سلام
همین طور که میدونید در تنظیمات power option ویندوز میشه تنظیم کرد که هارد بعد چند دقیقه که باهاش کار نداریم خاموش بشه
اما من چون ssd دارم به صورت اتوماتیک شده never مگه خاموش شده به ssd هم ضربه میزنه؟
میشه برای ssd بزنم never و برای هارد بزنم مثلا 15 دقیقه؟ چون به هارد زیاد کاری ندارم شاید روز ییک ساعت اما همش باید روشن باشه
ممنون
Computex
01-10-10, 14:54
سلام. به طور کلی زمانی که شما در Power Option ویندوز تنظیم می کنید بعد از مثلا 15 دقیقه هارد خاموش بشه، هاردی که روش ویندوز نیست خاموش میشه و هاردی که در حال run کردن ویندوز هست حتی در مواقع بیکاری سیستم هم خاموش نمیشه. اینطور که من برداشت کردم احتمالا شما یک هارد SSD + یک هارد مکانیکی دارید که در این صورت قطعا ویندوز هم روی SSD نصبه. بنابراین اگر در Power Option تنظیم کنید که بعد از 15 دقیقه هارد خاموش بشه، هارد مکانیکی خاموش خواهد شد.
اما به طور کلی برای SSD فکر نکنم نیازی به خاموش شدن داشته باشه چون این هاردها قطعه مکانیکی ندارند اما در هارد دیسک های معمولی دیسک گردان با سرعت 7200 دور دقیقه می چرخه و همچنین هد هارد هم با سرعت زیادی جا به جا میشه که خاموش شدن هارد در مواقع بیکاری طولانی مدت میتونه عمر هارد رو افزایش بده. بنابراین اگر هارد مکانیکی شما مدت زیادی در طول روز در حال کارکردن درجا و بدون استفاده هست، حتما همین کار رو بکنید تا هارد مکانیکی خاموش بشه.
amirpcp30
01-10-10, 15:13
خیلی ممنون
ببینید یک مشکلی هست که من وقتی مثلا برنامه یاورست رو باز می کنم یک دفعه هارد روشن میشه می خواهم روشن خاموش کردنش دست خودم باشه چنین کاری ممکنه؟
ممنون
Computex
01-10-10, 15:52
بله دیگه شما اگر برنامه ای که روی هارد دوم نصب شده رو فراخوانی کنید یا حتی وارد برنامه ای بشید که نیاز به تخمین فضای خالی روی سیستم داشته بشه (مثلا هنگام نصب یک نرم افزار) هارد دوم سریعا روشن میشه، که روشن و خاموش شدن مداوم هم برای هارد خوب نیست و عمر اونرو کم می کنه. حالا اینکه برنامه ای باشه که این قابلیتی رو که شما می خوایید داشته باشه که هر دفعه هارد روشن و خاموش نشه رو نمیدونم! یه سرچ می کنم اگه چیزی دستگیرم شد براتون قرار میدم.
منم مي خوام!
چون 3تا هارد روي سيستمم نصبه كه يكيش ويندوز روشه كه هيچي!
اما اون 2تاي ديگه در طول روز زياد باهاشون كاري ندارم!
توي پاور آپشن هم كه ميرم تنظيم مي كنم بدون اينكه اصلا كاري به سيستم داشته باشم اون 2هاردي كه بيكار هستند روشن خاموش مي شند!
اگر برنامه اي پيدا بشه كه دستي بشه هرد هارو خاموش كرد عاليه!
mohammad1985
08-06-11, 11:45
البته عمر هاردهای مکانیکی هم به حد کافی بالاهست ! که نیازی به این کارهای نباشه مصرف برقشون هم معمولا در بالاترین حد چند وات بیشتر نیست !
sajjadkazemipour
09-10-11, 01:51
چه کاریهومن 4 هارد رو سیسم البته به غیر از اکسترنال,در کیس باز هر کدم که نمیخوام قطع می کنم اینجوری دمای کیس هم میاد پایین ;)