PDA

مشاهده نسخه کامل : یک مادربرد مناسب پیشنهاد کنید

mona37
08-10-10, 18:54
دوستان سی پی یو منAM3 - Athlon II X4 635 - 2.9GHz است
خودم این مادربرد رو در نظر دارمASUS - M4A78T-E با قیمت حدود 170تومان
اگر با این قیمت تا 10تومان هم بیشتر شد یک مین خوب پیشنهاد کنید
رم من هم اپیسر 2گیگ ddr3 است
لطفا پیشنهادتون رو فقطاز برند های گیگا و ایسوس باشه و قیمت حدودی و برتری او رو نسبت به مورد مد نظر خودم رو بگید
یه سوال دیگه آیا سی پی یو ای که گفتم برای بازی مناسب است با قیمت 115000تومان(در رایان صبا123تومان زده)؟

mohamad70
08-10-10, 20:14
دوستان سی پی یو منAM3 - Athlon II X4 635 - 2.9GHz است
خودم این مادربرد رو در نظر دارمASUS - M4A78T-E با قیمت حدود 170تومان
اگر با این قیمت تا 10تومان هم بیشتر شد یک مین خوب پیشنهاد کنید
رم من هم اپیسر 2گیگ ddr3 است
لطفا پیشنهادتون رو فقطاز برند های گیگا و ایسوس باشه و قیمت حدودی و برتری او رو نسبت به مورد مد نظر خودم رو بگید
یه سوال دیگه آیا سی پی یو ای که گفتم برای بازی مناسب است با قیمت 115000تومان(در رایان صبا123تومان زده)؟

دوست عزیز این مادربورد خوب هست ولی شما دارین پول زیادی می دین می تونید با 120000 یه مادربورد توپ از
برند ASROCK بگیرید

cpu تون هم برای بازی مناسب هست البته تو این رنج قیمت

germ
08-10-10, 23:05
البته برای بازی تو این رنج قیمتی i3 بهتر جواب میده

mona37
09-10-10, 07:29
سلام
در این که ازراک از نظر قیمت و مشخصات برتری داره شکی نیست ام مسئله بر میگرده سر سابقه ازراک که در ایران حداقل جا نیفتاده دومین مورد این که آیا جنس قطعات به کار رفته در محصولاتش مرغوب هست یا نه...
نیما این رو به من پیشنهاد دادasrack 870 extreme3 که واقعا نسبت به قیمت و در مقایسه با برندهای دیگه یک چیز خوبیه...ام پیش چند فروشنده که رفتم ازراک مثل یتیم زیر پا له کردند حالا میخوام روشنم کنید که آیاجنس قطعات به کارفته خوبه؟آیا کسی تجربه ی شخصی از ازراک داره که بتونه راهنمایی کنه؟
کلام آخر این که یک ازراک با 150تومان بیشر هم شد عیبی نداره یا این که همین 870extre3 رو بگیرم البته ارتقاء سی پی یو رو در شش یا هفت ماه دیگه در نظر بگیرید
با تشکر فراوان ازmohamad70

mohamad70
09-10-10, 08:48
سلام
در این که ازراک از نظر قیمت و مشخصات برتری داره شکی نیست ام مسئله بر میگرده سر سابقه ازراک که در ایران حداقل جا نیفتاده دومین مورد این که آیا جنس قطعات به کار رفته در محصولاتش مرغوب هست یا نه...
نیما این رو به من پیشنهاد دادasrack 870 extreme3 که واقعا نسبت به قیمت و در مقایسه با برندهای دیگه یک چیز خوبیه...ام پیش چند فروشنده که رفتم ازراک مثل یتیم زیر پا له کردند حالا میخوام روشنم کنید که آیاجنس قطعات به کارفته خوبه؟آیا کسی تجربه ی شخصی از ازراک داره که بتونه راهنمایی کنه؟
کلام آخر این که یک ازراک با 150تومان بیشر هم شد عیبی نداره یا این که همین 870extre3 رو بگیرم البته ارتقاء سی پی یو رو در شش یا هفت ماه دیگه در نظر بگیرید

با اجازه اساتید من یه مین دیگه بهتون پیشنهاد میکنم چون ظاهرا گفتید از 150 تومن بیشتر هم شد عیبی نداره
ASROCK 890GX Extream
این مادربورد کیفیت خیلی بهتری داره چرا
به خاطر اینکه 8 فاز هست در صورتی که 870 4 فاز هست و این در طول عمر قطعات و خود مادربورد و اورکلاک پذیری تاثیر زیادی داره
در هر دوی این مادربوردها از خازن های حالت جامد ژاپنی استفاده شده که طول عمر خیلی بیشتری دارن
پس از لحاظ طول عمر و کیفیت خیلتون راحت:lol:
همچنین 890GX از حداکثر 3 تا کارت گرافیک پشتیبانی میکنه که اگه یه gamer حرفه ای باشید می تونید در آینده
به جای خرید یه کارت گرافیک گرون از CrossFire استفاده کنید
از 6 هسته ای های AMD هم که پشتیبانی میکنه که از لحاظ ارتقا هیچ مشکلی ندارید

قیمت دقیق این مین رو نمیدونم ولی بالای 150 تومن هست

nima_hl
09-10-10, 12:07
سلام

سلام

870 extermr3 برد خوبیه که اگر پاور مناسبی داشته باشید حداقل 4-5 سال براتون کار میکنه قیمتش هم حدود 120 تومنه

از این برد بهتر بخواهید همونطور که محمد گرامی فرمودند 890gx با قیمت حدود 175 تومن میتونید تهیه کنید که تا 7-8 سال خیالتون از برد راحت باشه

هر دو برد رو کامل تست کردم و بردهای خیلی خوبیه Only the registered members can see the link

اگر هم از برند ازراک نمیخواهید خرید کنید این برد dfi 790fx رو پیشنهاد میکنم که حدود قیمت 870 هستش ولی sata/usb3 نداره ولی از کراسفایر 16-16 پشتیبانی میکنه

4758

Only the registered members can see the link