PDA

مشاهده نسخه کامل : کمک : هاردم پرید !

MohsenStar
05-10-10, 23:35
سلام
یه نرم افزار گرفتم برای بوت کردن ویندوز رو فلش و موقعی که نرم افزاره میخواست فلش مموری روی فرمت کنه یهو صفحه آبی اومد و سیستم ریست شد و الان فقط یه صفحه سیاه میاد و یه خط بالا هی داره چشمک میزنه !

هاردم 500 مکستور هست وصلش کردم به یه سیستم دیگه هارد رو در قسمت دیسک منجمنت بصورت ناشناخته شاسایی میکنه !

دوستان ممنون میشم کمکم کنید یعنی اطلاعاتم پریده ؟
چطور میتونم پارتیشن های هارد رو دوباره اسکن کنم ؟

pc_hex
08-10-10, 08:45
دوست عزیز از HIron boot cd استفاده کن.نرم افزارهای ریکاوری داخلش داره و قابل اجرا در ms-DOSهستش.
موفق باشی.

ehsannp
08-10-10, 12:01
تا وقتی که اطلاعات جدید رو هارد کپی نکنین اطلاعات قابل برگشت هستن. می توانید از نرم افزارهای ریکاوری استفاده کنین ولی دقت داشته باشین که اطلاعات ریکاوری شده را باید رو یه هارد دیگه ذخیره کنین. برنامه های خوبی هم در این زمینه هست مثل easy recovery

H-R
08-10-10, 15:31
برنامه رايگاني هست در حد o & o ؟

مخصوصا براي ريكاوري عكس و فيلم هام ميخوام

ممنون

mohammad1985
08-10-10, 20:59
GetDataBack هم خیلی قویه به خصوص نسخه مربوط به پارتیشنهای NTFS اون که خودم زیاد باهاش کار کردم همه رو مو به مو برمیگردونه ! فقط امیدوارم هارد شما از سری مشکل دار مکستور و سیگیت نباشه !

eeeeeeehsan
16-12-13, 02:28
سلام
منم تقریباً همین مشکل رو دارم، همین الآن IDMمم هنگ کرد، ریست کردم لپ تاپو، یعنی دکمه پاور رو نگه داشتم تا خاموش شد، بعد که اومد بالا فقط 50 گیگ درایو c از 750 گیگ کل هاردم مونده، هیچکارش نکردم هنوز! تو Disk managment هم 647 گیگ فضای خالی زده، چیکار کنم؟ توروخدا یه راه حل قطعی بگید اطلاعاتم سالم برگرده.. دعاتون می کنم..