ورود

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد ارتقا

sysman
02-12-10, 15:18
با سلام

من مادربرد Asus P5Q و CPU E8400 و Corsair XMS2 DHX 2GB Dual دارم
می خواهم CPU Core i7 950 بردارم برای همین باید مادربرد و ram را عوض کنم حالا چند تا سوال دارم

1- اصلا الان ارزش داره سیستم را ارتقا بدهم یا کمی صبر کنم. صبر کردنم چه فایده ای داره یعنی به ازاش
چه ویژگی جدیدی هست که ارزشمند باشه برای صبر کردن

2- چه RAM و مادربردی را توصیه می کنید که هم از نظر قیمت مناسب باشه هم از نظر کارکرد خوب

3- در حال حاضر power سیستم memonex silent ex 480w هست و یک کارت ATI 4890 Sapphire و 4 هارد هم دارم
آیا با تغییر قطعات نیاز به تغییر power هم هست یا نه؟

mohamad70
02-12-10, 21:55
با سلام

می خواهم CPU Core i7 950 بردارم برای همین باید مادربرد و ram را عوض کنم حالا چند تا سوال دارم

1- اصلا الان ارزش داره سیستم را ارتقا بدهم یا کمی صبر کنم. صبر کردنم چه فایده ای داره یعنی به ازاش

2- چه RAM و مادربردی را توصیه می کنید که هم از نظر قیمت مناسب باشه هم از نظر کارکرد خوب

3- در حال حاضر power سیستم memonex silent ex 480w هست و یک کارت ATI 4890 Sapphire و 4 هارد هم دارم

دوست عزیز

تا چند ماه دیگه قراره amd سری جدید cpu هاشو عرضه کنه و

8 هسته ای ها وارد بازار بشن

اینتل هم Sandy bridge رو می خواد رو نمایی کنه

همچنین سری 6000 ای تی آی و سری 500 ان ویدیا هم قراره

بازار کارت گرافیک ها رو تکون بدن

پس اگه شما الان سیستمتونو ارتقا بدین 2 3 ماه دیگه

هم افت مالی می کنید هم سیستمتون دیگه به روز نیست:lol::lol:

nima_hl
02-12-10, 23:57
با سلام

با سلام

1- برای کاربری شما که اگر اشتباه نکنم مجازی سازی هستش ارزش صبر کردن نداره

شما نیاز به باند رم خوب دارید که در پلتفرم 1366 با استفاده از کانال 3 تائی این نیاز کاملا برآورده شده

از نظر قدرت پردازنده هم اینطور که مطالعه کردم پردازنده های سندی بریج آنچنان آش دهن سوزی نیستند ، از پردازنده های بولدوزر هم که اطلاعی در دست نیست و احتمالا در فصل دوم 2011 ( چیزی حدود 5-6 ماهه آینده ) به بازار عرضه میشن

2- همونطور که اشاره شد چون این پلتفرم از چنل 3 تائی استفاده میکنه شما نیاز به رم سریع ندارید رم 1600 با تاخیر 9 یا 1333 با تاخیر 7-8 به خوبی پاسخگوی نیاز شماست

3- پاور جالبی نیست اگر براتون امکان داره از یک برند دیگه پاور تهیه بفرمائید

sysman
03-12-10, 01:04
روی amd نمی تونم زیاد حساب کنم چون می خواهم مجازی سازی کنم تا اونجا که خوندم sandy bridge هم بیشتر روی گرافیک و CPGPU مانور داده

با سلام

3- پاور جالبی نیست اگر براتون امکان داره از یک برند دیگه پاور تهیه بفرمائید

تا به حال برام مشکلی ایجاد نکرده اصلا با این قطعات جدید جوابگو هست یا نه؟

sysman
04-12-10, 11:18
چه مادربرد و ram توصیه میکنید؟

sysman
06-12-10, 20:22
آخر سرهم کسی قطعه ای توصیه نکرد
خود درمانی کردیم رفتیم اینها را خریدیم

CPU: Core i7 950
RAM: Corsair Dominator 1600 cl8
Power: Green: GP885B
MB:???

هنوز مادربرد انتخاب نکردم asus که اصلا نیست چیپ X58 گیگا هم که چندان برام خوشایند نبود پول بدهم براش
داشتم rampage II می گرفتم 445 که حواسم رفت به USB3 فروشنده گفت ندارم منم بی خیالش شدم

کسی توصیه ای داره؟ USB3 داشته باشه؟

mohamad70
06-12-10, 20:31
asrock x58 extreme3

Only the registered members can see the link

nima_hl
06-12-10, 22:01
آخر سرهم کسی قطعه ای توصیه نکرد
خود درمانی کردیم رفتیم اینها را خریدیم

CPU: Core i7 950
RAM: Corsair Dominator 1600 cl8
Power: Green: GP885B
MB:???

هنوز مادربرد انتخاب نکردم asus که اصلا نیست چیپ X58 گیگا هم که چندان برام خوشایند نبود پول بدهم براش
داشتم rampage II می گرفتم 445 که حواسم رفت به USB3 فروشنده گفت ندارم منم بی خیالش شدم

کسی توصیه ای داره؟ USB3 داشته باشه؟

مبارکتون باشه و پوزش میخوام که پستتون رو ندیده بودم

اگر usb3 براتون اهمیت نداره پیشنهادم این مادربرد هستش به قیمت حدود 195 تومن

4905

Only the registered members can see the link

البته مادربرد ازراکی که دوستمون معرفی کردند هم مادبرد خوبیه ولی متاسفانه فعلا در بازار موجود نیست

sysman
07-12-10, 11:37
مبارکتون باشه و پوزش میخوام که پستتون رو ندیده بودم

اگر usb3 براتون اهمیت نداره پیشنهادم این مادربرد هستش به قیمت حدود 195 تومن

با تشکر اون مادربرد را قبلا دیده بودم شما توصیه کردید می خواستم از نزدیک ببینم چه طور پیاده سازی شده که
متاسفانه توی بازار پیدا نکردم. جایی هست از نزدیک بتونم ببینمچون board ایسوس و گیگا که خیلی با هم فرق می کنند
من خودم دنبال Asus P6X58D-E هستم که متاسفانه نتونستم پیدا کنم.

این مادربرد usb 3 و sata 6 پشتیبانی نمی کنه (همانطور که خودتون گفتید) البته یک فروشنده می گفت مهم نیست یک کارت
PCI می گیری آنها را پشتیبانی می کنه؟؟!!!
اصلا الان ارزش داره روی usb 3 و sata 6 تاکید داشته باشم. چون می خواهم برای 2 سال دست به سیستم نزنم

nima_hl
08-12-10, 12:23
با تشکر اون مادربرد را قبلا دیده بودم شما توصیه کردید می خواستم از نزدیک ببینم چه طور پیاده سازی شده که
متاسفانه توی بازار پیدا نکردم. جایی هست از نزدیک بتونم ببینمچون board ایسوس و گیگا که خیلی با هم فرق می کنند
من خودم دنبال Asus P6X58D-E هستم که متاسفانه نتونستم پیدا کنم.

این مادربرد usb 3 و sata 6 پشتیبانی نمی کنه (همانطور که خودتون گفتید) البته یک فروشنده می گفت مهم نیست یک کارت
PCI می گیری آنها را پشتیبانی می کنه؟؟!!!
اصلا الان ارزش داره روی usb 3 و sata 6 تاکید داشته باشم. چون می خواهم برای 2 سال دست به سیستم نزنم

آدرس فروشگاهی که مادربرد رو داره براتون pm کردم تا از نزدیک ببینید

sata و usb3 توسط چیپست اصلی پشتیبانی نمیشن به همین دلیل تفاوتی بین چیپستهای روی برد و چیپستهائی که روی کارتهای pci-e وجود دارند نیست

شما اگر در آینده نیاز پیدا کردید همونطور که فروشنده گفته میتونید از کارت جدا استفاده کنید ولی نه اینکه یه مادربرد 400-500 تومنی بخرید که این امکان رو نداشته باشه:wink: