ورود

مشاهده نسخه کامل : مانیتور جدید سامسونگ، با زمان پاسخ‌دهی یک میلی ثانیه

K1LOU
07-10-10, 15:55
یک زمانی مانیتور ۱۷ اینچی برایم عریض محسوب می‌شد، با این همه زمانی که مانیتور فعلی‌ام یعنی T220P سامسونگ را گرفتم، در عرض یک روز به آن عادت کردم و تعجب کردم چطور مانیتور ۱۷ اینچی قبلی را تحمل می‌کردم.

اما مدتی است که این مانیتور ۲۲ اینچی هم یک جورهایی برایم کوچک به نظر می‌رسد و دارم به مانیتور عریض‌تر یا سیستم دو مانیتوره فکر می‌کنم. دومی البته گیکی‌تر است ولی داشتن یک مانیتور عریض هم برای گیم نعمتی است!

امروز در اخبار خواندم که سامسونگ مانتیوری ۲۷ اینچی با زمان پاسخ دهی یک میلی ثانیه به زودی روانه بازار خوهد کرد. این مانیتور P2770FH نام دارد و انتخاب خوبی برای گیمرها به حساب می‌آید

Only the registered members can see the link

وضوحش ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ است، ۳۰۰ nit روشنی دارد و مجهز به ورودی HDMI است و کنتراست یک هزارم دارد. قیمتش هم حول و حوش ۴۰۰ دلار است.

انتخاب بدی نیست، البته برای این میزان بودجه!

منبع:Only the registered members can see the linkمانیتور-جدید-سامسونگ،-با-زمان-پاسخ‌ده.html

منبع اصلي:Only the registered members can see the link

reza.amd
15-11-10, 20:59
خوب p2770fh مانیتور برای یک کارت گرافیک ضعیف خوب نیست اگه نتونه این رزولوشن رو بده و با رزولوشن پایین کار کنه کیفیتش خیلی تابلو پایین میاد چون سایزش زیاده
من خودم بین دو مانیتور 22700 و مانیتور جدید led سامسونگ گیر کردم ، lcd که گفتم خیلی پور نور تره و احساس میشه رنگ ابی خیلی بالایی داره و ظاهرش قشنگ تره ولی led رنگ ها طبیعی تره و قطور تره و اختلاف قیمت حدود 5 هزار تومن داره لطفا من رو راهنمایی کنید