سلام خدمت دوستان عزیز این سیستم رو جدیدا گرفتم با مشخصات زیر :
CPU : AMD PHENOM II X2 555 3.2 Black Edition
Main : Elite Group IC890GXM-A
Ram : 2x 2GB DDR3 Apacer
HDD : Western Digital 1 TB Green 64 MB Cache
VGA : Sapphire Radeon HD 5670
DVD RW : Pioneer Sata 22X
Power : Green GP430A Real
Case : Green Magnum Plus
سیستم خوبی به نظر میاد اما مشکل من اینه که صدای هارد هم در هنگام بوت شدن و هم در هنگام فعالیت ( چشمک زدن چراغ کیس مربوط به هارد ) کاملا به گوش میرسه ... یک صدایی مثل کشیده شدن چیزی روی یک سطح دیگر در سطح خفیف اما قابل شنیدن ... چند تا تست از هارد با برنامه های Hard Disk Sentinel و HD Tune Pro گرفتم که هیچ مشکلی رو نشون نمیده ( برای اطلاع عکس ها رو اینجا میزارم )
لینک دانلود :
[/URL]
[URL="Only the registered members can see the link"]
Only the registered members can see the link
(Only the registered members can see the link)
البته اینم بگم که صدای فن پردازنده به خاطر خنک بودن هوای اتاق بسیار کمه ...
به نظر شما آیا برق مناسب به هارد نمیرسه یا مشکل از پارتیشن بندیه ؟ یا اصلا این صدا کاملا طبیعیه ؟
در تمام سال هایی که با کامپیوتر بودم یادم نمیاد صدای فعالیت هارد به گوشم رسیده باشه ؟
کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟
javadshahvand
27-11-10, 10:07
هاردت رو روی یک سیستم دیگه تست کن اگه بازم صدا داد بفرست گارانتی
mehrdad_ab
27-11-10, 11:05
سلام ؛ هارد گرین وسترن برای بکاپ گیری و نگهداری اطلاعات مناسبه نه برای نصب ویندوز
به هر حال اگه صداش بیش از حد زیاده ، بعد تست روی سیستم دیگه اون رو برای گارانتی بفرستین و بعدش برای آرشیو استفادش کنید چون مخصوص همین کاره ، و برای ویندوز هم به فکر یه هارد جدید از سری بلک و یا سیگیت ( Baracuda 12 ) باشید.
amin fear
27-11-10, 23:44
دوستان سلام
امروز هارد رو روی دو سیستم دیگه تست کردم و روی هیچکدام صدا نمی داد ( صدای خر خر شدید موقع فعالیت هارد )
واقعا دارم کلافه میشم ... هارد کاملا سالمه و روی سیستم دیگه صدا نمیده ... حتی کابل ساتا و شکاف ساتا روی مادربرد رو عوض کردم ... هر دو کابل برق ساتا پاور با پنج سیم ( به همراه نارنجی ) رو هم تست کردم -- حتی با یک تبدیل برق ساتا چهار سیم ( بدون نارنجی ) هم تست کردم اما باز هم هارد فقط و فقط موقع خواندن و نوشتن صدای خرخر نسبتا بلندی میده
کاملا معلومه که هارد سالمه ... و مشکل از کابل های برق هم نیست ...
آیا توان پاور کمه ؟ ( که این امر محال به نظر میرسه ) یا اینکه پاور گرین مشکل داره ؟
یکی از دوستان یه جا بم گفت ممکنه از تنظیمات بایوس مادربرد ( Setup Screen ) باشه ؟ آیا این موضوع ممکنه ؟
از اساتید اینجا اگه کسی راهنماییم کنه واقعا ممنون میشم ! این مشکل اعصابمو حسابی خورد کرده ...
در جواب دوستی هم که گفتند گرین برای نصب برنامه مناسب نیست خوشحال میشم اگه یک مقاله به زبان اصلی و از یک منبع معتبر در اینجا معرفی کنند تا بنده قانع بشم ...
شاید سرعت این هارد بین 5200 و 7200 متغیر باشه ( به گفته بخش پشتیبانی وسترن ) اما این مسئله دلیلی بر مناسب نبودن گرین برای سیستم عامل نیست ....
Labyrinth
28-11-10, 00:29
سلام ، هرچند بیشتر سعی کردم تماشاگر باشم ولی الان دیدم یکم موضوع داره گنگ میشه برای همین چند مطلب هست که میگم تا قضیه بازتر و روشن تر بشه
خوب اول در مورد هارد های سری سبز وسترن چند چیز رو بگم
این هارد ها میتونند برای سیستم عامل انتخاب بشند ولی بهتره این کار صورت نگیره ، بهتر میدونم مبحث رو کاملا باز کنم تا درک اون ساده تر بشه پس اول به مشخصات این سری اشاره میکنم
قابلیت پارک شدن هد در زمانی که هارد خاموش میشه یا به حالت بیکار میرود ، افزایش دور هارد در دامنه ی 5400RPM تا 7100RPM+ و ...
حالا بریم سر اصل مطلب که چرا بهتره روی هارد های سری سبز ویندوز نصب نکنیم :
یکی از مشکلات شایع این هارد ها گیر کردم هد در هنگام پارک شدن هست که تو نت میشه پیدا کرد
یکی دیگه از مسایل مدت زمانی بالا شروع به کار این سری هست که SpinUp Time نامیده میشه ( توی هارد های سیگیت عدد صفر ، در هارد های سامسونگ 1 تا 3 و در هارد های وسترن وابسته به مدل اون هست )
ولی اگر نصب هم کردید مشکلی نداره فقط قبلش باید جامپر مربوط به این مورد رو قرار بدید تا غیر فعال بشه !!
حالا میرسیم به مورد شما :
ببین عزیز جان هارد های 1 ترابایت کلا به درد ویندوز ریختن نمیخورند بصورت بازتر برای سیستم عامل نهایت هاردی که استفاده میشه کرد 500 گیگ هست
خود من در حال حاضر یک هارد یک ترابایت سیگیت + یک 500 گیگ که هر دو سری 7200.12 هستند دارم ولی صدای 1 ترا کجا و 500 گیگ کجا !!
در مورد صدا روی سیستم های دیگه که به نظرم ایده ی درستی نیست چون بیشتر مواقع هارد زمانی صداش در میاد که در حال خواندن اطلاعات در سراسر هارد باشه ( ویندوز یکی از این موارد هست که باعث افزایش صدای هارد میشه )
چند نکته هم بگم برای تا حدی حل کردن این مشکل :
یک : هارد خودتون رو زود به زود دفرگ کنید شاید توی هارد های عادی زیاد به چشم نیاد این مسله ولی دفرگ کردن توی هارد های ظرفیت بالا تا حدی قابل توجهی باعث کم شدن صداشون میشه
دوم : یک نگاهی به روی هارد بنداز و با توجه به شکل روش قابلیت بالا پایین رفتن سرعت هارد رو غیر فعال کن ( جامپر داره )
سوم : اگر میخوای صدای هارد کمتر بشه آخرین نسخه ی نرم افزار HD Tune دانلود کن و بعد از اجرا برو به تب AAM و اپشنش رو فعال کن بعد عدد رو بزار روی 128 و بعد کلید Set رو بزن ( روی هارد 250 وسترن که خیلی عالی جواب داد )
آخرین نسخه HD Tune رو هم میتونی از لینک زیر دانلود کنی
اگر بازم مشکلی بود در خدمتم
موفق باشید ، سید امیر
green day
28-11-10, 17:12
[B]
ببین عزیز جان هارد های 1 ترابایت کلا به درد ویندوز ریختن نمیخورند بصورت بازتر برای سیستم عامل نهایت هاردی که استفاده میشه کرد 500 گیگ هست
خود من در حال حاضر یک هارد یک ترابایت سیگیت + یک 500 گیگ که هر دو سری 7200.12 هستند دارم ولی صدای 1 ترا کجا و 500 گیگ کجا !!
سلام
ابتدا از راهنمایی کاملتون تشکر میکنم و با اجازه صاحب تاپیک یه سوال اضافه میکنم :
فرمودین هارد 1 ترابایت بدرد ویندوز نصب کردن نمیخوره ! میشه دلیلش رو بفرمایید .
من یه سیگیت 1 ترا دارم (7200.12) ظاهرا تفاوت انچنانی با 500 گیگ نداره !
Labyrinth
28-11-10, 17:45
دلیل حجم بالایی پلاتر ها هست البته با توجه به مشکل جدید سری 7200.12 تو فریمور با اپدیت این مسله ی سیستم عامل درش حل شده
بالا هم گفتم بهتر نصب نکنید ولی اگر نصب هم کردید زود به زود دفرگ کنید
یک نکته هم بگم شما روی همین هارد ویندوز ایکس پی نصب کنید و بعدش دفرگ هم نکنید ببینید چه صدایی ازش در میاد
من حاضرم فیلم هم از این مورد بگیرم البته اگر باور نداشتید : دی
یک چیز رو در مورد فریمور هارد های سیگیت بگم اونم اینه این مسله شامل همه ی هارد های این سری نمیشود
موفق باشید
green day
28-11-10, 21:56
دلیل حجم بالایی پلاتر ها هست البته با توجه به مشکل جدید سری 7200.12 تو فریمور با اپدیت این مسله ی سیستم عامل درش حل شده
بالا هم گفتم بهتر نصب نکنید ولی اگر نصب هم کردید زود به زود دفرگ کنید
یک نکته هم بگم شما روی همین هارد ویندوز ایکس پی نصب کنید و بعدش دفرگ هم نکنید ببینید چه صدایی ازش در میاد
من حاضرم فیلم هم از این مورد بگیرم البته اگر باور نداشتید : دی
یک چیز رو در مورد فریمور هارد های سیگیت بگم اونم اینه این مسله شامل همه ی هارد های این سری نمیشود
موفق باشید
ممنون از راهنماییتون
فریمور هارد من CC38 هستش نیاز به اپدیت داره ؟
با اپدیت فریمور احتمال از بین رفتن اطلاعات هست ؟
یه سوال هم درباره قسمت AAM نرم افزار HD Tune دارم :
هارد اصلی من که ویندوز روش نصبه هارد هیتاچی 400 گیگ هست که هم صداش زیاده و هم سرعتش خیلی بد شده دفرگ هم کردم ولی مشکل حل نشده ! میخوام فرمت کنم و ویندوز رو روی هارد 1 ترا نصب کنم . اگه در قسمت AAM میزان نویز رو کاملا پایین بیارم مشکلی واسش پیش نمیاد ؟ الان اینجوری :
Labyrinth
28-11-10, 22:49
در مورد فریمور اگر به این نتیجه رسیدم که نیاز به آپدیت هست بصورت کلی توی انجمن اعلام میکنم
ولی در مورد اون قسمت و هارد هیتاچی : ببین عزیز شما روی این هارد ویندوز ایکس پی نصب کردی انتظار بیشتر از این ازش نداشته باش
اما در مورد دفرگ کردن توی سیستم عامل ویندوز ایکس پی بهتر از نرم افزار Smart Defrag استفاده کنی و بعد از اون میتونی تغییرات رو بهتر ببینی
در مورد AAM هم هیچ نگرانی وجود نداره شما با خیال راحت این کار رو انجام بده
موفق باشی ، سید امیر
amin fear
30-11-10, 23:33
با سلام
ضمن تشکر از اطلاعات کامل دوستمون جناب آقای سید امیر باید بگم که خوشبختانه با دستکاری همون تنظیمات HDD Acoustic Management مشکلم حل شد و دیگه صدایی از هارد نمیاد ...
راستش رو بخواهید این نکته رو قبلا توی یک فروم انگلیسی دیده بودم که اونجا برنامه SysTool برای این کار معرفی شده بود
اما اصلا فکر نمیکردم که مسئله به این راحتی حل بشه و فکر میکردم پاورم مشکل داره ... !
یعنی اون زمان اصلا سراغشم نرفتم اما الان که دیدم کار میکنه واقعا جا خوردم ...!:1. (27):
اما ایجا یک نکته ای وجود داره که اکنون دقیقا Performance هاردم نصف شده ( از 254 رسید به 128 ) و این موضوع قطعا روی کیفیت کار هارد تاثیر میذاره ... اما الان حداقل مطمئن شدم که مشکلی با اصل قطعات نیست ...
جناب آقای سید امیر ، راجبه اون تنظیمات جامپر میتونید یکم بیشتر توضیح بدید که میتونه صدای هاردو پایین بیاره یا نه ؟
اگه آره ، ممنون میشم اگه یه راهنمایی مختصر داشته باشید ، اگرم جایی مطلبی به انگلیسی ازش هست لینکشو بدید خودم نگاه میندازم که شما هم اذیت نشید !
یک سوال دیگه : شما برای هارد 500 که دیگه این دردسر ها رو برام نداشته باشه چی توصیه می کنید ؟
میخوام 7200.12 بگیرم اما بخاطر Firmware میترسم بازم برام دردسر شه ! چون قبلا یک 1TB 7200.12 دادم گارانتی چون دیگه بایوس نمیشناخت !
بازم از شما بابت اطلاعاتتون ممنونم .:give_rose:
Labyrinth
01-12-10, 00:26
سلام به شما دوست عزیز از لحاظ تغییر در سرعت شما چیزی احساس نخواهید کرد مگر زمانی که همزمان چندین دستور رو اجرا کنید اون هم نه خیلی زیاد !!
در مورد اون جامپر میتونید از توی خود سایت وسترن دیجیتال کاتالوگش رو دانلود کنید که این موارد رو توضیح داده .
برای هارد 500 گیگ هم فعلا بی صدا ترین ها و پرسرعت ترین ها همون سیگیت 7200.12 و سامسونگ F3 هست .
شما میتونید هارد رو تهیه کنید و بعد سریالش رو در سایت سیگیت چک کنید اگر مشکلی داشت که فریمور جدید رو نصب میکنید اگر هم نه که هیچ مشکلی نیست .
الان در حال حاضر تصویر زیر مدت زمان کارکرد هارد سیگیت 7200.12 من هست هرچند که این عدد نصف عدد هارد 7200.12 قبلی من که فروختم هست !!
موفق باشید ، سید امیر
bill geits
01-12-10, 18:29
دوست من چطوری مدت زمان کارکرد هارد رو بدست بیاریم ؟
Labyrinth
01-12-10, 21:36
دوست من چطوری مدت زمان کارکرد هارد رو بدست بیاریم ؟
برای این کار میتونید از نرم افزار Hard Drive Inspector Professional استفاده کنید که یکسری اطلاعات در مورد مشخصات هارد و ... در اختیارتون قرار میده
موفق باشید ، سیدامیر
amin fear
01-12-10, 23:03
این برنامه هم هست :
Hard Disk Sentinel
یه هارده یک ترابایت اکسترنال داشتم که از شانس بدم خورد زمین ...!
بعد با این برنامه تست کردم و گفتش که سه روز تا نابودی هارد فاصله هست ...
به گزارش این برنامه توجه نکردم و دقیقا بعد از سه روز هاردم نابود شد و 700 گیگابایت اطلاعات یکجا پرید !
اگه همان روز اول به حرفش توجه کرده بودم ... بخش زیادی از اطلاعاتم رو بکاپ گرفته بودم !!!
به هرحال من نتیجه این برنامه رو با چشمای خودم کاملا دیدم !
سایت سازنده :
green day
02-12-10, 00:56
برای این کار میتونید از نرم افزار Hard Drive Inspector Professional استفاده کنید که یکسری اطلاعات در مورد مشخصات هارد و ... در اختیارتون قرار میده
موفق باشید ، سیدامیر
فایل ک . ر . ک این نرم افزار رو دارین ؟ ورژن کامل نباشه اطلاعاتی از هارد دوم نمیده.
mohammad1985
02-12-10, 02:10
hd tune هم این کارو می کنه ک . ک شدش هم در انجمن موجوده
amin fear
02-12-10, 23:12
فایل ک . ر . ک این نرم افزار رو دارین ؟ ورژن کامل نباشه اطلاعاتی از هارد دوم نمیده.
ببین از این سه تا کرک کدوم به درد میخوره ؟
Only the registered members can see the link +
حتما قبل از استفاده با آنتی ویروس چک کن !
green day
03-12-10, 02:43
دوستان من هارد سیگیتم رو با اسمارت دفرگ که معرفی کردید دفرگ کردم (fast optimize) ولی بعد از دفرگ مشکل پیدا کرده این برنامه هم هی به من الارم میده که هارد مشکل بد سکتور داره ! بعد از دفرگ مجدد بدتر شد !!!!!!!
چکار باید بکنم؟ اطلاعات از دست نره !
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Labyrinth
03-12-10, 11:31
دوستان من هارد سیگیتم رو با اسمارت دفرگ که معرفی کردید دفرگ کردم (fast optimize) ولی بعد از دفرگ مشکل پیدا کرده این برنامه هم هی به من الارم میده که هارد مشکل بد سکتور داره ! بعد از دفرگ مجدد بدتر شد !!!!!!!
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
شما یک بار با قسمت Error Scan در حالت Quick Scan تست بگیرید و تصویر رو قرار بدید
من به عنوان نمونه ی سالم یک تست از هارد خودم گرفتم که میتونید توی تصویر زیر اون رو ببینید
نتیجه رو اینجا قرار بده عزیز انشالله که مثل تصویر بالاست
موفق باشی ، سید امیر
amin fear
03-12-10, 19:15
دوست عزیز سلامتی هاردت بسیار پایینه !
با توجه به تجربه ای که چند پست بالاتر تعریف کردم و اون زمان هم دقیقا با همین برنامه شما هاردم رو تست کردم ... به شما شدیدا توصیه می کنم از اطلاعاتتون بکاپ تهیه کنید !!!
600 تا بدسکتور تعداد نسبتا زیادیه !
اگه سلامتی هارد با فعالیت بیشتر هارد از 16 درصد پایین تر اومد ... مشکل شما جدیه !
موفق باشید !
green day
03-12-10, 21:08
با توجه به تجربه ای که چند پست بالاتر تعریف کردم و اون زمان هم دقیقا با همین برنامه شما هاردم رو تست کردم ... به شما شدیدا توصیه می کنم از اطلاعاتتون بکاپ تهیه کنید !!!
اگه سلامتی هارد با فعالیت بیشتر هارد از 16 درصد پایین تر اومد ... مشکل شما جدیه !
موفق باشید !
از 1 ترابایت اطلاعات کجا بکاپ بگیرم ؟
Labyrinth
03-12-10, 21:38
موفق باشید !
تست و نمایش این نرم افزار رو نمیشه بهش زیاد اطمینان کرد ، بصورت ساده اشتباه زیاد داره بعلاوه همین ارور رو با یک تغییر کوچیک میشه توی نرم افزار 0 کرد
هنوزم منتظر صفحه ی تست هستم تا نظر قطعی خودم رو بگم
موفق باشید
green day
03-12-10, 22:14
تست و نمایش این نرم افزار رو نمیشه بهش زیاد اطمینان کرد ، بصورت ساده اشتباه زیاد داره بعلاوه همین ارور رو با یک تغییر کوچیک میشه توی نرم افزار 0 کرد
هنوزم منتظر صفحه ی تست هستم تا نظر قطعی خودم رو بگم
موفق باشید
تست داره انجام میشه ، چند دقیقه دیگه تمام میشه
از توجهتون سپاسگذارم
green day
03-12-10, 22:29
تست انجام شد .
البته HD Tune هم این ارور Health رو داده :
Labyrinth
03-12-10, 22:45
خدا رو شکر که خبری از بد سکتور نیست
در مورد اون ارور هم به این دلایل این ارور به وجود میاد :
نداشتن پاور مناسب ( مثلا استفاده از تبدیل سوکت برق عادی به ساتا که یکی از این موارد هست )
بالا رفتن دما و رد شدن از حد مجاز هارد دیسک که برای این هارد 48 درجه داخلی هست ( این داخلی مربوط به سیلند و ... میشه )
تکان خوردن هارد هنگام روشن بودن ( مثل یکی از دوستان من که موقعی هارد روشن هست هارد رو میگیره تاب میده و ... )
و ....
خوب من بهتر دیدم نمونه ی استاندارد اون قسمت ارور رو بزارم که خودت یک دو دو تا چهار تا بکنی و حساب کار دستت بیاد !
در کل زیاد نگران نباش ، ولی بهتر از اطلاعات مهمترت بلاپ بگیری که نشی مثل یکی دو سال پیش من !!
انشالله موفق باشی ، سید امیر
green day
04-12-10, 02:05
هیچ کدوم از این اتفاقا که شما میگین نیفتاده
با اسمارت دفرگ Fast optimize کردم 584 تا بد سکتور پیدا کرد
دوباره دفرگ کردم شد 612 تا !!!!!
نگفتین راه حلی ، نرم افزاری چیزی نیست که این مشکل رو حل کنه ؟
Labyrinth
04-12-10, 06:42
این نرم افزار که میگه 612 تا بد سکتور دارید داره کاملا اشتباه میگه ، قضیه کاملا فرق میکنه هاردی که 612 تا بدسکتور داشته باشه یعنی روی اون سکتور ها اصلا اطلاعات قابل خوندن نیست در هیچ شرایطی !!
وقتی هم گفتم از تست HD Tune عکس بگیر برای همین بود چون این نرم افزار سکتور به سکتور چک میکنه هارد رو از لحاظ خوندن و ... اگر سالم باشه سکتور سبز و اگر سال نباشه قرمز نشون میده
قضیه اسمارت دفرگ اینجوری نیست من خودم از زمانی قبل از نسخه ی یک بتا تا همین الان که نسخه ی 2 داره مراحل بتا رو میگذرونه از تستر ها بودم و هستم و استفاده کردم و میکنم
الان هم بازم میگم اونقدر جای نگرانی نیست ، شما اگر هارد سامسونگ نو هم بخرید روش نوشته همیشه از اطلاعاتتون بکاپ داشته باشید چون به کار کرد قطعه ی مثل هارد و ... نمیشه زیاد اعتماد کرد
برای بکاپ گیری هم میتونی فایل ها رو تبدیل به ISO بکنی و .... فرق زیادی نمیکنه موفق باشی ، سید امیر
bill geits
04-12-10, 09:48
در نهایت به چه نرم افزاری میشه اعتماد کرد ؟
Labyrinth
04-12-10, 09:55
والا من بکاپ هام رو اکثرا روی وی دی وی رایت میکنم اونم بشکله ایزو های چند تکه مثلا اگر 70 گیگ اطلاعات ایزو اون رو بصورت چند پارت میسازم و توی دی وی دی رایت میکنم
بعد اگر زمانی مشکلی پیش اومد همه ی پارت ها رو کنار هم قرار میدم و فایل رو از حالت ایزو در میارم
میشه با نرم افزار های دیگه هم بکاپ گرفت ، نوع بکاپش زیاد تفاوت نمیکنه بیشتر تفاوت اینه هر نرم افزاری به یک سبک خاصی بکاپ میگیره بعضی ها هم فشرده میکنن نتیجه رو که حجمش کمتر باشه
امیدوارم توانسته باشم منظورم رو برسونم
موفق باشید ، سید امیر
amin fear
04-12-10, 14:48
در نهایت به چه نرم افزاری میشه اعتماد کرد ؟
این نرم افزار برای بکاپ گرفتن مناسبه !
R-Drive Image 4.7
fekriintel
26-07-11, 12:46
چرا باید روی یه سیستم دیگه تست بشه یعنی ممکنه با قطعات مچ نباشه؟
هاردت رو روی یک سیستم دیگه تست کن اگه بازم صدا داد بفرست گارانتی
mehrdad_ab
26-07-11, 13:08
چرا باید روی یه سیستم دیگه تست بشه یعنی ممکنه با قطعات مچ نباشه؟
هارد نیاز به مچ شدن نداره
ممکنه پاور سیستم مورد داشته باشه
یاکابل دیتا
یا مادربرد !
ehsan_sarrafzadeh
21-08-11, 14:57
راهنمایی هاتون خیلی عالی بود واقعا استفاده کردم
راستش من حدودا 4 ماه پیش هارد وسترن 1ترابایت مدل WDC WD1001FALS-00E8B0 با نرخ گردش 7200 RPM خریداری کردم که ویندوزم رو هم توی همین هارد نصب کردم . البته یک هارد 500 سامسونگ هم دارم ولی چون از دوستان شنیده بودم که تا جایی که میشه از فقط یک هارد استفاده کنم (به خاطر افزایش مصرف برق و پایین اومدن سرعت کار) فعلا از همین هارد وسترن استفاده می کنم (هارد سامسونگ ام رو گذاشتم کنار!) و متاسفانه با این مشکل صدا مواجه هستم ( البته این مشکل صدا چیزی نیست که بعدا به وجود اومده باشه بلکه از همون روز اول که خریدم این صداهای قرچ قرچ که فقط موقع نوشتن زیاد اطلاعات شنیده میشه، وجود داشت) به هر حال غیر از صدا هیچ مشکل دیگه ای نداره ( با خیلی از نرم افزارها تست کردم)
البته راه حل پاین آوردن نویز در برنامه hd tune pro ، که فرمودید خیلی سر و صدا رو کم کرد ولی کامل برطرف نشد
حالا به نظر شما من هارد رو بفرستم گارانتی یا نیازی نیست چون نرم افزار هیچ ایرادی رو نشون نمیده و همه رو میزنه ok
هرچند در نتیجه تست، همان طور که در شکل می بینین مقادیر جاری همه فیلدها با بدترین مقدار برابر است . به نظرتون این طبیعیه؟
راستی دمای کیس من خیلی بالاست (کلا همه قطعاتم) حتی وقتی کولر 24 ساعت روشن باشه و باد خنک بزنه ! میتونه مشکل به خاطر دما باشه؟
فقط توی این تست یه ارور میده که توی شکل میبینید
این مشکل مهمی است ، اگه هست چه راهی رو برای برطرف شدنش پیشنهاد میکنید؟
راستی اگه بخوام برای سی پی یو ام (AMD Phenom 9650 - 2300.0 MHz) یک فن قوی بخرم ، شما چی پیشنهاد میکنید ؟ ( چون بیشترین حرارت کیس ام رو سی پی یو ام تولید میکنه!) coolwater خوبه؟
الان در حال حاضر دمای قطعات سیستم ام بدین شرح است:
هارد : 57
سی پی یو : 57
مادربورد : 53
گرافیک : 68
ترخدا ببخشید این همه سوال پرسیدم ، مجبور بودم این ها واقعا برام سوال شده بود
خیلی خیلی خیلی ممنون
mehrdad_ab
21-08-11, 15:05
سلام
اگر فقط صدای خر-خر هست و مشکلی باهاش ندارین ، این مورد طبیعیه .
پیشنهاد میکنم مرتب هاردتون رو دیفرگ کنید .
برای هاردتون حتماً یک فن تهیه کنید و زیرش ببندید.
ارور مذکور مربوط به کابل دیتاتون میشه که باید عوضش کنید ( که متاسفانه راه حلی پیدا نکردم که این ارور بعد تعویض کابل از بین بره- به هر حال کابل دیتا رو هم عوض کنید تا مشکلی براتون پیش نیاد.
بقیه موارد ok هستند و فن هم فکر کنم hyper212 plus از کولر مستر خوب باشه .
ehsan_sarrafzadeh
21-08-11, 15:23
پس بنابراین هاردم باید کاملا سالم باشه درست است؟ یعنی این که همه مقادیر جاری با بدترین مقدار برای اون فیلد برابر است طبیعی است؟
به نظرتون فن سی پی یو ام رو عوض بکنم؟
اگه فن سی پی یو ام رو عوض بکنم اونوقت باز هم نیازی هست برای هاردم هم فن تهیه کنم؟
از راهنمایی تون واقعا سپاسگزارم
mehrdad_ab
21-08-11, 15:34
پس بنابراین هاردم باید کاملا سالم باشه درست است؟ یعنی این که همه مقادیر جاری با بدترین مقدار برای اون فیلد برابر است طبیعی است؟
به نظرتون فن سی پی یو ام رو عوض بکنم؟
اگه فن سی پی یو ام رو عوض بکنم اونوقت باز هم نیازی هست برای هاردم هم فن تهیه کنم؟
از راهنمایی تون واقعا سپاسگزارم
همونطور که گفتم اگر مشکل دیگه ای با هاردتون ندارین ، هاردتون سالم هست ، فقط کابل دیتا فراموش نشه که تعویض بشه !
به این نمونه نگاه کنید . هارد یه بنده خدایی مثل هارد من و شما از این قسمت رنج میبره
شما فن هارد رو واجبتر از فن پردازنده قرار بدین . دمای هاردتون بیش از حد بالاست .
دمای هارد اصلی من تو بالاترین حد 40 و سیستم های دیگم 50-48 هست که تو مرحله خطر قرار می گیرن .
تهویه کیس رو توش تغییر و تحول ایجاد کنید . کیس رو باد بگیرید ( جارو برقی نکشید ) اگر تفاوتی حاصل نشد ، پیشنهاد می کنم یه کولر خوب براش بگیرین ، اما برای هارد اکیداً توصیه می کنم فن تهیه کنید .