ورود

مشاهده نسخه کامل : خرید فن برای core i7

amirpcp30
16-10-10, 20:29
سلام
م می خواهم یک فن برای core i7 930 بگیرم
البته دماش زیاد هم بد نیست در حالت عادی 50-55 و در لود تا 75 میره که خوبه و فقط گرافیکم یکم گرمه که در حالت عادی 60 و در حالت لود 95 درجه گرم میشه که زیاد هم نمیشه گفت داغه و چون شنیدم اگه تغییر در گرافیک ایجاد بشه دیگه گارانتیش باطل میشه اینو گفتیم هیچی دیگه
در ضمن گرافیک چون اصلا بدرد نمی خوره اورش منم اور نمی کنم اما سی پی یو رو اور می کنم چون حال میده :lol:
خودم فن v6gt رو در نظر دارم اما گیر نمیاد اگه ادرسی چیزی دارید بدید برم بگیرم
سی پی یوی من 2.8 هست تا 3.5-3.6 بدون دردسر راحت فک کنم اور بشه و تاثیرش خیلیه اما گرافیک فقط بدرد بازی می خوره اورش هم فقط 1 فریم که بدرد نمی خوره هیچ حال ادمو هم میگیره
فن بهتر از v6gt سراغ دارین؟ تا 90 تومن مشکلی نیست
فن v10 چطوره؟ قیمتش بیش از 120 میشه؟ چون اینطور از شکلش دیده میشه مثل اینکه رم رو هم یکم خنک می کنه چون وقتی سی پی یو اور می کنم خب رمم اور میشه دیگه
ممنون میشم سریع تر جواب بدید
با سپاس
:give_rose:

love_life
16-10-10, 22:19
دوستان ، من هم تا 50 می خواهم !
البته یه سوال داشتم ، اگه 24 ساعت سرور روشن باشه و اور بشه مشکلی براش پیش نمی یاد ؟
خیلی مهم هست برام

.D3VIL.
16-10-10, 22:54
سلام دوست عزیز..

ضمن گرافیک چون اصلا بدرد نمی خوره اورش منم اور نمی کنم اما سی پی یو رو اور می کنم چون حال میده Only the registered members can see the link
خودم فن v6gt رو در نظر دارم اما گیر نمیاد اگه ادرسی چیزی دارید بدید برم بگیرم
سی پی یوی من 2.8 هست تا 3.5-3.6 بدون دردسر راحت فک کنم اور بشه و تاثیرش خیلیه اما گرافیک فقط بدرد بازی می خوره اورش هم فقط 1 فریم که بدرد نمی خوره هیچ حال ادمو هم میگیره
فن بهتر از v6gt سراغ دارین؟ تا 90 تومن مشکلی نیست
فن v10 چطوره؟ قیمتش بیش از 120 میشه؟ چون اینطور از شکلش دیده میشه مثل اینکه رم رو هم یکم خنک می کنه چون وقتی سی پی یو اور می کنم خب رمم اور میشه دیگه
ممنون میشم سریع تر جواب ب

خوب شما که این مقدار قصد هزینه کردن برای CPU Cooler رو دارید توصیه میکنم با کمی هزینه بیشتر یک Water Cooler تهیه کنید البته بنده از موجودی بازار خبر ندارم.

دوستان ، من هم تا 50 می خواهم !
البته یه سوال داشتم ، اگه 24 ساعت سرور روشن باشه و اور بشه مشکلی براش پیش نمی یاد ؟
خیلی مهم هست برام

خیر مشکل پیش نمیاد.

من به شما PC Cooler HP1216-X رو پیشنهاد میدم با قیمت حدودا 50 تومن...

تصویر:

Only the registered members can see the link

موفق باشید.

Khornaf
17-10-10, 01:11
اگر برای جا توی کیس مشکلی نداری و فنش به رم هات گیر نمی کونه میتونی بهترین ایر فن دنیا رو بگیری noctua nh-d14 ولی خوب بزرگه و دردسر داره می تونی مدل NH-U12P SE2 از noctua بگیری که هم کوچیک تره و هم خنکی خوبی داره.

amirpcp30
17-10-10, 07:39
سلام
قبلا می خواستم خنک کننده ی آبی بگیرم ولی مثل اینکه یک جورایی مشکل دارن
قیمت هم اینطور من نیدم بالای 200-300 هست
خب بالاخره تا 90 چی میشه گرفت؟

amirpcp30
17-10-10, 10:36
در ضمن اگه می دونید فن v6gt رو کجا میشه گیر اورد سریعا بگید چون واقعا فوق العادس فنش
ممنون

amirpcp30
19-10-10, 18:17
سلام
فن v6 گیر اومد مثل اینکه تا فردا دستم میرسه بزنم به اور
اینم لینکش:
Only the registered members can see the link
بازم ممنون