ورود

مشاهده نسخه کامل : تاثیر پهنای باند pci-e در بازده گرافیک 5750 (Single & CrossFireX )

nima_hl
30-09-10, 01:02
سلام

یه مدتی بود دلم میخواست بدونم تاثیر pci-e در بازده گرافیک چقدر هستش ، برای تست این موضوع 2-3 روز پیش یک سری قطعات تهیه کردم تا بتونم تست بگیرم

کارت 5750 رو به این دلیل انتخاب کردم که یک کارت میانه با قدرت آورکلاک خوب و قیمت مناسب هستش ، اگر کسی بخواد دو کارت گرانقیمت 5870 رو کراسفایر کنه ، هزینه کردن برای مادربردهای high end براش زیاد سخت نخواهد بود و اصلا به این تستها توجه نمیکنه :wink:

مادربردی که برای این تست تهیه کردم dfi 790fx هستش که امکانات بسیار جالب برای تنظیم نوع و سرعت هر شکاف pci-e رو داره

با یک کارت تکی و نرم افزار تست unigine 2 شروع کردم و بعد از حدود 3-4 ساعت کلنجار نتایج زیر بدست اومد ( در تمامی تستها فرکانس gpu بر روی 800 و رمها 1300 آورکلاک شده اند )

4725

همانگونه که مشاهده میفرمائید برای این کارت pci-e2 8x هم هیچگونه محدودیتی ایجاد نکرده و نیاز به پهنای 16x هم نداشته

نکته جالب دیگه محدودیت pci-e 16x هستش که نتونسته از ماکزیمم توان این کارت بهره ببره و این دلیل نشون میده که نیاز به نسل دوم کاملا درست بوده و به موقع جایگزینی انجام پذیرفته
Only the registered members can see the link
بعد از این تست سراغ کارت گرافیک دوم رفتم و در حالتهای مختلف تست سرعت گرفتم

به دلیل زمان بر بودن تستها و همینطور از دور خارج شدن مادربردهای قدیمی تست رو محدود به pci-e2 کردم تا ببینیم مثلا برای مادربردهای 1156 که دارای دو شکاف 8x هستند محدودیتها تا چه حد در ریزالتها تاثیر داره

4726

همانگونه که ملاحظه میفرمائید تفاوت فریم در بالاترین حالت ( 16x16x ) و پائینترین حالت ( 4x4x ) بیشتر از 1.2 فریم نیست به همین دلیل بنظر میرسه برای کارتهائی در این رنج قدرت ، مادربردهای 1156 اینتل و مدیوم رنج amd که لینک 8x8x دارند هم جوابگو هستند

دوستان اگر امروز فردا تست دیگه ای با این سخت افزار لازم دارند بفرمایند تا بگیرم :give_rose: