PDA

مشاهده نسخه کامل : علت سرعت پایین هارد

mehrdad_ab
25-12-10, 14:31
سلام به همه دوستان خصوصا Labyrinth (Only the registered members can see the link) عزیز که همیشه اطلاعات کاملی بخوصوص در زمینه هارد دیسک در اختیارمون میزارن .
اما سئوال :
من 5 تا هارد 160 مکستور دارم که دوتای اونها با بافر 2 و سه تای دیگه با بافر 8 هستند
دوهاردی که بافر 2 دارند سرعت لود پایینی موقع بالا اومدن ویندوز و یا اجرای گیم هایی که اجرای اولیشون نیازبه بارگذاری روی هارد داره ، دارند . در ضمن نویز زیادی دارند
در حالی که سه هارد دیگه به راحتی همون برنامه ها رو اجرا می کنند . مشخصات سیستم ها یکی است ، میخوام بدونم از راه نرم افزاری کاری میشه واسشون کرد یا نه .
با HD tune که از همین انجمن خودمون دانلود کردم تست گرفتم و سعی کردم از قسمت AAM پرفورمانس رو بالا ببرم اما ارور زیر رو داد . در ضمن هارد هیچ گونه مشکلی از بابت پاور یا بد سکتور نداره فقط سرعت لودش نسب به هارد های دیگه کمتره.:give_rose:
5028

5029

5030

5031

5032
5033

mehrdad_ab
25-12-10, 14:36
ادامه عکس ها

5034

5035

اینم اضافه کنم که این دو تا هارد ، از همون روز اول همین مشکل رو داشتند که من علتش رو کم بودن بافر تشخیص میدم ، به نظر شما دیگه چه عاملی میتونه حلال مشکل باشه یا که اصلاً روال کار این هارد همینه ؟
FDISK میتونه تاثیر مثبتی روی روند کار بزاره یه که تاثیر چندانی نداره و به دردسرش نمی ارزه ؟
ویندوز رو قبلاً عوض کردم اما تاثیری ندیدم
چرا HDTUNE جواب نمیده ؟
نرم افزار دیگه ای هست که پرفورمانس رو بتونه ببره بالا ( بالا رفتن نویز مهم نیست )

Labyrinth
25-12-10, 17:39
سلام به شما دوست عزیز

شاید این مسله به چشم نیاد ولی این مشکلات به چند دلیل به وجود میاد :

اول عدم نصب درست چیپ ست کنترلگر ساتا
دوم محدودیت پهنای باند سیستمی این درگاه ها
سوم قدمت پارتیشن بندی هارد که هر چقدر طولانی تر باشه اوضاع بدتر هست
چهارم نصب سیستم عامل هایی مثل ویندوز ایکس پی روی این دسته هارد ها ( این سکته ها رو تا دلتون بخواد من دیدم روی سیستم های با ویندوز ایکس پی )
پنجم دلایلی شبیه به دلایل بالا ولی با علت های دیگه

خوب برسیم به قسمت خوبش

شما چندین حرکت انجام بدهید :

اول از همه چک کنید ببینید جامپر ساتا یک روی هارد هست یا خیر ، اگر بود دربیاریدش
دوم ، یک بار هارد رو با یک نرم افزار پارتیشن بندی بصورت کامل پاک کنید
سوم ، در حالت بدون پارتیشن از هارد تست بگیرید و قرار بدهید ( Attach نکنید ، اینجا (Only the registered members can see the link) آپلود کنید )
چهارم ، موقع پارتیشن بندی پارتیشن ها رو مثل قبل نسازید
پنجم ، سعی کنید از هاردی که سیستم عامل روش نصب هست توی همون سیستم عامل تست نگیرید

فعلا همینا ، تا ببینیم نتیجه چیه

ولی بصورت کلی با توجه به اینکه این مدل هارد رو هم قبلا تست کردم مشکلی نباید باشه بعد از حرکت های گفته شده

موفق باشید ، سید امیر