ورود

مشاهده نسخه کامل : GTX465 vs GTX460

amirpcp30
22-09-10, 07:43
سلام
من 2 هفته پیش می خواستم 460 بگیرم اما گیرم نیومد مجبور شدم 465 بگیرم
میدونم که خیلی خنک تره 460 اما برام از نظر خنک بودم مهم نیست همین طور قیمت چون اینم می دونم که نسبت به قیمتش خیلی خوبه 460
می خواستم ببینم بالاخره کدوم قویتره؟ اگه 460 قویتره مگه انویدیا به ترتیب در هر سری مدل هاشو نمی سازه پس چطور 460 قویتر از 465 شده؟
ممنون
:give_rose:

amirpcp30
25-09-10, 08:39
یعنی کسی اینجا از این 2 گرافیک چیزی نمی دونه؟ :1. (32):
اگه یک گرافیک 460 و یک 465 با هم sli بشن بهتره یا دو تا 465 ؟ (در اینده می خواهم این کار رو بکنم)

JEskandari
25-09-10, 10:00
دوست عزیز قابلیت Tesselation توی GTX465 بهتر هست چون که تعداد Polymorph Engine توی 465 بالاتر هست
ولی بطور کلی قدرت کلی توی بازی در GTX460 بالاتر هست چون بخاطر تغییر ساختار هسته میزان Texture Filrate
و میزان انتقال داده حافظه افزایش یافته .

البته در کل این دو کارت به اندازه یک مو از لحاظ قدرت با هم فاصله دارن . ولی تفاوت عمده اونها توی هسته هست
که GTX465 از هسته GF100 استفاده کرده وGTX460 از برادر کوچکتر اون که GF104 هستش
تفاوت دیگر هم میزان مصرف و حرارت کارتها هست که GTX104 در حد 40-50 وات کمتر برق مصرف میکنه و خنکتر هست .
در ضمن چون GF104 تهیه اش ارزانتر از GF100 است و کمتر 2/3 آن ترانزیستور داد قیمت GTX460 کمتر است

البته اینها در فرکانس دیفالت بوده ولی اگر شما اقدام به اورکلاک کارت کنید به دلیل اینکه کارت GTX460 توانایی بالاتری در
اورکلاک دارد لذا اندکی نتیجه بهتر بعد از اورکلاک میتوان از آن گرفت.

JEskandari
25-09-10, 10:02
راستی بعضی از کارتهای GTX465 (در مورد Pny و ASUS و گالاکسی اینرا شنیده ام) قابلیت تبدیل به GTX470 دارند
آیا سما این مورد را امتحان کرده اید ؟

amirpcp30
25-09-10, 10:35
از من که zotac هست چطوری باید امتحان کنم؟
خیلی خیلی ممنون کخ راهنمایی کردید در مورد این 2 گرافیک
اینطوری خیالم هم راحت شد که 465 بهتره (البته شاید 460 حدود 1 فریم توی بعضی بازی ها بیشتر بگیره (توی بنچ ماک ها مشخصه) ولی 465 یک چیز دیگس)
در مورد مصرف مشکلی ندارم و دما هم اینطور معلومه خود این چیپ خیلی سخته سوختنش
دمای من در حالت عادی 57-63 هست در در یک ساعت بازی حداکثر به 95 میرسه و توی سایتش نوشته تا 105 هم مشکلی نداره
اما دمای حالت عادی مشکل نداره؟
پس اینطور معلومه اگه خواستم یک گرافیک دیگه بگیرم 465 باز بگیرم برای sli درسته؟
ممنون

JEskandari
25-09-10, 14:38
خوب اگه شما میخواهید SLI کنید باید حتما 465 بگیرید و با 460 نمیشه چون هسته ها اصلا با هم فرق دارند

در مورد Unlock کردن شما اول یک عکس از پشتکارتت که برد مشخصه بگذار تا ببینم چند تا چیپ رم داره

برای این کار بیوس گرافیک را پاک میکنند که پاک کردن حتما باید بطور کامل EEEprom را هم پاک کنه
بعد بیوس 470 را فلاش میکنند

راستی اگه یک اشتباه کوچک یک جا صورت بگیره اونوقت شما صاحب یک آجر سیاه خیلی قشنگ به
قیمت سیصد و خورده ای هزار تومان میشوی

amirpcp30
25-09-10, 15:07
خب sli انشاالله چند ماه دیگه همین سیستم رو هم گرفتم زیادیمه پول مفت دادم
در مورد دما هم اگه نظرتون رو بگید ممنون میشم
مگه گرافیک ها هم آنلاک میشن؟
خب اینکه گرافک تبدیل به 470 میشه یعنی سرعت کلاهاشون یکی میشن؟ مگه این 2 تا از نظر معماری یکی هستند؟ (من الان سایت انویدیا برام باز نمیشه) دا هم بیشتر میشه دیگه درسته؟ فایل بایوس برند های متلف با هم فرق می کنن؟

قیمت سشصد و خورده ای
چون کرمان گرفتم شد 390 اگه تهران میگرفتم 30 تومنی ارزون تر میشد فک کنم
عکس هم اگه لازم ش بعدا میگیرم میزارم

JEskandari
25-09-10, 15:12
قدیما مشد آنلاک کردشان ، مثل اینکه اخیرا بعضی ها را هم میشه
اون کارت داغ هست کاریشم نمیشه کرد مگر یک فن خوب بدی از خارج براش بیارن
یعنی همه چیز 465 میشه عین 470 وگرنه اورکلاک کردن 465 به سرعت 470 که کاری نداره
هسته هردوتا یکی ولی توی 465 یک مقدار بیشتر از 470 هسته را غیر فعال کردن

shayan08
25-09-10, 15:13
کارتهای 465 asus با این برنامه قابل تبدیله اما فقط بعضی از بج نامبرها آنلاک میشه به 470
Only the registered members can see the link
کسایی که میخوان از این برنامه استفاده کنن و مارک گرافیکشون asus نیست میتونن اول بایوس کارتشون رو به بایوس asus اپدیت کنن.

JEskandari
25-09-10, 15:16
راستی یک خبر خوشم بهت بدم اون زمان که اون کارت را گرفتی 390 توی تهران میتونستی
gainward GTX470 را بگیری 390 تومان:wink:

JEskandari
25-09-10, 15:18
کارتهای 465 asus با این برنامه قابل تبدیله اما فقط بعضی از بج نامبرها آنلاک میشه به 470
کسایی که میخوان از این برنامه استفاده کنن و مارک گرافیکشون asus نیست میتونن اول بایوس کارتشون رو به بایوس asus اپدیت کنن.

البته اون برنامه اونجوری که من فهمیدم اگه کارتهای دیگه را هم با بیوس اسوس فلاش کنید با اون کارتها هم امکان داره جواب بده

amirpcp30
25-09-10, 17:59
ممنون
ولی این خبری که دادید خوش بود؟ که میگید تهران 470 میشد بگیرم؟ این یعنی حالم گرفته شد که از تهران نگرفتم (البته وقتی چیپشون یکی چه فرقی می کنه خب)
خب دما الان مشکلی اینجا دنمی کنه بسوزه؟ (همون دماهایی که در صفحه ی قبل دادم)
خب فک کنم به خاطر دمای چیپ در 465 بعضی چیز ها غیر فعال شده درسته؟
خب به نظرتون 470 بکنم تاثیری داره یا کلا بیخیال بشم (حالا میگم خوب شد 460 نخریدم ایول که گیر نیومد 465 گرفتم)
البته ببخشید دیر جواب دادم اینترنتم سرعتش اینقد پایین اومده بود که تاپیک رو هر کار می کردم فقط تا نیمه باز میشد
ممنون

amirpcp30
26-09-10, 07:57
سلام
من توی سایت ها کمی نگاه کردم ببینم چطوری میشه 465 رو به 470 تبدیل کرد
اما اینجا کلا تعداد system processor رو و Memory Bus Width رو از 470 بیشتر از 465 زده:
و اگه بشه تبدیل کرد که خیلی خوبه چون توی لینک پایین هم نشون میده که فقط حدود 3 درجه در بازی ها دمای 470 بیشتر از 465 هست:
در فریم هم حدود 10 فریم 470 بیشتر از 465 است که واقعا خیلیه
از گارانتی هم خارج نمیشه؟
الان چی کار کنم اون لینکی که دادید دانلود کنم و بایوس رو فلش کنم؟
بعد مشخصات گرافیک رو بخواهم نگاه کنم میزنه ایسوس 470 ؟ (ولی دیگه با جعبش نمی خونه )

JEskandari
26-09-10, 11:06
سلام
من توی سایت ها کمی نگاه کردم ببینم چطوری میشه 465 رو به 470 تبدیل کرد
اما اینجا کلا تعداد system processor رو و Memory Bus Width رو از 470 بیشتر از 465 زده:
و اگه بشه تبدیل کرد که خیلی خوبه چون توی لینک پایین هم نشون میده که فقط حدود 3 درجه در بازی ها دمای 470 بیشتر از 465 هست:
در فریم هم حدود 10 فریم 470 بیشتر از 465 است که واقعا خیلیه
از گارانتی هم خارج نمیشه؟
الان چی کار کنم اون لینکی که دادید دانلود کنم و بایوس رو فلش کنم؟
بعد مشخصات گرافیک رو بخواهم نگاه کنم میزنه ایسوس 470 ؟ (ولی دیگه با جعبش نمی خونه )

دوست عزیز مطمینا از گارانتی خارج میشه . ثانیا شما اول چک کنید که آیا کارت شما 10 تا چیپ حافظه داره
یا 8 تا که اگه 8 تا بود نمیشه تبدیل کرد.
در ضمن اینکار خطر از کار افتادن کارت گرافیک داره که فلاش کردن مجدد اون ممکن برای شما سخت باشه

amirpcp30
26-09-10, 11:47
در سته که با اینکه از گارانتی دیگه فرت میشه ولی می خواهم بدونم کلا چی به چیه
خب از کجا بفهمم 10 چیپ داره یا 8 تا؟
این 10 چیپ یعنی سرعتش هم بهتر از 8 چیپ هاست؟
از کجاش باید عکس بگیرم؟
ممنون

shayan08
26-09-10, 16:08
در سته که با اینکه از گارانتی دیگه فرت میشه ولی می خواهم بدونم کلا چی به چیه
خب از کجا بفهمم 10 چیپ داره یا 8 تا؟
این 10 چیپ یعنی سرعتش هم بهتر از 8 چیپ هاست؟
از کجاش باید عکس بگیرم؟
ممنون
تعداد چیپهای رم روی کارت گرافیکو بشمار . در کل بایوس آپدیت کردن ریسک داره حتی مادربورد. سرعت 10 چیپ و 8 چیپ یکی چون 2 تاش قعطه و مربوط 470 میشه

amirpcp30
26-09-10, 16:30
شمردن رو که بلدم
منظورم اینه کدوم ها هستن ؟ همون ای سی های کوچیک؟ کجا هستند ؟ اون قاب رو باید بر دارم داخلش رو نگاه کنم یا از پشت کارت دیده میشه؟
نمیشه یک طوری فعالشون کرد؟
ممنون

amirpcp30
01-10-10, 12:22
بازم سلام
عکس هم از گرافیک گرفتم: (کیفیت عکس ها رو برای اینکه حجم بیاد پایین کم کردم)
من بازش کردم مشکلی برای گرانتی نداره؟ (البته بستمش الان)
وقتی بازه هوا کامل جریان نداره خیلی گرم میشه وقتی بازه)
خب حالا چند تا داره؟ (من که هیچ مموری ندیدم البته اگه شکلشون مثل 9800 یا 8400 باشه چون مموری اونا رو میشناسم)
ممنون

JEskandari
02-10-10, 13:02
خوب شما برای دیدن چیپ های مموری باید heatSink را بردارید (با برداشتن اون و دیدن شماره سریال GPU دقیقا میشه گفت که Unlock میشه یا نه)
البته من این جای پایه های چیپ رم را تونستم بشمارم البته در این زمینه یکی از دویتان که واردتر هست بهتر میتونه نظر بده

amirpcp30
02-10-10, 18:34
سلام
ممنون که جواب دادید
خب خیلی خوب شد که 10 تا چیپ داره
اما من به خاطر مشکل گارانتی و بالا بودن قیمت این گرافیک فعلا این کار رو نمی کنم چون زیاد توی این کار هم وارد نیستم و دماش هم خب میره بالا و همین طوری هم بالا هست
بازم ممنون

amirpcp30
18-10-10, 18:39
بازم سلام
اینطور که من تحقیق کردم همه میگن توی سری 400 فقط 460 خوبه اما 465 به خاطر دماش در برابر 460 بدرد نمی خوره
اما اگه من تبدیل کنم به 470 دیگه نه تنها ضرر نکردم بلکه اینطوری به نفعمم شده
خب دما گرافیک در حالت عادی 60 و در حالت لود حداکثر 95 هست و به هیچ عنوان بالاتر نمیره حتی اگه 1 ساعت occt کار کنه
در ضمن اگه درب کیس باز باشه خیلی دمای گرافیک کمتر میشه در حد 51-52 که به خاطر کیسه فک کنم اما یک فن بالا داره یک 12 سانت عقب و یک 12 سانت جلو و 2 تا 9 سانت بغل کیس داره
اما من همین که فیوژن تولید بشه میگیرم که مطمعنن خیلی بهتر هم میشه دما
حالا می خواهم نبدیل کنم به 470 و چند سوال:
1- دما حدودا چقد بالاتر میره؟
2- یعنی گرافیم 465 با 470 هیچ فرقی نمی کنه فقط بعضی چیز ها رو غیر فعال کردند؟
3- اگه اشتباه فلش کنم یا مشکلی پیش بیاد میشه یک طوری به حالت اول برگردوند؟ (از نظر برق رفتن مطمعنن چون ups گرفتم )
4- آپدیت بایوس همین زوتک نیست؟ حتما باید asus بشه؟
ممنون

JEskandari
18-10-10, 22:05
راستش من یک مقدار در این زمینه تحقیق کردم اونجوری که فهمیدم بعضی کارتهای ASUS با برنامه خود ASUS تبدیل میشه
کارتهای PNY با برد سیاه تبدیل میشه
تمام کارتهای PointOfView تبدیل میشه
کارتهای MSI GTX465 TwinFrozeR II مدل برنزی رنگ هم تبدیل میشه

به تعداد کن کارتهای برندهای دیگه با برنامه ASus هم تبدیل شدن .

اگه کارت خراب بشه موقع فلاش کردن میشه برگردوند ولی یک مقدار دردسر داره و نیاز به یک کارت گرافیک ATI هست
اگر تبدیل با موفقیت صورت بگیره کارت کاملا همانند GTX470 میشه.

در صمن چرا شما فکر میکنید با GTX465 ضرر کردید به هر حال قدرت محاسباتی کارت شما از GTX460 من بالاتر هست و این
امر خودش را در Unigine Heaven نشان میده که کارت شما 5Fps از کارت من بالاتر هست. (در حالت Extreme tessalation)

amirpcp30
19-10-10, 09:57
سلام
خییلی ممنون که بازم جواب دادید

در صمن چرا شما فکر میکنید با GTX465 ضرر کردید به هر حال قدرت محاسباتی کارت شما از GTX460 من بالاتر هست و این
امر خودش را در Unigine Heaven نشان میده که کارت شما 5Fps از کارت من بالاتر هست. (در حالت Extreme tessalation)
این Extreme tessalation چیه؟ چون خیلی ها میگن این دو مساوی هستند و به همه 460 پیشنهاد میشه چون 465 هم الکی گرم تره و هم برق زیادی مصرف می کنه
اگه برق نباشه و با ups کار کنم و گرافیک رو با occt زیر فشار بزارم همین که گرافیک شروع به کار کنه usp تق تق می کنه اما سی پی یوم و... اصلا برق مصرف نمی کنن

اگه کارت خراب بشه موقع فلاش کردن میشه برگردوند ولی یک مقدار دردسر داره و نیاز به یک کارت گرافیک ATI هست
مشکلی نیست یک گرافیک 5770 موجود هست

راستش من یک مقدار در این زمینه تحقیق کردم اونجوری که فهمیدم بعضی کارتهای ASUS با برنامه خود ASUS تبدیل میشه
کارتهای PNY با برد سیاه تبدیل میشه
تمام کارتهای PointOfView تبدیل میشه
کارتهای MSI GTX465 TwinFrozeR II مدل برنزی رنگ هم تبدیل میشه

به تعداد کن کارتهای برندهای دیگه با برنامه ASus هم تبدیل شدن .
خب پس از منم میشه؟ چون گفتید 10 چیپ رم داره
بایوس 470 زوتک نیست که همونو فلش کنم؟
با برنامه ی ایسوس یعنی چی؟ یعنی یک برنامه نصب می کنیم این همه ی کار ها رو انجام میده خودش؟
از نظر ساخت اینای که میشه تبدیل کرد به 470 یعنی همون 470 هستند که بعضی از قسمتاشون غیر فعال شده که فعال میشن دوباره؟
خب الان چیکار باید بکنم؟
بازم ممنون
با سپاس

Nazanin59
19-10-10, 13:24
یک ریوی در مورد 470 خواندم شما هم بخوانید بد نیست

amirpcp30
19-10-10, 14:20
یک ریوی در مورد 470 خواندم شما هم بخوانید بد نیست

خیلی ممنون ولی بعضی از سوال های بالا توی اون به جواب نرسیدم
بازم ممنون سایت خوبیه

JEskandari
19-10-10, 23:16
دوستن عزیز داشتن 10 چیپ رم یک قدم اول هست بعدش باید GPU هم Laser Cut نباشه
به نظر من بهتره شما کارتتان را به بیوس ASUS فلاش کنید بعدش برنامه تبدیل GTX465 به
GTX470 مربوط به کارتهای ASUS را اجرا کنید اگه قابل تبدیل شدن باشه برای شما تبدیل میکنه
وگرنه میگه که قابل تبدیل نیست.

در ضمن بیوس GTX470 کارت ZOTAK را میشه از سایت techpowerup (Only the registered members can see the link)و یا MVKtech بدست آورد

amirpcp30
20-10-10, 06:59
سلام
خب من از ایسوس یکم خوشم نمیاد به همین خاطر میگم
حالا باید چیکار ککنم کلا؟ چی نصب کنم و بعد ... ؟
ممنون

JEskandari
20-10-10, 17:38
خوب این برنامه را داونلود کن

بیوس اصلی خودت را با GPUZ کپی کن روی هارد
بعدش از توی سایت Techpowerup یک بیوس رفرنس GTX465 از Asus بگیر فلاش کن .
اونوقت برنامه را اجرا کن اگه Unlock شدنی بود که unlock میکندش و با GTX470 حال کن
اگه شدنی نبود که بیوس اصلیت را که قبلا با GPUZ ذخیره کردی دوباره فلاش کن با همین
GTX465 سر کن

البته اگه این وسط به مشکلی برخورد کردی ما اینجا گفتیم که این کار خطرناک هست و اگه
کار به گارانتی برسه ممکن هست ازت قبول نکنن و 390 تومان ضرر کنی

amirpcp30
20-10-10, 20:36
ممنون
اون لینکو هر کار می کن نمی تونم دانلود کنم اگه می تونید 500 کیلو هست برام یک جا آپ کنید
من اینو دان کردم:
نرم افزار هم از اینجا:
اینجا هم یک چیز هایی گفته مثلا گفته سایه زنی 448 از من زده 352 نمی دونم باید 448 باشه یا وقتی آنلاک میشه اون وقت 448 میشه
خب من نرم افزار رو از اون لینکی که گفتم دانلود کردم یک فایل به نام 465upgrade بود که اجراش کردم اما گفت this card is not upgrade
مشکل از نرم افزاره؟ شما اگه میشه حتما اونو دانلود کنید و آپ کنید یک جا دیگه که با همون تست بکنم
یا مشکل از اینه که همون طور که دوستمون گفتند اول باید به 465 ایسوس تبدیل بشه و بعد به 470 ؟ در ضمن این بایوسی که من دان کردم 1280 مگ بود یعنی وقتی 470 بشه 1280 میشه؟
بازم از کمکهاتون ممنون

JEskandari
21-10-10, 16:53
اون نرم افزار فقط روی کارتهای با بیوس Asus کار میکنه
بعد از فعال شده 448 هسته میشه
شما باید بیوس 465 فلاش کنید بعدش اون نرم افزار را اجرا کنید نه اینکه
بیوس 470 را . چون اگه بیوس 470 فلاش کنید و کارت شما انلاک شدنی
نباشه دیگه کارت تصویر نمیده
در ضمن من GTX465 ندارم بنابراین با اجرای نرم افزار مطمینا پیام میده
که کارتم آپگرید نمیشه

amirpcp30
21-10-10, 17:03
سلام
خب چطوری اول به ایسوس 448 فلش کنم؟
یعنی 465 ایسوس از 465 زوتک بهتره که براش چند چیز فعاله؟

در ضمن این بایوسی که من دان کردم 1280 مگ بود یعنی وقتی 470 بشه 1280 میشه؟
اینم جواب بدید ممنون میشم (مشکلی پیش نمیاره این حافظه ی زیاد؟)
خیلی ممنون که همیشه جواب میدید
سپاس

JEskandari
21-10-10, 23:27
دوست عزیز 465 از Asus با 465 از Zotac هیچ فرقی نداره
با فلاش کردن به 465 از Asus هم چیزی فعال نمیشه .

تنها اتفاقی که میافته اینه که اون برنامه اگر کارت شما
امکان Unlock کردن داشته باشه میتونه Unlock بکندش

فقط همین وگرنه اگه به Asus فلاش نکنی اون برنامه
همیشه میگه این کارت قابلیت Unlock نداره

amirpcp30
22-10-10, 06:52
سلام
ممنون
خب نگفتید چطوری به ایسوس فلش کنم؟

در ضمن این بایوسی که من دان کردم 1280 مگ بود یعنی وقتی 470 بشه 1280 میشه؟
اینم که جواب ندادید فقط می خواهم بدونم مشکلی پیدا نمی کنه؟
سپاس

JEskandari
23-10-10, 00:11
شما باید با نرمافزار NVFlash این کار را کنید
در صمن من چندبار بگم شما باید به ASUS GTX465 فلاش کنید که
1024 مگ حافظه داره بعدش اون برنامه را اجرا کنید ببینید اصلا کارت شما
Unlock شدنی هست یا نه؟
اون بیوس 1280 مگ مربوط به GTX470 iهستش نه GTX465 و اگه کارت
شما آنلاک شدنی نباشه با نصب اون بیوس کارتتان از کار میافتد

amirpcp30
23-10-10, 06:51
سلام
میدونم با nvflash باید اینکار رو بکنم اما نمی دونم چطوری باید بیاد بالا و چطوری باهاش کار کنم
در مورد بایوس هم الان 465 ایسوس رو دانلود کردم و می خواهم فلش کنم اما نمی دونم چطوری
بعد هم اون نرم افزار رو اجرا می کنم که خودش انلاک می کنه
من توی اون سایت 470 با 1024 مگ هم ندیدم
ممنون

amirpcp30
23-10-10, 20:00
سلام
اومدم انشا بنویسم
اول بابت همه چیز ممنون که راهنمایی کردین
خب من با nvflash کارت رو به ایوسوس فلش کردم قبلش هم بک آپ گرفتم دستور بک آپ توی آموزش های توی نت بود : nvfalsh -b OLD.ROM
در ضمن مشکل هم داشتم توی بالا اوردن داس که با مموری 1 گیگ شد نمی دونم چرا با 32 گیگ نشد فک کنم چون نمیشد fat باشه و میشد fat 32 و ایمیج دانلود کردم با برنامش ریختم توی مموری + nvflash بعد هم که باال گفتم بک آپ گرفتم
خب بعد دستور nvflash -f file.bin بود که هر کار کردم جواب نمیداد هر جی می نوشتم همش میگفت اینتر بزن ادامه بده دستور nvflash -4 -5 -6 file.rom توی همین فروم دیدم که نوشته بود برای گرافیک های سری 6 و 7 اما برای اینم جواب داد
خب من فایل بایوس 465 ایسوس رو بالاخره فلش کردم
توی این لینک نوشته که اول باید سایه زن ها 352 باشه که بعد از تبدیل به 470 میشه 448
که خب از منم هم وقتی زوتک بود و هم وقتی ایسوس شده بود 352 بود اما بازم وقتی برنامه ی آپگرید به 470 رو باز می کردم میدیدم که میزنه این کارت نمی تونه 470 بشه من برنامه ی nvflash رو از یک جا دیگه دانلود کردم همراهش فایل بایوس 470.rom دیگه ای بود اونم فلش کردم باینکه میدونستم احتمال داره بسوزه اما صفحه به هم ریخته بود موقع روشن شدن هم بوق میزد مثل ین قبلیم اما صفحه رنگی بود رنگ میومد وسط صفحه که خب دوباره nvflash دیگه ای دانلود کردم که به غیر از 470 فایل 465 هم بود البته مثل 470 قبلی به جای ایسوس هم زده بود انویدیا که خب 465 رو فلش کردم بازم میگفت آپگرید نمیشه اینبار دیگه گفتم این یکی 470 رو هم بریزم اینم ریختم اما دیگه صفحه به هم ریخته نبود اما وقتی gpu-z رو باز کردم دیدم بازم نوشته 465 و در ضمن وقتی 465 با این انویدیا کردم یا 470 سایه زن ها شده بود 200 و خرده ای که دقیق یادم نیست (انگار همون 465 انویدیا بود)خب دیگه قاطی کردم گفتم ول کن اینا رو ما که آخرش باید بکنیم 470 ایسوس گرفتم بایوس 470 ایسوس رو دانلود کردم اونم ریختم با این که شما هم گفته بودید میسوزه اما نسوخت و باز مثل اون 470 انویدیا صفحه به هم ریخته بود بعد گرفتم 470 زوتک رو هم ریختم بازم همین شد بعد دیگه گفتم نه توانستیم بسوزونیمش از دستش راحت بشیم و نه 470 شد گرفتم همون بک آپو ریختم و فعلا که راهی ندارم
در ضمن هر موقع فلش می کردم میبایست دوباره درایور نصب کنم
اینجا در 6 صفحه کامل توضیح داده:
حتی دستور داس رو هم داخلش گفته
خب فقط یک چیزی رو شک دارم من همش درایور 258 میریختم و می گفت آپگرید نمیشه اما توی اون اسکرین ها نوشته بود که درایور 197 هست (داخل اسکرین gpu-z اینو نوشته از من زده همون 258)
خب مال درایور نیست؟
در ضمن این 470 ها همه (از اون انویدیا رو شک دارم) 1280 مگ بودن من 1024 ندیدم و وقتی 470 میریختم حتی وقتی که درایور رو میزیختم مموری کلاک و سایه زن رو مینوشت 0 و حافظه مموری هم همین طور
اگه 470 1گیگ پیدا کنم بریزم احتمال داره درست بشه و تبدیل بشه؟
ممنون

amirpcp30
24-10-10, 07:32
بازم سلام
سلام
اینجا نوشته باید پاک بشه بعد بریزیم 470 رو :
خب منم اون لینکی که داده بود رو برای آنلاک دانلود کردم که بایوس 470 رو هم داخلش داشت با همون nvflash و.. خب ریختم روی فلش ریست کردم رفتم داخل داس طبق همون لینک بایوس همونو همون طور که گفته بود اول پاک کردم بعد 470 ریختم اما بازم صفحه رو خراب میکرد 470
ببینید من وقتی 470 ریخته بودم و بعد 465 سایه زن ها از 352 شده بودند 200 و خرده ای اما الان که پاک کردم و بعد بک آپ ریختم به حالت اول برگشت و شد همون 352 اما وقتی پاک میکنم و 470 میریزم 448 نمیشه که هیچ صفحه رو هم خراب می کنه
راهی هست؟
در ضمن بنچ ها رو هم از 465 در حالت معمولی و آنلاک گزاشته واقعا خیلی بهتر میشه
ممنون

JEskandari
24-10-10, 10:05
دوست عزیز به نظر میرسه کارت GTX465 شما قابلیت آنلاک شدن نداره.

نکتهای که هسن اینه که تا حالا من آنلاک قطعی را روی سه گروه از کارتهای
GTX465 دیدم.
1-Point Of View GTX465
2- Pny GTX465With Black PCB
3- MSI GTX465 Twin Frozr II Bronz

amirpcp30
24-10-10, 13:17
سلام
توی لینک زیر نوشته 19 تا چیپ داشته باشه میشه از منم که گفتید 10 تا داره پس باید بشه
بایوس چی باید بریزم دیگه؟480 خوبه؟ :1. (5):
یعنی واقعا دیگه راهی نیست؟ باسوختنشم مشکلی ندارم اگه داشتم سر خود بایوس 470 که گفته بودید میسوزونش رو روش نمیریختم
بازم از کمکهاتون ممنون

JEskandari
25-10-10, 01:22
نه راهی نیست چون به نظر می رسه تراشه کارت شما با لیزر غیر فعال شده

amirpcp30
25-10-10, 18:47
اینجا نوشته اگه بخواهیم با نرم افزار آنلاک کنیم درایور بهتره 197 باشه:
اما من با فایل بایوس مستقیما این کار رو کردم که تصویر رو خراب میکرد
ممنون

amirpcp30
08-11-10, 14:42
بازم سلام
من بازم هم از دیروز تصمیم گرفته بودم اینو آنلاک کنم
کلا از اول ویندوز ریختم با درایور خود گرافیک که 197 بود یعد هم چند تا سایت انگلیسی رو خوندم و گرافیکو فلش کردم اما نشد
اول گرافیکو به 465 ایسوس فلش کردم بعد با نرم افزار آپگرید خودش زدم زد نمیشه انلاک کرد
بعد فایل های بایوس 470 انویدیا pny و asus و zotac رو فلش کردم اما هیچ کدوم تصویر درست و حسابی نمی دادند
حتی بایوس 480 ایسوس رو هم فلش کردم اما نشد
بعد هم همون بک آپی که قبلا از بایوسش گرفته بودم ریختم تا لا اقل همون 465 برام کار کنه فعلا
در یکی از همین سایت ها تصویری از کارت 465 زوتک گذاشته بود که 8 چیپ مموری داشت طوری که جای لحیم 10 تا بود اما دو تا از جاهاش مموری نداشتند انگار کنده شدن اما از پشت گرافیک انگار 10 تا داره
حیف شد اگه 10 داشت الان راحت تبدیل میشد
اینطور که من فهمیدم 470 10 چیپ داره که میشه 10*128 = 1280 و گرافیک های 465 8*128 = 1024
فعلا با همین سر می کنم اما شاید بعدا به خاطر گرمای زیادش و مصرف برق بالا دادم یک مدل دیگه شاید از ati گرفتم
از اینکه تا اینجا راهنماییم کردید خیلی خیلی ممنونم
با سپاس