بچه ها سلام یه سیستم گرون قیمتی هست
Logic Innovations IPE-3000 IP Encapsulator (Only the registered members can see the link)
که پورت یکی از LAN های اون خراب شده ، و میخوام بدم عین خودش رو عوض کنن
کجا ببرم اینکارو بکنه با دقت و کیفیت بالا ! و از کجا میشه اون قسمت LAN رو که کابل Ethernet
میخوره بهش رو پیدا کرد ؟ جمهوری داره ؟ ممنون میشم اگه کسی کمک کنه
nima_hl
20-11-10, 10:33
بچه ها سلام یه سیستم گرون قیمتی هست
Logic Innovations IPE-3000 IP Encapsulator (Only the registered members can see the link)
که پورت یکی از LAN های اون خراب شده ، و میخوام بدم عین خودش رو عوض کنن
کجا ببرم اینکارو بکنه با دقت و کیفیت بالا ! و از کجا میشه اون قسمت LAN رو که کابل Ethernet
میخوره بهش رو پیدا کرد ؟ جمهوری داره ؟ ممنون میشم اگه کسی کمک کنه
منظورت از خراب شده چیه ؟ مشکل فیزیکی پیدا کرده یا کار نمیکنه ؟
تو جمهوری بعید میدونم گیرت بیاد ، یا باید از قسمت گارانتی شرکتها بگیری و یا از روی یک مادربرد دیگه در بیاری
اگر نتونستی پیدا کنی تو پرایوت باهام هماهنگ کن تا کمکت کنم :give_rose:
feryfrt
20-11-10, 18:19
سلام ممنون از جوابت
این Main طوری هست که نمیشه کاملاً MAC Address رو تعویض کرد ، بخاطر اینکه License خریداری شده فقط برای همون Mac Adreess یا راحتتر بگم کارت شبکشه.
2 تا داره یکیش به احتمال 70-80 % خودش مشکل فیزیکی پیدا کرده ! راستی یه چیزه مهمی که امروز نگاه کردم و به مشکل برخوردم اینکه همیشه کارت شبکه ها
پورت های سوئیچ ها 8 تا Pin داره این یکی 10 تا داره ! ولی بازم کابل Ethernet معمولی بهش میخوره و کار انجام میده ! نمیدونم این چه صیغه ایه !!!
Mainboard INTEL Server هست ، من اون پورت رو تو اینترنت که نگاه کردم دیدم زده RJ-50 , 10P10C اسمشه.
الان مادربودرهای Intel رو کی Support میکنه ! گارانتی خوبش کجاس ؟
ممنون از راهنماییت.
nima_hl
20-11-10, 18:56
سلام ممنون از جوابت
این Main طوری هست که نمیشه کاملاً MAC Address رو تعویض کرد ، بخاطر اینکه License خریداری شده فقط برای همون Mac Adreess یا راحتتر بگم کارت شبکشه.
2 تا داره یکیش به احتمال 70-80 % خودش مشکل فیزیکی پیدا کرده ! راستی یه چیزه مهمی که امروز نگاه کردم و به مشکل برخوردم اینکه همیشه کارت شبکه ها
پورت های سوئیچ ها 8 تا Pin داره این یکی 10 تا داره ! ولی بازم کابل Ethernet معمولی بهش میخوره و کار انجام میده ! نمیدونم این چه صیغه ایه !!!
Mainboard INTEL Server هست ، من اون پورت رو تو اینترنت که نگاه کردم دیدم زده RJ-50 , 10P10C اسمشه.
الان مادربودرهای Intel رو کی Support میکنه ! گارانتی خوبش کجاس ؟
ممنون از راهنماییت.
الان مشکل این سیستم چیه ؟
feryfrt
20-11-10, 22:06
یکی از پورتهای این مادربودر که پورت LAN هست ping میشه و سالمه !
یکی دیگش Ping نمیشه و هی قطع و وصل میشه !
Extreme
21-11-10, 10:20
این مشکل ربطی به پورت نداره فرهاد جان .
من فکر میکنم چیپ کارت شبکتون با مشکل مواجه شده .
پیشنهادم اینه که یک کارت شبکه مجزا بگیری و روی سرور بزاری .
feryfrt
21-11-10, 10:41
این مشکل ربطی به پورت نداره فرهاد جان .
من فکر میکنم چیپ کارت شبکتون با مشکل مواجه شده .
پیشنهادم اینه که یک کارت شبکه مجزا بگیری و روی سرور بزاری .
مشکل اینجاس که مثلاً یه کارت شبکه دیگه که بگیریم ، Mac Adreess عوض میشه و اون License که خریداری شده ، فقط برای همون Mac Adreesee کارت شبکه onboarde خودش کار میکنه .
کارت شبکه اضافه کنیم باید دوباره license بخریم ، که نمیخوایم اینکارو کنیم.
mehrdad_ab
21-11-10, 11:28
مشکل اینجاس که مثلاً یه کارت شبکه دیگه که بگیریم ، Mac Adreess عوض میشه و اون License که خریداری شده ، فقط برای همون Mac Adreesee کارت شبکه onboarde خودش کار میکنه .
و اگه طبق گفته آقا نیما مشکل از چیپ اون باشه شما مجبور به خرید اون لایسنس میشید . بهتره مادربرد رو برای تست به یه تعمیرکار ماهر بدین ، اگه قطعی ادامه داشت و مشکل مربوط به چیپ بود من اگه جای شما بودم ترجیح میدادم که کارت شبکه غیر آنبورد تهیه کنم تا اینکه مادربردم دست کاری شه ، چون در هر صورت آب از آب گذشته ...( از لحاظ اقتصادی هم مقرون به صرفه تره )
Extreme
21-11-10, 12:25
فکر میکنم با تعویض مک آدرس جدید به مک آدرس قدیمی بشه نرم افزار رو پیچوند .
با این نرم افزار (Only the registered members can see the link) که برات آپلود کردم یک تست بکن خبرشو بده .
قربانت نیما .
nima_hl
21-11-10, 12:30
Only the registered members can see the link=psy&hl=en&q=mac+changer+&aq=f&aqi=&aql=&oq=mac+changer+&gs_rfai=&psj=1&fp=240c6721121f4cc3