mb: asus p5ql pro
cpu: intel E2200
2x 1gb supertalent ram
geforce 8500 GT
قصد دارم سیستم فعلی رو ارتقا بدم.
زمینه استفاده من:
1. بازی های کامپیوتری
2. کار با نرم افزار های گرافیکی 2 بعدی (فتوشاپ ، ایلوستراتور و این دیزاین) و طراحی وب (دریم ویور) هست.
به نظرتون مادربورد به اندازه ای قوی هست که با ارتقا، بتونه انتظارات من رو برآورده کنه؟ یا از ارتقا منصرف بشم و سیستم جدید ببندم؟
بودجه برای ارتقا زیر 350/400 تومان هست، ولی خب اگه سیستم جدیدی در نظر دارید، میتونم حدود 500 تا 600 هزار تومان هم هزینه کنم، تنها برای مادربورد، سی پی یو، رم و کارت گرافیک.
پیشاپیش ممنونم از کمک های شما
nima_hl
20-12-10, 01:01
با سلام
سیستمی که من استفاده میکنم با این مشخصات هست:
mb: asus p5ql pro
cpu: intel E2200
2x 1gb supertalent ram
geforce 8500 GT
قصد دارم سیستم فعلی رو ارتقا بدم.
زمینه استفاده من:
1. بازی های کامپیوتری
2. کار با نرم افزار های گرافیکی 2 بعدی (فتوشاپ ، ایلوستراتور و این دیزاین) و طراحی وب (دریم ویور) هست.
به نظرتون مادربورد به اندازه ای قوی هست که با ارتقا، بتونه انتظارات من رو برآورده کنه؟ یا از ارتقا منصرف بشم و سیستم جدید ببندم؟
بودجه برای ارتقا زیر 350/400 تومان هست، ولی خب اگه سیستم جدیدی در نظر دارید، میتونم حدود 500 تا 600 هزار تومان هم هزینه کنم، تنها برای مادربورد، سی پی یو، رم و کارت گرافیک.
پیشاپیش ممنونم از کمک های شما
سلام
اگر فعلا میتونی دست نگه داری تا 3-4 هفته دیگه هم مادربرد توی بازار فراوان میشه و هم پلتفرم جدید 1155 عرضه میشه که احتمالا از خرید امروزتون پشیمون میشید
ولی اگر عجله دارید بفرمائید تا یه لیست از اجناس موجود براتون بنویسم و در موردش صحبت کنیم
™aliReza
20-12-10, 06:41
سلام
اگر فعلا میتونی دست نگه داری تا 3-4 هفته دیگه هم مادربرد توی بازار فراوان میشه و هم پلتفرم جدید 1155 عرضه میشه که احتمالا از خرید امروزتون پشیمون میشید
ولی اگر عجله دارید بفرمائید تا یه لیست از اجناس موجود براتون بنویسم و در موردش صحبت کنیم
ممنون از جواب شما
با این وضعیت صبر میکنم، مطمئنا از پشیمونی بهتره...
//
سیستم فعلی اصلا ارزش ارتقا نداشت که صحبت نکردید درباره ش؟! :lol:
nima_hl
20-12-10, 11:16
ممنون از جواب شما
با این وضعیت صبر میکنم، مطمئنا از پشیمونی بهتره...
//
سیستم فعلی اصلا ارزش ارتقا نداشت که صحبت نکردید درباره ش؟! :lol:
پیشنهاد میکنم فعلا دست به مادربرد و cpu نزنی چون هر هزینه ای که برای این دو قطعه انجام بدی مشمول پست قبل میشه
اگر برای آینده بودجتون برای خرید مین و cpu افزایش پیدا میکنه فعلا یدونه پاور tonb 600 (در صورت ضعیف بودن پاور فعلی) و یدونه gtx 460 بگیرید که مجموعا حدود 330 تومن میشه
در آینده هم اگر بودجتون رسید و قیمتهای 1156 متعادل بود که از این پلتفرم خرید میفرمائید ولی اگر بودجه کمتری خواستید اختصاص بدین با حدود 270 میتونید از پلتفرم amd مادربرد ، cpu و رم مناسب خرید کنید
™aliReza
30-12-10, 20:33
سلام
راستش یه چند تا سوال پیش آمد، گفتم بپرسم که بیشتر متوجه بشم.
برای استفاده من (استفاده از نرم افزار های گرافیکی-طراحی و کمی بازی) آیا میشه برای خرید، برند پیشنهاد داد؟ یعنی گفت که مثلا: با این کاربرد و این بودجه تو از CPU های AMD و مین بورد گیگا بهتر نتیجه میگیری یا مثلا .....
آیا اصلا تقسیم بندی به این شکل کار درستی هست؟؟؟ (بر اساس کاربرد و بودجه) یا باید از همه برند ها، با توجه به چیزی که میخوایم مدل انتخاب کرد؟؟ و اونا رو مقایسه کرد؟
سوال بعدی هم این که، پلتفرمی که گفتید هنوز وارد بازار نشده،
با این وجود میشه روش بحث کرد و از بینشون انتخاب کرد؟؟ منظورم اینه که تنها مشکل فقط قیمت آن ها هست که به تعادل برسه یا مشخصات هم ممکنه تغییر کنه؟؟؟
ممنون از پاسخ شما
nima_hl
31-12-10, 02:15
سلام
راستش یه چند تا سوال پیش آمد، گفتم بپرسم که بیشتر متوجه بشم.
برای استفاده من (استفاده از نرم افزار های گرافیکی-طراحی و کمی بازی) آیا میشه برای خرید، برند پیشنهاد داد؟ یعنی گفت که مثلا: با این کاربرد و این بودجه تو از CPU های AMD و مین بورد گیگا بهتر نتیجه میگیری یا مثلا .....
آیا اصلا تقسیم بندی به این شکل کار درستی هست؟؟؟ (بر اساس کاربرد و بودجه) یا باید از همه برند ها، با توجه به چیزی که میخوایم مدل انتخاب کرد؟؟ و اونا رو مقایسه کرد؟
سوال بعدی هم این که، پلتفرمی که گفتید هنوز وارد بازار نشده،
با این وجود میشه روش بحث کرد و از بینشون انتخاب کرد؟؟ منظورم اینه که تنها مشکل فقط قیمت آن ها هست که به تعادل برسه یا مشخصات هم ممکنه تغییر کنه؟؟؟
ممنون از پاسخ شما
سلام
ببین عزیز در حال حاضر مانند قدیم نیست که یک برد از قطعات اصلی مختلف تشکیل شده باشه که تولید کنندگان مادربرد دستشون برای تغییرات باز باشه
الان اکثر مادربردها که از یک مدل چیپست استفاده میکنند بازده تقریبا برابری دارند به همین دلیل انتخاب برند بخصوص بدون توجه به امکانات اضافه کار درستی نیست
پس شما برای انتخاب یک مادربرد مهمترین پارامتری که دارید انتخاب چیپست مناسب برای کارتون هستش نه برند
در مرحله دوم باید ببینید با اون چیپست کدام شرکت بهترین مادربرد رو با امکانات خوب عرضه میکنه و .........
به دلیل متنوع بودن چیپستها و کاربری دوستان و همچنین نوسانات قیمت بازار هستش که ما اینجا در خدمتتون هستیم تا بتونیم اندک کمک و راهنمائی به شما داشته باشیم
در مورد پلتفرم 1155 هم الان خیلی زوده که بتونیم صحبتی انجام بدیم چون هنوز حتی ریویوی قابل اعتمادی منتشر نشده
به هر روی شما هر زمان که تصمیم به خرید سیستم گرفتید بفرمائید تا با توجه به بودجه بهترین پیشنهاداتی که بنظرمون میرسه تقدیم حضورتون کنیم