با سلام به دوستان
می خواستم بدونم با کیفیت ترین و قوی تیرین برندهای کارت های گرافیک nVidia و AMD/ATI چه هستند.
حتما در این خصوص با سند و ترجیحا Benchmark و مقاله باشد.
پیشاپیش ممنون هستم.
Khornaf
28-11-10, 19:04
برد های مرجع یا همون reference تفاوتی در کارایی ندارن که از چه مدلی و برندی باشن (یا اگر هم اختلافی باشه بسیار کمه و در قیمت تاثیر گذاره)
تفاوت کارت ها در موارد nonreference یا غیره مرجع هست که هر شرکتی بنا بر سیاست هاش و توانایی هاش میاد برد مرجع و تغییر میده و سعی مکنه کارایی کارتشو بالا ببره.
در کل نمیشه در باره کلّه یه مارک نظر داد اگر مدل خاصی مد نظر دارید بگید تا اساتید شمارو راهنمایی کنن.
javadshahvand
28-11-10, 20:15
نمیشه همچین مقایسه ای کرد تو مدلهای مختلف متفاوت هستند
razavi_sw
28-11-10, 22:10
سری 400 و 500 nvidia و همچنین سری ATI 5000 و AMD6000 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Khornaf
29-11-10, 01:37
سری 400 nvidia با سری 5000 ati مقایسه میشه و خوب سری 400 دیرتر از سری 5000 اومد در بازار و ati حسابی کارتای dx11 و در اختیار گرفت ولی با امدن سری 400 داستان تا حدودی عوض شد هم گیم های بیشتری از dx11 پشتیبانی میکردن هم بازی ها سنگین تر شد و خوب اینجا بود که ati تو بازی های dx11 از nvidia عقب افتاد و سری 6000 و که rename شدن به amd امد به بازار که بهبود یافته سری 5000 هست و در dx11 قوی تر شدن و nvidia هم سری 500 و داد بیرون.
ولی خوب سری 6000 amd کارتهای سطح متوسطش و داده بیرون 6870 (که بهبود یافته 5770 هست ولی در کارایی بسیار عالی و در بسیاری از زمینه ها هم رده 5870) و 6850 (که اینم 5750 تقویت شدست:lol: ) داده بیرون و هنوز سری high end و که 6990 (dual gpu6970 ) و 6970 و 6850 رو به بازار نداده از اون طرف nvidia سری high end کارتهای 500 و که 580 و معرفی کرده.
تمام این قصه هارو گفتم که بدونین چه طوری مدلی انتخاب کنید از هر دو برند و با هم ردش از برند مخالف مقایسه کنید و نیمیشه کل این سری هارو با هم مقایسه کرد.
سعی کنید از مقایسه کلی دو برند خود داری کنید و با توجه به نیاز و بودجه مدل هایی از دو طرف انتخواب و اون هارو با هم مقایسه کنید تا بتونید به نتیجه مناست که همون بهترین انتخاب هست برسید.
باز اگر سوالی بود مطرح کنید
موفق باشید
MaStEr Oc
30-11-10, 18:23
با سلام .
اول از هر چیز من مهدی هستم کوچیک همه دوستان:give_rose:
یک مطلب کوچیک راجع این گرافیک های XFX بگم :در چند گرافیک محدودی که از این شرکت تست کردم متوجه شدم ولتاژ یا فرکانس های هسته و مموری را تا حدی کاهش داده :1. (27):ای بابا این چه کاریه ؟؟؟؟ :gasp:
البته بگم گاهی اوقات می توانه مفید باشه ولی نه برای کسی مثل من که دنبال 10MHZ فرکانس بالا ترم:whistle:
ولی حالا که یک عیبشو گفتم بذارین یک حسنشو هم بگم : :give_rose:
تا جایی که من دیدم در سی دی های درایور گرافیک های ATI که شرکت XFX تولید می کنه از Catalyst 9.4 استفاده میشه :wink: بچه های اورکلاکر می دونن در test های گرافیکی امتیاز بیشتری نسبت به سایر ورژن ها دارن.(ولی امان از این درایور های دستکاری شده :cry: )
حالا یک طرفه قضاوت نکنیم یکم هم از این MSI بگم :1. (26)::
ماشالا به اون کولینگ ها ولی امان از دست این پول که کار همه رو خراب می کنه :1. (28):
می پرسین چرا ؟ آخآخه پرسیدن داره؟ :D
من یک گرافیک خریدم : 4890 1GB DDR5 Cyclone خریدم .
هر کاری کردم بایوسی به غیر از بایوس خودش قبول نمی کرد :gasp:سر همین مسئله یک بار سوخت .
دلو زدم به دریا و ولت مدش کردم :1. (35): حالا این کولینگ به این با حالی با این فاز های معرکه. چه فایده ؟ فرکانس هستش بیشتر از 1000 نمی رفت . :1. (28):
ولی از حسنش هم بگم که دماش معرکه پایینه . :1. (27):
زیاد دارم حرف میزنم ؟ :1. (29):ببخشید . آخرشه :love:
یک مدتی هم دوتا 4670 داشتم و کراس کرده بودم . خیلی باحال بودن .
MSI 4670 1GB DDR3
اون گرافیک های قدیمیش که دوتاش رو من داشتم فن خیلی کوچیکی داشت و فقط جای همون یک اسلت رو می گرفت .
ولی این جدیداش همون فنو کوچیکتر کردن و بلند تر که باعث شده نتوان از دو اسلت پشت سر هم استفاده کرد.:cry:
یا مثلا وقتی رو برد های کوچیک که فقط دو اسلتPCI و یک اسلت PCI e دارن بیشتر از یک کارت PCI استفاده کرد.