آقا ما ميخوايم رممون رو زياد كنيم باسه كاري كه دارم رو وين 64 بيتي اما خنگ شد م نميونم بايد چه كار كنم اگه كمك كنين ممنون تونم
مادر بردم ايسوس P5QLpro هست با مشخصات زير
Only the registered members can see the link
حالا با اين مشخصات
اگه بخوام برا چهار تا اسلاتم رم بگيرم مثلا چهار تا رو چهار گيگ
اصلا نميدونم همچين رمي تو بازار هست يا نه يعني ظرفيت 4 گيگ يا اينكه فقط 2 گيگش هست
چه ماركي بايد بگيرم
اونوقت من الان يه رم 2 گيگ كيگستون دارم اگه بخوام از اين استفاده كنم كنار اونا بايد اونام ترجيحا كينگستون باشه با باس 800 يا فرق نمكنه نه مدل نه اينكه باسشون يكي باشه
خلاصه به من بگين برم بازار چي بگم تو پاچم نره اشتباهي
برا اينكه فكر نكنين هيچي حاليم نيست انقدر ميدونم كه رمم بايدDDR2 با Bus 1066/800/667 باشه
چيزاي ديگم هست كه بايد مد نظر داشت يا نه
مثلا CPu و از اين چيزا
mohamad70
17-12-10, 13:01
دوست عزیز
شما مادربوردتون مجموعا 16GB رم ساپورت میکنه و 4 اسلات رم هم داره
در نتیجه هر اسلات شما نهایتا 4GB رم با حداکثر باس 1066 از نوع ddr2 ساپورت میکنه
در مورد اینکه چه جور رمی میگیرید بهتر هست که مشابه رم های فعلیتون باشه ( البته بنده نمیدونم kingstone bus 800 الان تو بازار هست یانه اینو باید آقا نیما بگه:love:)
شما الان یه رم با باس 800 دارید می تونید 3 تا 2GB دیگه با همین مارک و باس بگیرید
و مجموعا 8GB رم داشته باشید اگه رم با باس بالاتر هم بگیرید(مثلا 1066) کلیه باس ها به اندازه
کمترین باس رمتون ( یعنی 800) پایین میاد
nima_hl
17-12-10, 13:16
سلام به همه بر وبچ سخت افزاري
آقا ما ميخوايم رممون رو زياد كنيم باسه كاري كه دارم رو وين 64 بيتي اما خنگ شد م نميونم بايد چه كار كنم اگه كمك كنين ممنون تونم
مادر بردم ايسوس P5QLpro هست با مشخصات زير
Only the registered members can see the link
حالا با اين مشخصات
اگه بخوام برا چهار تا اسلاتم رم بگيرم مثلا چهار تا رو چهار گيگ
اصلا نميدونم همچين رمي تو بازار هست يا نه يعني ظرفيت 4 گيگ يا اينكه فقط 2 گيگش هست
چه ماركي بايد بگيرم
اونوقت من الان يه رم 2 گيگ كيگستون دارم اگه بخوام از اين استفاده كنم كنار اونا بايد اونام ترجيحا كينگستون باشه با باس 800 يا فرق نمكنه نه مدل نه اينكه باسشون يكي باشه
خلاصه به من بگين برم بازار چي بگم تو پاچم نره اشتباهي
برا اينكه فكر نكنين هيچي حاليم نيست انقدر ميدونم كه رمم بايدDDR2 با Bus 1066/800/667 باشه
چيزاي ديگم هست كه بايد مد نظر داشت يا نه
مثلا CPu و از اين چيزا
سلام
رم 4 گیگی فقط ddr3 تو بازار موجوده که برای استفاده از اون باید مادربردتون تعویض بشه
رم 2 گیگی ddr2 حدود 50 تومن قیمت داره ولی رم ddr3 با سرعت بالاتر حدود 30 تومن هم میتونید تهیه کنید
به عبارتی شما برای خرید 3 تیغه رم ddr2 حدود 60 هزار تومن باید هزینه بیشتر انجام بدین که با صرف این هزینه برای تعویض مادربرد هم هزینتون پائین میاد و هم سیستمتون سریعتر میشه
saeid333
17-12-10, 19:26
سلام
رم 4 گیگی فقط ddr3 تو بازار موجوده که برای استفاده از اون باید مادربردتون تعویض بشه
رم 2 گیگی ddr2 حدود 50 تومن قیمت داره ولی رم ddr3 با سرعت بالاتر حدود 30 تومن هم میتونید تهیه کنید
به عبارتی شما برای خرید 3 تیغه رم ddr2 حدود 60 هزار تومن باید هزینه بیشتر انجام بدین که با صرف این هزینه برای تعویض مادربرد هم هزینتون پائین میاد و هم سیستمتون سریعتر میشه
يعني رم چهار گيگ DDR2 در بازار نيست يا اصلا همچين چيزي نداريم
nima_hl
17-12-10, 19:39
يعني رم چهار گيگ DDR2 در بازار نيست يا اصلا همچين چيزي نداريم
در بازار که نداریم ، در مورد اصلیتش اطلاع ندارم
majid7
03-03-11, 12:57
اگر روی مادر برد asus p8p67 pro بخواهم رم اضافه کنم (چون گیگDDR3 2000 4corsairگیگ دارم) حتما" باید از 2000 و همان مدل وهمان مارک استفاده کنم یا 1866 /1600/1333 هم میتونم کنار 2000 نصب کنم؟ با توجه به اینکه در کنار مادر بردم کلیدی بنام memory ok!
وجود داره و دقیقا" نمیدونم چکار میکنه ودر بایوسم سرعت رمم1333 هست.
اگر نظر شما منفی است دلیل تکنیکال اون چیه؟
محض اطلاع با 4 اسلات مادر برد من تا 32 گیگ رم ساپورت میکنه
nima_hl
03-03-11, 18:37
اگر روی مادر برد asus p8p67 pro بخواهم رم اضافه کنم (چون گیگDDR3 2000 4corsairگیگ دارم) حتما" باید از 2000 و همان مدل وهمان مارک استفاده کنم یا 1866 /1600/1333 هم میتونم کنار 2000 نصب کنم؟ با توجه به اینکه در کنار مادر بردم کلیدی بنام memory ok!
وجود داره و دقیقا" نمیدونم چکار میکنه ودر بایوسم سرعت رمم1333 هست.
اگر نظر شما منفی است دلیل تکنیکال اون چیه؟
محض اطلاع با 4 اسلات مادر برد من تا 32 گیگ رم ساپورت میکنه
نباید مشکلی وجود داشته باشه و میتونید از دو ماژول با سرعت و برند متفاوت استفاده کنید