ورود

مشاهده نسخه کامل : کمک فوری اساتید

peji_2008
15-10-10, 22:24
1 برای بهتر شدن رندر توی 3d max گرافیک و سی پی یو کدام بیشتر تاثیر داره ؟
2 دو سیستم زیر برای رندر چفدر اختلاف دارند ؟
1 asrok 785 , phenom II 955 , 4gig ddr 3
2 rampage II extreme , i7 930 , 6 gig 1600 , 5850
3 اگر کارت 5850 رو روی سیستم 1 بزارم چقدر تو رندر تاثر داره ؟
4 کسی می تونه یه سایت بنچ قطعات برای کارای رندر بهم معرفی کنه ؟
دوستان من خیلی عجله دارم .

mohamad70
15-10-10, 22:59
1 برای بهتر شدن رندر توی 3d max گرافیک و سی پی یو کدام بیشتر تاثیر داره ؟
2 دو سیستم زیر برای رندر چفدر اختلاف دارند ؟
1 asrok 785 , phenom II 955 , 4gig ddr 3
2 rampage II extreme , i7 930 , 6 gig 1600 , 5850
3 اگر کارت 5850 رو روی سیستم 1 بزارم چقدر تو رندر تاثر داره ؟
4 کسی می تونه یه سایت بنچ قطعات برای کارای رندر بهم معرفی کنه ؟
دوستان من خیلی عجاه دارم .

در رندر کردن فقط cpu تاثیر داره پس تا اونجا که می تونید روی cpu هزینه کنید
بین اون 2 تا سیستمی که گفتید I7 930 خیلی تو رندر بهتر از 955 هست
کارت گرافیک توی رندر تاثیری نداره

به این لینک یه سری بزنید:
Only the registered members can see the link

peji_2008
15-10-10, 23:44
اصلا تاثیری نداره ؟
مگه میشه ؟
پس گرافیک های کوادرو و فایرپرو برای چیه ؟

peji_2008
16-10-10, 08:35
لطفا سریع یکی منو راهنمایی کنه !

mohamad70
16-10-10, 10:58
لطفا سریع یکی منو راهنمایی کنه !

در قسمت طراحی 3d max که شما با مدل های گرافیکی سرو کار دارید گرافیک تاثیر فوق العاده زیادی داره
اما در رندرینگ فقط cpu هست که تاثیر داره می تونید در هنگام رندر از gpu z استفاده کنید و ببنید که هسته کارت گرافیک کاملا
بیکار هست ولی cpu نزدیک 100% در حال کاره

در ضمن کارت گرافیک های معمولی که در بازار هستن مخصوص game طراحی شدن و تاثیری در رندر ندارن
ولی اون 2 تا گرافیکی که شما گفتید از سری workstation هستن و برای این کارها ساخته شدن و در رندر تاثیر دارن

به این لینک هم یه سری بزنید:
Only the registered members can see the link

WORYA_SH
16-10-10, 11:09
اگه قسط خرید بین دو سیستمی که گفتین را دارید بنده پیشنهاد می کنم از سی پی یو AMD Phenom II X6 1055T استفاده کنید با توجه به قیمت و استفاده شما در حال حاظر بهترین انتخاب هست.

در مورد رند کاملا سی پی یو درگیر هست عواملی مثل مین و رم مناسب می تونه تو کارایی بهتر به شما کمک کنه.

nima_hl
16-10-10, 17:23
ببین دوست عزیز ما دو مدل رندر داریم که از توی 3d میتونید تنظیم کنید که چه متدی میخواین

اگر شما هاردور رندر رو انتخاب کنید میتونید از گرافیک کارتهاتون برای رندر استفاده کنید که این برای همه پروژه ها جوابگو نیست ولی اگر پروژه شما مثلا حالت کارتنی داشته باشه بسیار عالیه و سریعه

ولی اگر پروژه حالت طبیعی سازی داره رندر سافتوری رو باید انتخاب کنید که در این حالت پرافیک هیچ تاثیری نداره ولی خروجی رندر بسیار طبیعی در میاد

این انتخاب به نوع پروژه رندری شما بستگی مستقیم داره

pc_hex
16-10-10, 19:31
نیما جان کاملا درست میفرمایند. در نرم افزاری مثل مکس و مایا در قسمت render out put چندین گزینه وجود داره . یکی مربوط به موتور رندر که تا الان موتور منتال ری از همه سنگینتر هستش... ودر قسمت دیگر اگه از کارتهای مخصوص رندر که قابلیت 3D Acclerationخیییلی بالاتری دارند استفاده میکنید ؛ میتونید اون کارت رو بعنوان موتور رندرگیری معرفی میکنید...
چه فایر پرو باشه و چه کوادرو هیچ فرقی نمیکنه این دو نوع کارت مخصوص رندر سیستم های معمولی هستند.
شما برای رندر سریع میتونید از موتور v-Ray استفاده کنید.

peji_2008
18-10-10, 22:43
خیلی ممنونم
والا برای یکی از مشتری ها که سیستم حرفه ای برای کار با 3D max می خواد می خوام
از 3D max هم زیاد سر در نمیارم ولی این بنده خدا شرکت تبلیغاتی داره استفاده از رندرش زیاده می خوام اطلاعات جامعی از 3D max و موقع رندر چه طور می شه کارت گرافیک رو درگیر کرد بدونم

mohamad70
19-10-10, 19:39
خیلی ممنونم
والا برای یکی از مشتری ها که سیستم حرفه ای برای کار با 3D max می خواد می خوام
از 3D max هم زیاد سر در نمیارم ولی این بنده خدا شرکت تبلیغاتی داره استفاده از رندرش زیاده می خوام اطلاعات جامعی از 3D max و موقع رندر چه طور می شه کارت گرافیک رو درگیر کرد بدونم

همونطور که گفتم خدمتتون باید یه گرافیک workstation تهیه کنید تا گرافیک هم دخیل شه