PDA

مشاهده نسخه کامل : صدای تیک تاک هارد

amirpcp30
26-09-10, 19:32
سلام
من هاردم چند ثانیه یک بار (بعضی وقت ها هم چند دقیقه ) یک دفعه صدای تیک تاک ساعت رو میده
مشکلش چیه؟
امکان داره اطلاعاتم بپره؟
اگه بپره امکان بازیابی هست؟
ممنون
:give_rose:

javadshahvand
27-09-10, 10:16
حتماً بکاپ بگیر مشکل از برد هاردت هست

amirpcp30
27-09-10, 10:39
ممنون جواب دادید
یعنی چی؟ من اگه بخواهم بک آپ بگیرم 2 ترابایت هارد دوباره باید بخرم
مشکلش چیه؟
از کجا مطمعن بشم اصلا مشکل داره یا نه؟
بازم ممنون

mehrdad_ab
27-09-10, 11:08
اول کابل برق رو از یه خروجی دیگه بهش بدین
بعد از ویروسی نبودن سیستم مطمئن شین
این مشکل ها به وفور دیده شده که هارد این صدا رو بده و به احتمالی هارد شما وسترن نیست ؟

amirpcp30
27-09-10, 13:34
فک نکنم خروجی فرق کنه پاورم هم 785 گرین هست
خیر سیگیته

mehrdad_ab
27-09-10, 15:13
منظور از خروجی احتمال قطعی برق منظور بود ، که از یه کابل دیگه برق بگیرین
چاره ای نیست ، باید بکاپ بگیرین ، حتی الامکان اط اطلاعات ضروری
اگه تهران هستید حضوری ببرید برای گارانتی و تأکید کنید که اطلاعاتش واستون مهمه
اگه خود سیلندرها مشکلی نداشته باشن ( بر اثر تکون خوردن و یا ضربه احتمالی به کیس ) احتمال بیشتر برمیگرده به برد هارد که اگه اینطوری باشه اطلاعاتتون رو میتونن حفظ کنن.

ashki1373
27-09-10, 15:26
سلام
هارد من هم موقعی که دار کار میکنه(مثل کپی کردن فایل ها) یه مقرار صدای خر خر میده
به نظرتون مشکلی نداره؟

amirpcp30
27-09-10, 15:55
سلام

اگه خود سیلندرها مشکلی نداشته باشن ( بر اثر تکون خوردن و یا ضربه احتمالی به کیس ) احتمال بیشتر برمیگرده به برد هارد که اگه اینطوری باشه اطلاعاتتون رو میتونن حفظ کنن.
منظورتون رو از برق فهمیدم گفتم مشکلی نداره ولی باشه یک بار دیگه با یک کابل دیگه تست می کنم
ببینید فک کنم اینطوری متوجه شدید که این هارد ماه ها کار کرده که باید بگم خیر این 1 ماه نیست داره کار می کنه
یعنی الان کلا مشکل داره؟

سلام
هارد من هم موقعی که دار کار میکنه(مثل کپی کردن فایل ها) یه مقرار صدای خر خر میده
به نظرتون مشکلی نداره؟
از شما که مشکلی نداره کلا هارد ها وقت کپی وقتی هدشون همش جابه جا میشه صدا میدن یک هارد کم و یک هارد زیاد البته با قدیمی تر شدن هم صداش بیشتر میشه

amirpcp30
27-09-10, 16:05
سلام

منظورتون رو از برق فهمیدم گفتم مشکلی نداره ولی باشه یک بار دیگه با یک کابل دیگه تست می کنم
ببینید فک کنم اینطوری متوجه شدید که این هارد ماه ها کار کرده که باید بگم خیر این 1 ماه نیست داره کار می کنه
ویروس هم نداره
یعنی الان کلا مشکل داره؟

سلام
به نظرتون مشکلی نداره؟
از شما که مشکلی نداره کلا هارد ها وقت کپی وقتی هدشون همش جابه جا میشه صدا میدن یک هارد کم و یک هارد زیاد البته با قدیمی تر شدن هم صداش بیشتر میشه

Labyrinth
27-09-10, 16:07
ببین عزیز من خودم هارد یک ترا و نیم دارم

شما اگر امکانش هست مدل دقیق هارت رو بزار تا ببینم جزو کدوم سری هست

اینجور بهتر میشه نظر داد ، توضیحات بیشتر هم بعد از اینکه مدل رو گفتید میدم

موفق باشی امیر

amirpcp30
27-09-10, 17:26
سلام
مدل ST32000542AS
از ظهر تا حالا صدا نداده کلا بعضی وقتها میده بعضی وقت ها نه (الان فن ها خاموشه درب بازه)
خب حالا چیکارش کنم؟
ممنون

Labyrinth
27-09-10, 18:42
عزیز اگر از ویندوز 7 استفاده میکنی برو توی تنظیماتش قسمت تغزیه و خاموش شدن هارد بعد از یک زمان رو غیر فعال کن

هارد شما سری LP هست و هارد های سری LP بخاطر اینکه هارد های پایدارتری باشند قابلیت تغییر دورو دارند
بعضی مواقع دورشون بالا پایین میشه و یک صدای تک تک میدن بعضی مواقع هم هد پارک میشه که این قضیه توی ویندوز هفت قابل کنترل تر هست

در کل زیاد نگران نباشید چون من 1.5 ترابایتیش رو دارم و هارد خوبی هست

موفق باشی

amirpcp30
27-09-10, 20:45
ممنون خیالم راحت شد
اما اون تنظیم برای خاموش شدن هارد بعد از چند دقیقه خود به خود خاموشه چون من برای درایو c یک ssd گرفتم
اونو روشن کنم بهتره؟ از این نظر میگم زیاد کاری به این هارد ندارم (اما وقتی مثلا نرم افزار اورست باز میشه اتوماتیک روشن میشه)
بازم ممنون

ehsan_1029
18-10-10, 00:15
هارد من هم بعضی وقت ها بو ق بوق میکنه.مطمئن هستم که صدا از هارد هست.فکر کنم مشکل از برقش باشه . آخه وقتی کابل برقش رو عوض می کنم برای یک مدت درست میشه.مدل هارد من ST3500410AS هست. لطفا نظر بدهید .مرسی.

amirpcp30
18-10-10, 07:22
سلام
فک کنم از همون کایلشه البته به پاور هم ربط داره
همین دو روز پیش یک سیستم هاردش صدا میداد (فک کنم خودش صدا میداد اولین باری بود که میدیدم هارد بیپ می کنه) خاموش کردم کابلشو قعط کردم دوباره زدم درست شد
البته بدسکتور هم گرفته بود
اینی که من میگم هارد 250 مکستور هست
اونی که تیک تاک می کرد 2 ترابایت بود که نمی دونم چطوری درست شده خودش الان صدای من نمی فهم ازش

ehsan_1029
18-10-10, 09:26
سلام
فک کنم از همون کایلشه البته به پاور هم ربط داره
همین دو روز پیش یک سیستم هاردش صدا میداد (فک کنم خودش صدا میداد اولین باری بود که میدیدم هارد بیپ می کنه) خاموش کردم کابلشو قعط کردم دوباره زدم درست شد
البته بدسکتور هم گرفته بود
اینی که من میگم هارد 250 مکستور هست
اونی که تیک تاک می کرد 2 ترابایت بود که نمی دونم چطوری درست شده خودش الان صدای من نمی فهم ازش

دوست عزیز کابل برقش رو که عوض می کنی برای یه مدت درست میشه ولی بعد از چند روز دوباره بوق بوق می کنه. به نظر شما پاور رو عوض کنم. چه پاوری خوبه. درضمن زیاد هم گرون نباشه.مرسی

nima_hl
18-10-10, 11:39
دوست عزیز کابل برقش رو که عوض می کنی برای یه مدت درست میشه ولی بعد از چند روز دوباره بوق بوق می کنه. به نظر شما پاور رو عوض کنم. چه پاوری خوبه. درضمن زیاد هم گرون نباشه.مرسی

کابلهای برق ساتا 2 مدل هستند 4 و 5 سیمه

اگر کابل شما 4 سیمه باشه و سیم نارنجی رو نداشته باشه میتونه مشکل ساز باشه و طول عمر هارد رو هم کم میکنه

4771

کابل برق استاندارد باید اینجوری باشه

4772

amirpcp30
18-10-10, 18:20
سلام
اول بگید این پاورتون چیه
شما چطوری برق پاورتون رو عوض می کنید؟ یعنی تبدیل ide به ساتا میزنید برای برق؟ اگه این کار رو می کنید که به هیچ وجه همین طور که نیما خان گفتند استفاده نکنید چون برق 3.3 ولت به هارد نمیرسه

ehsan_1029
18-10-10, 20:01
حق با شماست . الان که نگاه میکنم برق رو از این تبدیل به کابل برق ساتا که 4 سیمه هست استفاده کردم. البته پاورم برق ساتا از نوع استاندارد که 5 سیمه هست داره. الان اون رو وصل می کنم ببینم مشکل برطرف میشه یا نه. ایشالا که مشکل بر طرف بشه . مرسی از اساتید بزرگ

pouya adim
19-10-10, 07:44
اگه هاردت صدا میده امکان داره زربه دیده باشه اول چک دیسکش کن بعد دیفراگش کن البته کل درایواتو. اگه مشکلت برترف نشد به فکر پاور باش

ehsan_1029
20-10-10, 20:30
اگه هاردت صدا میده امکان داره زربه دیده باشه اول چک دیسکش کن بعد دیفراگش کن البته کل درایواتو. اگه مشکلت برترف نشد به فکر پاور باش

این صدا اون صدایی نیست که شما میگید.
بازم مرسی از راهنمایی

marzieh309
17-12-10, 16:51
سلام
چند روز پیش سیستم من چند بار ریست شد و بعد از ان هر از چند گاهی یکی صدای تیک از کیس شنیده میشود. اما من علت دقیقش را نمی دانم. از کجا باید بفمم که صدا از هارد است؟

amirpcp30
17-12-10, 17:24
سلام
منم چند وقت بود (وقتی این تاپیک رو زدم) این صدا رو داشتم همون اولایی که این هارد رو خریده بودم ولی نمی دونم چی شد درست شد بعد چند وقت اور کردم حدودا 2 هفته بعدش این صدا رو داشتم بعد هم اور رو غیر فعال کردم همه چیز مثل روز اولش اما بازم این صدا رو دارم شاید دوباره خودش درست بشه
وثتی اور بود وثتی روشن میشد فک کنم 3 بار وقتی می خواست بوت بشه کاری می کرد که انگار داره ریست میشه لامپ های روی مین هم روشن خاموش میشد نمی دونم مال همینه یا نه

marzieh309
17-12-10, 18:14
سلام. والا نمی دونم. این صدا به طور متوسط هر یک ساعت یکبار تولید میشه :)

amirpcp30
05-01-11, 10:48
سلام
هاردم بد تر شد فک کنم داره فرت میشه
وقتی روشن می کنم 4-5 بار تیک تاک می کنه وقتی داری آهنگ گوش می کنی یک دفعه یکی دو بار صدا میده وقتی پوشه باز می کنی هم یک دفعه صدا میده
اور هم نیست الان و دیفالته
ویندوز هم روی ssd هست
این مشکلو روی یکی از سیستم های اداره قبلا بود که مشکل از پاور بود که پاور رو عوض کردم درست شد البته تا عوض کردیم بد سکتور گرفته بود که با HDD Regenerator درست شد
اما سیستم خودم پاورش خیلی زیاده نمی دونم چرا این کار رو می کنه
سیستمی که الان دارم اینه:
cpu=core i7 930
main board=gigabyte x58A-ud3r
ram=patriot 3*2gb 1600 cl9
hard=2TB seaget
ssd:32GB a-data
vga=9500
colling cpu: V10
power=785b green
الان چون کیس درست و حسابی ندارم نه سی دی رایتر و نه رم ریدر و... ای هیچی وصل نیست فقط همون هایی که بالا گفتم
البته تا امشب یک گرافیک msi 460 hawk اضافه میشه به جای 9500 یکی msi 460 hawk هم تا آخر هفته هر وقت گیر بیارم میگیرم و میشه sli کیس هم میشه امروز یا فردا cosmos s
ممنون میشم راهنمایی کنید
با سپاس

nima_hl
05-01-11, 11:20
سلام
هاردم بد تر شد فک کنم داره فرت میشه
وقتی روشن می کنم 4-5 بار تیک تاک می کنه وقتی داری آهنگ گوش می کنی یک دفعه یکی دو بار صدا میده وقتی پوشه باز می کنی هم یک دفعه صدا میده
اور هم نیست الان و دیفالته
ویندوز هم روی ssd هست
این مشکلو روی یکی از سیستم های اداره قبلا بود که مشکل از پاور بود که پاور رو عوض کردم درست شد البته تا عوض کردیم بد سکتور گرفته بود که با HDD Regenerator درست شد
اما سیستم خودم پاورش خیلی زیاده نمی دونم چرا این کار رو می کنه
سیستمی که الان دارم اینه:
cpu=core i7 930
main board=gigabyte x58A-ud3r
ram=patriot 3*2gb 1600 cl9
hard=2TB seaget
ssd:32GB a-data
vga=9500
colling cpu: V10
power=785b green
الان چون کیس درست و حسابی ندارم نه سی دی رایتر و نه رم ریدر و... ای هیچی وصل نیست فقط همون هایی که بالا گفتم
البته تا امشب یک گرافیک msi 460 hawk اضافه میشه به جای 9500 یکی msi 460 hawk هم تا آخر هفته هر وقت گیر بیارم میگیرم و میشه sli کیس هم میشه امروز یا فردا cosmos s
ممنون میشم راهنمایی کنید
با سپاس

سلام

این صدا کاملا طبیعیه ، شما یه مدت که با هارد دومتون کار نکنید پارک ( خاموش ) میشه و وقتی فولدرشو باز کنید یا فایلی از روش بخونید اول باید استارت بشه که اون صدا ایجاد میشه

Labyrinth
05-01-11, 11:24
چقدر شما حساس شدید به این قضیه ، عزیز جان هارد بالاخره هدش کار میکنه موقع خوندن دیگه ، هد هم صدا داره قرار نیست هارد با حجم زیاد بی سروصدا باشه که : دی

سیستمتون هیچ چیزش نیست ، حالا انقدر خیال کنید چیزی هست که یک مشکل براتون پیش بیاد

بازم تاکید میکنم این صدای تیک تیک طبیعی هست و صدای هد و ... خود هارد هست

موفق باشید

amirpcp30
05-01-11, 11:42
سلام
ممنون
قبلا شاید اما الان طبیعی نیست
ببینید وقتی روشن می کنم 5-6 بار پشت سر هم این صدا رو میده
در power option چون ssd دارم تنظیمه که هیچ وقت خاموش نشه هارد در حین کار که هارد هم داره کار می کنه یکدفعه صدا میده نه اینکه کار نکنم بعد که اونم مال خاموش و روشن شدن هارده
با همین نرم افزار HDD Regenerator تست کردم چون هاردم 2 ترابایته خیلی طول می کشه و فقط گذاشتم تا 20000 مگابایت تست کنه بعد اومدم بیرون ( این نرم افزار به صورت بوتیبل از روی فلش یاسی دی کار می کنه) و تا 20000 مگابایت که رفت 12 تا delays detected پیدا کرد که هر بار یکی رو پیدا می کرد یک بار این صدا رو میداد یعنی اول صدا تیک تاک میداد بعد یکی به d اضافه میشد bad sector چیزی پیدا نکرد
حالا مشکل از چی هست؟
بازم ممنون
با سپاس

Amin123
05-01-11, 17:06
سلام دوستان............

چرا لقمه را دور سرتون میچرخونید شما؟؟؟؟ البته ببخشیدا......

در مورد هارد،وقتی صدای تق تق شنیدید،اولین چیزی که باید بهش فکر کنید بدسکتور هست که با همین نرم افزاری که دوستمون در پست قبل گفتند باید شناساییش کنیم.......HDD regenerator

کار این نرم افزار شناسایی بدسکتور های منطقی (و نه فیزیکی) و در حد امکان برطرف کردن و یا به اصطلاح ریکاور کردن آنها میباشد.......

این d که شما بهش اشاره کردید نشاندهنده سکتورهای خراب هست که اگر دیدید در قسمت پایینش ریکاور کرده بدونید که درست شده......

عوامل مختلفی هم میتونه باعث این مشکل بشه.....

بهترین نرم افزار هم برای این کار همین HDD REGENERATOR هست

Labyrinth
05-01-11, 17:13
مشکلی وجود نداره ، شدیدا بهتون پیشنهاد میکنم از اون نرم افزار استفاده نکنید چون فقط با فشاری که روی هارد وارد میکنید عمر هارد رو کمتر میکنید

وقتی میخواهید هارد رو تست کنید نرم افزار هایی مثل HD Tune وجود داره که سریع چک میکنند و اطلاعات خوبی هم در اختیارتون قرار میدن

اون نرم افزار هم در حد یک حرف هست بدسکتور گیری چون من این کار رو روی یک هارد انجام دادم درست بود وقتی کابل رو در آوردم دوباره زدم دوباره بدسکتور وجود داشت

به نظر من کمتر به این هارد گیر بدهید ، اگر نیازی به روشن بودن هارد نیست خوب کابلش رو کلا در بیارید

در کل گمون نمیکنم هنوز هارد شما نزدیک هارد 1.5 ترابایت من روشن مونده باشه

در هر حال موفق باشید

Amin123
05-01-11, 19:39
Labyrinth جان ضمن سلام و تشکر از شما بابت جواب هاتون،باید بگم که حرفتون اصلا مستند نیست....... کجا گفته شده که این برنامه برای هارد مشکل پیدا میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چون چراغ هارد روشن میمونه در حین کار نرم افزار باید بگی که بار زیادی روی هارد میگذاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه اصلا اینطور نیس........

اگر اینجوری باشه پس باید بگیم از هیچ نرم افزار مثلا گرافیکی نباید استفاده کرد چون بار زیادی رویی CPU قرار میده......

این نرم افزار کاملا تست شده هست و به خوبی هم جواب داده......

ممنون میشم اگه برای حرفتون یه منبعی را بگید

amirpcp30
05-01-11, 21:36
سلام
خیلی ممنون
ولی شما میگید این هارد چیزیش نیست این صدا ها از چی هست؟ چون میگم شاید قبلا طبیعی بوده اما الان زیاد شده
با hd tune تست بگیرم مشکلات همه معلوم میشه؟
ممنون

amirpcp30
19-01-11, 08:24
سلام
من بعد از اینکه گفتید مشکل نداره هارد من دیگه بیخیال شدم و کلا وقتی صدا میداد برام فرقی نمی کرد :wink:
البته بگم قبلش هم تست کردم چون گفتم شاید به خاطر برق پاور یا کابل باشه که کابلو عضو کردم و همین طور کابل برق پاور و بازم صدا میداد
روی یک سیستم دیگه هم امتحان کردم باز هم همین مشکل بود
کلا من وقتی تست می کردم صدای اولو نادیده میگرفتم که برای روشن شدن هست اگه بعد از اینکه هارد روشن میشد باز هم صدای پی در پی میداد میفهمیدم همان مشکل هست
خب همون طور گفتم چند وقتی بیخیال شدم از صداش اما امروز همین طوری اومدم با این هارد mp3 گذاشتم یک دفعه میدیدم وسط کار یک دفعه صدا میده و mp3 یکی دوبار یک لحظه تیک میزد (البته این قبلا هم اتفاق افتاده بود) اما چیزی که جالب بود یک دفعه mp3 قعط شد من باز هم گفتم ولش بیخیال و زدم بازم پخش بشه اما jet audio ارور داد منم ok کردم انگار که mp3 پاک شده بود همچین چیزی رفت mycomputer دیدم درایو هام نیست :1. (27):
رفتم device manager که غیر فعال کنم و بعد فعال که اول scan کردم و مثل اینکه پیداش کرد دوباره و اومد البته خیلی با سرعت پایین بود انگار من متوجه نشدم و اومدم غیر فعال کردم بازم خیلی سرعت پایین بود و ریست خواست و منم زدم خیر و بعد زدم همون فعال و بازم ریست را زدم خیر که انگار سرعتش بهتر شد تا درایو f رو خیلی سرعت پایین می اورد در mycomputer اما بعدش سریع بقیه هم اومدن
الان میدونم دیگه یک مشکلی داره :yes:
راهی هست برای درست شدنش؟
حالا خدا رو شکر که برای ویندوز ssd دارم وگر نه شاید خیلی وقت پیش ها سوخته بود
من اصلا به این هارد فشار نیاوردم و اصلا ویندوز هم که روش نصب نیست از power option هم که چون ssd دارم تنظیمه که هیچ وقت خاموش نشه و هیچ وقتم فرمت نکردم جر همون بار اولی که گرفتمش و برای پارتیشن بندی دیفراگ هم هر ماه پیکبار کردم فک نکنم تا حالا هیچ هاردی رو اینقد نگهداری کرده باشم
منتظر راهنمایی دوستان هستم
ممنون
با سپاس

Labyrinth
19-01-11, 10:23
در حال حاضر شما بهتره یک هارد دیگه تهیه کنید و اطلاعاتون رو بریزید روی اون ، اطلاعات چیز ریسک پذیری نیست ؛ خود شخص من یکبار که نمونه کارهام و خیلی موارد که هنوز در حسرت اونا هستم پاک شد

بعد از اینکه این کار رو انجام دادید هارد رو بفرستید گارانتی تا تست بشه و نظر بدن در موردش

در حال حاضر من فقط این پیشنهاد رو میدم و دیگر هیچ !!

موفق باشید

amirpcp30
19-01-11, 11:48
سلام
ممنون جواب دادید
آخه 2 ترابایت حجم کمی نیست من راحت کپی کنم (البته 1.5 فقط استفاده میشه)
راهی هست مطمعن بشوم که کلا خرابه یا می خواهد خراب بشه یا .... ؟
اگه بدم گارانتی اصلا درست می کنن یا تعویض یل فقط الکی میفرستم و خراب تر بعدا تحویل میدهند؟ (گارانتی یادم نیتس چی هست کارتشم ندیدم یادم نیست اصلا بهم کارت دادند یا نه )
ممنون

Labyrinth
19-01-11, 12:48
والا کار هارد مشخص نیست و بیشتر مواقع غیر قابل پیش بینی ، درسته که حجم بالاست ولی در نظر بگیرید اگر خدایی ناکرده مشکلی پیش بیاد چه اتفاقی میفته
هارد تیک زدنش خیلی دلایل داره مثلا کابل اطلاعات و تا شودنش یکی از دلایل هست ، دیگری ویروس که یکسری توی هارد بچرخه و ... ، یکی آنتی ویروس فضول که بازم توی هارد بچرخه و یکسره هارد رو توی حالت فعال نگهداره
الان شما چند وقته این هارد رو دارید ؟ هر چند وقت یکبار سیستم رو خاموش میکنید ، چه سیستم عاملی استفاده میکنید ، پاورتون چی هست ، کیستون چی هست ، میزارن فراخوان شدن اصلاعات از روی هارد روزانه چقدر هست ، درایور چیپ ست مادربرد رو نصب کردید

چه هاردی کنار این هارد قرار داره و چقدر حجمش هست ، آیا هارد رو جا به جا میکنید ، آیا اقدام به در آوردن هارد در حالتی که سیستم روشن هست کرده اید و ....
همه ی اینها و خیلی های دیگه مربوط میشن به اینجور مسایل و باید به جواب برسید در موردشون
اینها رو جواب بدید تا دلیل رو پیدا کنیم

designme
19-01-11, 13:55
سلام
من بعد از اینکه گفتید مشکل نداره هارد من دیگه بیخیال شدم و کلا وقتی صدا میداد برام فرقی نمی کرد :wink:
البته بگم قبلش هم تست کردم چون گفتم شاید به خاطر برق پاور یا کابل باشه که کابلو عضو کردم و همین طور کابل برق پاور و بازم صدا میداد
روی یک سیستم دیگه هم امتحان کردم باز هم همین مشکل بود
کلا من وقتی تست می کردم صدای اولو نادیده میگرفتم که برای روشن شدن هست اگه بعد از اینکه هارد روشن میشد باز هم صدای پی در پی میداد میفهمیدم همان مشکل هست
خب همون طور گفتم چند وقتی بیخیال شدم از صداش اما امروز همین طوری اومدم با این هارد mp3 گذاشتم یک دفعه میدیدم وسط کار یک دفعه صدا میده و mp3 یکی دوبار یک لحظه تیک میزد (البته این قبلا هم اتفاق افتاده بود) اما چیزی که جالب بود یک دفعه mp3 قعط شد من باز هم گفتم ولش بیخیال و زدم بازم پخش بشه اما jet audio ارور داد منم ok کردم انگار که mp3 پاک شده بود همچین چیزی رفت mycomputer دیدم درایو هام نیست :1. (27):
رفتم device manager که غیر فعال کنم و بعد فعال که اول scan کردم و مثل اینکه پیداش کرد دوباره و اومد البته خیلی با سرعت پایین بود انگار من متوجه نشدم و اومدم غیر فعال کردم بازم خیلی سرعت پایین بود و ریست خواست و منم زدم خیر و بعد زدم همون فعال و بازم ریست را زدم خیر که انگار سرعتش بهتر شد تا درایو f رو خیلی سرعت پایین می اورد در mycomputer اما بعدش سریع بقیه هم اومدن
الان میدونم دیگه یک مشکلی داره :yes:
راهی هست برای درست شدنش؟
حالا خدا رو شکر که برای ویندوز ssd دارم وگر نه شاید خیلی وقت پیش ها سوخته بود
من اصلا به این هارد فشار نیاوردم و اصلا ویندوز هم که روش نصب نیست از power option هم که چون ssd دارم تنظیمه که هیچ وقت خاموش نشه و هیچ وقتم فرمت نکردم جر همون بار اولی که گرفتمش و برای پارتیشن بندی دیفراگ هم هر ماه پیکبار کردم فک نکنم تا حالا هیچ هاردی رو اینقد نگهداری کرده باشم
منتظر راهنمایی دوستان هستم
ممنون
با سپاس
سلام
به نظر من همونطور که Labyrinth هم گفتن بهتره یه هارد دیگه تهیه کنید و حتما بکاب بگیرید
عموما هارد دیسک ها با حجم فضای زیاد(بالای 500) سروصدا هم زیاد میدن
این تیک و تاک ها تو هاردای مثلا maxtor زیاد هستن که اکثرا اهمیت نداره و باعث خرابی و lost و اینجور چیزا نمیشه
همه درایواتون رو حتما چک دیسک بکنید و دوباره برسی کنید
احتمالا زیاد reset میکنید و reset زیاد هم به هارد و اطلاعاتش صدمه میزنه

amirpcp30
19-01-11, 21:55
سلام

والا کار هارد مشخص نیست و بیشتر مواقع غیر قابل پیش بینی ، درسته که حجم بالاست ولی در نظر بگیرید اگر خدایی ناکرده مشکلی پیش بیاد چه اتفاقی میفته
اگه مجبور بشم بدم گارانتی حتما همچین کاری می کنم

هارد تیک زدنش خیلی دلایل داره مثلا کابل اطلاعات و تا شودنش یکی از دلایل هست
همان طور که گفتم روی یک سیستم دیگه هم تست کردم

دیگری ویروس که یکسری توی هارد بچرخه و ... ،
آنتی ویروس روش دارم و اگرم اینطور باشه در حالت بوت که نباید همش صدا بده

یکی آنتی ویروس فضول که بازم توی هارد بچرخه و یکسره هارد رو توی حالت فعال نگهداره
بازم در حالت بوت نباید صدا بده و فک نکنم ناد 32 همچین کاری بکنه

الان شما چند وقته این هارد رو دارید ؟
دقیق یادم نیست ولی فک کنم 3-4 شایدم 5 ماه

هر چند وقت یکبار سیستم رو خاموش میکنی
فرق می کنه چه روز هایی باشه بیشتر صبح تا شب یا ظهر تا شب روشنه
در مواردی خیلی کم شب تا صبح هم روشنه

چه سیستم عاملی استفاده میکنید
ویندوز 7

پاورتون چی هست ،
green 785b

کیستون چی هست
الان cosmos s قبلا الگانس معمولی که روی هر دو صدا میداد (تازه کیس تعویض کردم) بیرون از کیس هم چند قت بود همین طور

میزارن فراخوان شدن اصلاعات از روی هارد روزانه چقدر هست
خیلی کم شایدم هیچی چون ویندوز روش نیست بعضی روز ها 100-200 مگ فیلم دانلود می کنم و میریزم بعضی روز ها هیچی و بعضی روز ها شاید یک dvd نرم ازفزار یا ... که البته شاید 2 هفته یک بار باشه

درایور چیپ ست مادربرد رو نصب کردید
تا اونجایی که یادمه ویندوز 7 خودش نصب کرد و من چون مینم جدید بود خودمم نصب کردم

چه هاردی کنار این هارد قرار داره و چقدر حجمش هست
هیچ هاردی به طور دائم کنارش نبوده فقط ssd 32 a-data و اگه هارد کنارش نصب کنم در حد 1 روز اون هر ماه شاید یکبار

آیا هارد رو جا به جا میکنی
من وقتی هارد رو خریدم بردم یک جادیگه بعد از اونجا که اومدم خانه هنوز هیچ جا نرفته و مخصوصا الان که این کیسو گرفتم با این وزنی که هست و با این وساایل عمرا از همین حالا هم بخواد جایی بره

آیا اقدام به در آوردن هارد در حالتی که سیستم روشن هست کرده اید و ....
نه دیگه فقط اگه روزی خواستم بدسکتور بگیره حتما این کار رو می کنم

سلام
به نظر من همونطور که Labyrinth هم گفتن بهتره یه هارد دیگه تهیه کنید و حتما بکاب بگیرید
عموما هارد دیسک ها با حجم فضای زیاد(بالای 500) سروصدا هم زیاد میدن
این تیک و تاک ها تو هاردای مثلا maxtor زیاد هستن که اکثرا اهمیت نداره و باعث خرابی و lost و اینجور چیزا نمیشه
همه درایواتون رو حتما چک دیسک بکنید و دوباره برسی کنید
احتمالا زیاد reset میکنید و reset زیاد هم به هارد و اطلاعاتش صدمه میزنه
اره خیلی وقت پیش به خاطر اور مجبور بودم همش ریست کنم اما خیلی از مواقع کابل هاشو قعط می کرد
مکستور هم داشتم کلا اولین هاردی هست که داره و این چنین صدایی میده (هارد مکستور هم دیدم که همچین صدایی میده اما به خاطر پاور بوده و روی یک سیستم دیگه جواب میداده و اصلا بالا نمیامد اون هارد که بدسکتور هم گرفته بود)
ممنون
با سپاس

amirpcp30
22-01-11, 16:15
سلام
هاردم اینقد دیروز خراب شد که گفتم باید امروز 100 درصد بک آپ بگیرم
وقتی سیستم روشن میشد برای چک خیلی طول میکشید همش هارد صدا میاداد انگار چیزی را نمی توانست بخواند بعد صدا قعط میشد انگار که خوانده میشد و ادامه میداد در لود ویندوز هم خیلی عملکرد ssd رو کند کرده بود و بازیی هم خواستم بیارم بالا که فوق العاده طول میکشید مثلا لود gta قبلا حدود 10-15 ثانیه بود دیروز شده بود بالای 30-40 ثانیه (بازی ها در درایو d یعنی اولین درایو هارد هستند)
اما امروز اصلا سیستم رو روشن نکردم اولین کاری که کردمهارد رو از سیستم جدا کردم گذاشتم روی یک سیستم دیگه گفتم مثلا درایو d رو انتقال بدم بعد همون درایو رو فرمت کنم و بعد فایل ها رو سر جاش بریزم ببینم بهتر میشه یا نه اما اصلا انگار نه انگار که این هارد خرابه و روی اون سیستم عالی کار می کرد فقط چند دقیقه یک بار یک صدای تیک میزد البته من درایو d رو انتقال دادم و بعد فرمت و بعد هم سرجاش ریختم تست hdtune هم گرفتم کامل سبز بود اما دیروز که با سیستم خودش تست کرده بودم همش قرمز بود و کمی زرد و خیلی خیلی کم سبز (منظورم همون خانه های کوچیک که در hdtune نشان میده)
بعد گفتم شاید مال سیستم هست با اینکه قبلا این هارد رو روی یک سیستم دیگه تست کرده بودم و مشکل رو دیده بودم بازم
بعد دوباره هارد رو روی سیستم خودش گذاشتم و دیدم انگار معجزه شده و واقعا هارد درست شده و فقط مثل همون سیستم چند دقیقه یک بار یک صدای تیک میزنه وگر نه بقیش دیگه درسته
ببخشید مشکل از همون هارده؟ یعنی به خاطر اینکه از دیروز تا امرور حدودا 10 ساعت خاموش بوده درست شده (البته همیشه همین قد خاموشه اما اینبار مثل اینکه فرق کرده)؟
الان می توانم بهش اعتماد کنم و میگید که مشکلی نداره یا دوباره برم سراغ بک آپ ؟
میدونید مشکل از چی هست؟
ممنون
با سپاس

Labyrinth
22-01-11, 17:05
به نظرم شما اول برید از اول تاپیک نوشته های خودتون رو بخونید و بعد جواب ها ، اینجوری بهتره

amirpcp30
22-01-11, 18:29
سلام
ببخشید منظورتون رو متوجه نشدم برای چی اینکار رو بکنم؟
حدودا خیلی هاشونو یادمه

Labyrinth
22-01-11, 19:42
اگر به هارد شک دارید بکاپ بگیرید و اگر از بابت هارد الان خیالتون راحت شده و به نظرتون مشکلی نداره بکاپ نگیرید
من نمیتونم بصورت قطعی هیجی بگم چون نه با هارد شما سرکار دارم و نه وضعیت سیستم شما رو میدونم
از این رو فقط این حرکت وابسته هست به خود شما که چه تصمیمی اتخاذ کنید

action1
29-01-11, 18:16
سلام به شما دوستان عزیز. من یه هارد وسترن دیجیتال یک ترابایت black خریدم اما یه صدای خر خر میکنه میخواستم بدونم که این صدا طبیعی است یا نه ؟ و در آخر آیا این هارد خوبی است یا نه ؟ اگر اطلاعاتی در مورد این هارد دارین خوشحال میشم راهنمایی بفرمایید. راستی شنیدم که این هارد دو هد داره آیا درسته یا نه ؟ ممنون میشم توضیحاتی بدین . با تشکر از شما دوستان و اساتید محترم و گرامی

saeid pc
29-01-11, 23:00
هاردتونو یکبار def کنین.
راست کلیک روی هر درایو و properties-tools-chek
نباید صدا بده.
هارده خوبیه.
اگر درست نشد ببر گارانتی اگر هنوز داره.

nima_hl
30-01-11, 01:56
سلام به شما دوستان عزیز. من یه هارد وسترن دیجیتال یک ترابایت black خریدم اما یه صدای خر خر میکنه میخواستم بدونم که این صدا طبیعی است یا نه ؟ و در آخر آیا این هارد خوبی است یا نه ؟ اگر اطلاعاتی در مورد این هارد دارین خوشحال میشم راهنمایی بفرمایید. راستی شنیدم که این هارد دو هد داره آیا درسته یا نه ؟ ممنون میشم توضیحاتی بدین . با تشکر از شما دوستان و اساتید محترم و گرامی

سلام

صدای خر خر این مدل طبیعیه ( به شرطی که خیلی زیاد نباشه ) و جزو هاردهای پر صداست

هارد خوبیه و سرعت و طول عمر مناسبی داره

اگر اشتباه نکنم این هارد 2 پلیت و 4 هد داره

action1
30-01-11, 11:33
سلام به دوست عزیزم جناب آقای نیما . از شما متشکرم به خاطر جوابهای خوبی که میدین منو شرمنده خودتون میکنید.
میتونم بپرسم که پلیت به چه معنی هست ؟ آیا هارد بهتر از این هم وجود داره اگه امکان داره مدل و برندش رو لطف کنید ؟
در مورد رم هم سوالی داشتم اینکه آیا رمهای کروشیال خوبند یا نه ؟ یه مدل بدون هیت سینگ یکی از بچه های بازار بهم معرفی و تعریف کرد من هم خریدم اما نمی دونم چرا به دلم نمیشینه و فکر میکنم خوب نباشه اگه امکان داره راهنمایی بفرمایید و توضیحاتی در مورد این رم . ( کروشیال 2 عدد 2 گیگ 1333 ) .
با تشکر فراوان از شما دوست و استاد خوبم

راستی فراموش کردم. هاردی که گفتم زمانی که پوشه ای باز میکنی یا اطلاعاتی رو میخونه خر خر صدا میکنه و وقتی پوشه عکسی رو میخوای باز کنی اگه تعداد پوشه ها زیاد باشه زمان می بره تا باز کنه آیا طبیعی است یا نه ؟ احساس میکنم سرعتش نسبت به هاردهای معمولی یکی است اما توی کپی سرعت خوبی داره ؟

nima_hl
30-01-11, 12:44
سلام به دوست عزیزم جناب آقای نیما . از شما متشکرم به خاطر جوابهای خوبی که میدین منو شرمنده خودتون میکنید.
میتونم بپرسم که پلیت به چه معنی هست ؟ آیا هارد بهتر از این هم وجود داره اگه امکان داره مدل و برندش رو لطف کنید ؟
در مورد رم هم سوالی داشتم اینکه آیا رمهای کروشیال خوبند یا نه ؟ یه مدل بدون هیت سینگ یکی از بچه های بازار بهم معرفی و تعریف کرد من هم خریدم اما نمی دونم چرا به دلم نمیشینه و فکر میکنم خوب نباشه اگه امکان داره راهنمایی بفرمایید و توضیحاتی در مورد این رم . ( کروشیال 2 عدد 2 گیگ 1333 ) .
با تشکر فراوان از شما دوست و استاد خوبم

راستی فراموش کردم. هاردی که گفتم زمانی که پوشه ای باز میکنی یا اطلاعاتی رو میخونه خر خر صدا میکنه و وقتی پوشه عکسی رو میخوای باز کنی اگه تعداد پوشه ها زیاد باشه زمان می بره تا باز کنه آیا طبیعی است یا نه ؟ احساس میکنم سرعتش نسبت به هاردهای معمولی یکی است اما توی کپی سرعت خوبی داره ؟

خواهش میکنم گرامی

لطفا یه تاپیک جدید باز کنید که مطالبتون با تاپیک دوستمون تداخل نکنه