سلام ببخشید هر چی گشتم جای برای سوالم پیدا نکردم
یک مادربرد msi870-g45گرفتم که درایوها رو نمیشناسه درایو صدا البته صدای اصلی الان داره کار میکنه من نمیدانم اینها چی هستن
خود فروشنده که سالهاست تو این کار هست هم نمیدونه سی دی مادربرد رو هم گذاشتیم و هر چی توش بود رو نصب کردیم بازم نشد دوستان میتونن راهنمایی کنن عکس مادربرد و عکس شناخته نشدن درایوها رو میگذارم
این مشخصات مادربرد
Only the registered members can see the link
اینهم عکس
nima_hl
16-12-10, 12:39
سلام ببخشید هر چی گشتم جای برای سوالم پیدا نکردم
یک مادربرد msi870-g45گرفتم که درایوها رو نمیشناسه درایو صدا البته صدای اصلی الان داره کار میکنه من نمیدانم اینها چی هستن
خود فروشنده که سالهاست تو این کار هست هم نمیدونه سی دی مادربرد رو هم گذاشتیم و هر چی توش بود رو نصب کردیم بازم نشد دوستان میتونن راهنمایی کنن عکس مادربرد و عکس شناخته نشدن درایوها رو میگذارم
این مشخصات مادربرد
اینهم عکس
سلام
احتمالا درایورها مربوط به کارت گرافیک و خروجی hdmi هستند
درایور کارت گرافیک رو نصب فرمودید ؟
Labyrinth
16-12-10, 14:03
به احتمال 99 درصد برای شرکت VIA هست
درایور ها رو هم میتونی از این صفحه دانلود کنی عزیز
Only the registered members can see the linkموفق باشی ، سید امیر
javad99
16-12-10, 23:03
ممنون بله داریوهای کارت گرافیک همگ نصب هستند
ایادر کارتن مادربرد بغیر از مادربرد قطعه ای دیگه نباید باشه مثلا شاید کارتی چیزی همراهش بوده به من ندادن
javad99
18-12-10, 00:20
دوستان کسی نیست جواب بده
ایادر کارتن مادربرد بغیر از مادربرد قطعه ای دیگه نباید باشه مثلا شاید کارتی چیزی همراهش بوده به من ندادن
nima_hl
18-12-10, 01:42
ممنون بله داریوهای کارت گرافیک همگ نصب هستند
خیر ، قطعه ای که قابل نصب باشه همراهش نیست
الان مشکل شما چیه ؟ صدا ندارید ؟
javad99
18-12-10, 12:26
ممنون صدا دارم فقط چند تا رو نشناخته که در پست بالا عکس رو گذاشتم سی دی مادربرد هم بی فایده بود
MR TASH
18-12-10, 14:52
شما با برنامه (اورست) از سیستمت اسکن بگیر بعد در یک متن تکست شما می تونید تمام مشخصات برد خودتون رو مشاهده کنید و تمام سخت افزار های موجود انهای که درایورشان نصب نشده اسمشو رو کپی کن بعد دنبالشون تو اینترنت سرچ کن اگر بازه هم پیدا نشد نیاز به 1 برنامه 4 گیگی داری یه نام all driver که این برنامه برای من به این نامه که شامل تمام درایورهای سخت افزاری میشه و خودش یه صورت اتوماتیک اسکن کرده و نصب می نماید این برنامه برای من از اینترنت افلاین اومد که لینک هم من تو اینترنت ندیدم اما بهتر راه اول رو پیش بگیری.
hapalii
18-12-10, 15:59
سلام
بهتر شما اول همه کلیه درایور های مادربرد رو از لینکی که دوستان در بالا قرار دادن دانلود و نصب کنید اگر مشکل حل نشد اونقت به دنبال راههای دیگه باشید به هر حال درایور های داخل سایت قطعا کامل تر و به روز تر از درایور های روی سی دی هستند . من هم فکر می کنم شما درایور رو یا کامل نصب نکردین یا دریاور های CD ناقصه .
MR TASH
18-12-10, 19:04
به سایت down driver هم یک سری بزن
Labyrinth
18-12-10, 19:50
عزیز جان اگر درایور کارت صدات نصبه فقط دو تا چیز میمونه یکی مربوط میشه به گرافیک هایی که از HD پشتیبانی میکنند
یکی هم مربوط میشه به مودم و ...
بهترین راه اینه از طریق ویندوز آپدیت درایور ها رو پیدا کنی و نصب کنی
موفق باشید
javad99
18-12-10, 20:54
دوستان کارت گرافیک من هم نصب هست خروجی اچ دی هم داره و الان دارم از خروجی اچ دی استفاده میکنم خودم هم گیچ شدم نماینده شرکت هم نمیدونه واقعا مسخرشو در اورده و فعلا غیر فعالشون کردم که هر بار ویندوز بالا میاد سوال درایور نکنه
این برنامه اورست کجا هست بی زحمت لینک بدید برای دانلود