PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل با GIGABYTE EP45-UD3P

Mehdi_FXX
21-11-10, 17:26
با سلام خدمت همه ی دوستان

من این رو دارم و چند وقتی بود به مشکل برخورده بودم

مشکل این بورد این بود که بعد از تنظیماتی ناپایدار ریست مشد! و چند بار این عمل اتفاق می افتاد تا تنظیمات بایوس دیفالت شه و دوباره بالا بیاد و تصویر بده!

وقتی هم که جاش عوض میشد قاطی میکرد!

یه بار برده بودم پیش رفیقم تا اورکلاک کنیم روز اول اصلا بوت نشد و تصویر نداد اما روز بعد روشن شد و چه کارا که نکرد!

برد رو بردم گارانتی و بعد از یک هفته بهم گفتند برد سالمه!!!!!!!!

باور کنید جلوی چشام هم بوت شد و هم تصویر داد!

من برد رو بردم خونه روشن کنم اما دوباره همون اش و همون کاسه!

نمیدونم مشکلش از کجاست؟! بایوسش باید عوض شه یا چیز دیگه!؟

این دفعه میخوام برم اواژنگ مشکلش رو قطعیی بگم و حل بشه اما اوقعا موندم

اگر کسی بتونه کمکی کنه واقعا ممنون میشم

چون قصد فروشش رو دارم و مشتری هم براش هست

با تشکر

:give_rose:

Jagvar
22-11-10, 10:00
سلام عزیز جان
من همین مین رو دارم ، وبلایی که سرش نیاوردم هم نیست :دی (منظورم اورکلاک هستش)
مشکل خواصی براش پیش نیومده! شما تا به حال بایسش تعویض نکردی؟!
شاید مثلا بایس اولش سوخته باشه که احتمالش کمه!
ولی بایسش تعویض کن مشکلت حل میشه انشاالله

Mehdi_FXX
22-11-10, 13:10
سلام
ممنون
راستش این برد از همون روز اول که بهش دست نزده بودم هم این طوری بود (گفتم بذار 24 ساعت استراحت کنه بعد من میدونم و این :دی)
یعنی روشنش کردم اما روشن نشد! چند بار ریست شد و بعد روشن شد! چون بار اولش بود که روشنش میکردم اما دیگه این طوری نشد تا روز بعد که افتادم به جونش برای اور:دی
موقع تنظیمات اشتباه Q9550 روی فرکانس 4700 بود که فکر کنم ریست شد (اخرش به 4650 قانع شدیم:دی) که بعد از بوت هی روشن میشد هی خاموش! هی روشن هی خاموش تا بالاخره دیفالت شد بالا اومد!

تا بقیه ی قضایا که تعریف کردم تو پست بالاتر
برد فوق الاده ای هست و ساده و بی ریا :دی اما تو اور حرف نداره! تنها ضدحالش همین بود که گفتم!

پس شما هم میگی مشکل از بایوسش هست........

خب پس ایندفعه بریم بگیم این بایوسش رو عوض کنید تا اگه خدا بخواد مشکلش حل شه

بازم ممنون
4886

Moein
22-11-10, 15:43
با سلام

مشکل شما می تونه از بایوس باشه یا می تونه از هر قطعه دیگه ای باشه مادربورد های گیگا بایت در صورتی که نتونند در اور بوت کنند دو بار دیگه سعی برای بوت کردن می کنند و در صورتی که بوت نشه اورکلاکینگ Fail میده و به حالت دیفالت میاد بالا

پس مشکل شما می تونه از هر چیزی باشه از رم - از پاور یا حتی از گرافیک !!

بهتره در صورتی هم که به گارانتی مراجعه می کنید بگید که در بعضی مواقع این مشکل بوجود میاد شاید Cut line در برد ایجاد شده و به هر حال تیم پشتیبانی و خدمات اواژنگ برترین تیم تعمیر در ایران هست و امید وارم که بتونه مشکل شما رو حل کنه

Mehdi_FXX
22-11-10, 16:39
با سلام

مشکل شما می تونه از بایوس باشه یا می تونه از هر قطعه دیگه ای باشه مادربورد های گیگا بایت در صورتی که نتونند در اور بوت کنند دو بار دیگه سعی برای بوت کردن می کنند و در صورتی که بوت نشه اورکلاکینگ Fail میده و به حالت دیفالت میاد بالا

پس مشکل شما می تونه از هر چیزی باشه از رم - از پاور یا حتی از گرافیک !!

بهتره در صورتی هم که به گارانتی مراجعه می کنید بگید که در بعضی مواقع این مشکل بوجود میاد شاید Cut line در برد ایجاد شده و به هر حال تیم پشتیبانی و خدمات اواژنگ برترین تیم تعمیر در ایران هست و امید وارم که بتونه مشکل شما رو حل کنه

ممنونم از پاسختون

راستش من قطعات سیستمم مشکلی نداره ...ببین این مشخصاتشه:

برد فعلی من که کاماندو هست و این داره خاک میخوره!

CPU:Q9550 -E8400 که 9550 رو فروختم
RAM: CSX DDR2 1200 CL5 (D9GMH)
VGA:ASUS R.O.G GTX 260 MARTIX
PSU: GREEN GP1235B

خب من توی تست های خودم با این مشکلات برخوردم اما در دو تا اورپارتی که داشتیم اذیتمون کرد! روز اول بوت نمیشد روز دوم بوت میشد و بقیه ی قضایا..........

سیستمی که داشتیم مشخصاتش این بود برای این پلت فرم:

RAM:TEAM GROUP DDR2 1200 CL5 D9GMH
VGA:MSI GF9500
PUS:ENREMAX 1250

که از گرافیک ضعیفی استفاده کردیم! و هم از رم D9GMH تیم گروپ و هم از رم خودم استفاده کردیم اما روز اول با وجود همه ی اینها بوت نشد! و همه چیز رو ازش جدا کردیم فردا صبح خیلی خوب روشن شد!

دفعه ی بعدی هم رم خودم بود با پاور 1050 وات انرمکس! اما بازم بازی درآورد!

هم رم هم گرافیک هم پاور .....همشون سالم بودند و هیچ مشکلی نداشتند و انصافا از بهترین قطعات استفاده کرده بودیم!

درسته مادربوردهای گیگا بعد از بوت ناموفق سعی در بوت دوباره میکنند....

این برد هیچیش نیست...هیچ ایرادی نداره...تو اور کم نمیذاره......واقعا بدون نقص عمل میکنه فقط این مورد حالمو گرفت!!

اما من برد رو بعد از اینکه دیگه روشن نشد برد آواژنگ و بعد از یک هفته زنگ زدند که بردت هیچیش نیست و سالمه میتونی بیای ببریش!!!!!!!!!

من گفتم بوت نمیکنه...جلوی چشام بوت کرد!!!! گفتم رم دوکاناله اصلا بوت نمیکنه بازم جلوی چشام بوت کرد!!!

ببین اونجا هم همین وضعی بود.........حالش بد میشد روشن نمیشد 1 روز استراحت میکرد حالش می امد سرجاش! من به این موضوع عادت کرده بودم که دفعه ی اخر خیلی جدی تر شد...........

خب پس این دفعه میرم میگم cut line در برد ایجاد میشه و ازشون میخوام بایوس رو عوض کنند خدا کنه این برد نازنین درست بشه

بازم ممنونم

shahab_blaster
23-11-10, 15:49
با سلام
به قول دوستمون مشكل ميتونه از قطعات ديگتونم باشه نميشه گفت عيب از برد هست
به نظر من اگه آواژنگ قبول كنه شما قطعات خودت رو ببر بگو رو اينا بوت كنن بعد مشكل بهشون ثابت بشه و شايد مشكل قطعه ديگتون معلوم بشه
لوازم الكتريكي هستن هيچوقت نميتوني بگي 100% سالمه قطعتون به قطعات ديگه هم ميشه شك كرد

Mehdi_FXX
24-11-10, 02:33
با سلام
به قول دوستمون مشكل ميتونه از قطعات ديگتونم باشه نميشه گفت عيب از برد هست
به نظر من اگه آواژنگ قبول كنه شما قطعات خودت رو ببر بگو رو اينا بوت كنن بعد مشكل بهشون ثابت بشه و شايد مشكل قطعه ديگتون معلوم بشه
لوازم الكتريكي هستن هيچوقت نميتوني بگي 100% سالمه قطعتون به قطعات ديگه هم ميشه شك كرد

عزیز من الان این برد روی سیستم نیست و همون قطعات هستند اما برد فرق میکنه!

الان برد ASUS COMMANDO رو روی سیستم انداختم و هیچ مشکلی ندارم!!!!!
من که گفتم مشکل چیه.........

قطعات من ایراد دارند بر فرض محال.....این همه قطعه ی دیگه که باهاش تست کردیم چی؟!

Labyrinth
24-11-10, 04:55
شما لطف بفرمایید ریورژن مین رو بگید تا بهتر بشه راهنمایی کرد

موفق باشید

Mehdi_FXX
24-11-10, 15:17
راستش همین ریویژن 1.1 هست که از نسخه ی 1 بهتره و تو مدار تغذیش اصلاحاتی صورت گرفته

devil762
25-11-10, 11:57
با سلام خدمت همه ی دوستان

من این رو دارم و چند وقتی بود به مشکل برخورده بودم

مشکل این بورد این بود که بعد از تنظیماتی ناپایدار ریست مشد! و چند بار این عمل اتفاق می افتاد تا تنظیمات بایوس دیفالت شه و دوباره بالا بیاد و تصویر بده!

وقتی هم که جاش عوض میشد قاطی میکرد!

یه بار برده بودم پیش رفیقم تا اورکلاک کنیم روز اول اصلا بوت نشد و تصویر نداد اما روز بعد روشن شد و چه کارا که نکرد!

برد رو بردم گارانتی و بعد از یک هفته بهم گفتند برد سالمه!!!!!!!!

باور کنید جلوی چشام هم بوت شد و هم تصویر داد!

من برد رو بردم خونه روشن کنم اما دوباره همون اش و همون کاسه!

نمیدونم مشکلش از کجاست؟! بایوسش باید عوض شه یا چیز دیگه!؟

این دفعه میخوام برم اواژنگ مشکلش رو قطعیی بگم و حل بشه اما اوقعا موندم

اگر کسی بتونه کمکی کنه واقعا ممنون میشم

چون قصد فروشش رو دارم و مشتری هم براش هست

با تشکر

یه چی میگم خودتو خسته نکن
برو پاورتو عوض کن درست نشد مادربردت برا من
بایوس رو هم با ورژن جدید رایت بزنی بدک نیست
وقتی آواژنگ گفته مادربردت سالمه بهش شک نکن

در ضمن اون دوستی که میگه بایوس رو عوض کن ، امکان داره سوخته باشه :whistle:
باید بگم : جنگه مگه؟
تو رو خدا اگه نمیتونید راهنمایی کنید الکی نظر و پست ندید
با آروزی سلامتی برای همتون

راستی عیدتون هم مبارک ( عید غدیر )

Extreme
25-11-10, 12:09
بابا شما که خدای راهنمایی هستی ؟

کلا میای صورت مساله رو پاک میکنی ؟ :دی

در ضمن اون دوستی که میگه بایوس رو عوض کن ، امکان داره سوخته باشه

مگه توی جنگ بایوس میسوزه ؟

---------------

دوست عزیزمون میگن که همه قطعات داره با یک مادربرد دیگه مثل ساعت کار میکنه .

من فکر میکنم در مدار تغذیه بردتون مشکل ایجاد شده و به دلیل اینکه آواژنگ از یک سی پی یو کم مصرف P4 استفاده میکنه برای تست اونجا به راحتی بوت میشه .

خودتون یک بار با یک P4 یا سلرون امتحان کنید ببینید چی میشه .

Galaxy
25-11-10, 21:03
جناب FXX-DK من هم مادربرد شما را دارم و این مشکل را داشتم .

ولی این مشکل فقط مربوط به یک مسئله خاص نیست و باید دقیقاً بفهمید مشکل از چیه برای همین یک کارت دیباگر بگیرید منم همین کارو کردم و نتیجه داد و ببینید دقیقاً در مواردی که بوت نمیشه چه کدی میده و مشکل از چیه . من مشکلم مال رم هام بود که سر اورکلاک خراب شده بودند یکسری و بعضی وقت ها رندوم بالا میومد و بعضی وقت ها هم نمیومد !

البته قبل از اینکه دیباگر بگیرم هم این مشکل را داشتم که یکبار بردم گارانتی آواژنگ و مشکل را گفتم اینکه بوت نمیشه و چیزی به من نگفتند بعد از چند روز که گرفتم دیدم تعمیری که لیست کردند تعویض بایوس بود .

Cut line شدن قطع یکی یکسری از مسیر ها روی PCB که فکر نمیکنم ارتباطی با مشکل شما داشته باشه ولی اگه داشته باشه آواژنگ خیلی سریع میتونه بفهمه . :wink:

راستی اگه مادربردت بعد از اورکلاک این طوری شده و از روز اول روی دیفالت این مشکل را نداشته ممکنه برد در اثر اورکلاک آسیب دیده باشه که کجاش دقیقاً آسیب دیده را شاید آواژنگ هم نتونه تشخیص بده .

چه شهری هستید شما ؟

Mehdi_FXX
25-11-10, 21:25
یه چی میگم خودتو خسته نکن
بایوس رو هم با ورژن جدید رایت بزنی بدک نیست
وقتی آواژنگ گفته مادربردت سالمه بهش شک نکن

در ضمن اون دوستی که میگه بایوس رو عوض کن ، امکان داره سوخته باشه :whistle:
با آروزی سلامتی برای همتون

راستی عیدتون هم مبارک ( عید غدیر )

جنگ کجا هست آقا ؟

من میگم با 4 مدل پاور اونم از بهترین های بازار تستش کردیم!!!

والا دوستان عزیز تا جایی که تونستند ما را دارند راهنمایی میکنند :wink:
پست الکی من که ندیدم!؟

من فکر میکنم در مدار تغذیه بردتون مشکل ایجاد شده و به دلیل اینکه آواژنگ از یک سی پی یو کم مصرف P4 استفاده میکنه برای تست اونجا به راحتی بوت میشه .

خودتون یک بار با یک P4 یا سلرون امتحان کنید ببینید چی میشه .

ممنونم نیما جان از راهنماییت

من به یه سلرون یا یه P4 تستش میکنم ببینم چی میشه!؟

جناب FXX-DK من هم مادربرد شما را دارم و این مشکل را داشتم .

ولی این مشکل فقط مربوط به یک مسئله خاص نیست و باید دقیقاً بفهمید مشکل از چیه برای همین یک کارت دیباگر بگیرید منم همین کارو کردم و نتیجه داد و ببینید دقیقاً در مواردی که بوت نمیشه چه کدی میده و مشکل از چیه . من مشکلم مال رم هام بود که سر اورکلاک خراب شده بودند یکسری و بعضی وقت ها رندوم بالا میومد و بعضی وقت ها هم نمیومد !

البته قبل از اینکه دیباگر بگیرم هم این مشکل را داشتم که یکبار بردم گارانتی آواژنگ و مشکل را گفتم اینکه بوت نمیشه و چیزی به من نگفتند بعد از چند روز که گرفتم دیدم تعمیری که لیست کردند تعویض بایوس بود .

Cut line شدن قطع یکی یکسری از مسیر ها روی PCB که فکر نمیکنم ارتباطی با مشکل شما داشته باشه ولی اگه داشته باشه آواژنگ خیلی سریع میتونه بفهمه . :wink:

راستی اگه مادربردت بعد از اورکلاک این طوری شده و از روز اول روی دیفالت این مشکل را نداشته ممکنه برد در اثر اورکلاک آسیب دیده باشه که کجاش دقیقاً آسیب دیده را شاید آواژنگ هم نتونه تشخیص بده .

چه شهری هستید شما ؟

ممنوم از راهنماییت دوست من

حتما یه دیباگر میگیرم و ببینم چه اروری میده
همون طور که قبلا گفتم الان تمام قطعات روی سیستم هستند و مشکلی ندارند یه یک پروفایل 24/7 برای e8400 چیدم با فرکانس 4.5 که نه برد مشکل داره نه رم نه هیچ چیزه دیگه! از این بابت خیالم راحته........

موقع اور رم بود که فکر کنم قصد فرکانس 1400 c5 روی ایر رو داشتم که اخرش 1374 c5 شد اما میخواستم 1400 بزنم که انقدر به برد فشار اومده بود موقعی که میرفت تو وین ریست میشد و من فکر کردم برد مشکل داره اما بوت ویندوز پریده بود!!!!

حالا با سلرون تست میکنم از دیباگر هم استفاده میکنم ببینم چی میشه!؟

من تهران هستم و به نمایندگی مرکزی آواژنگ در همون خیابان گاندی مراجعه کرده بودم!

اما چیزی که اعصاب منو خورد کرده بود که من با اینکه گفتم مشکل برد چیه اما رفته روی جایی که برد به کیس پیچ میشه که حتما هم میشه گیر داده و برد رو از گارانتی خارج کرد!!!!!!

روی رسید هم نوشته بود : ایراد از نظر مشتری :not boot ایراد از نظر کارشناسی: خَش!!! اخه من چی بگم؟ برد من به خاطر یه خش ساده اینطوری شده بود مگه..............

Galaxy
27-11-10, 15:00
جنگ کجا هست آقا ؟

من میگم با 4 مدل پاور اونم از بهترین های بازار تستش کردیم!!!

والا دوستان عزیز تا جایی که تونستند ما را دارند راهنمایی میکنند :wink:
پست الکی من که ندیدم!؟

ممنونم نیما جان از راهنماییت

من به یه سلرون یا یه P4 تستش میکنم ببینم چی میشه!؟

ممنوم از راهنماییت دوست من

حتما یه دیباگر میگیرم و ببینم چه اروری میده
همون طور که قبلا گفتم الان تمام قطعات روی سیستم هستند و مشکلی ندارند یه یک پروفایل 24/7 برای e8400 چیدم با فرکانس 4.5 که نه برد مشکل داره نه رم نه هیچ چیزه دیگه! از این بابت خیالم راحته........

موقع اور رم بود که فکر کنم قصد فرکانس 1400 c5 روی ایر رو داشتم که اخرش 1374 c5 شد اما میخواستم 1400 بزنم که انقدر به برد فشار اومده بود موقعی که میرفت تو وین ریست میشد و من فکر کردم برد مشکل داره اما بوت ویندوز پریده بود!!!!

حالا با سلرون تست میکنم از دیباگر هم استفاده میکنم ببینم چی میشه!؟

من تهران هستم و به نمایندگی مرکزی آواژنگ در همون خیابان گاندی مراجعه کرده بودم!

اما چیزی که اعصاب منو خورد کرده بود که من با اینکه گفتم مشکل برد چیه اما رفته روی جایی که برد به کیس پیچ میشه که حتما هم میشه گیر داده و برد رو از گارانتی خارج کرد!!!!!!

روی رسید هم نوشته بود : ایراد از نظر مشتری :not boot ایراد از نظر کارشناسی: خَش!!! اخه من چی بگم؟ برد من به خاطر یه خش ساده اینطوری شده بود مگه..............

میشه یک عکس از گزارش آواژنگ بگذاری ؟

ممکنه خش شما باعث Cut Line شدن شده باشه ولی کات لاین شدن معمولاً باعث از کار افتادن قسمتی از سیستم میشه .

من دقیقاً متوجه نشدم برد شما را آواژنگ گفت که خش خورده و از گارانتی خارج کرده یا گفته که سالمه بیاند ببرید ؟

اگه میتونید با یک دیباگر و یک پردازنده E5XXX مثل E5200 تست کنید ببینید نتیجه چی میشه .

Mehdi_FXX
28-11-10, 04:08
میشه یک عکس از گزارش آواژنگ بگذاری ؟

ممکنه خش شما باعث Cut Line شدن شده باشه ولی کات لاین شدن معمولاً باعث از کار افتادن قسمتی از سیستم میشه .

من دقیقاً متوجه نشدم برد شما را آواژنگ گفت که خش خورده و از گارانتی خارج کرده یا گفته که سالمه بیاند ببرید ؟

اگه میتونید با یک دیباگر و یک پردازنده E5XXX مثل E5200 تست کنید ببینید نتیجه چی میشه .

بابا گزارش اواژنگم کجا بود؟

من رفتم اونجا برد رو بهشون نشون دادم گفتم مشکلش چیه رفته چایی که برد به کیس پیچ میشه......اونجا رو میگم! یه خش گیر آورده میگه این خش چیه؟ میگم معلومه برد رو پیچ میکنی به کیس همچین چیزی میشه خب.............

تو برگه ای که به من داده بود خدا شاهده نوشته بود ایراد از نظر مشتری :not boot .........از نظر کارشناسی:خش!

خداوکیلی خوتون قضاوت کنید کجای این حرف کارشناسی بود؟ مگه برد من به خاطر این چیزها مشکل داشت.......اگه خشه که حاضرم 100 نا خشبیوفته روش!

من با این کاری ندارم.................بیخیال:wink:

من مشکلم با این بورد نازنین (اگه ظاهرش ساده هست ولی بورد فوق الاده ای بود ....تو اور 4 هسته ای های 775 و اور رم ddr2 که تکه ) چیز دیگه ای بود که گفتم.........:(

حالا به حر حال..........همون کاری که شما گفتید میکنم