصلیم رو جمع کنم استفاده کنم و بعد بره خونه واسه استفاده معمولی
رم که قرار شد Twinmoss 1333 بگیرم . یه CPU آنلاکی از Sempron که قیمت بالائی نداشته باشه واسم معرفی می کنی ؟
sempron 2700 یک مگ کش آنلاک میشه یا مونده به شانس یا بچ نامبرش ؟

nima_hl
30-12-10, 13:05
سلام آقا نیما ؛
برد N68s3 رو تو تبریز پیدا کردم ، این برد رو می خوام تا سیستم اصلیم رو جمع کنم استفاده کنم و بعد بره خونه واسه استفاده معمولی
رم که قرار شد Twinmoss 1333 بگیرم . یه CPU آنلاکی از Sempron که قیمت بالائی نداشته باشه واسم معرفی می کنی ؟
sempron 2700 یک مگ کش آنلاک میشه یا مونده به شانس یا بچ نامبرش ؟

سلام

cpu آنلاکی معرفی نداره ، پیدا کردن داره :lol:

sempron 2700 اصلا آنلاک نمیشه ، فقط بعضی از sempron 1xx ها این خاصیت رو دارند

عزیز اگر بودجه رو مشخص کنید راحت تر میشه معرفی کرد

شما پردازنده چند هسته نیاز دارید ؟ ( sempron بعد از آنلاک شدن فقط 1 هسته آزاد میکنه که در مجموع میشه 2 هسته )

mehrdad_ab
30-12-10, 13:17
سلام

cpu آنلاکی معرفی نداره ، پیدا کردن داره :lol:

sempron 2700 اصلا آنلاک نمیشه ، فقط بعضی از sempron 1xx ها این خاصیت رو دارند

عزیز اگر بودجه رو مشخص کنید راحت تر میشه معرفی کرد

شما پردازنده چند هسته نیاز دارید ؟ ( sempron بعد از آنلاک شدن فقط 1 هسته آزاد میکنه که در مجموع میشه 2 هسته )

دو هسته برام کافیه ، چون کار خاصی باهاش انجام نمی دم
محدوده قیمت بین 45 تا 65 و اگه بیشتر شد مهم نیست ولی ترجیحاً تو همین محدوده باشه
بعدش از کجا تشخیص بدم که آنلاک میشه یا نه ( یا بقولی همون پیدا کردنی که شما گفتین )

nima_hl
30-12-10, 14:14
دو هسته برام کافیه ، چون کار خاصی باهاش انجام نمی دم
محدوده قیمت بین 45 تا 65 و اگه بیشتر شد مهم نیست ولی ترجیحاً تو همین محدوده باشه
بعدش از کجا تشخیص بدم که آنلاک میشه یا نه ( یا بقولی همون پیدا کردنی که شما گفتین )

فقط باید تست کنید و هیچ راهی برای تشخیص بدون تست وجود ندارد

mehrdad_ab
31-12-10, 14:35
فقط باید تست کنید و هیچ راهی برای تشخیص بدون تست وجود ندارد
سلام آقا نیما ؛
من یه سمپرون 140 گرفتم ، وقتی آنلاکش می کنم تبدیله به Athlon x2 میشه اما موقع بالا اومدن ویندوز ریستارت میشه ، دلیلش میتونه اشکال در هسته دوم باشه که به خاطر همین غیر فعال شده و شده یه Sempron 140 ?

nima_hl
31-12-10, 15:15
سلام آقا نیما ؛
من یه سمپرون 140 گرفتم ، وقتی آنلاکش می کنم تبدیله به Athlon x2 میشه اما موقع بالا اومدن ویندوز ریستارت میشه ، دلیلش میتونه اشکال در هسته دوم باشه که به خاطر همین غیر فعال شده و شده یه Sempron 140 ?

سلام

بله عزیز احتمالا هسته دوم مشکل داره و این پردازنده قابلیت آنلاک شدن رو نداره

mehrdad_ab
07-01-11, 12:24
سلام آقا نیما ؛
یه سئوال
این مادر برد :
5075
880Gxh-usb3
که دوتا خروجی گرافیک آنبرد داره (DVI & VGA )
از هر دو همزمان میشه تصویر گرفت ؟
سئوال دوم ،
این برد به تهران رسیده یا خبری ندارین ؟

nima_hl
07-01-11, 12:58
سلام آقا نیما ؛
یه سئوال
این مادر برد :
5075
880Gxh-usb3
که دوتا خروجی گرافیک آنبرد داره (DVI & VGA )
از هر دو همزمان میشه تصویر گرفت ؟
سئوال دوم ،
این برد به تهران رسیده یا خبری ندارین ؟

سلام

اولا 2 تا خروجی نداره 3 تا داره ( به hdmi کنارشون هم دقت کنید )

دوما از 2 تاشون به صورت همزمان میتونید استفاده کنید

این برد در سفارش جدید موجوده که به امید خدا و گوش شیطون کر :lol: تا آخر این هفته یا اول هفته بعد بار به تهران میرسه

mehrdad_ab
30-01-11, 16:24
سلام آقا نیما ؛
:wink: یه سمپرون 140 آنلاکی پیدا کردم و بعد از آنلاک شدش 4400 آتلون 2
یه سئوال
اینا مشخصا سیستم منن ، میخوام بدونم پاورم رو باید عوض کنم یا نه ( اینکه ضعیفه رو میدونم ! ) یعنی از لحاظ مصرف میخوام بدونم چقدر مصرف داره و کم میاره یا نه .
mb=asrock n68s3-ucc
cpu=sepron 140 ucc to athlon x2
ram = 2G 1333
Hdd=1 tb seagate
odd=1
psu=viera 630 w - 200 w real ( البته روش اینو نوشته و من اندازه نگرفتم )
فعلاً قصد اضافه کردن کارت گرافیک رو ندارم اما اگه بخوام آور کنم چطور ؟ 400 Tonb کافیه ؟ ( با احتساب اینکه یه گرافیک تا حداکثر 100 تومن مثلاً 5550 اضافه کنم )
در مورد آورکلاک هم تا جائی که روی ایر جواب میده و در اینصورت چه فنی رو پیشنهاد میدین ؟ Hp 1216?

nima_hl
30-01-11, 16:38
سلام آقا نیما ؛
:wink: یه سمپرون 140 آنلاکی پیدا کردم و بعد از آنلاک شدش 4400 آتلون 2
یه سئوال
اینا مشخصا سیستم منن ، میخوام بدونم پاورم رو باید عوض کنم یا نه ( اینکه ضعیفه رو میدونم ! ) یعنی از لحاظ مصرف میخوام بدونم چقدر مصرف داره و کم میاره یا نه .
mb=asrock n68s3-ucc
cpu=sepron 140 ucc to athlon x2
ram = 2G 1333
Hdd=1 tb seagate
odd=1
psu=viera 630 w - 200 w real ( البته روش اینو نوشته و من اندازه نگرفتم )
فعلاً قصد اضافه کردن کارت گرافیک رو ندارم اما اگه بخوام آور کنم چطور ؟ 400 Tonb کافیه ؟ ( با احتساب اینکه یه گرافیک تا حداکثر 100 تومن مثلاً 5550 اضافه کنم )
در مورد آورکلاک هم تا جائی که روی ایر جواب میده و در اینصورت چه فنی رو پیشنهاد میدین ؟ Hp 1216?

این پاور برای این سیستم کاملا کفایت میکنه و نیاز به هزینه اضافه نیست

برای این پردازنده در حالت آنلاک و آورکلاک هم همون فن استوک کاملا کافیه ( مگر اینکه بی جهت ولتاژ بالا به پردازنده بدین )

یه فن مثل 1216 برای پردازنده 4 هسته اونم از نوع فنوم پیشنهاد میشه