ورود

مشاهده نسخه کامل : شل بودن هیت سینک مادربرد

ashki1373
12-10-10, 21:08
سلام
هیت سینکی که روی مین من هست اونی که زیر cpu هست یه مقدار شله و به راحتی تکون میخوره:whistle:
میخواستم ببینم این مشکلی ایجاد میکنه؟ البته دماش در حالتی که ازش کار میکشم از 55 بیشتر نمیشه

و یه مشکل دیگه اینه که بعضی وقتا که سیستم رو خاموش میکنم دیگه روشن نمیشه
یعنی وقتی کلید پاور رو میزنم یه لحظه چراغ هاش چشمک میزنه و خاموش میشه ولی بعضی وقتا وقتی خاموش میشه خود به خود روشن میشه و یه همچین پیامی ظاهر میشه bios recovery....
چند روز پیش هم بایوس رو آپدیت کردم که بعد متوجه شدم ورژنش دوباره به همون قبلی برگشته

اگه ممکنه راهنماییم کنین:love::lol:

nima_hl
13-10-10, 00:19
سلام
هیت سینکی که روی مین من هست اونی که زیر cpu هست یه مقدار شله و به راحتی تکون میخوره:whistle:
میخواستم ببینم این مشکلی ایجاد میکنه؟ البته دماش در حالتی که ازش کار میکشم از 55 بیشتر نمیشه

و یه مشکل دیگه اینه که بعضی وقتا که سیستم رو خاموش میکنم دیگه روشن نمیشه
یعنی وقتی کلید پاور رو میزنم یه لحظه چراغ هاش چشمک میزنه و خاموش میشه ولی بعضی وقتا وقتی خاموش میشه خود به خود روشن میشه و یه همچین پیامی ظاهر میشه bios recovery....
چند روز پیش هم بایوس رو آپدیت کردم که بعد متوجه شدم ورژنش دوباره به همون قبلی برگشته

اگه ممکنه راهنماییم کنین:love::lol:

سلام

معمولا چیپستهای مادربرد به هیتسینک چسب شدن و نباید تکون بخورن

احتمالا این هیت سینک موقع حمل و نقل یا موقع مونتاژ بهش فشار اومده و چسبش کنده شده

به دماسنج مادربرد هم اصلا نمیتونید اطمینان کنید

بهتره هیت سینک رو جدا کنید و تمیز کنید و خمیر سیلکون خوب بزنید

اون مشکل شما هم ممکنه از برد باشه ولی احتمال خرابی پاور هم وجود داره ( و شاید هم هر دو )

ashki1373
13-10-10, 13:15
نمیشه فهمید اون مشکل از کجا هست؟

mehrdad_ab
13-10-10, 13:37

چرا میشه ، اما یه کم دردسر داره
اول از همه باید با یه پاور مطمئن امتحان کنید ، اگه مشکلی پیش نیومد که خوب از پاوره
بعد اگه دست به آچارین با یه دیباگر از مادربرد اعتراف بگیرین ببینین چی میگه :دی
نتیجه رو اعلام کنید اساتید راهنمائی می کنن

ashki1373
13-10-10, 15:16
چرا میشه ، اما یه کم دردسر داره
اول از همه باید با یه پاور مطمئن امتحان کنید ، اگه مشکلی پیش نیومد که خوب از پاوره
بعد اگه دست به آچارین با یه دیباگر از مادربرد اعتراف بگیرین ببینین چی میگه :دی
نتیجه رو اعلام کنید اساتید راهنمائی می کنن

آخه یعنی این مشکلی که بایوس داره به پاور مربوطه؟ یا فقط مشکل روشن شدنش؟
چون من بایوس رو آپ کردم و ورژنش تغییر کرد و دوباره بعد از چند روز متوجه شدم ورژنش شده همونی که بود!!:1. (27):
پاور خوب هم چیزی ندارم ولی چند تا از اینو اون گرفتم تست کردم که بازم این مشکلو داشت:whistle:
دیباگر هم ندارم:lol: میشه بگین از کجا تهیه کنم؟ قیمتش چنده؟

mehrdad_ab
13-10-10, 15:49
خب راجب مشکل بایوس بگم که مادربرد شما دوآل بایوسه ؟ اگه اینجوره که خب مادربرد درست و منطقی کار کرده و ورژن قدیمی و صحیح رو جایگزین ورژن جدید و احتمالاً نادرست کرده ، در غیر اینصورت محال امره که به ورژن قدیمی برگرده .
در مورد مشکلتون هم بگم حالا لازم نیست حتماً یه پاور آکبند و یا با توان خیلی بالائی باشه ، اگه با همونایی که تست کردین و از صحت سلامت اون پاورها مطمئن اید یعنی از رو سیستم هایی که بازشون کردین ، کار می کردن ، میتونین نتیجه بگیرین که مشکل از پاور نیست
در مورد خاموش شدن و چیزهائی که بیان کردین مشکل از مدار تغذیه مادربردتونه ، اما جای نگرانی نیست و براحتی براتون میتونه کار کنه ، البته اگه وسواس خاصی روی این کار ندارین.
کارت های دیباگر از حدود 8 هزار تومن هست تا به بالا و از مغازه هایی که لوازم جانبی پی سی میفروشن میتونین تهیه کنین .
بازم اگه سئوالی بود در خدمتم.

ashki1373
13-10-10, 16:17
خب راجب مشکل بایوس بگم که مادربرد شما دوآل بایوسه ؟ اگه اینجوره که خب مادربرد درست و منطقی کار کرده و ورژن قدیمی و صحیح رو جایگزین ورژن جدید و احتمالاً نادرست کرده ، در غیر اینصورت محال امره که به ورژن قدیمی برگرده .
در مورد مشکلتون هم بگم حالا لازم نیست حتماً یه پاور آکبند و یا با توان خیلی بالائی باشه ، اگه با همونایی که تست کردین و از صحت سلامت اون پاورها مطمئن اید یعنی از رو سیستم هایی که بازشون کردین ، کار می کردن ، میتونین نتیجه بگیرین که مشکل از پاور نیست
در مورد خاموش شدن و چیزهائی که بیان کردین مشکل از مدار تغذیه مادربردتونه ، اما جای نگرانی نیست و براحتی براتون میتونه کار کنه ، البته اگه وسواس خاصی روی این کار ندارین.
کارت های دیباگر از حدود 8 هزار تومن هست تا به بالا و از مغازه هایی که لوازم جانبی پی سی میفروشن میتونین تهیه کنین .
بازم اگه سئوالی بود در خدمتم.

بله دوال هست ولی من با بایوس جدید چند روزی کار کردم اگه مشکلی داشت پس چرا همون اول جایگزین نکرده بود؟ و این که در بعضی موارد که خاموش میشه وقتی دوباره روشنش میکنم bios recovery میده!!
مشکل خاموش شدن اذیتم نمیکنه ولی بعضی وقتا دیگه روشن نمیشه!!:1. (27):
اگه با این مشکل ببرم گارانتی مشکل رو حل میکنن؟ گارانتی هم آواژنگ هست:Love-PCN~!:

mehrdad_ab
13-10-10, 16:25
بله دوال هست ولی من با بایوس جدید چند روزی کار کردم اگه مشکلی داشت پس چرا همون اول جایگزین نکرده بود؟ و این که در بعضی موارد که خاموش میشه وقتی دوباره روشنش میکنم bios recovery میده!!
مشکل خاموش شدن اذیتم نمیکنه ولی بعضی وقتا دیگه روشن نمیشه!!:1. (27):
اگه با این مشکل ببرم گارانتی مشکل رو حل میکنن؟ گارانتی هم آواژنگ هست:Love-PCN~!:
احتمالاً همین خاموش و روشن شدنها باعث شده که بایوس ریکاوری بشه ( یعنی از روی بایوس دوم سیستم کار کنه و یا بایوس بکاپ یا دوم رو روی بایوس اول ریپلیس کنه ) بله ، اگه اطمینان حاصل کردید ببرید واسه گارانتی ، انشاا... که تعمیر و یا تعویض می کنن

pc_hex
16-10-10, 15:45

شاید مشکل از پاور باشه ویا مدار تغذیه مادربورد. با یک پاور دیگه امتحان کنید. باطری بایوس را هم جدید بخرید.

ashki1373
16-10-10, 15:49
شاید مشکل از پاور باشه ویا مدار تغذیه مادربورد. با یک پاور دیگه امتحان کنید. باطری بایوس را هم جدید بخرید.

با چند تا پاور دیگه تست کردم بازم مشکل داشت مین هم از اول که خریداری شده این مشکل رو داشت فکر نمیکنم از باطری باشه

sepehrlp
16-10-10, 17:06
من هم این مشکل رو دارم
مادر برد هم GA-MA770T-UD3P
سیستم در بعضی مواقع هنگام ریستارت خاموش میشه و باید با کلبد پاور برق رو قطع و وصل کرد بعد سیستم رو روشن کرد
فکر نمیکنم مشکل از پاور باشه پاور رو تازگی گرفتم گرین 885B

ashki1373
16-10-10, 21:04
من هم این مشکل رو دارم
مادر برد هم GA-MA770T-UD3P
سیستم در بعضی مواقع هنگام ریستارت خاموش میشه و باید با کلبد پاور برق رو قطع و وصل کرد بعد سیستم رو روشن کرد
فکر نمیکنم مشکل از پاور باشه پاور رو تازگی گرفتم گرین 885B

اگر مشکلتونو حل کردین بنده رو هم با خبر کنید لطفا:lol: